icon

Píšem si so ženatým mužom: Čo teraz?

13. mar 2024

Píše mi jeden muž…dlho…je ženatý… ale samozejme nespokojný s tým čo má doma... je neodbytný.. jeho ženu poznám… nedá sa povedať že sme kamarátky… lichotí mi… zdôveruje sa mi… píšem s ním lebo mi nevadí a je to príjemné… vymieňame si aj fotky… viem že to nie je správne ale v podstate o nič nejde…povedali by ste jej to aj s tým že teoreticky by ho mohla aj opustiť, lebo by to správne nemal robiť? Alebo by ste to nechali len tak plynúť a čakali by ste ako sa to vyvinie?

minimie
20. mar 2024

Ja teba nijako odsudzovať nebudem, si slobodná. Hovado je on. Pre teba len jedno odporúčanie. Stráv pár mesiacov na Pokeci, len tak ako odreagovanie a preskúmavanie charakteru tamojšieho osadenstva. Prehoď pár správ s každým kto sa ti ozve a otvoria sa ti oči doširoka. Sú tam mračná takýchto úbožiakov ako je tento, budú ti ako cez kopirák trepať tie isté kecy. Zabavíš sa na tom a po čase ti tie lichôtky budú pripadať fakt na smiech. Aj ako sa veľmi snažia zaujať a o vlastnej žene rozprávajú hrozne. Pre mňa vrchol srandy bol, keď som takto jedného presvedčila, aby u nich doma vymaľoval kuchyňu a aj tak som sa s ním nestretla. Posielal fotky aký je šikovný.
A potom sa rozhoduj či chceš riešiť jeho ženu. Lebo aj takýchto žien čo zrejme ani netušia aké sú harpie neschopné chladné, je toľko, koľko týchto chlapov. Mračná.

ibatanecnica
20. mar 2024
ibatanecnica
20. mar 2024

@minimie a čo keď je slobodná? Už len z morálnej stránky by som cúvla a nezačala si so ženatým.

laurika999
20. mar 2024

@soldi áno, presne tak

minimie
20. mar 2024

@ibatanecnica pretože ja osobne za vinníkov týchto situácii považujem toho kto ostatných klame. Dotyčný odžubáva manželku a snaží sa odžubať aj ju. Ľudia majú nastavenú morálku rôzne tak prečo by som tu do nej zbytočne hučala? Však tu už asi ani nie je. Stačí aby tie baby, čo ľutujú chudáčikov mužov, konečne otvorili oči. Podľa mňa by mali ženy viac držať spolu. A to nie tak že zdupeme do zeme ženu čo ju ohlupia sladké rečičky podvodníka ktorý brnká na ženský ochranársky inštinkt. Ale že ukážeme prstom na skutočného podvodníka čo klame na všetky strany.

ibatanecnica
20. mar 2024

@minimie normálnu ženu také reči nezhlúpnu. Kto normálne rozmýšla, tak vie, čo chcú muži dosiahnuť. Veď keď má problém vo vzťahu, nech si rieši najskôr ten a potom nech hľadá inde.

autor
20. mar 2024

@minimie som tu, ale radšej nereagujem a nerozputavam zbytocnu debatu s niektorymi osobami, ale s tvojim suhlasim 🙏🏻 niektore zeny budu zastavat chudacika muza az kym nezistia koho maju skuocne doma, pretoze niektori sa skutocne zamiluju a komu neklamu je prave milenka, nechcu ublizit detom a zranit manzelku, tak radsej “trpia” z nenaplnej lasky. Je ich malo,ale su….

ingush616
20. mar 2024

Zas táto Častá téma…
Až mi to dvíha žalúdok…
Autorka: Áno, povedala by som jej to!
Nikto si nezaslúži byt klamaný a žiť v klamstve….
A si pamätaj… karma je zdarma a ľahko sa ti toto cele môže vrátiť.

anna777115
20. mar 2024

A on ti povedal, čo urobil v manželstve preto, aby laska bola naplnena a opatovana! Náprava vzťahu z jeho strany bolo to, že si našiel milenku?To má , akože dopomócť k naplneniu lásky v manželstve?

anna777115
20. mar 2024

Však, autorka na čo čakáš. Ak, nechceš prezradiť svoju totožnosť, tak jej napis s falošného účtu, toto čo si písala aj tu . Aj, ona má právo vedieť ako, natom v manželstve je a buď im to pomože a začnú na vzťahu pracovať, alebo pojdu od seba. Tá,žena má právo, tiež si zariadiť život s niekým, kto ju nebude podvadzať a bude medzi nimi vácsia ucta a naklonnosť. Ja, osobne, by som chcela poznať pravdu, keby bola akákoĺvek.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
minimie
20. mar 2024

@autorka Tam treba pochopiť aj tú manželku. Zrazu zistí že je tam niekto tretí, je chce to ohromnú zmenu myslenia pochopiť, že človek ktorého milovala je obyčajný podrazák a zbabelec. Je ľahšie z toho obviniť milenku. Lebo takto je ľahšie si to pred sebou obhájiť, ak sa rozhodne a manželom zostať. To že chlap nechce zraniť ženu, je to len zbabelec. Ale stojím si za tým, že hlavný klamár je ten chlap (alebo žena ak sa nevery dopúšťa ona lebo to aj obrátene býva). Klame manželke nie aby ju nezranil ale preto že nemá gule priznať pravdu a prijať následky, klame sebe lebo vie že robí zle a potrebuje sa obhájiť pred vlastným svedomím a následne klame aj milenku aby zo seba spravil chrumkavého a celú vinu zvalil na manželku ktorej akože nechce ublížiť. Po rozvode som sa nejaký čas bavila rozhovormi s takýmito chlapmi, mala som na to svoje dôvody. Proste 90% z nich kecy jak cez kopirák.

autor
20. mar 2024

@anna777115 nie, vôbec.. neplánoval to.. vzniklo to.. a ide za hlasom svojho srdca….

autor
20. mar 2024

@miriam11 zamiloval sa.. o tom to je

laurika999
20. mar 2024

Niekto počúva dva hlasy. 1.) hlas svojho "srdca" - čo sú vlastne plné gule, ktoré potrebuje vyprázdniť. 2.) Hlas špinavých boxeriek, teplej večere, vyžehleného prádla, rodiny a zázemia, ktoré mu pripraví jeho nič netušiaca manželka. A tohto pohodlia sa on nikdy nevzdá. Pretože mu to vyhovuje. A preto, že je zbabelec.

zuzan286
20. mar 2024

Tak nech nie je zbabelec a povie to doma manželke ….bude rada

minka201
20. mar 2024

@autorka Óoo... On sa zamiloval. Tak to potom nie je o čom. Tak sa ho rovno spýtaj, či to oznámi svojej manželke on alebo to máš spraviť ty.

katkati
20. mar 2024

No a čo, keď sa zamiloval. Prestaň si s ním písať a posielať mu fotky a určite sa odmiluje, keď zistí, že si inde nevrzne.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
zuzan286
21. mar 2024

A ver tomu že doma žene prejavuje nežnôstky,a majú lepší sex ako pred tebou 🤣

ingush616
21. mar 2024

Tebe to cele lichotí preto ti to zatiaľ pasuje …
No keď by ste nahodou sa dali dokopy po 2 rokoch tebe bude robiť to iste 😂😂😂😂😂
Lebo karma je zdarma 😂

fantaghiro21
21. mar 2024

@ingush616 no drvivá vačšina neverníkov , neprestane byť neverná pri jednej . Ked dokaže podvadzat manželku, bude neverný aj pri iných ženach. Ale to by museli tie milenky aj trošku rozmýslať. Zachranna akcia pre muža prestane hned, ako zistia, že ten istý muž, ktoreho zachranovali z nestasteho manzelstva, vlaste bude podvadzat aj milenku...

ingush616
21. mar 2024

@fantaghiro21 presne

autor
21. mar 2024

@fantaghiro21 suhlasim, ale su aj taki, ktori ked najdu zenu svojho zivota, prestanu hladat ine..je ich malo, ale su…

autor
21. mar 2024

@laurika999 vzdal by sa hneď keby tam neboli deti, dvojku by som mu vedela dat aj ja, vycital by si keby ublizil detom…

fantaghiro21
21. mar 2024

@autor žena jeho života? A manželstvo bola čo , požičovňa??? Strašne si naivná dievča zlaté.

autor
21. mar 2024

@fantaghiro21 nie je pravidlo,že človek nájde niekoho koho hľadá na prvýkrát..

minka201
21. mar 2024

@autorka
Takže ty budeš určite tá pravá. Teba hľadal celý život a zamiloval sa len cez písmenká. Dobrý príbeh si si vymyslela ☺️👍

fantaghiro21
21. mar 2024

@minka201 ta pravá naivná akurát tak. Ta láska je taká veľka, kým si pán nevrzne, potom sa ta láska rozplynie s tým, keď bude autorka naliehať, aby žili šťastne až do smrti. Toto nebude pre pána lákavá ponuka. On len potrebuje iné masko na vrznutie,ktoré ho trochu pobaví a začne hladat dalej,,,,

monnci2226
21. mar 2024

@autorka ,,vycital by si keby ublizi detom,, lebo teraz im vobec neublizuje ked namiesto toho, aby sa venoval rodine/manzelke vypisuje tebe, toto je ta najtrapnejsia a najubohejsia vyhovorka (hej zatial to nevedia, ale nikde neni zarucene ze sa to v buducnosti nedozvedia).... mna by zaujimalo kolko mas rokov, ci to je aspon ospravedlnitelne vekom ze si taka naivna.