icon

Pochybnosti o vernosti partnera

tamarka1412
10. nov 2025

Ahojte, viem, ze takýchto tém je tu veľa, ale musím to sem napísať.
Rozišla som sa s priateľom, lebo mi ublížil a celý náš vzťah bol ako na horskej dráhe, raz dobre, raz zle. Prišiel moment, kedy som povedala Dosť a ukončila to aj keď som ho ľúbila. Po čase sme sa zas začali stretávať, písať si a znova sa zbližovať. Dohodli sme sa že budeme kamoši a dalej sa uvidi. Povedala som mu, že potrebujem čas po tom všetkok čo sa stalo. Aj toto naše obdobie bolo aj také, aj onaké. Proste to je tak keď s niekym chcete byť, ale zároveň je to ťažké.
Neskôr sme boli už viac ako kamoši, on sa rozhodol, že o mňa bude znova bojovať. Že ma ľúbi a je mu bezo mňa ťažko. Nechce žiadnú inú. Že sa mu páčim a ľúbi ma. Začal na sebe pracovať aby mi už neubližoval, chodí ku psychologičke.

Len pred pár dňami som zistila, že je v skupine zoznamka na fb. S novúm fb účtom, ktorý si robil len nedávno, má tam aj ten starý, takže ktovie či tam nebol aj počas nášho vzťahu.
A ja sa pýtam prečo ???
Tak mi to nedalo a založila som si účet na Threads a tam som ho našla ako reaguje na fotky nejakých dievčat v štýle že Ahoj..
Ahoj, rád by som sa spoznal...
Ahoj, páčiš sa mi...
Ahoj, mám aj whats up..
Podľa dátumu som zistila, že ide o komunikáciu z tohto roku.
A ja sa zas pýtam prečo ???
Včera som si podľa tých dátumov prešla našu starú konverzáciu, aby som zistila kedy to bolo a prišlo mi až zle. Skoro celú noc som nespala, lebo som nad tým rozmýšľala.
Prvý jeho záujem o slečnu bol asi týždeň po našom rozchode, trocha skoro nie ? Na to ako ma ľúbil.
Ďalšie v čase keď mi zas ublížil..ja som sa doma trápila a jeho to trápilo tak, že písal nejakým štetkám, čo sa tam predvádzajú.
Ale čo ma zasiahlo najviac bolo, že to bolo aj v čase, kedy sme spolu boli na výlete, či len tak v meste. So mnou trávil deň a o nich mal pravdepodobne po večeroch záujem. Mňa objímal a obchytkával, dával mi bozky a tvrdil ako ma ľúbi, do oči mi klamal, že žiadna iná nie je, že mňa jedinú chce.
Denne sme si písali, posielal mi srdiečka, písal ako ma ľúbi, že aa teší na stretnutie. Bolo to.aj v čase keď som.bola doma na marodke a zadúšala sa kašlom, on sa šak takto zabával.
Je mi z toho zle, z neho aj zo seba.

Áno, ja viem, že som chcela čas, že som mu stále tvrdila, že si našim vzťahom niesom istá,lebo mu zatial nedôverujem viem to...ALE on bol ten, ktorý mi tvrdil, že to rešpektuje, že mi dá času kolko chcem, že mi ublížil a proste on chce len mňa. Prečo mi narovinu nepovie ako to je ???
Tak mi povedzte, ako by ste sa k tomu postavili ????

Pretože už som o tom niekomu povedala a reakcia bola taka, že čo čakám, keď sama neviem čo chcem a to ma dosť zarazilo. Pretože ja neviem čo chcem z dôvodu toho, že mi ublížil, aj napriek tomu som s nim ostala v kontakte, dokonca sa zas začala zbližovať a celú tu dobu počúvala že Len teba chcem.
Keby mala charakter, povedal by mi to na rovinu, alebo by počkal, kým bude bezo mňa už definitívne.On bol ten, ktorý ma s prosíkom bombardoval o to aby všetko napravil.
Ublížil mi, po rozchode všetko bagatelizoval, ja som súčasťou jeho života aj napriek tomu a toto mi je odmenou.

Prepačte za tento sloh, ale musela som.

Strana
z2
tamarka1412
autor
12. nov 2025

On je učebnicový manipulator, ale ja sa z toho neviem vymotať..

tamarka1412
autor
13. nov 2025
@rozculena

@tamarka1412 stále ho obhajuješ...veď ty sa s ním ani nechceš rozísť

@rozculena chcem s s nim rozist..dnes som ho našla na dalšej zoznamke, normalne suverenne s fotkou..on si hlada milu a uprimnu zenu ktora vie čo chce..mne je normalne zle...
Ja pre jeho chovanie nemozem spat, kruhy pod očami mam, schudnuta a on ...mam dosť..ja nechapem ako sa takto moze chovat 32 rocny chlap ???

enmery
13. nov 2025

Ty nemiluješ jeho, ale svoju predstavu o ňom-teda to, akého by si ho chcela mať. Nikdy taký nebude, zabudni.
Urob rázny škrt, koniec akejkoľvek komunikácii, vysvetľovaniu, plakaniu...stratíš len zbytočne roky a psychicky ochorieš!

tamarka1412
autor
13. nov 2025
@enmery

Ty nemiluješ jeho, ale svoju predstavu o ňom-teda to, akého by si ho chcela mať. Nikdy taký nebude, zabudni.
Urob rázny škrt, koniec akejkoľvek komunikácii, vysvetľovaniu, plakaniu...stratíš len zbytočne roky a psychicky ochorieš!

@enmery včera sme sa rozpravali...ze ako on mňa ľúbi a keď som sa ho pytala či sa za celu tu dobu nenašla ina tak NIE. Povedala som mu že to že mi pozera do oči ešte neznamena, že neklame. Tak že on neklame a prave preto do tych oči pozera.
Že on o žiadnu neprejavil zaujem a žiadnej nepisal.Ešte sa spytal že a kde by sa mala najsť. Piše si s kamaratmi a rodinou, kľudne mi može ukazať mobil ak chcem. Je smutne že mu neverim keď sa tak snaži o mňa a o zmenu svojho chovania.
A povedala som mu že mna chce len preto lebo sa boji ze ina nebude mat zaujem.Tak ze to neni pravda ze ja som priorita a ze okolo neho ma motalo kopu žien , že mal možnosť si vybrat. A ked som povedala ze je dost prefikany, tak či si toto o nom myslim a skoro sa na povel rozplakal
Vedia takí ľudia že idiota robia aj zo seba ?? 😑

anonym_9ce258
13. nov 2025
@tamarka1412

@enmery včera sme sa rozpravali...ze ako on mňa ľúbi a keď som sa ho pytala či sa za celu tu dobu nenašla ina tak NIE. Povedala som mu že to že mi pozera do oči ešte neznamena, že neklame. Tak že on neklame a prave preto do tych oči pozera.
Že on o žiadnu neprejavil zaujem a žiadnej nepisal.Ešte sa spytal že a kde by sa mala najsť. Piše si s kamaratmi a rodinou, kľudne mi može ukazať mobil ak chcem. Je smutne že mu neverim keď sa tak snaži o mňa a o zmenu svojho chovania.
A povedala som mu že mna chce len preto lebo sa boji ze ina nebude mat zaujem.Tak ze to neni pravda ze ja som priorita a ze okolo neho ma motalo kopu žien , že mal možnosť si vybrat. A ked som povedala ze je dost prefikany, tak či si toto o nom myslim a skoro sa na povel rozplakal

@tamarka1412 bože,ze ho stále riešiš...🤦‍♀️🤦‍♀️. Sama si pisala,ze je manjpulator,sama vieš ako a čím ti ublížil a predsa toľko básničiek o ňom.Maj rozum, nenechaj sa ním manipulovať,a nerozoberaj jeho "smútok"a priority. Pohni sa ďalej,toto nie je partner pre teba ,nie partner do života. Nájdi si iného,s nim šťastná nebudeš nikdy.

rozculena
13. nov 2025
@tamarka1412

@rozculena chcem s s nim rozist..dnes som ho našla na dalšej zoznamke, normalne suverenne s fotkou..on si hlada milu a uprimnu zenu ktora vie čo chce..mne je normalne zle...
Ja pre jeho chovanie nemozem spat, kruhy pod očami mam, schudnuta a on ...mam dosť..ja nechapem ako sa takto moze chovat 32 rocny chlap ???

@tamarka1412 nie,nechceš.keby si chcela,tak si dávno rozídená a nebudeš tu vypisovať,že chceš.

monulka205
13. nov 2025

@tamarka1412 poslať ho dpc.

marca12
13. nov 2025

@tamarka1412 To,ze zacal niekoho hladat tyzden po rozchode je uplne v poriadku. Kazdy smuti inak a ano aj takto ludia snutia. Jeho charakter sa prejavil vtedy,ked teba namotaval na vylete a potom nahanal zeny na zoznamke. To je nepripustne. Bud bojujem o svoju lasku a nemam zadne dvierka alebo som chuj a tej,ktorej tvrdim,ze ju lubim,tak ta je vlastne zadne dvierka. Nestracaj s nim cas,nema to zmysel.

staromodna
14. nov 2025

Dievča, odpoveď predsa sama vieš a poznáš. Boli to, viem, ale prijmi to. Toto nie je chlap hodný teba. Máš svoju hrdosť, svoju cenu. Utekaj kým môžeš. Sama som si to zažila a ja ver never ďakujem denne Pánu Bohu, že mi dal múdrosť, rozvahu a silu odísť, lebo tieto horské dráhy plne emócií sú pre človeka s narcistickymi črtami - osobnosťou na denno dennom poriadku a vieš čo? Nakoniec ta obviní, že je to tvoja vina. Máj rozum, daj na seba a bez dievča, kým môžeš. Čaká na teba lepši a ten co teba bude hoden. Nezahadzuj sa s týmto a nedávaj svoju dôveru niekomu, kto si ju nezaslúži

mk22
14. nov 2025
@tamarka1412

@tamarka1412 ty co si zúfalka ?
Ze ho vbc riešiš, minas energiu, rozprávaš sa s ním..
Véd klame, hlada si úprimnú žienku, ty si nic, nula.
Tak sa podľa toho zariadiť, co sa znižuje, patras a sorry este aj plačeš pre chuja ktorý ra nechce!!

ludmila73
14. nov 2025

@tamarka1412 buď šťastná že si na to prišla teraz a nie keď by ste mali spolu dve deti … je mi to ľúto ale Ano aj takýto jedinci sú medzi nami
A ty si ho stretla len preto aby si si to uvedomila a viac takúto chybu neurobila
Vždy keď sa ti rozsvieti červená kontrolka utekaj zo vztahu preč !!!
Posielam veľa sebalasky a motiváciu ísť ďalej
Určite si úžasne žieňa tak ŽI! ♥️♥️♥️♥️♥️🫶

anonym_f6d792
14. nov 2025
@tamarka1412

Nepovedala som mu, že o tom viem, nechcem sa mu hrabať v mobile, ani mu z falošného profilu vypisovať. Takže neviem ako to spravim.
Ale hlavne že on hrdina na mňa žiarlil aj žiarli a pritom si sám robí čo chce. Ak som sa s niekym normálme bavila, on sa hneď vypytoval...
Na instagrame ma nahe ženy, on si ich vraj nedal sledovať, pisal si s bývalou, s každou čo poznal si zdravil a vysmiaty konverzoval, ja som nemohla nič.

@tamarka1412 to zlodej krici chytte zlodeja.. Preto tak ziarlil, preto ty si nemohla nic. Lebo on vedel co robi a bal sa ze budes aj ty. Ti co podvadzaju vacsinou najviac kontroluju toho druheho..

evuska32
14. nov 2025

Je to učebnicový príklad manipulátora a čím skôr sa od neho definitívne odstrihneš a prerušíš s ním kontakt, tým lepšie urobíš pre svoje psychické zdravie. Vravím to po skúsenostiach kolegyne, ktorá už 2 roky bojuje o syna po rozvode a predtým o samotný rozvod. Fakt to neprajem ani najväčšiemu nepriateľovi. A to ty sa môžeš vrátiť z kratšej cesty …

detickyy
14. nov 2025

@tamarka1412 Vyzerá podľa jeho konania, že Ťa asi až tak veľmi neľúbil ako tvrdil. Hlavu hore 🙂. Lepšie teraz ako v manželstve. Stras si ten prach z topánok a vykroč, ale už bez tej ťarchy - bez neho. Možno sa z toho aj on poučí, aj Ty. Daj si čas a verím, že stretneš muža s lepším charakterom (to je voľba), ktorý Ťa bude skutočne ľúbiť, nielen o tom hovoriť.

misenka88
14. nov 2025

Prečo? Lebo Ťa má kým nemá niečo lepšie k dispozícii, žiaľ.

anonym_7b594c
14. nov 2025
@tamarka1412

@tamarka1412 normálne zober screenshot tohoto čo si našla, pošli mu to do chatu že je koniec a zablokuj ho. Sama píšeš že je manipulátor tak sa uvedom že si ním zmanipulovana a odstrihni sa od neho, s takýmito sa nijako ináč nedá len úplne prerušiť kontakt.

anonym_47cf4c
14. nov 2025

Žena ty si blázon!!!!!!ku psychologické kvôli priateľovi????naozaj????zoznamka na FB a nahé ženy????bohatstvo ty nemáš sebaúctu....hlavu hore...a kopnúť ho do zadku.ver že tak to spraví každá ktorú namota
Bez pokiaľ mozes

vorkola
14. nov 2025

@tamarka1412 Ano, presne toto,ako napisala prva komentatorka,,Utekáááááj, cely zivot ta bude podvadzat,.Vyhod si ho z hlavy..,hlavne pokym nemate dieta,,,Chces byt nestastna? toto nie je laska do partnerstva ,nieto do manzelstva a uz toboz nie pre rodinu s detmi..Este chvalabohu, ze si ho takto online nacapala,Neboj sa, najdes si verneho, chce to cas

vorkola
14. nov 2025

@tamarka1412 No ,ale nemozes napisat, ako ti ublizil,,a ak tam bola nevera,,tak si ho navzdy zablokuj náááávzdy, poviedol raz ,podvedie znova,,cely zivot budes v strehu...Jemu ani 100 psychologov nepomoze,,Chod sa toho psychologa ty opytat, s cim bojuje...toto by nemalo byt lekarske tajomstvo

enmery
15. nov 2025
@vorkola

@tamarka1412 No ,ale nemozes napisat, ako ti ublizil,,a ak tam bola nevera,,tak si ho navzdy zablokuj náááávzdy, poviedol raz ,podvedie znova,,cely zivot budes v strehu...Jemu ani 100 psychologov nepomoze,,Chod sa toho psychologa ty opytat, s cim bojuje...toto by nemalo byt lekarske tajomstvo

@vorkola Nič jej nepovie. Rada ako sviňa mimo.

tamarka1412
autor
Autor odpoveď zmazal
detickyy
15. nov 2025
@tamarka1412

@tamarka1412 Týmto potvrdil kým je - herec a manipulátor, ako bolo napísané. Len nechápem prečo nebol konfrontovaný s tým "čo si našla" a dovidenia navždy... Pýtam sa: Je potrebná ešte nejaká komunikácia? Osobne by mi bolo z neho na zvracanie.

tamarka1412
autor
15. nov 2025

Ja nechcem pisať o čo šlo, lebo už som tu zakladala dve diskusie a väcšina radila utekať, čo som aj spravila, ale nejako som sa nechala oblbnuť... je mi zo seba zle...
Vždy som sa ho snažila chapať, tolerovať a odpušťať..lebo ma zdrav.problemy, lebo mal zle detstvo a ani teraz to nema jednoduche.. a on vzdy povedal niečo, po čom som mala pocit, že Aha..tak mala by som to asi chapať.. proste aj keď som vedela, že je to zle, ostala som...

anonym_c92538
15. nov 2025
@viestta

@tamarka1412 vsetko je to smutne, len ma zarazilo jedno a k tomu ti napisem. Nie je stanovana ziadna optimalna lehota po ktorej sa rozideni partneri mozu zaujimat o inych. Tak isto ked su rozideni, mozu sa zaujimat o koho len chcu.
Ty sa daj do poriadku, nepitvaj minulost. Uz vies, ze toto nie je partner pre teba. Hadam si sa poucila a dalsiu sancu mu nedas.

@viestta no ty tiež nebudeš najvernejšia keď sa ti zdá úplne v pohode ak si niekto týždeň po rozchode už hľadá inú.

viestta
15. nov 2025
@anonym_c92538

@viestta no ty tiež nebudeš najvernejšia keď sa ti zdá úplne v pohode ak si niekto týždeň po rozchode už hľadá inú.

@anonym_c92538 jasne, striedam partnerov castejsie ako spodne pradlo. 🙄To si chcela citat?
To, ze on si nasiel druhu po tyzdni znamena len jedno. Ten vztah pre neho nebol to co si autorka myslela. Takze je dobre, ze sa rozisli.

detickyy
15. nov 2025
@tamarka1412

Ja nechcem pisať o čo šlo, lebo už som tu zakladala dve diskusie a väcšina radila utekať, čo som aj spravila, ale nejako som sa nechala oblbnuť... je mi zo seba zle...
Vždy som sa ho snažila chapať, tolerovať a odpušťať..lebo ma zdrav.problemy, lebo mal zle detstvo a ani teraz to nema jednoduche.. a on vzdy povedal niečo, po čom som mala pocit, že Aha..tak mala by som to asi chapať.. proste aj keď som vedela, že je to zle, ostala som...

@tamarka1412 Máš dobre srdce, ale neponižuj sa. Určite nájdeš muža, ktorý nebude ako tento človek (klamár). To, že to mal ťažké v detstve, rodine (aj ja som mala) ho neospravedlňuje, že sa takto k Tebe správa. Verím, že 3x do tej istej mláky nevstúpiš. Prajem múdrosť a sebaúctu. Daj si čas a to najlepšie ešte len príde 🙂

tamarka1412
autor
24. nov 2025

Dnes som to s nim definitivne ukončila.. chcela som to riešiť s nadhľadom a kľudne ale za tie dva tyzdne čo o tom viem sa to vo mne nahromadilo, takže ked som tam pred nim sedela mala som dve možnosti bud sa rozplačem, alebo sa na neho vyburim, tak som zvolila druhu možnosť. Sama seba som prekvapila a jeho tiež ale som na seba hrda, že som to vôbec zvládla.
Povedala som mu ze viem o jeho zoznamke na fb, na Blindri a na Threads. Že všetko to robil v čase ked o mňa bojoval a tvrdil že ma lubi, ze inu nehlada a že ani nema kde, hlavne že na Blindr hľada milu uprimnu slečnu na važny vzťah.A že so mnou travil čas, dotykal sa ma a za chrbtom pisal štetkam na Threads.Robil to a ešte mi aj klamal že o ničom takom nevie keď som sa ho na to už pýtala.Že sme sice neboli vo vzťahu ale boli sme viac ako kamoši, takže to neberiem len ako klamstvo a podraz ale svojim sposobom aj ako neveru a podvadzanie.
Tak najprv ze prepač, že to nemyslel zle, že bol zúfaly, že zoznamky zmaže ..atď. A tak ked videl že uz nema šancu začal s tym, že ja som ho svojim spravanim k tomu donutila, že nevedel na čom je, že či mal na mňa čakať 4 roky a že keby mal istotu že ho ozaj ľubim nespravil by to...ze vo mne nemal istotu a bol zúfaly...
Povedala som mu nech to na mňa neprehadzuje, že chybu spravil on. Že úplne stačilo povedať aby sme to ukončili, že sa chce pohnuť ďalej a nie takto. A že to neni o to ako som sa ja chovala ale o tom čo vravel on..že jedno vravel a druhe konal.
A že som chcela čas ?? A nemal vo mne istotu vo vzťahu ? To je dovod na neveru???
Ja som mu vo vzťahu vela odpušťala...rozišli sme sa..zas som sa s nim začala stretavat s tym ze chcem od neho jedinu vec a to je čas a trocha trpezlivosti. On vravel ze mi to da..lenže raz bol trpezlivy, potom zas tlačil a dookola dookola.
Aby ste mi rozumeli čo sa dialo vo vzťahu..žiarlil, tlačil na mňa..daval mi najavo že mam male prsia, mal divne reči o znasilneni, že keby sa mi to stalo.necha ma lebo budem špinava už pre neho...vyskočil na mňa v meste lebo som vystupila o zastavku ďalej...enmery, ktorá sem chodí, bude vedieť ..že som to zas ja ta hlúpa hus 😭
Ale dnes som sa za seba postavila tak ako nikdy, povedala som čo som chcela, vratila mu čokoladu z mení s tym nech ju da svojim slečnám, postavila sa a odišla..definitívne 😶
Nebranila som mu hľadať inu..ale nemal mi.klamať že ja som stred jeho vesmíru...a že ina neni...

enmery
24. nov 2025
@tamarka1412

Dnes som to s nim definitivne ukončila.. chcela som to riešiť s nadhľadom a kľudne ale za tie dva tyzdne čo o tom viem sa to vo mne nahromadilo, takže ked som tam pred nim sedela mala som dve možnosti bud sa rozplačem, alebo sa na neho vyburim, tak som zvolila druhu možnosť. Sama seba som prekvapila a jeho tiež ale som na seba hrda, že som to vôbec zvládla.
Povedala som mu ze viem o jeho zoznamke na fb, na Blindri a na Threads. Že všetko to robil v čase ked o mňa bojoval a tvrdil že ma lubi, ze inu nehlada a že ani nema kde, hlavne že na Blindr hľada milu uprimnu slečnu na važny vzťah.A že so mnou travil čas, dotykal sa ma a za chrbtom pisal štetkam na Threads.Robil to a ešte mi aj klamal že o ničom takom nevie keď som sa ho na to už pýtala.Že sme sice neboli vo vzťahu ale boli sme viac ako kamoši, takže to neberiem len ako klamstvo a podraz ale svojim sposobom aj ako neveru a podvadzanie.
Tak najprv ze prepač, že to nemyslel zle, že bol zúfaly, že zoznamky zmaže ..atď. A tak ked videl že uz nema šancu začal s tym, že ja som ho svojim spravanim k tomu donutila, že nevedel na čom je, že či mal na mňa čakať 4 roky a že keby mal istotu že ho ozaj ľubim nespravil by to...ze vo mne nemal istotu a bol zúfaly...
Povedala som mu nech to na mňa neprehadzuje, že chybu spravil on. Že úplne stačilo povedať aby sme to ukončili, že sa chce pohnuť ďalej a nie takto. A že to neni o to ako som sa ja chovala ale o tom čo vravel on..že jedno vravel a druhe konal.
A že som chcela čas ?? A nemal vo mne istotu vo vzťahu ? To je dovod na neveru???
Ja som mu vo vzťahu vela odpušťala...rozišli sme sa..zas som sa s nim začala stretavat s tym ze chcem od neho jedinu vec a to je čas a trocha trpezlivosti. On vravel ze mi to da..lenže raz bol trpezlivy, potom zas tlačil a dookola dookola.
Aby ste mi rozumeli čo sa dialo vo vzťahu..žiarlil, tlačil na mňa..daval mi najavo že mam male prsia, mal divne reči o znasilneni, že keby sa mi to stalo.necha ma lebo budem špinava už pre neho...vyskočil na mňa v meste lebo som vystupila o zastavku ďalej...enmery, ktorá sem chodí, bude vedieť ..že som to zas ja ta hlúpa hus 😭
Ale dnes som sa za seba postavila tak ako nikdy, povedala som čo som chcela, vratila mu čokoladu z mení s tym nech ju da svojim slečnám, postavila sa a odišla..definitívne 😶
Nebranila som mu hľadať inu..ale nemal mi.klamať že ja som stred jeho vesmíru...a že ina neni...

@tamarka1412 Mila paulinka, zmenila si kvôli nemu aj nick. Hlupou husou som Ťa nikdy nenazvala, práve naopak. Stratila si zbytočne ďalší rok s psychošom. Inak spomínaš si, čo som ti písala o debiloch, ktorí majú ženu po znásilnení za špinavú?A že žiarlia?Že sami podvadzajú a keď nie, tak sa o to intenzívne snažia.
Prosím Ťa, už ser naňho, skonči aj na brigáde, kde ste spolu vtedy robili a nechaj toho pobožného xuja úplne mŕtveho v tvojom živote. Inak si ho premrháš a psychicky Ťa zničí. To nie je chlap, to nie je ani decko, to je človek s ťažkou poruchou osobnosti a to sa liečiť nedá. To patrí do rúk odborníkov a nie do vzťahu.
A hlavne to už konečne povedz mamine alebo niekomu! Keďže nám si neverila.

tamarka1412
autor
24. nov 2025
@enmery

@tamarka1412 Mila paulinka, zmenila si kvôli nemu aj nick. Hlupou husou som Ťa nikdy nenazvala, práve naopak. Stratila si zbytočne ďalší rok s psychošom. Inak spomínaš si, čo som ti písala o debiloch, ktorí majú ženu po znásilnení za špinavú?A že žiarlia?Že sami podvadzajú a keď nie, tak sa o to intenzívne snažia.
Prosím Ťa, už ser naňho, skonči aj na brigáde, kde ste spolu vtedy robili a nechaj toho pobožného xuja úplne mŕtveho v tvojom živote. Inak si ho premrháš a psychicky Ťa zničí. To nie je chlap, to nie je ani decko, to je človek s ťažkou poruchou osobnosti a to sa liečiť nedá. To patrí do rúk odborníkov a nie do vzťahu.
A hlavne to už konečne povedz mamine alebo niekomu! Keďže nám si neverila.

@enmery Viem, že ste ma husou nenazvali, ale sama si tak prídem..a verila som vám všetkým, ale proste som sa asi potrebovala eše viac popáliť, aby som to konečne pochopila. Teraz to na mňa všetko padlo a je mi ťažko, ale verím, že to rýchlo prejde.

evazhoufova
24. nov 2025

S týmto človekom si zničis život.

Strana
z2