Písanie si s bývalou
Priateľ komunikoval/ komunikuje s bývalou cez fb.
Včera som sa mu pozrela do mobilu a nasla som konverzácie s jeho prvou veľkou láskou..chodili spolu este ked jhodil na strednú školu, nejaké dva roky a ona ho nechala. No ostali v kontakte a ,, kamaráti,,
Vravel mi ze snou potom bol vonku este raz po rokoch ( este sme spolu neboli) ale ze iba ako kamaráti.. ona je vydatá ma uz rodinu.
V konverzácia.ch nic podozrivé nebolo ale.pisali si dennodenne..s pauzami, no vždy iniciátor bol on a zacal novey konverzácie. Len také,o živote, fotil jej nás byt ze čo tu prerabal,lebo to je jeho záľuba , vyrábať nabytky. Fotil jej náš výlet raňajky a výhľady. Písali si iba v rámci kamarátstva.. o všetkom možnom. Aj o nasom vzťahu jej písal, o mne..v dobrom. Proste ale je to normálne? Pise si snou iba ked som v práci alebo on. Kedze sedi v kancli a nudi sa,ma čas ..a nam sa míňajú smeny tak sme neni casto spolu. mna to zarazilo. Raz ju aj stretol a hned jej písal ze ju videl... Nevie o tom.ze to viem.baby, žiarlm oprávnene??
Ja neviem ci by sa chopil sance, to vie len on, netusim ako to berie. Viem ale podla mojej skusenosti, ze z nasich oboch stran o nic neslo 🤷♀️
Len sme boli zvedavi ako zijeme a ako sa mame.
@nikolka1986 poznas ma ked ta to neprekvapuje?
@marca12 nerobila by som cirkus ale proste videla som ako jej posiela fotku nasej obývačky ked som bola v práci. Nase súkromie...
Ja viem nechcem si kazit sviatky,no som smutná a bojim sa
On je spoločenský,ma veľa známych,rad si píše.. no byvala je bývalá.. je to pekná žena, a mal ju kedysi rád. V konverzáciach sa stále smejú,standuju... No bliká mi kontrolka, neviem si pomôcť. Kiežby ste mali pravdu, tie co píšete , že môže ist o čistý kamarátsky vzťah
Keby mal postranny umysel,davno by jej nieco navrhol. Pises,ze je spolocensky. Taki ludia radi zdielaju aj sukromne veci,nevidia v tom nic zle
Nevie zabudnúť...mne by to vadilo...a ženská intuícia funguje....nemyslím hned neveru,ale zjavne k nej stále niečo cíti....
Tak aj my sme si občas prehodili pár správ alebo si pokecáme keď sa stretneme.Keď sme boli spolu boli sme ešte deti, ale tak čo sa máme tváriť že s nepoznáme? Teraz je debata ako ide život čo deti a tak všeobecne zo života..Môj muž o tom vie,či jeho žena to neviem ale teda nikdy v tom nebol žiadny úmysel...ale písať si o spoločnom sexe mi príde trochu cez...
@syslik81 ti sibka😀😀 moj chlap by raz nás osobný zivot preberal s ex a pekne by si balil kufre. Baba dala kopačky jemu to neznamená že on prestal o nu mat záujem. Nerozumiem zenam ktoré nemaju toľko hrdosti aby im bolo hlúpe povedat polovičke že si to neželajú. Mne to príde ako uplna samozrejmost že sa nebavim s ex o mojom terajšom vzťahu takýmto sposobom že si s nimi vypisujem spravicky😀
Ja by som to netolerovala.
Z jedného prostého dovodu. Zatajil ti to takze vie že by ti to vadilo a bola by si smutná. A robi to 🙂 pre mna úplne dokaz toho ako si ta chlap vazi. Skús sa opýtať že si ju stretla pripadne si niečo vymysliet že sa na neho pýtala či nahodou niesu v kontakte. Ak ti zaklame je to jasne ak sa prizná tak má aspoň gule.
Ale pre mna absolutne neakceptovateľná vec ešte keď sama pises aká velika laska to pre neho bola. Kamarátstva medzi muzom a ženou sú diskutabilné ale netvrdím že neexistujú ale priateľstva medzi ex partnermi pochybujem. Aj ex s ktorými som sa rozišla v dobrom pozdravíme sa a to je tak vsetko neviem si predstavit žeby moj partner preberal sukromie a fotil nás byt nejakej jeho bývalej😀 to mi príde úplne mimo… každopádne poznam zeny ktoré toto muzom tolerujú a pritom to ani jednej nieje prijemne aké vsak bude radšej ticho aby bol muz spokojny 😀
Citis sa zle? Je ti to nepríjemne? Ak Ano, povedz mu to a buď to bude alebo nebude rešpektovať. O tom je partnerstvo aby ste si vymedzili hranice a aby ste boli spokojni hlavne vy dvaja spolu nie jeho ex
Ps : tiež som bola takato tolerantná a nechcela som byt ako pisu vyssie STIHACKA tiež som videla pár sprav ako si už teraz ex vtedy ešte partner písal so svojou ex len v rámci kamarátstva lebo ona chuda zle znášala rozchod tak som mu prikývla že nemám problem s tým aby si pisali keď to bude v rámci kamarátstva. A hádaj čo chlapec popri mne chodil ešte obrábať ex 🙂) takze tolko
Je to 50 na 50.Podla sprav o nic nejde,ale to co ma clovek v hlave,tak to nemusi vediet ani ta dotycna.Obcasne napisanie si nie je nic zle,ale ako si napisala,ze to pisanie je intenzivne,tak to je podla mna trochu divne.Ona mohla kludne ostat takou to "laskou" zivota a asi mu pravdepodobne aj chyba komunikacia s nou.Nikto nevie,co by spravil tvoj keby sa ona rozvedie a ostane zase "volna".Ja mam skusenosti iba take,ze so mnou ziaden muz neostal kamarat.Vacsinou chceli odo mna viac a ked to dlho bolo v kamaratskej urovni,tak to vzdali a komunikacia prestala.Vela ludi spoznalo zivotne lasky a napriek tomu,ze su zivotne,tak spolu nie su,ale niekde v hlave vzdy budu.
Toto u teba je take otazne,bud to ozaj neznamena absolutne nic alebo prave naopak-mnoho...
@biaa Toto ženy z MK nepochopia :D Vždy je žena zlá, ak má podozrenie a kukne do mobilu. Dôveruj ale preveruj a my ženy máme vnútorný hlas, ktorý nám našepkáva, keď sa niečo deje.
Myslim, ze to nemusi ani mysliet zle, to ale neznamena, ze to ma robit. Mne by to napriklad vadilo. Lenze zase zavisi aj od komunikacie. My si s muzom bezne hovorime s kym sme boli v kontakte, s kym sme co rozoberali. Nevravim, ze si hovorime o kazdom slove, ale on vie s kym som v pravidelnom kontakte a aj ja viem s kym je on v pravidelnom kontakte. A samozrejme sa casto stava, ze v tych konverzaciach sa dozvieme nieco zaujimave a si to povieme. Takze keby som zistila, ze si pise dlhodobo s byvalou, bolo by to divne, ze to nikdy nijak nespomenul. Raz sa mu byvala ozvala, zatajil to, priznal az casom. Sam citil, ze to nie je uplne v pohode, tak mi to nechcel povedat. Paradoxne keby povedal, by mi to pripadalo menej podozrive 😀 .
Na druhej strane ak si vy nehovorite bezne s kym co ste rozoberali, koho ste stretli, tak jasne ze ti ani byvalu nebude vesat na nos.
Prvá a zásadná vec....prečo Lukáš mobil niekoho iného....ja som mužovi do mobilu a do peňaženky nevliezla a nevleziem nikdy..za tým účelom aby som niečo hľadala a snorila....sme spolu 21 rokov....16 manzelia
Nuz aj mne by to vadilo...ale na scenu to nie je. Nechaj to zatial tak a sleduj mu tu konverzaciu, ci sa "kamarati" moc nezblizuju...ale robit si s nim deti by som sa bala. Skus mozno urobit nejaku situaciu, kde by na teba mohol ziarlit, "daj mu nejaku pracu" s tebou, nech nema cas pisat byvalke.
@autorka brala by som snáď všetko okrem toho sexu. Naco je to potrebné?
Inak ja celkovo nechapem "zdielat" potrebu s bývalými co mam a co nemam. Ine je kamarátka a iné je bývalá. Obzvlast ked ho nechala ona.
Uplne súhlasím s
@janinah on nevie zabudnut, preto to robi.
U môjho mm to bola jeho ex, ktorá sa mu stále takto "pripominala"... najskôr to bolo celkom nevinne, len ze videla som ta v aute na križovatke a tak, potom začala tiez "spominat". Ja som o tom vedela, mne to mm povedal. Len on jej zase vzdy odpísal, akoze "zo slusnosti", ze vsak ona mi písala prva. Napisala som milej dáme, ze nie sme zvedaví na jej život, na fotky a pod.a odvtedy mam pokoj.
Minulost je minulosť. Bodka
@cucoriedkacucoriedka Však kukni, či ešte budeš 😀 Lepšie sa raz pozrieť, ako robiť zo seba idiota, lebo väčšinou to vie každý, len tá dotyčná o ničom nič, to je dôstojnejšie?
@nikolka1986 práve ako nechapem niekedy ako dokážu zatvarat oci keď vidiet takéto výkričníky vsade 😀 ja beriem že nechcete byt zle a vyvolavat zbytočne hádky ale keď sa cítim zle asi to nieje len tak pre nič za nič nepaci sa mi tak to chce rozhovor partnerov a spravit kompromis nie byt ticho a úplne má všetci s prepacenim s*ru ako dôkazu žene ktorej partner si vypisuje s ex takéto veci povedat že je stíhačka. Nieje len má zdravý rozum 😀
@cucoriedkacucoriedka tak sa modli aby si sa nedozvedela po pár rokoch že je pár veci inak. Ako prajem vám to aj inym čo taký vzťah majú ale ja mám len zle skusenosti. Mamina ex bola ukazkovy zena mali s mamzelom mrasny vzťah 30 ročne manzelstvo ešte aj ranajky jej nosil do postele a 5 rokov chodil obrábať kolegynu z prace a dozvedela sa to tak že od nej chytil pohlavnú chorobu a preniesol na ženu 🙂
Povedz di pravdu, nie si si ista, ze ty si pre neho ta najlepsia. Ale teba si vybral, s tebou byva, s tebou (asi) planuje byt rodina, mat deti. Si pre neho nieco uplne ine ako byvalka zo strednej skoly. Skus popracovat na svojej sebaistote a hrdosti aby si sama seba, jeho aj vas vztah nezńicila.
@viestta neviem . Praveze malo casu spolu trávime.. mne príde ze mu imponuje ze ona uz má deti a my nič,lebo jej hovoril ze uz by chcel ale ja nie. A písal to takym sklamanym štýlom, ze si ani nemyslí zeby som chcela.. pritom este sme takúto vaznu debatu nemali,len v rámci srandy a ano to som povedala ze nechcem.. ale nezamýšľala som sa do hĺbky.
Tak potom porozmyslaj do hlbky. Miesto toho aby si mu nurala v mobile sa s nim porozpravaj. Treba si vyjasnit aj situaciu aj buducnost. Iste to pomoze viac ako ked si domyslas sprostosti.
Keďže máš tie dve hrdlicky pod nosom... zavolaj jej niekedy. Pekne sa predstav, koho si žena a ze teda aj teba zaujíma, ako sa ona ma, lebo ti starý nič o nej nepovie😃možno je to polointeligentka a pochopí a dá mu pokoj, zvlášť, ked mu kopačky dala ona. Na drzáka jej zavolaj, nech vie, ze vieš...hod jej do xichtu... a tvojmu mužovi nevadí, ze si hrkutas s tým mojim? 💔
@autorka
Na tvojom mieste by som skor uvazovala, preco ste spolu 6 rokov a stale si len jeho frajerka. To je strasneeeee dlho na chodenie a uplne zbytocne, ak nemate 23-24 rokov...
Jeho byvala priatelka ma uz muza, rodinu, a vy "chodite jak trkvasy".
Prepáč ale mne toto tvoje správanie nepríde normálne . Oni sú už iba kamaráti,aj cez ich minulosť 🤷🏼♀️ ver mi, keby ťa neľúbil a nechcel tak ťa nechá už dnes 🙂 a je práveže súper že sú za dobre a nerobia jeden druhému zle .
Zrazu poniektoré aké tolerantné...😂 Bol by som zvedavý, ak by sa to ich týkalo😁
@nikolka1986 alebo je inak orientovany😅

@joannita To ma neprekvapuje, že nerozumieš.