icon

Pauza vo vzťahu

16. feb 2022

Zdravím.. S priateľom sme spolu rok a pol.. Nežijeme spolu..a vidame sa málo pracuje na týždňovky..
Vzťah sa nám pokazil už dávnejšie. Ja som sa vždy viac snažila budovat, starať sa o vzťah.
Až sme obaja dospely k tomu, že vzťah uz nemá zmysel a budúcnosť.
Stretli sme sa, že vzťah ukončíme, no nešlo to.
Priateľ navrhol mesačnú pauzu stým ze si nepíšem, nevolame a nevidíme sa mesiac.
Samozrejme niesme slobodný, takže žiadne ine flirtovanie, podvádzanie a spoznávanie neprichadza do úvahy aspon priateľ nato apeloval..
No prešiel týždeň, bez kontaktu.. A ja neviem či ma zmysel vôbec táto psuza ved sa týždeň neozval, nepísal.

Strana
z2
zanka777
17. feb 2022

No pozri..
Vec sa má tak
Keby teraz mal písať on... Píše asi toto
S mojou priateľkou sme sa dohodli na mesačnej pauze .. už je to týždeň a ona sa ani neozvala ... Mám pocit že jej nechýbam čakal som že sa ozve... 🤨Ste na tom rovnako úplne obaja... Nevravím že sa máš ozvať ty prvá len u mna tieto pauzy a hráme sa kto má väčšie ego a viac vydrží nedáva zmysel... Buď sa ľúbite a chcete byť spolu alebo nie a bodka...
Ale ste na tom momentálne rovnako...takže mu nemáš čo vyčítať

madeline1
17. feb 2022

Pauzy vo vztahu nie su.

janickacrazy
17. feb 2022

Prepáč, ale v tvojom veku mať takýto vzťah je úplne o ničom. Myslela som si, že máte tak okolo 20. Si veľmi naivná, ak veríš tomu, že tvoj priateľ nemá zálusk na inú. Ja som o tom na 90% presvedčená, že tú pauzu navrhol preto, aby ju skúsil zbaliť. Ak sa nepodarí, tak prilezie so sklopenými ušami za tebou. Potrebuješ takého? Maj trochu hrdosti a kašli nanho.

lienka.7
17. feb 2022

@diamond007 presne si to napísala...asi lepsiu nenajde👌 toto keby mi chlap povedal tak mu zabuchnem dvere pred nosom.

diamond007
17. feb 2022

@lienka.7 neviem ako to ty chápeš, nepovedal to predsa takto doslova ale to je jedno. Hlavne že im to klape

autor
19. feb 2022

@janickacrazy prepáč, ale mýliš sa.. On je muž ktorý nemá za potreby skúšať či nejakú zbali.. Ak by šlo len o to dávno by to ukončil a mal by iné ženy.. Je to mladý, ambiciózny krásny a zapezpeceny muž, nepotrebuje sa takto hrať a držať si mňa ako poistku..

autor
19. feb 2022

@diamond007 ano myslím že tento čas potrebujeme obaja, byt bez seba, nebyť v kontakte a prísť nato či je nám lepšie spolu alebo bez seba.. Zistiť ci láska vyprcháva alebo naopak či sa ľúbime viac ako doteraz... Chýbanie robí z ľuďmi divi..

ndrag
19. feb 2022

Ze pauza. Sorry, vy ste sa rozisli, len ex to zaobalil do "pauzy". Mne keby partner navrhol pauzu, tak by to bol rovno koniec. Ked si neviete normalne vyriesit spory ked ste spolu, tak ziadna akoze pauza to uz nezachrani.

autor
19. feb 2022

@ndrag nepoznáš ho takže neviem prečo máš pocit, že každý rozmýšľa ako ty... Jasne sme sa dohodli, ze pauza nieje vo vzťahu len v tom ze, sa nevidíme... Sme stále spolu, ak by chcel koniec ukončí to..

diamond007
19. feb 2022

Tiež si myslím že to pomôže na nejakú stranu. Ak je to pauza že nebudete vymetať bary a spať s inými. Držím palce nech to dopadne na akúkoľvek stranu 🙃🙂🙂🙂

eeffka
19. feb 2022

Ty si riadne naivna, aj bezne ste spolu malo a teraz sa uz ani nemusi silit do udrziavania kontaktu. Mala by si sa pozriet pravde do oci a od toho "krasneho ,mudreho a zabezpeceneho striktne monogamneho chlapa" sa mentalne odstrihnut. Ja som si takto dala pauzu s jednou kamoskou.... viac som sa jej neozvala, budu to uz 3roky a kedze sa neozvala ani ona asi jej to aj vyhovovalo. Ide o yo ze ja som uz vtedy bola nastavena na to, ze ma naozaj a uprimne nezaujima co je s nou

autor
19. feb 2022

@diamond007 ďakujem, konečne to niekto vidí inak ako podvod a podobne somariny... Sme obaja slušný ľudia ktorý si jeden druhého vážime.. Nemáme sa potreby sa podvádzať ako malé deti..
Ďakujem uvidíme či to pomôže k náprave vzťahu alebo k ukončeniu, ale v každom prípade tento čas nás vzťah potrebuje, a my dvaja tiež..

autor
19. feb 2022

@eeffka si riadne naivná ty ak porovnávas vzťah a mužom a vzťah kamošky 😀 opakujem sa už x krát, nieje pauza vo vzťahu, nemáme za potreby sa podvádzať!! Ak chce inú ukončí vzťah s ide a ja tak isto... Proste za ten čas chceme zistiť či nám je viac lepšie bez seba alebo spolu... V každom vzťahu je kríza to však neznamená, ze sa vzťah musí hneď ukončiť alebo sa podvádzať... Niesme všetci rovnaký...

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
number19
19. feb 2022

@cocolino234 No, este nevies kde bude zase ten tvoj vztah o dalsie 4 roky.
Ono davat si pauzu, aby som si nieco uvedomila je tiez take nijake. Ja by som uprednostnila partnera/manzela, ktory v tom ma jasno. A samozrejme vztah v ktorom mam jasno aj ja.
Tak ale zivot prinasa rozne scenare.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
number19
19. feb 2022

@cocolino234 Ked uz si moje a aj ostatnych prispievateliek nazory oznacila za naivne a primitivne (a este neviem ake, lebo ved my sme tu banda obstaroznych idiotov), lebo ta netlapkame po pliecku za tvoje nazory, tak ti len velmi strucne este odpoviem. A potom uz velmi nemam zaujem s niekym ako ty dalej diskutovat.

Mas 19 (20) rokov a v 30tke mozes byt uplne niekde inde bud v tomto vztahu (alebo inom). A mozno ta pauza u vas je len spomalenie jasneho konca. Nemusi byt, ale moze... Pauza vo vztahu v 19tke je nieco uplne ine ako pauza vo veku 30, 40 rokov. Tam je to nastavenie uz uplne niekde inde. O tom ty ale este niec nevies.

A prosim prskanie si nechaj pre svojho priatela. Tu to zeny tak akurat pobavi a ty sa takym stylom len zosmiesnujes.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
janickacrazy
19. feb 2022

No ozvi sa, keď vám pauza skončí, ako to celé dopadlo. Možno budete výnimkou, ktorá potvrdzuje pravidlo. 😉

Strana
z2