Pocit prevzatia zodpovednosti a vyhoretie vo vzťahu
Ahojte, je normálne že sa takto citim vo vztahu alebo je chyba vo mne? Ide o to, že s priateľom mame dom. Všetko čo sa týka domu riešim ja- dokončenie stavby, záhradu, minule som bola kupovať nejake diely na žumpu čo potrebuju z firmy odkiaľ nám ju chodia vyťahovať. Aktuálne riešim realizáciu brány a už som z toho unavena. Tečie nám sprchovy kút, no hádajte, kto musel ísť kupit silikon? Keby som to nechala na ňom zhnije cely dom. Citim sa vi vztahu ako chlap. Včera sme boli pozerat bazen, on že nezmestí sa do auta. Ja som bola vypýtať meter, zmerala som ho a on sa medzitým hral na mobile, vlastne to robí skoro vzdy keď niečo riešim. Sam od seba to neurobi, keď ho o to poprosim trvá to mesiace. Už neviem čo mám robiť. Rovnako aj napr keď ja som v práci a on už je doma, jemu nenapadne niečo porobiť, on lezi a je na mobile pripadne TV. .. nervy mám z toho a potom by chcel sex, ale uprimne, ja naňho vôbec nemam chut a čím dalej tým viac mi prekáža on ako clovek
Prečo si preboha s ním? Rada sa hráš na Matku Terezu ?Lebo aj tá to robila s nejakým výsledným efektom. Ešte aj dieťa by si vedela vychovať, tento bude taký furt, až kým ho nekopneš do prdele.
Veď len z tých písmen tam nejde z neho nič mužské a mužné, nepoužiteľný a veľmi rád si užíva servis, život gombička a ešte sa večer s ním vyspíš.
Prečo si preboha s ním? Rada sa hráš na Matku Terezu ?Lebo aj tá to robila s nejakým výsledným efektom. Ešte aj dieťa by si vedela vychovať, tento bude taký furt, až kým ho nekopneš do prdele.
Veď len z tých písmen tam nejde z neho nič mužské a mužné, nepoužiteľný a veľmi rád si užíva servis, život gombička a ešte sa večer s ním vyspíš.
@enmery tiez to nechapem. ale chcela by som byt nim aspon tyzden. ako babatko.
Pride mi, ako keby bol maximalne nepouzitelny chlap do zivota, nebyval predtym nez ste sa nastahovali do 30tky uz mamicky, ktora mu robila doma all inclusive 5* mamahotel? Aj keby nebol technicky typ chlapa, ale vybavit ludi na to a hento by snad mohol zvladnut aj sam a nenechat to vsetko na tvoju hlavu vcetne domacnosti. A este ta chce po tom vsetkom vecer ako matrac🤦♀️ Prepac, ale to je KUS VOLA a nie chlap na zivot! raz keby ste mali dieta, tak by si tymto jeho postojom nezapamätal ani jeho meno, kde chodi do skolky (skoly), kde ma lekarku, kam chodi na kruzky a ani to co ho bavi, lebo vsetko pri tom jeho laxnom pritupe by vsetko aj toto nechal len na teba. Radsej to s nim skonci skor, nez bude neskoro...uz teraz si z toho stavu zufala, neskor by to mohlo byt este horsie. Drzim palce a bud silna🍀
Tak hovoriť a otravovať, napísať z práce treba ísť do obchodu, sprav to a to...akonáhle zistí, že to spravíš za neho obrastie machom on oddýchnutý a ty zapriahnuta
Robi z teba sluzku a zenu pre vsetko, podla mna si ta ani nevazi.
Tak hovoriť a otravovať, napísať z práce treba ísť do obchodu, sprav to a to...akonáhle zistí, že to spravíš za neho obrastie machom on oddýchnutý a ty zapriahnuta
@eliska13 on uz obrasteny machom je ocividne davno...vyzera to tak,ze aj keby to autorka napisala, ziadala ho a ona to nespravi, tak sa na to aj on s prepacenim vys....🤷♀️
@slovakboy naaa. Čakala som štandard analýzu a ty len takto poskromne.
@oranzovyvevericnik prepáč. Nabudúce. Dnes som už analyzoval Aničku a Karolínku z ruže pre nevestu https://www.modrykonik.sk/forum/filmy-serialy-reality-sou/ruza-pre-nevestu-pocity-z-finale/#post-89210458
Ja by som nevidela problém v tom, že nevie urobiť tieto veci. Ak by zase kmital v kuchyni, nákupy do chladničky, pranie, žehlenie, varenie, upratovanie. Ale keďže si napísala, že sedí iba na gauči a TV a telefón a večer chce ešte sex. Sorry, to ešte aj mne sa zhnusil a je totálne na nič a antisexy aj keď ho nepoznám a na diaľku. Akože fakt, čo z neho máš?
Prečo je on s Tebou hádam písať nemusíme, nerobí a nemusí a nechce nič, ale večer ho treba ešte kvalitné orálne uspokojiť, pána tvorstva.
A nesúhlasím s tým, čo tu zaznelo, že chudákov chlapom treba dookola hovoriť, čo treba urobiť doma.
Takéto veci by som hovorila synovi, dieťaťu, bol by pre mňa ešte viac antisexy dookola mu hovoriť, čo má/nemá robiť. Keby som chcela dieťa, urobím si ho.
@enmery prosím ťa nebuď vulgárna, práve som jedol banán a ty tu píšeš niečo o orále 😂
Ano, chyba je v tebe. Ty si sa rozhodla to tolerovať.
Prečo som sa ja nenarodila ako slovenský chlap, najprv mamka porobí, potom žena porobí a je to. 🫤Ach jaj, nevadí, možno v budúcom živote.😁

Ja by som nevidela problém v tom, že nevie urobiť tieto veci. Ak by zase kmital v kuchyni, nákupy do chladničky, pranie, žehlenie, varenie, upratovanie. Ale keďže si napísala, že sedí iba na gauči a TV a telefón a večer chce ešte sex. Sorry, to ešte aj mne sa zhnusil a je totálne na nič a antisexy aj keď ho nepoznám a na diaľku. Akože fakt, čo z neho máš?
Prečo je on s Tebou hádam písať nemusíme, nerobí a nemusí a nechce nič, ale večer ho treba ešte kvalitné orálne uspokojiť, pána tvorstva.
A nesúhlasím s tým, čo tu zaznelo, že chudákov chlapom treba dookola hovoriť, čo treba urobiť doma.
Takéto veci by som hovorila synovi, dieťaťu, bol by pre mňa ešte viac antisexy dookola mu hovoriť, čo má/nemá robiť. Keby som chcela dieťa, urobím si ho.
@enmery nie nekmita, variť nevie a uprace stylom veci dá tam kam nepatria ..