icon

Partnerovo prekvapenie v kine: Bol to zámer?

30. jan 2025

Žienky...chcem počuť nestranný názor na jednu situáciu. Priateľ mi dnes z práce napísal, že má pre mňa prekvapko. Ja že super teším sa. On,že sa mám pekne obliecť, ideme niekde do spoločnosti. Ja,ze do restiky...on ,že nie,že ide film Černák v kine a že vie, že dlho som chcela ísť, tak že ma pozýva...ja že super, sa teším. On,že je v praci a že dúfa,že ešte večer budú lístky. Ja,blbec že pozriem stav. Už bolo len pár voľných miest, tak som navrhla že lístky zabezpečím....Aj som ich kúpila cez net. Ale čakala som,že mi zaplatí keďže on to navrhol. On večer prišiel, pozreli sme film a....nič. No, ja neviem..mne to príde maximálne drzé. Aj som mu to akože s humorom vytkla...On nič...som zmätená

Strana
z5
lija22
31. jan 2025

ahoj a aky bol film? jednotka ma celkom zaujala, herci boli vynikajuci ale na mna je toto temna neprijemna tema, ak to bolo drsnejsie ako jednotka tak radsej nepojdem.

mojemenonikto
31. jan 2025

Ak pozvem ženu do spoločnosti, tak VŽDY platím všetky výdavky ja. Cez to skrátka nejde vlak. To je predsa základné pravidlo slušnosti medzi mužom a ženou. A je jedno, či je to partnerka/manželka v dlhodobom vzťahu, alebo kamarátka. A to platí dvojnásobne ak nežijete ešte v spoločnej domácnosti. Samozrejme, neskôr, keď už budete partneri/manželia, tak sa pri spoločnom spontánnom rozhodnutí môže stať, že občas zaplatí aj žena. Ale ak pozvanie ide odo mňa, tak tu nie je výnimka, ani po 30 rokoch spolužitia.

majka35
1. feb 2025

@lucia13022023 si sa dlho musela trápiť, aby si napísala taký blud, ktorý ma mimochodom vôbec nezaujíma 😁

lucia13022023
1. feb 2025

@majka35 vidím ako ta nezaujíma 🤣🤣🤣

domkakvet
1. feb 2025

Nemala si listky kupovat, ked to navrhoval on.

heidi4
1. feb 2025

Autorka, skoda, ze neodpovedas.
Strasne, ale ze strasne by ma zaujimala najblizsia udalost, ak sa naskytne, ze pojdete niekam von a ako sa zachova - zareaguje pri plateni, ked ty zrazu nebudes vytahovat penazenku a nebudes nic platit. Asi nezvyk a sok. (Mozes mu to kludne obhajit tym, ze ved naposledy si ty platila tie listky do kina (peniaze spat by som za to nepytala, ale mala by som sa pri nom na pozore).) Ci to zacvaka on alebo sa mu skrivi ksicht od tej nehoraznosti 🤣🤣🤣
(Skratka, byt tebou, tak si ho teraz troska testujem a pozorujem a budes mat vysledok a odpoved na vas vztah.)

heidi4
1. feb 2025

Ja by som si ho veru vychutnala 🤣🤣

ika11123
1. feb 2025

Normálka nič zlé na Tom nevidím

janickacrazy
1. feb 2025

@ika11123 prečítaj si všetky autorkine komentáre

majka35
1. feb 2025

@lucia13022023 už ma nudíš, ale daj niečo, aby si mala posledné slovo 🙏

lucia13022023
1. feb 2025

@majka35 ❤️

janka95
1. feb 2025

Nemala si ich kupovať keď si to nechcela zaplatiť.
By som sa pod zem prepadla pýtať si od chlapa pár eur naspäť.

enmery
1. feb 2025

@janka95 Ja by som sa prepadla od hanby ako chlap, ktorý povie babe-nachystaj sa, pekne obleč, ideme von. A nemám nič nachystané!To je fakt kvalitný top muž!
Perfektne sa takí dopĺňajú s takými ako ty a
Iucia. Pokojne si ich nechajte.

enmery
1. feb 2025

@janka95 A tiež si bystrá ako lucia, keď nechápeš, že nejde o pár eur v tomto prípade, ale o niečo úúuplne iné. 🤦‍♀️A keďže čítať nevieš-on volal ju a ona platí skoro furt.

lucia13022023
2. feb 2025

@enmery ďalšia co si ide kopnúť? 🤣 A o bystrosti by som bola v tvojom prípade tiez ticho. Ale chápem, pre hlupáka každý hlúpi.
❤️ Posielam jedno aj tebe. A už sa ku mne nevyjadruj

janka95
2. feb 2025

@enmery necitala som vsetky komentáre tak keby to bolo raz a sama si sa navrhla tak tam nie je čo riešiť. Ak sa to stáva často, tak takého chlapa treba kopnúť do zadku, on sa nezmení.
@lucia13022023 niekto napíše niečo čo sa ti nepáči a už si musí chcieť kopnúť? :/

lucia13022023
2. feb 2025

@janka95 nie, len mi je smiešne ako tu tieto ženy reagujú na môj koment ktorý je medzi prvými, ďalšie autorka napísala až neskôr, plus som v ďalšom komente písala, že keby sa to stane raz, neriešim, keby viac krát je to iné.
Ale to už tieto ženy nevidia a chcú si len kopnúť, lebo na internete pod prezývkou je každý frajer.
Viac sa k tejto téme vyjadrovať nejdem.

hellionka
2. feb 2025

… ja by som mu dala bloček pod nos 🙂 … a toto, čo tu píšu ženy že pre 20€ rozruch a si trápna a “zabezpečila = nechcem peniaze” 🫣 Tu ide o princíp a mega trápne je to, čo urobil on … a pekne krásne by som ho ešte viac strápnila “pýtaním peňazí spat” a ak by sa trápne necítil, viem načom som … a samozrejme, že keby si tie lístky nekúpila tak večer by už neboli a jasné že chlap by Ti už len povedal … prepáč niesu už lístky nejdeme … inak aj to o niečom hovorí … mal lístky kúpiť hneď, alebo hovoriť Ti to vtedy keď je ready lístky kupovať.

Strana
z5