Po akej dobe požiadať ženu o ruku?
Len ma zaujimaju nazory 🙂 Kedy vam to pride neskoro? Popripade ako ste to mali vy?
Ja by som čakala max 2 roky, potom by mne už bolo naprd a divné že čo chce ďalej. U nás bolo niečo po roku
No je obrovsky rozdiel ci mate 20 alebo 30 alebo 40.
V 20tke mi po 2r "chodenia" za rucicky do kina pride skoro, v 30tke mi vramci "zitia" napr 2 roky stale spolu, pride viac nez dost.
Záleží od toho konkrétneho vzťahu mala som vzťah kde dlho sme boli-neboli spolu a mala som aj taký kde to išlo rýchlo. Ale kedykoľvek keď opadne prvotná zamilovanosť a partneri už žijú spolu v spoločnej domácnosti a vedia sa zladiť, čo jeden od druhého má očakávať...
Minimalne po 2 rokoch v spolocnej domacnosti.
u nás to bolo po 8 rokoch 😁 ale boli sme s tým obaja ok,nikto na nikoho netlačil, vyplynulo to tak prirodzene zo životnej situácie,lebo sme spolu začali chodiť relatívne mladí (ja 21,manzel 23) a dlho sme spolu ani nebývali.
je to podľa mňa veľmi individuálne a hlavne,ako to v tom vzťahu vnímajú obaja partneri.
Hlavne by mal poziadat o ruku az ked je zabezpecena strecha nad hlavou a skor ako sa spravi dieta.
Mne v 25 rokoch po troch mesiacoch chodenia 😄
Sme spolu 17 rokov
Závisí od veku. Je smiešne žiadať o ruku, keď majú 18 a poznajú sa pol roka. Na druhej strane je smiešne nežiadať o ruku, keď už majú 45 a chodia spolu 10 rokov.
Minimalne 2-3 roky. Niekto po 8 rokoch, niekto po 14. Vsetko je v poriadku, ak su s tym obaja ok. Najviac rozvodov je po kratkej znamosti. Skor akonpo 2 rokoch nemozes dobre poznat cloveka. Si este vo faze zamilovanosti. A treba si pred svadbou vyskusat spolocne byvanie a fungovanie.
Ja som čakala 10 rokov 😄
Mňa požiadal po 6 rokoch. Ale boli sme spolu od 17. Iné je keď ma niekto 30 rokov a čaká šesť rokov, ako keď ma niekto 17.
Podla mna neexistuje univerzalna odpoved. Ako tu uz bolo povedane dolezity je ak vek, stav atd. za mna idealne po nejakej dobe spolocneho byvania 🙂 cloveka nespoznas kym s nim nebyvas.
Moji starí rodičia sa stretli 7x, na tom 7.rande deduš požiadal babi o ruku a fungovali v harmonickom vzťahu vyše 50 rokov. Mňa môj muž požiadal po 3 mesiacoch, mala som 30 a on 36 rokov.
Mna požiadal po 6 rokoch, ale sme spolu od mojich 16. Teraz mám 35 a 6 rokov by som veru nečakala 🙂
mna uz mrle zrali po 3 rokoch, ale vedeli sme ze sa chceme brat az po prichode z Uk cize sme si urobili vacsie zasnuby po 3 a pol roku. Svadba bola az po 6
Ako pre koho, každý človek je iný a niektorí potrebujú dlhší čas na chodenie. Mna moj muž požiadal o ruku len tak akože sranda na 4. rande, ale potom ešte raz oficiálne asi po 2 mesiacoch. Svadba bola po 6 mesiacoch a sme spolu 15 rokov a ľúbime sa ako kone.
Čím je človek mladší tým viac by mal čakať. V mladom veku sa vedia výrazne zmeniť hodnoty, 20 ročný ma nejaké očakávania od života a pohľad nan ako aj na vzťah ale v priebehu pár rokov sa vedia extrémne zmeniť a zrazu si nebudú sedieť.
Mňa požiadal priateľ o ruku po 6r. Bývali sme spolu, mali sme hypotéku spolu a už mal 30r. Boli sme spolu od mojich 22r a jeho 24r. Takže to je silno individuálne. Ale aj ja som už bola na prášky z toho. Priateľ vedel (cítil?), že ak by to nespravil vtedy dostal by ultimátum (a to som ich silný odporca). Do roka bola svadba a už je to 8r. Za týždeň oslávime 15výročie vzťahu.
Mňa tento rok po 4. Budúci rok je svadba 🙂
Chodili sme spolu 2roky a 3 mesiace. Momentálne 12. rok manželstva - pred svadbou sme spolu nebývali.

Mňa požiadal po roku 🙂