icon

Počet bývalých partnerov

slniecko247
15. apr 2023

Ahojte. Poprosila by som úprimne poradiť v situácii v ktorej sa nachádzam. Mám 26 rokov a 4 roky mám priateľa, ktorý mal tento rok 30. V auguste mame naplánovanú svadbu. Náš vzťah bol od začiatku krásny dokonalý, všetci nám závideli ako nám to funguje, proste láska ako z filmu. Obaja sme sa dohodli, že chceme o sebe vedieť všetko a nemať tajnosti. Viem že niektoré pary neriešia koľko partnerov mal človek pred tým, ale my sme to podotýkam !!na podnet!! môjho priateľa chceli vedieť obaja. Ja som mala v živote 3 mužov. Nikdy som nemala sex na jednu noc. S jedným človekom som ale oficiálne nechodila, nakoniec po polročnom spoznávaní mi povedal že viac nechce. To som povedala hneď aj priateľovi a veľmi ma vtedy urazil, že som lacná lebo som sa len tak nechala využiť na sex bez lásky. Priateľ mi povedal o svojich partnerkch to iste, myslím že jeho cislo bolo 4-5. Verila som mu všetko. Po čase som začala ale počúvať od rôznych ľudí, ze ten tvoj sa vyspal s tou aj tou. Vždy som sa ho na to spýtala skôr ako som tomu verila. Povedal mi do oči ze to tak nie je a ze mi neklame. Verila som zakaždým. Takto sme fungovali si rok. Ale ja som stále dostávala nové podnety z okolia a začala som cítiť že to asi nie je náhodou, a že mi cely čas klame. Tie jeho bývalé mi to aj niektoré potvrdili, že s nimi spával. Bývame v malom meste, kde každý každého pozná aspoň z videnia atď… Jedna je aj moja kamarátka, o čom som vôbec doteraz netušila. K dnešnému dňu sme sa dopracovali k tomu, ze tých žien v posteli mal okolo 50. Mal dva vážne vzťahy a každú priateľku viackrát podviedol. Som z tohoto zistenia s prepáčením ,,v riti”. Viem, že to je minulosť, ktorá sa ma netýka a nemá so mnou nič spoločné. Napriek tomu ma to veľmi ťaží a bolí. Neviem ako niekto mohol takto žiť a ako mi mohol cely čas klamať. Že sa nebál chorôb, atď… že raz bude mat deti a budú počúvať aký bol ich otec kurevnik. Viem že to bolo pred nami, a že teraz môže byt iný, ale je on iný keď mi stále klame? Máme sa brať a ja neviem čo mám robiť. Bojím sa že ma raz tiež podvedie ak s ním zostanem, že sex je pre neho niečo čo môže mať s každou. Tie jeho partnerky boli rôzne, niektoré aj skoro o 20 rokov staršie. Má aj dobré vlastnosti, je pozorný, snaží sa vo vzťahu, myslím si, že doteraz ma nepodviedol. Ale vzhľadom na tú jeho minulosť a vzhľadom na to, že mi celý vzťah klame do očí mu neverím nič. Bijú sa vo mňe dva názory. Jeden je že to je minulosť a nemám to riešiť, ze ma možno musel stretnúť aby som mu ukázala iný život a hodnoty. A druhý je že to je klamár, ktorý si našiel konečne normálnu ženu a nie nejakú štetku, má pri mne istotu že ho nepodvediem, lebo on žije vo svete ze idem po ulici a pretiahnem aj starú susedu, a je to normálne… Mal byť úprimný a ak sa chcel zmeniť, tak mi to mal povedať hneď a nemal mi celý čas klamať. Čo by ste mi poradili?

jsbb
15. apr 2023

To je ako s hovnom. Niekto ho uprace a niekto odkopne pod posteľ a obaja majú čisto. Niekomu nevadí, že z toho ide smrad. Dá si osviežovač a všetci sú spokojní.

jsbb
15. apr 2023

Ak raz niekto nemá morálku a strieda zeny ako ponožky, tak sa tej morálke ani nenaučí. Je to o hodnotách. Hovno sa dostane na poličku a tvári sa, že je džem. Nuž niekomu to vadí a niekto privrie oči.

jsbb
15. apr 2023

Kopec kurevnikov sa pretvaruje, hra sa na slušných, na to co nie sú, aby mohli ziskavat ďalšie a ďalšie zeny. Je to hra a ktorá na to skočí ma smolu. Nakoniec aj vziať si slušnú ženu je pre nich len bingo, a potom ju budu podvádzať. Kurevnici to majú premyslené, vedia ako na zeny.

andrea_prestastna
15. apr 2023

@slniecko247 uf rozmyslela by som si to. Ked podcadzal uz tak nema dovod znova netreba byt naivna a ked si si to takto pekne zistila ze 50 zien mal tak to kurevnik je sorry

vilma7
15. apr 2023

Tak s nejakým veľkým glgom by som možno ten počet prehlta- ale asi nie 50 + partneriek v 26.rokoch. To asi ozaj nie...a teda možno 50.ani nie je konečné číslo.
Ale tie klamstvá, do očí, roky rokúce, píšeš že šancí už mal...naozaj si myslíš že toto je partner do života? Na pekný vzťah?
Poďakovala by som sa a išla ďalej. Máš len 26, život pred sebou a klamára vedľa seba.

katkazocele
15. apr 2023

@sheila121 Možno, že len stretol ,, tie zlé,, z nás.😢 ale to čo napísal do toho príspevku, tak v ňom je dosť pravdy, to nemôžeme poprieť...

lienka.7
15. apr 2023

@slniecko247 človek sa len tak nezmení, to sú keci. Pravdepodobne ta aj podviedol, len ty to ešte nevieš. Mala by si si konečne zložiť ružové okuliare a začať používať sedu mozgovú kôru. A minimalne odložiť svadbu.

pralinka25
15. apr 2023

@lienka.7 ja si zas myslim ze clovek sa moze zmenit. ved sa predsa vyvijame. ovplyvnuje nas prostredie, skusenosti, zazitky, dozrievame ....
kazdopadne tu ide viac o to klamstvo, pokrytectvo a sebectvo ktore uz nastalo.

svetlonos
15. apr 2023

@slniecko247
ze ich mal 50 by ma a klamal by mi, by ma menej vyticilo, ako za nazval lacnou. Bola si blba. Nemali ste riesit minulost- tedahlavne sexualnych partnerov.
Ale rovnako blba som bola aj ja. Nemali sme uz 20 a kazdy 2-4 vztahy za sebou, nestretli sme sa v klastore. A ked mu to preplo, tak mi vycital, ze stale milujem prveho ex, lebo prva laska nehrdzavie 😂 V tej dobe som male zrovna na prveho ex averziu za to, ako sa po financnej a inej stranke zachoval - takze ani keby bol jediny chlap na svete, zijem rafsej v celibate 😁
A tych psych kecov bolo ovela viac. Takze pri dalsom vztahu dalsom vztahu som moju minulost skratila asi do 10 vecnych viet. Ziadne podrobnosti, len zasadne body, ako dlho dva vztahy trvali a na com ztroskotali. Mm rovnako. Myslela som, ze bol skoro az mnich 😁 A teraz po roch uz v manzelstve hodi sem tam nejaku poznamku, z ktorej je jasne, ze nemal len dve priatelky. Minule som sa az smiat musela, pretoze v tej vete bol vlastne kompliment pre mna.
Ja to neriesim, kedy preco s kolkymi spal. Pre mna je dolezite, ze sme v pohode, viem ze sa milujeme a chova sa ku mne slusne. Bez jedinej blbej poznamky a vyzvedania detailov z minulosti.
Vzdy sa moze nieco stat ale nedava mi ziadne podnety na ziarlivost ani ja jemu.
Keby som chcela mnicha panica, hladam v klastore a nie v beznom zivote 🙂
Ako som uz pisala - mal by byt ore teba alarm, ze ta nazval lacnou, toboz ked on si vyhadzoval z kopitka a hra formu. Tam by som ti svadbu zvazila. Si mlada, hladaj inde.

zorkahorka
15. apr 2023

No ja by som s tou svadbou teda veru pockala... Ak bol taky znamy kurevnik v minulosti, ze kazdy vie, s kym spaval, tak to budu vediet aj teraz. Mozno sa cochvila dozvies, ze nie si v jeho zivote jedina...

slniecko247
autor
15. apr 2023

Ešte mi povedal, ze mi klamal hlavne preto cely čas, lebo vedel ze keby povie narovinu hneď koľko tých žien bolo tak sa otocim a už ma nikdy neuvidí. Čo je v podstate pravda, povedzme si narovinu, máloktorá žena by mala záujem bližšie spoznať človeka, ktorý vystriedal 50 žien… je to ale sebecké z jeho strany. Pretože možno by som odišla vtedy hneď a možno odídem teraz po 4 rokoch vzťahu a bude to bolieť každého oveľa viac. Ťažko hľadám nejaký pohľad a pochopenie pre neho. Na druhej strane si myslím, ze sa za to skutočne hanbil a hanbi. Že doteraz nespoznal nikoho kto by mu ukázal život z druhého pohladu. Že sa dá žiť aj inak, vážiť si seba samého a svoju hodnotu, mať hranice, atď… len aj keby sa chce zmeniť , stále tam je take to ALE… môže si hocikedy povedať ze ,,a čo je to len ďalšia na sex” a podvedie ma…. Skôr sa pýtam teraz , či takýto človek dokáže mat už len jedného partnera v intímnej oblasti. Pretože prídu deti, choroby, atď… človek zostarne, nebude mladý večne. A čo keď vtedy bude chcieť nejakú ďalšiu čo sa ponúkne? Viete, doba je dnes veľmi zlá. Všade počúvam ako 16-17 ročne dievčatá sa doslova núkajú hocikomu… samozrejme sú aj výnimky, ale aby malo dievča či chlapec väčšiu hodnotu keď pretiahne vacsi počet opačného pohlavia je asi trochu narušený názor…

akbara77
15. apr 2023

@slniecko247 dobrý základ do manželstva....možno budeš jeho posledná.

lienka.7
15. apr 2023

@slniecko247 ale prosím ta, nebuď naivná. Nemusel ti hneď všetko vyslepicit na 1 rande, ale nie ze sa to budeš dozvedat postupne od jeho (zeby) ex??? A s tými cukrovymi rečami fakt môže oblbovat 16, či 17tky.
Nebude on Rosina s Kolárovo náhodou ??? Hlavne ze tebe ide moralizovat a súdiť ta, ale pritom on je ďaleko väčšie hovädo. No co uz ti poradiť, len sa pekne výdaj a za pol roka tu vypisuj, aku blbosť si urobila.

lienka.7
15. apr 2023

@pralinka25 ano, vyvíjame sa pod. Ale človek s takými charakterovymi vlastnosťami sa zmení len ťažko. Keď je raz niekto ku....nik, len tak sa nezmení, tomu ver. To je ako mat abstak. Len levitujes a čakáš, či nesklznes opäť na staré chodníčky.
Navyše je zjavne, ze ma na ich posudzovanie dvojaký meter. Ona pomaly aby žila v celibate a on ako sultán každý večer ina... inde možno, na Slovensku asi ťažko 👌

ravador
16. apr 2023

@slniecko247 Áno, pravdepodobne sa za to hanbí, ale to mu nedáva právo klamať. Kebyže sa spýtam baby,s ktorou chodím, aká bola jej sexuálna minulosť a ona mi povie také číslo, samozrejme, že odídem, ale to je rozhodnutie na ktoré nám právo. Na to mal chlap myslieť skôr, než pretiahol 50 žien.
A áno, dnešné mladé baby sú poriadne kurvičky a otvárajú nohy hlavne starším. Nie je veľmi zložité mať v dnešnej dobe nezáväzný sex, ak teda sa o seba človek stará. A práve preto je otázka sexuálnej minulosti dôležitá. Číslo a kontext tých "vzťahov" ti napovie o morálnych hodnotách daného človeka dostatok na to, aby si sa mohla rozhodnúť. Je len škoda, že si otáľala tak dlho. Dnes sú ale ľudia absolútne sebecký a nemajú problém partnerom klamať.

banana10
Autor odpoveď zmazal
eva8
16. apr 2023

@slniecko247 náhod tému, že ako to dokázal mať za posledné 4 roky iba teba. (Na začiatku ťa možno podviedol "zo zvyku", ale teraz už nie) Ak v klude vysvetlí, že už sa vynútil a istota mu vyhovuje, ťa o.k. Ak na teba vyleti,asi bude problem. Teraz by som netlacila, dala mu oddych od tých otázok, lebo pod silným nátlakom vyletí každý.
Môj ex na mňa vyletel pri každom klamstve (až neskôr som zistila, že to boli klamstvá, myslela som, že z únavy je nervózny) najlepšia obrana je útok.

chrisencore
16. apr 2023

Ahoj, necitala som komentáre ale prispejem svojim názorom. Ja som bola podľa slov kurevnicka. Pre mna sex bol niečo čo ma bavilo s nepotrebovala som k tomu lásku. Spala som naozaj s veľmi veľa mužmi, to číslo tu radšej sní písať nebudem. Absolútne sa za to nehanbím, užila som si mladosť. Môj muž bol taký istý. My sme dokonca spolu najskôr nezáväzne chodili von, napíšem to takto decentne 😂 dva roky kým sme sa dali dokopy a pomedzi to sme každý chodievali von aj s inými ľudmi. Každý sa smial keď sme sa dali oficiálne dokopy že dvaja najväčší kurevnici sa dali dokopy že koľko nám to vydrží. No a drží nás to už vyše 12 rokov. Tým že sme si obaja naozaj užili, už nemáme potrebu užívať si ďalej. Jednoducho sme sa zamilovali a usadili sa. Poznám takých viac ľudí. Ale poznám aj takých ktory sa síce usadili ale pomimo si užívajú ďalej. Je to o človeku, o tom či našiel alebo nenašiel toho pravého človeka na cely život. Nemozes sa trápiť minulosťou, aký bol, lebo bol sám, v jeho živote si vtedy nebola a tak si mohol robiť čo chcel. Nedovoľ aby minulosť ovplyvnila budúcnosť a zničila to čo medzi vami je.

zero_hero
16. apr 2023

Ty si strasne upla na číslo, koľko mal on partneriek, ale z tvojho úvodného príspevku, ja toto za problém nepovažujem. Pre mna by bol problém to, že klamal, partnerky v minulosti podvádzal a teba osocil za jeden neoficiálny vzťah, kedy si ty čakala viac a bohužiaľ partner to cítil inak. Toto sú veci, kvôli ktorým je potrebné prehodnotiť vzťah, nie to koľko mal sexuálnych partneriek.

kiwi3
16. apr 2023

Tak podla mňa ste ideálny vzťah ani nemali, iba si si to myslela, keď ta pomaly varil. Už vtedy mal správanie ako väčšina podvodnikov- extra vzletne reci aj činy. To ako pomaly stupňuje ten počet, je tiež ďalší test, kolko si ešte môže dovoliť. Ty si si zatiaľ všetko od neho nechala. Potom zrazu povie, keď budete vzati, že si predsa vedela, aký on je... že sa nemáš čo sťažovať. A vrchol je to obvinenie, že si štetka, uplne manipulativne sklony... fakt bez, kým môžeš.

lucka_ke
16. apr 2023

@chrisencore môžem sa opýtať v čom je pre teba tento partner iný ako tí predtým? môžeš aj do IP, len ma to zaujíma čo ťa presvedčilo úplne zmeniť smer života

candii
16. apr 2023

Na čo riešiť minulost a nechápem ľudí čo ti to vravia. Ako zmeni minulosť ? Možno sa ti to len hanbil povedať ako by to vyzeralo aj keď to že si lacná by sa má dotklo a mohol si to odpustiť. Pozeraj sa dopredu aký je teraz a čo pre Vás robí.

luba28
16. apr 2023

@slniecko247 a preco by sa mal zamyslat nad tym co bolo ??,,pokial sa ty nevyrovnas s minulostou a budes stale na pochybach tak to dobre nebude a po case ho zacnes upodozrievat ak sa napr.nedostavi doma do tej a ten hodiny ,,zacnes v sebe podnecovat ziarlivost a uz bude ohen na streche ,,a nakoniec ta aj podvedie,lebo aj tak mu verit nebudes,,,,

00kvetinka00
16. apr 2023

Minulosť je minulosť...... plus mínus viem o svojom chlapovi koľko ich bolo 😅 a on vie o mojich partnerov tiež ale k bokovkam sa nik neprizná je to úlet minulosti a neriešime (ja teda neriešim nevadí mi to nech aj 50 ich mal ....)

chrisencore
16. apr 2023

@lucka_ke ja ti neviem. Fakt. Len mam pocit, asi to znie cudne, že naše duše k sebe patria. On sa snažil o vzťah so mnou cely ten čas ako sme sa stretávali, ale ja som nechcela. Nechcela som žiaden vzťah, chcela som si iba užívať. Potom asi na pol roka odišiel lebo to vzdal a ja som vtedy pochopila že sme tak nejak spojení, že bez neho sa necítim cela. Tak sme začali spolu tak naozaj. Možno to niekomu príde povrchne ale napriek tomu že som žena som veľmi sexuálne založená a tým že mame medzi sebou ohromnú chémiu, tak to tomu asi napomohlo. Jednoducho mám pocit že sme duševne spätý. Och asi to fakt znie cudne ale takto to cítim. Píšem to úplne na rovinu úprimne

lucka_ke
16. apr 2023

@chrisencore to je skvelé, prajem vám to obom 🍀

domcek1989
16. apr 2023

@slniecko247 ja ti to tiez poviem z opačného pohladu ako ti tu kazdy pise. Aktívny sexuálny zivot som zscala mat v 15tich ked som si nasla priateľa, boli sme spolu rok. Po rozchode som mala vztah 2,5rocny. A ptoom som vztahy neriesila. Iba kamarátov s výhodami. Za ten cas som mala tolko sexuálnych partnerov, ze mi to teraz pride zvlastne 🤣 ale…ani jedneho partnera som nepodviedla. V 21 rokoch som sa zoznámila s mojim manzelom, a nemam potrebu vyhladavat inych partnerov na sex. Ja som zas taka, ze ked na nieco pridem, nedokazem s tym fungovat a tvarit sa, ze nic neviem. Som komunikatívny typ. Keby som v tvojej kozi, ja hy som sa to snazila hned vyriesit a dat si velky rozhovor, preco ti o tom nepovedal, preco ti o tom klamal, preco partnerky podvádzal. Moze ti tvrdit aj take, ze sa bal ti o tom povedat aby si si nemyselal o tom nic zle, ale ked si mala jeden sex mimo vztahu tak uz ta siel označovať za slapku a sam robil to iste? Toto aj veci ktore by som si vydiskutovala nie pocet partneriek.

nekonecna_katastrofa
Autor odpoveď zmazal
vecicky1805
16. apr 2023

@slniecko247 ja by som mu dala prečítať presne to čo si tu napísala na rovinu resp. Mu to povedz/prečítaj mu to..všetko čo máš na srdci nič lepšie nemožeš spraviť a popros ho nech sa vyjadrí na rovinu ako vníma vážny vzťah a partnerku, vopred mu povedz že neveru netoleruješ a že ak on hej a nemámv tomto zásady že ty chceš iný život a najlepšie bude zrušiť svadbu, minimálme na čas, nerobila by som také vážne rozhodnutia, keď som si nie istá..plus to nie je že ste boli spolu pol roka a bál sa že mu nedáš šancu tak niečo nepovedal, on Ti proste priamo klamal a 4 roky ste spolu to je dosť na vyjasnenie si vecí, za mňa ja by som po tomto ho už proste nechcela u mňa by nemal taký človek moc hodnotu ako partner ale to je moj názor každa žena má iné požiadavky na muža a tieto otázky základne a pýtanie sa na partnerov v minulosti sme mali dávno za sebou a keby zistím že mi klamal v tom proste veľké - na dôvere, čo je pre mňa jeden so základou vzťahu, čiže bolesť nebolesť ja by som vzťah ukončila keďže ja beriem vzťahy vážne a radšej takto ako potom banovať a posrať si život, ešte si mladá..nevadí že mal toľko žien keby Ti povedal pravdu a dal Ti šancu sa rozhodnúť s kým chceš byť ale takto Ti nedal ani toto keďže si nevedela čo bolo a klamal..asi tak..to klamstvo ešte pre manželstvom je horšie ako to koľko mal žien plus mňa odrádza to že ak bol vo vážnom vzťahu a dokázal podviesť aj to je veľký výkričnik lebo je iné trtkať kade príde keď je sám ale ak má partnerku je to hnus…mal sa najprv rozísť, proste nemá dobrý charakter a to sa presúva aj inde nielen do sexu a vernosti

veronikasarkanyova
16. apr 2023

@slniecko247 50 je extrémne nenormálne číslo do veku keď ste sa zoznámili... možno teraz nerobí ale ja by Som predpokladala že neskôr bude... To je už trochu choré...