Pocit prevzatia zodpovednosti a vyhoretie vo vzťahu
Ahojte, je normálne že sa takto citim vo vztahu alebo je chyba vo mne? Ide o to, že s priateľom mame dom. Všetko čo sa týka domu riešim ja- dokončenie stavby, záhradu, minule som bola kupovať nejake diely na žumpu čo potrebuju z firmy odkiaľ nám ju chodia vyťahovať. Aktuálne riešim realizáciu brány a už som z toho unavena. Tečie nám sprchovy kút, no hádajte, kto musel ísť kupit silikon? Keby som to nechala na ňom zhnije cely dom. Citim sa vi vztahu ako chlap. Včera sme boli pozerat bazen, on že nezmestí sa do auta. Ja som bola vypýtať meter, zmerala som ho a on sa medzitým hral na mobile, vlastne to robí skoro vzdy keď niečo riešim. Sam od seba to neurobi, keď ho o to poprosim trvá to mesiace. Už neviem čo mám robiť. Rovnako aj napr keď ja som v práci a on už je doma, jemu nenapadne niečo porobiť, on lezi a je na mobile pripadne TV. .. nervy mám z toho a potom by chcel sex, ale uprimne, ja naňho vôbec nemam chut a čím dalej tým viac mi prekáža on ako clovek
a naco ho mas?
Treba ti obec takeho chlapa, ked vsetko zvladas?
Áno, je celkom normálne, že niektoré ženy majú za mužov neschopných lenivcov. Avšak v štandardných prípadoch sa nejedná o (žene) vyhovujúcu situáciu. Aspoň dobre zarába, alebo má nejaké kvality...?
Niektorym treba narovinu povedat: ked prides domov urob to a to. Chod kupit to a to. A nechat to na nom, nie, ze ked to nie je, tak to urobis zanho. Zumparom si mala dat nanho cislo, nech to riesia s nim. Kym to nebude urobene, tak nebude urobena ani tvoja cast prace, teda ak to mate nejak rozdelene, lebo z toho co pises, cyzera, ze robis vsetko ty. Neviem naco ti je taky partner, nejde o zenske a muzske prace, ale o to, aby obaja do vztahu nieco davali
ale veď ty si si takého vybrala, tak teraz nenadávaj
Ze si vobec s takym chlapom sla do domu, to sa velmi cudujem
Poznám manželstvo, on Ing. a pedagóg ona adm. pracovníčka, dlhoročné manželstvo v súčasnosti už sedemdesiatnici , ktorý takto fungujú. Pán inžinier doma ani len žiarovku nikdy nevymenil. Ale za to popri práci stále podnikal a slušne zarobil.
Niekomu vyhovuje to inému ono.
Raz som také múdro čítala, že: správna žena všetko zvládne sama. A správny chlap jej to nedovolí. 🤷♀️
Ja som to mala tak isto, manzel si zmyslel ze chce dom, alevsetko okolo od stavby papierov technickych veci som riesila ja, on nemal zaujem a ked uz sme sa nastahovali, kym nebolo treba riesit veci okolo domu len sa zurovalo bolo to ok, ale uz ked bolo treba nieco rovit zrazu ho to nebavi. Skoncilo to rozvodom, jeho dom mi ostal na krku aj s celou starostlivostou hypotejou aj detmi
Ty si nevedela/nevidela aky je predtym nez ste sa rozhodli pre dom?
Ale tak pokým on uvarí, upečie, vyperie, ožehlí, tak hádam je všetko fajn, nie?
juuj, to je velmi nevydareny model
Lenivec.
Lenivec.
@slovakboy naaa. Čakala som štandard analýzu a ty len takto poskromne.

Je normalne vediet si taketo veci vyriesit sama. Neni normalne ze chlap je debil.
Tak to nerob.Zaklipkaj očami a povedz mu ako to ide vyriešiť?Neviem, ty si chlap porad, postaraj sa.A maj dobre oči otvorené takto to bude vyzerať so všetkým!!!Budeš mu robiť vo vzťahu matku
Použijem moju obľúbenú formulku z mk 🤣 pošli ho naspäť do obehu 🤣
Ja by som nevidela problém v tom, že nevie urobiť tieto veci. Ak by zase kmital v kuchyni, nákupy do chladničky, pranie, žehlenie, varenie, upratovanie. Ale keďže si napísala, že sedí iba na gauči a TV a telefón a večer chce ešte sex. Sorry, to ešte aj mne sa zhnusil a je totálne na nič a antisexy aj keď ho nepoznám a na diaľku. Akože fakt, čo z neho máš?
Prečo je on s Tebou hádam písať nemusíme, nerobí a nemusí a nechce nič, ale večer ho treba ešte kvalitné orálne uspokojiť, pána tvorstva.
A nesúhlasím s tým, čo tu zaznelo, že chudákov chlapom treba dookola hovoriť, čo treba urobiť doma.
Takéto veci by som hovorila synovi, dieťaťu, bol by pre mňa ešte viac antisexy dookola mu hovoriť, čo má/nemá robiť. Keby som chcela dieťa, urobím si ho.
Tak by hadam mohol aspon navarit, oprat, napiect, postrikovat…na matersku ist.
Použijem moju obľúbenú formulku z mk 🤣 pošli ho naspäť do obehu 🤣
@hylary presne. ale zas chudera co si vytiahne cierneho petra zas. mali by dostat tetovanie. nepouzitelny .
ano normalne by som mu povedala ze je pre mna svojou neschopnostou a lenivostou uplne antikoncepcny ze ma na nom uz vdaka jeho lemravosti nepritahuje vobec nic a nech si vyhoni sam.
@hylary presne. ale zas chudera co si vytiahne cierneho petra zas. mali by dostat tetovanie. nepouzitelny .
@pralinka25 presne 👍
Treba povedať ze kto nosí suknicku a kto nohavice v tom vstahu lebo ked zena má robiť aj za chlapa tak nech niesu snami vôbec
Fíha a teraz daj aj kvality tohto pána. Ináč,bol ti pridelený úradom,alebo? 😏
Preto je s Tebou, schopnou tieto veci poriešiť a hlavne ochotnou. Pri mne by mu spadla brána na hlavu. Ale presne na to mám chlapa, ktorý robí tieto technické veci.
To je čudo nejaké, preč s nim.
Skoro na chlp presne môj zivot. Rozdiel je len ten, ze dom je len moj a uz sme po rozchode. Trvalo to cez 10 rokov a stačilo
Áno, je celkom normálne, že niektoré ženy majú za mužov neschopných lenivcov. Avšak v štandardných prípadoch sa nejedná o (žene) vyhovujúcu situáciu. Aspoň dobre zarába, alebo má nejaké kvality...?
@laurinka27 Ano zarába ale čo z toho?

Rozchod