icon

Počet bývalých partnerov

slniecko247
15. apr 2023

Ahojte. Poprosila by som úprimne poradiť v situácii v ktorej sa nachádzam. Mám 26 rokov a 4 roky mám priateľa, ktorý mal tento rok 30. V auguste mame naplánovanú svadbu. Náš vzťah bol od začiatku krásny dokonalý, všetci nám závideli ako nám to funguje, proste láska ako z filmu. Obaja sme sa dohodli, že chceme o sebe vedieť všetko a nemať tajnosti. Viem že niektoré pary neriešia koľko partnerov mal človek pred tým, ale my sme to podotýkam !!na podnet!! môjho priateľa chceli vedieť obaja. Ja som mala v živote 3 mužov. Nikdy som nemala sex na jednu noc. S jedným človekom som ale oficiálne nechodila, nakoniec po polročnom spoznávaní mi povedal že viac nechce. To som povedala hneď aj priateľovi a veľmi ma vtedy urazil, že som lacná lebo som sa len tak nechala využiť na sex bez lásky. Priateľ mi povedal o svojich partnerkch to iste, myslím že jeho cislo bolo 4-5. Verila som mu všetko. Po čase som začala ale počúvať od rôznych ľudí, ze ten tvoj sa vyspal s tou aj tou. Vždy som sa ho na to spýtala skôr ako som tomu verila. Povedal mi do oči ze to tak nie je a ze mi neklame. Verila som zakaždým. Takto sme fungovali si rok. Ale ja som stále dostávala nové podnety z okolia a začala som cítiť že to asi nie je náhodou, a že mi cely čas klame. Tie jeho bývalé mi to aj niektoré potvrdili, že s nimi spával. Bývame v malom meste, kde každý každého pozná aspoň z videnia atď… Jedna je aj moja kamarátka, o čom som vôbec doteraz netušila. K dnešnému dňu sme sa dopracovali k tomu, ze tých žien v posteli mal okolo 50. Mal dva vážne vzťahy a každú priateľku viackrát podviedol. Som z tohoto zistenia s prepáčením ,,v riti”. Viem, že to je minulosť, ktorá sa ma netýka a nemá so mnou nič spoločné. Napriek tomu ma to veľmi ťaží a bolí. Neviem ako niekto mohol takto žiť a ako mi mohol cely čas klamať. Že sa nebál chorôb, atď… že raz bude mat deti a budú počúvať aký bol ich otec kurevnik. Viem že to bolo pred nami, a že teraz môže byt iný, ale je on iný keď mi stále klame? Máme sa brať a ja neviem čo mám robiť. Bojím sa že ma raz tiež podvedie ak s ním zostanem, že sex je pre neho niečo čo môže mať s každou. Tie jeho partnerky boli rôzne, niektoré aj skoro o 20 rokov staršie. Má aj dobré vlastnosti, je pozorný, snaží sa vo vzťahu, myslím si, že doteraz ma nepodviedol. Ale vzhľadom na tú jeho minulosť a vzhľadom na to, že mi celý vzťah klame do očí mu neverím nič. Bijú sa vo mňe dva názory. Jeden je že to je minulosť a nemám to riešiť, ze ma možno musel stretnúť aby som mu ukázala iný život a hodnoty. A druhý je že to je klamár, ktorý si našiel konečne normálnu ženu a nie nejakú štetku, má pri mne istotu že ho nepodvediem, lebo on žije vo svete ze idem po ulici a pretiahnem aj starú susedu, a je to normálne… Mal byť úprimný a ak sa chcel zmeniť, tak mi to mal povedať hneď a nemal mi celý čas klamať. Čo by ste mi poradili?

Strana
z6
slniecko247
autor
17. apr 2023

@mircalla ja si tiež myslím že to je nejaké chorobne nutkanie sa snažiť dostať ženu, splniť cieľ a začať znovu odznova. Že ti ľudia to majú v sebe, a nikdy to úplne nezmizne. Aj keď by chceli dokážu to možno 2-3 roky a potom bum naspäť. Je to smutne, ale pomôcť sa mu asi nedá. Možno keby zašiel za psychológom niekde, ale tak to už nie je moja starosť

iveta1970
17. apr 2023

@slniecko247 Ja som sa s ním trápila roky a mala som už 34....a tá posledná kvapka neboli ženy, ale mi sľubil že mi opraví vodovod a potom sa vyhovoril že to nie je jeho odbor. Pomôže ti....vyblokuj si po rozchode jeho číslo, aby ti nemohol zavolať...prestaň chodiť na miesta kde by si ho mohla stretnúť ....ja som začala chodiť na turistiku sú tam fajn ľudia a zaujímaví muži,choď do fitka .....ver mi, ja tiež nie som modelka a vždy som mala pár kíl navyše .....trochu sa rozmaznaj...chod ku kaderníčke...a kúp si dobrotu čo máš najradšej. Bolesť prejde a hlavne v hlave si nastav.....konečne som sa ho zbavila...čaká ma niečo lepšie.

pralinka25
17. apr 2023

@oblecenie99 inak presne pri takom pocte v malom meste by som sa asi sem tam neubranila myslienke s ktoru vlastne nespal. v autobuse, v skole, v obchode ....

irusa
Autor odpoveď zmazal
irusa
Autor odpoveď zmazal
iveta1970
17. apr 2023

@slniecko247 Nechcem ťa strašiť, ale sú tam znaky psychopata a ten teda každej žene rozhádže sebavedomie a život celkovo....utekaj kade-ľahšie...

slniecko247
autor
17. apr 2023

Bohužiaľ väčšina máte asi pravdu, čo ste písali, že taký človek sa nezmení. Ten kto za pár rokov vystriedal 50 žien nevydrží cely zvyšok života s jednou… nemám na taký charakter a to ako sa zachoval slov. Potrebujem sa z toho dostať čím skôr… je to ťažké…

pralinka25
17. apr 2023

@slniecko247 viem ze sa to lahko hovori ale uvidis, uvolni sa miesto pre lepsie.

brembo
20. apr 2023

@slniecko247 ja mám kolegu,sukničkár neskutočný. Jeho žena je v presvedčení o jeho vernosti a on ju podvedie s každou,ktorú prehovorí. A to má 2 dospelé dcéri. Vždy ju podvádzal a i bude. Jeho číslo úlovkou ďaleko presahuje 50.Dokonca i so susedou ju podviedol. Treba ti takého muža?

pralinka25
20. apr 2023

@brembo viem ze nevies odpoved to len tak .... mna by zaujimalo naco taky chlap de do manzelstva. ved ona si mohla najst ineho a on mohol veselo pretahovat vsetko co sa pohne. k comu ta maskarada. moj kolega je takyto a zenu doma nakoniec nakazil

lalu_sk111
21. apr 2023

@slniecko247 napisala si, ze je to minulost, ktora sa ta netyka. Ja si ale myslim, ze ty si osoba, ktorej sa to tyka najviac. Nakolko mam o trosku viac rokov a aj nejake tie kamaratky v manzelstvach mysliet si, ze v takomto spravani nebude pokracovat je len zbozne prianie a velmi by som ti to aj zelala. Ale velmi tazko sa tomu da verit. Tito muzi nemusia byt zli, vedia mat radi, starat sa o rodinu a deti atd..ale do toho pretiahnu z neznameho dovodu skaredu staru kolegynu a nevedia vysvetlit preco.

brembo
23. apr 2023

@pralinka25 hádam i jemu sa to podarí. Skrátka keď vidí ženu,musí ju mať. Schválne chodí do jedálne na obed,i keď to má od ruki,aby mohol očumovať šľapky z kancelárií.

brendaa
11. máj 2023

@slniecko247 aho, j ako sa ti darí?

slniecko247
autor
25. aug 2023

@brendaa ahoj, ďakujem za opýtanie 🙂 Odišla som z toho vzťahu úplne. Ukončila som to, prerušila všetky kontakty, a snažím sa pohnúť vpred. Nie je to ľahké, ale je to oslobodzujúce. Verím, že ako ja tak aj on nájdeme v živote pre seba niekoho vhodnejšieho. Už sa snažím sa nad ním a jeho životom nezamýšľal, pretože to len otvára stare rany a nič s tým už neurobím. Snažím sa zamerať na to, čo môžem ovplyvniť. A to je moj život, a žiť naplno. Toto je veľmi ťažké, najmä keď nemáte niekedy okolo seba tých správnych ľudí.

brendaa
26. aug 2023

@slniecko247 dík za odpoveď, držím ti palce🍀🤗

vorkola
14. jún 2025

@slniecko247 čo najskôr ho nechať,on tem sex má chronicky,keď má príležitosť tak pichne aj do butlavej vŕby.Do konca života mu nebudeš veriť,Žiť v neistote,však môžeš ochorieť,,tak, že sa nebudeš môcť ani postarať o seba,nieto ešte o feti

Strana
z6