Partnerove názory ma šokovali a urazili
Ahojte.. partnerovi som dnes hovorila niečo čo mi o svojom malom vravela tehotná kamarátka. On mi na to povedal:" A ty jej veríš? Ty veríš tehotnej? Ako sorry, ale vy ženy ste úplne ale úplne mimo, mimo reality keď ste tehotné. " Ja som ostala v šoku. Samozrejme sa mi nepáčilo ako uráža ženy, tak som povedala že tak toto si teraz prehnal, zabil si našu konverzáciu. Na to začal do mňa útočiť ze koľko mam rokov a ze je to tak a ze sa nemám urážať.. mame spolu jedno malé dieťa.. minule mi povedal že on je veľmi zvedavý ako ja budúci rok chcem ísť do roboty (konci mi materská), ze ved ja žijem úplne mimo reality, že mám disneyland a ze si pozrie ako zvládnem ísť do práce alebo ze ci budem pýtať druhé dieťa, aby som ešte zostala doma
. To ma tiež zabolelo, urazilo... doteraz sa za to nesopravedlnil, hádali sme sa kvôli tomu niekoľko dní a stále potom prekrucal ze to nepovedal doslova tak, že som si to zle vysvetlila...
Co si o tom myslite? Dosť ma to mrzí, nechcem aby synček mal takýto príklad 😞
@anonym_cf14d6 keď ja mu už ani neverím tieto lutostive scény o tom ako sa ho to dotklo a ako sa pokúsi byť teda lepším... lebo ak by boli úprimné, inak by to vyzeralo a nie sa to otočilo proti mne pri najbližšej hádke
@anonym_autor možno má milenku.
Ako som bola doma som mala niečo podobne . Vôbec neponáhľal mal vždy vsetko urobené . S malym bol tak , že mu pustil pesničky aby mal pokoj . Stále sme sa pre to hádali . Keď som išla na brigádu tak bol oheň na streche lebo musí byt s malym a ja keď chcem tam si mám vypýtať peniaze ( nikdy neislo o peniaze ale o to , že som chcela vypadnúť ) . Vždy malý chodil všade so mnou alebo mi ho sem tam postrážila rodičia . Nastúpila som ho práce a to boli hádky na dennom poriadku . Jaaaj on musí ísť pre malého do škôlky musí byt s ním pokiaľ neprídem , musí ho ráno zaviesť . Keď som ho poprosila do obchodu išiel ale mal preslov potom . Raz som chytila také nervy , že som nás zbalila a odišla ( to sa nedalo stále , že on chce druhé alebo si mám nájsť inú prácu ). Mali sme veľmi veľa výmenu názorov až som mu zas v nervoch povedala , že ja som si dieťa neurobila sama a nie len matka ale aj otec sa ma tak isto starať ako matka .. a nie som ani otrok .
Potom som sa vrátila . Pomáhal nenadával . Po pár mesiacoch znova . A tiež nevedel čo malý lubi , čo ma rad nič . A vieš čo som urobila ? Odišla som preč na 2 týždne ( ale moji rodičia chodili an kontrolu ) . A zrazu všetko pochopil , že to nie je také jednoduché ako si myslel . A môj maly je veľmi náročné dieťa a hlavne veľmi živé . Teraz ? Odkedy bol s ním sám tak chodí so obchodu keď mu poviem čo treba , ide po malého máme určené dni kedy on a kedy ja . Ked prídem neskoršie tak o malého je postarané. Som bol prekvapená ako to pomohlo . Sem tam ešte si hádky ale to už len kvôli mojej práci (mám veľmi namáhavú fyzickú prácu ) .
Moj muz tiez trepal ako si na materskej oddychujem, ze mam pohodicku, len sa hrame, spime, papame… a tieto dristy, kym z jedneho dna na druhy neostal na syna sam. Rodicia daleko, ja v nemocnici a on zufaly. Potom sa spamatal a zavrel usta. Co tak ist do prace? Nech si skusi tu uzasnu pohodicku a dieta s 346 naladami za den.
Ako som bola doma som mala niečo podobne . Vôbec neponáhľal mal vždy vsetko urobené . S malym bol tak , že mu pustil pesničky aby mal pokoj . Stále sme sa pre to hádali . Keď som išla na brigádu tak bol oheň na streche lebo musí byt s malym a ja keď chcem tam si mám vypýtať peniaze ( nikdy neislo o peniaze ale o to , že som chcela vypadnúť ) . Vždy malý chodil všade so mnou alebo mi ho sem tam postrážila rodičia . Nastúpila som ho práce a to boli hádky na dennom poriadku . Jaaaj on musí ísť pre malého do škôlky musí byt s ním pokiaľ neprídem , musí ho ráno zaviesť . Keď som ho poprosila do obchodu išiel ale mal preslov potom . Raz som chytila také nervy , že som nás zbalila a odišla ( to sa nedalo stále , že on chce druhé alebo si mám nájsť inú prácu ). Mali sme veľmi veľa výmenu názorov až som mu zas v nervoch povedala , že ja som si dieťa neurobila sama a nie len matka ale aj otec sa ma tak isto starať ako matka .. a nie som ani otrok .
Potom som sa vrátila . Pomáhal nenadával . Po pár mesiacoch znova . A tiež nevedel čo malý lubi , čo ma rad nič . A vieš čo som urobila ? Odišla som preč na 2 týždne ( ale moji rodičia chodili an kontrolu ) . A zrazu všetko pochopil , že to nie je také jednoduché ako si myslel . A môj maly je veľmi náročné dieťa a hlavne veľmi živé . Teraz ? Odkedy bol s ním sám tak chodí so obchodu keď mu poviem čo treba , ide po malého máme určené dni kedy on a kedy ja . Ked prídem neskoršie tak o malého je postarané. Som bol prekvapená ako to pomohlo . Sem tam ešte si hádky ale to už len kvôli mojej práci (mám veľmi namáhavú fyzickú prácu ) .
@anonym_674040
@anonym_322929 to je hrozne čítať, akých máte strašných mužov.
Len to čítam otvára sa mi nožík čo vačku..alebo skôr ruka na facky
@anonym_autor ved by som mu dopriala- disnyland na pol roka- nech si uzije aj on zabavu a nech ma zazitok.
Moj muz tiez trepal ako si na materskej oddychujem, ze mam pohodicku, len sa hrame, spime, papame… a tieto dristy, kym z jedneho dna na druhy neostal na syna sam. Rodicia daleko, ja v nemocnici a on zufaly. Potom sa spamatal a zavrel usta. Co tak ist do prace? Nech si skusi tu uzasnu pohodicku a dieta s 346 naladami za den.
@anonym_674040 moj ma tiez taketo blbe reči. Aj lutujem,ze mam s nim dieta.ale co uz. Druhe uz nebude
@motylik2559 On sa nedá zapriahnuť nijak- ráno ide do práce a príde večer keď je malý okupany a v pyzamku nachystaný na spanie.. niekedy už ho ani nestihne, lebo malý spí už... takže tam priestor nie je žiaden skoro...neviem co mu je, už som sa snažila niekoľkokrát, vzdy na mňa len vybuchol že nič mu nie je a čo riešim zbytočne, až sa to vystupnuje na to ze sa proste sám len tak nahnevá a je po komunikácii... raz som mu slušne povedala normálnym tónom, že nech mu nedáva po plienke za každú drobnosť, a ani som to nedopovedala celé a začal na mňa zvyšovať hlas že čo to má znamenať, či si myslím ze len ja mam patent na výchovu a uplne sa rozculil že ho obviňujem že malého bije, pritom som to tak nepovedala... nedá sa s nim rozprávať. Ja som uz niekedy radšej ticho
@anonym_autor No toto, co pises,onlepsi nebude,bude len horsi...Vlastna skusenost,,ja by som uz s ni davno nebola
Prepac, ale z toho co som si tu precitala mam pocit, ze ty si dieta velmi chcela a on vobec. A to je a aj zrejme bude kamen urazu 👎
@anonym_autor dočítala som ďalšie tvoje príspevky a je super, že máš triezvy pohľad.
Držím ti palce, aby ti to časom s tým odchodom vyšlo!
@beronsche ďakujem ti ❤️ ozvem sa sem určite ešte keď to vyriešim
@anonym_674040 moj ma tiez taketo blbe reči. Aj lutujem,ze mam s nim dieta.ale co uz. Druhe uz nebude
@anonym_8fc5c9 a este si s ním?
@anonym_674040
@anonym_322929 to je hrozne čítať, akých máte strašných mužov.
@aurora33 lenže ono to je všetko o výchove rodičov. Chlap s ktorým mám dieťa ne vychovávaní starými rodičmi a on bol naučený s domu tak , že žena sa o všetko stará a muž nosí peniaze . Dlho mal takúto predstavu, že to tak funguje . Až pokiaľ nenastala realita a až po čase pochopil , že to tak nie je .
Prepac, ale z toho co som si tu precitala mam pocit, ze ty si dieta velmi chcela a on vobec. A to je a aj zrejme bude kamen urazu 👎
@anonym_be65e1 boli sme spolu už dlho, keď sme sa spoločne rozhodli mat dieťa, keď on sám povedal že poďme si spraviť dieťa, brala som to ze je na to pripravený, tesil sa z toho, z pozitívneho testu, väčšia polovica tehotenstva bola super... potom neviem co sa stalo a odvtedy ho nespoznavam
@aurora33 lenže ono to je všetko o výchove rodičov. Chlap s ktorým mám dieťa ne vychovávaní starými rodičmi a on bol naučený s domu tak , že žena sa o všetko stará a muž nosí peniaze . Dlho mal takúto predstavu, že to tak funguje . Až pokiaľ nenastala realita a až po čase pochopil , že to tak nie je .
@romana1110 môj vyrastal bez otca..
Nemá náhodou frajerku, ak je doma podráždený, nervózny.
@romana1110 môj vyrastal bez otca..
@anonym_autor môj bez matky a otec taký , že škoda slov tak preto ho vychovalali starý rodičia .
Ja som mala oboch a aj mám a vidím veľmi ten rozdiel medzi rým .
Nemá náhodou frajerku, ak je doma podráždený, nervózny.
@anonym_b9da74 pýtala som sa ho už, vraj nie, že kedy by to asi tak stíhal, keď nestíha ani byť so synom... tak neviem , ale prikláňam sa k tejto možnosti tiež...len by to chcelo nejak zistiť ci ma alebo nemá
@anonym_autor môj bez matky a otec taký , že škoda slov tak preto ho vychovalali starý rodičia .
Ja som mala oboch a aj mám a vidím veľmi ten rozdiel medzi rým .
@anonym_322929 veď to, aj ja som mala oboch... ale synček je ešte malý a aj tak s nim skoro vôbec nie je, niekedy ho nevidí aj 3 dni ( keď ho nestihne ráno ani večer)... ale mame skvelého dedka a ja mam v rodine úžasných mladých strýkov, bratrancov... verím že by mu vynahradili ten mužský vzor aspoň z väčšej časti... len by sme sa museli presťahovať späť do môjho rodného mesta
@anonym_322929 ak by som ja odišla co i len na týždeň preč niekam, viem ako by to tomu môjmu aj s jeho mamou zahralo do karát... to by som si veľmi uskodila... to by bol koniec, ale on by sa cítil byť na koni a aj s matkou by som počúvala iste aká som hrozna mama co opustí svoje dieťa, a aj horšie veci... keďže ona je zmanipulovana natoľko, že bude na jeho strane... a ja si nechcem komplikovať svoj život už a ohroziť to, že to použijú potom na zverenie do opatery napríklad...
Je to super rada od teba, lenže ja si už toho môjho poznám a myslím si ze toto by bolo u mňa peklo, ak by to nevyeskalovalo až do boja o dieťa, len aby ma vytrestal..
@anonym_autor myslím si o tom toľko, že mu niekto parádne kaleráby tlači do hlavy za účelom, narobiť vám doma peklíčko. Chlapec ani nemá svoj vlastný názor, ani ho nevie objájiť, nestojí si za ním a v hlave má prázdno. Do takej hlavy sa potom dobre nalieva a vylieva podľa potreby. Ešte by som povedala, že si ťa chce udržať doma (full servise), no na tvojom mieste, by som s takým, už do ďalšieho dieťaťa veľmi nešla.
@anonym_322929 veď to, aj ja som mala oboch... ale synček je ešte malý a aj tak s nim skoro vôbec nie je, niekedy ho nevidí aj 3 dni ( keď ho nestihne ráno ani večer)... ale mame skvelého dedka a ja mam v rodine úžasných mladých strýkov, bratrancov... verím že by mu vynahradili ten mužský vzor aspoň z väčšej časti... len by sme sa museli presťahovať späť do môjho rodného mesta
@anonym_autor ahoj, necitala som vsetko, ale pride mi to velmi podobne scenaru mojej kamosky, manzel manipulator, tiez vlastna firma, do vecera v praci, ona na vychovu,domacnost sama. Nepomahalo nic, ona proste musi vydrzat, kym sa firma rozbehne...plynuli roky, same hadky, syn to zle znasal, zacal si ublizovat a obvinovat mamu po vzore otca. Posledny rok v skolke a kamoska podala ziadost o rozvod. Az vtedy mu to doslo, ze to mysli vazne, chcel sa zmenit, zacal koncit skor v praci, viac sa zaujimat, ale uz bolo neskoro. Jej laska k nemu vyhasla, zmenila sa na odpor. Teraz uz su rozvedeni, ona odisla docasne k rodicom, muz chcel dokonca striedavku, vo firme si to zariadil a je aspon vzornym otcom. Ona je konecne spokojna, kludna, maly tiez vymenene dieta. Uz si riesi vlastny byt a moze zacat novu etapu zivota. Tu bolo jedine pozitivum, ze on maleho zboznuje a maly jeho, len s nim bol malo, bol to taky nedelny otec,ked mal volno. Jeho rodina nechape doteraz, preco sa rozviedli, lebo ich syn je uzasny, ale to maju v rodine, ide podla vzoru svojho otca, tiez vecne vo firme az mama zacala pit. Tak ti autorka drzim palce, cim skor sa rozidete, tym lepsie pre vas vsetkych. Bude to tazka a mozno dlha cesta, ale stoji to za to. Kazdy ma pravo na stastny zivot.
@anonym_autor nehnevajte sa dámy, ale prečo si dávate robiť deti takýmito idiotmi? To nebolo nič lepšie na výber?
@anonym_autor nehnevajte sa dámy, ale prečo si dávate robiť deti takýmito idiotmi? To nebolo nič lepšie na výber?
@anonym_da4beb tak môj taky nebol, boli sme spolu 7 rokov keď sme sa rozhodli pre dieťa... netušila som, že keď sa z neho stane otec, tak sa z neho stane aj debil
@anonym_autor ahoj, necitala som vsetko, ale pride mi to velmi podobne scenaru mojej kamosky, manzel manipulator, tiez vlastna firma, do vecera v praci, ona na vychovu,domacnost sama. Nepomahalo nic, ona proste musi vydrzat, kym sa firma rozbehne...plynuli roky, same hadky, syn to zle znasal, zacal si ublizovat a obvinovat mamu po vzore otca. Posledny rok v skolke a kamoska podala ziadost o rozvod. Az vtedy mu to doslo, ze to mysli vazne, chcel sa zmenit, zacal koncit skor v praci, viac sa zaujimat, ale uz bolo neskoro. Jej laska k nemu vyhasla, zmenila sa na odpor. Teraz uz su rozvedeni, ona odisla docasne k rodicom, muz chcel dokonca striedavku, vo firme si to zariadil a je aspon vzornym otcom. Ona je konecne spokojna, kludna, maly tiez vymenene dieta. Uz si riesi vlastny byt a moze zacat novu etapu zivota. Tu bolo jedine pozitivum, ze on maleho zboznuje a maly jeho, len s nim bol malo, bol to taky nedelny otec,ked mal volno. Jeho rodina nechape doteraz, preco sa rozviedli, lebo ich syn je uzasny, ale to maju v rodine, ide podla vzoru svojho otca, tiez vecne vo firme az mama zacala pit. Tak ti autorka drzim palce, cim skor sa rozidete, tym lepsie pre vas vsetkych. Bude to tazka a mozno dlha cesta, ale stoji to za to. Kazdy ma pravo na stastny zivot.
@shogun ten začiatok, to znie presne ako u nás...ďakujem za tento príbeh, zase je to len dôkaz o tom, že najviac trpia deti a ze sa neoplatí cakat ďalej, lebo čas beží, dieta rastie a to prostredie, vzťahy, nevplyvaju naňho dobre, s čím môže mať problémy aj v dospelosti a vo vlastných schopnostiach vo vzťahu 🙁
@shogun môžem sa spýtať kam tá kamoška odišla so syncekom a ako zvládala ťahať všetko sama? Lebo výživné veľmi nezachráni..
@anonym_da4beb tak môj taky nebol, boli sme spolu 7 rokov keď sme sa rozhodli pre dieťa... netušila som, že keď sa z neho stane otec, tak sa z neho stane aj debil
@anonym_autor Zeby sa stal mizogynom a manipulatorom zo dna na den? No neviem, nechce sa mi tomu nejak verit. Ale to uz je teraz jedno. Teraz treba co najrychlejsie odist.
@anonym_autor podľa mňa mu došlo, že bol chytený do pasce, lebo ak sa chcel v živote venovať niečomu inému ako rodine, tak už sa zavreli dvere tvojím tehotenstvom. Sú takí ľudia, workoholici, kňazi,.. no došlo mu to, až keď si bola tehotná, takže pozde. Bolo by vhodné sa narovinu o tom porozprávať, bez vzájomného odsudzovania a obviňovania. Nech ti vysvetlí, ako to je. Podľa mňa tak, ako píšem. V kľude sa dohodnúť na výživnom a nechať ho ísť. Určite sa nájde lepší partner pre teba, aj otec pre syna, aj keď nevlastný.
@anonym_da4beb
Si si tu prisla rypnut do autorky
a dalsich zien co su vaznych zivotnych siruaciach aby si bola
Zaujimava?
Lebo v sukromnom zivote niesi?
@anonym_autor Nebude sa ti pacit co ti poviem, ale to ako sa sprava muz je vsetko tvoja praca.
Teba ani nenapadne ze by sa muz mohol o dieta starat. Baby ti tu dobre radia nechat syna muzovi ale ty to odmietas. Vravis ze najskor sa muz musi zacat zaujimat, ale on sa nebude, kym mu ty nedas prilezitost.

@anonym_autor dočítala som ďalšie tvoje príspevky a je super, že máš triezvy pohľad.
Držím ti palce, aby ti to časom s tým odchodom vyšlo!