Píšem si so ženatým mužom: Čo teraz?
Píše mi jeden muž…dlho…je ženatý… ale samozejme nespokojný s tým čo má doma... je neodbytný.. jeho ženu poznám… nedá sa povedať že sme kamarátky… lichotí mi… zdôveruje sa mi… píšem s ním lebo mi nevadí a je to príjemné… vymieňame si aj fotky… viem že to nie je správne ale v podstate o nič nejde…povedali by ste jej to aj s tým že teoreticky by ho mohla aj opustiť, lebo by to správne nemal robiť? Alebo by ste to nechali len tak plynúť a čakali by ste ako sa to vyvinie?
@ruxandra ja by som to chcela vedieť. Myslím, že každá by sme chceli vedieť, len sa toho bojíme, lebo nie každá uvažuje v takom pripade s rozumom. Niekto to "dá" v pohode, niekto sa zrúti, niekto pomstí. Preto je dobre vedieť, komu tou informáciou pomôžem, komu ublížim.
Otoč si situácia a skús sa vcítiť do jeho ženy ako by si sa cítila ak by si to časom zistila...Ak by chcel rozvedie sa . Ja by som mu nerobila náhradu pretože žiadny chlap zato nestojí a nemám na to povahu aj keby nie som vydatá proste sú určité hranice
@majka3322 prečo? Lebo som mu odpísala?
Aká si ty kamarátka...si len ďalšia v rade čo sa s ňou chce trochu pozabavat ženatý chlap čo sa doma nudí....zle dopadnes ak s tým neprestanes.....aký už len charakter si môže dopisovat so slobodnými pipkami keď je sám ženatý...
Chudak ubohy, co toto robi.
Tebe lichoti a zena mu pere osrate trenky... To ti pride tiez sexi? A prijemne?
A taktiez, ked budes mat ty muza, je to v pohode, ze bude vypisovat druhej, a lichotit jej? "ved na tom nic nie je"
Ma ta za 🐔 a vzdy sa taketo zachrankyne najdu..
Kde moze chudacik utrapeny, co doma sere na vsetko, a zena ho sakra dobre pozna.
Hrat geroja.
@hopsas nie sme kamarátky..
@derdia ja nemám problém hodiť trenky do práčky, ty hej?
To je najdôležitejšie? Že NIE STE kamarátky? Ach dievča dievča....škoda slov a času na teba.ocividne ti táto situácia robí dobre takže neostáva iné len čakať kým nedostaneš poriadny preplesk a nedojdes k rozumu
@hopsas je som len reagovala na nesprávnu informáciu..nič viac
Chápem ak by ste boli kamarátky bolo by to fakt zle a teraz to také zle.nie je keďže sa.len zbežne poznáte
@autorka Nato, že tvoje morálne hodnoty, čo sa týka tejto situácia, sú v hlbokom mínuse, si dosť "hustá", priam až drzá v odpovediach.
Škoda, že si tu "honíš" ego na ženách, pritom tvoje sebavedomie a hodnoty si už dávno stratila, keď Ti stačili lichôtky od ženatého muža a pekného vychcálka.
Obaja ste riadne poserky v zivote...ze ona jeho opusti....hej on ti pekne klame, ze to doma nefunguje...hej a teraz daj tu dalsiu a o cervenej karkulke....vies kolko takych chlapov mi pisalo a stiahla som z nich aj posledne "gate" a mala som a mam krasnu vyplatu kazdy mesiac....z takych si len uzijem eurace na ucte a to je asi ta vsetko moja....ale ani tolko rozumu ani ty nemas, tebe stacia lichotky a ze ti dviha ego...no slabotinka si moja...slaba
Takýmto ženám ktorý si píšu a zdieľajú fotky zo ženatými, zadanými chlapmi s rodinami prajem aby v živote tak padli na pysk aby nakoniec ich partner urobil presne to isté im 🙂 pre mňa ste len ľudský odpad...
@jozko_z_lesa "Doma nám to so ženou nefunguje" je klasická namotávka. Veď čo má napísať? Že je celkom spokojný, neplánuje sa rozviesť a že slečinka je len na rozptýlenie pripadne nezáväzný sex? Na to sa naivky nebalia 🙂 Takýto chlapi sú len zbabelci, ktorí sa boja, že prídu o pohodlie domova, o to všetko, čo im žena poskytuje. Nemajú odvahu niečo povedať žene ani odvahu odniesť okadené trenky na opratie milenke.
Ale načo kŕmiť tohto trolla, ktorý prišiel trošku rozvíriť vody modrého koníka? 😉
@jozko_z_lesa Je pravda, že stopercentne spokojný, šťastný a zaľúbený muž nemá potrebu vypisovať si s inou a namotávať sa. Ak je nespokojný, vzťah dobre nefunguje, treba to riešiť alebo ukončiť a potom namotávať niekoho iného. Pripadne, nech povie aj pani manželke, že už si hľadá niekoho iného, nech je to férové 😉
@jozko_z_lesa To, že to chlapovi doma nefunguje, je skutočne len namotávka, ktorú chlapi používajú sto rokov. Robiť zo seba obete...
Klamú tým ak sami seba, aby si našli nejakú ospravedlnenku na to, čo robia.
mala by si povedať jej to, nech vie akého má super manžela, aby vedela čo môže čakať od neho v budúcnosti 😔
@jozko_z_lesa A nerozumiem, prečo tých chlapov tak obhajuješ. Alebo si nebodaj jeden z tých, čo podobné zvyklosti praktizujú tiež ???
Never ženatému, tých je online habadej a všetci sa sťažujú, aké zlé to majú doma...a potom budú chcieť s tebou "to"...lebo veď doma je to celé zle 😀
@jozko_z_lesa a vieš, že sú aj takí, že im to doma funguje a aj tak im dobre padne namotávay flirtovať a mať pomimo iné??? A vieš, že je ich neúrekom? A nehovorím do vetra.
@jozko_z_lesa
@sinusoida
Ja si myslím, že väčšina tých chlapov sú chronickí sukničkári. Chcú mať domov, istotu, ale nedokážu byť verní. Nevedia odolávať pokušeniam a dúfajú, že žena sa to nikdy nedozvie alebo že im to odpustí.

Kks, normálne nafoť, čo ti píše a pošli jej to. Vidím, že miestne ženy by radšej boli klamané a podvádzané ako by mali vedieť pravdu 😅 fakt ste niektoré nenormálne zúfalky, radšej budete doma šúchať nohami a tolerovať neveru, ako by ste sa mali postarať samé o seba, však? 😂😂😂😂 otras