Pocit zlyhania vo vzťahu
ahojte, neviem či zrovná táto téma patrí sem ale už som na dne.. bývam s priateľom veľmi krátko, dali sme sa do prerabky bytu nakoľko je náš ale priateľ už 2 týždne ani nepohol so stavbou.. vo februári som potratila v 6tom mesiaci a ešte som doma nakoľko nie je práca v mojom okolí a dávam sa ešte doporiadku.. na domácnosť som úplne sama.. priateľ zdedil psa po zosnulom.. priateľ nepohne ani prstom doma a ja som už zúfalá, nezvladam to všetko robiť sama a stále mi dáva najavo, že je to malo… stále chce niečo viac od do mňa a ja už neviem ani popravde čo.. o nič sa doma nemusí starať všetko ma ako na zlatom podnose a stále som mu malo, stále chce niečo viac a ja už zaspavam s pocítom, že zlyhavam.. som stále unavená kým popratam celý byt ešte aj po jeho psovi nakoľko mu vypadávajú dosť chlpy.. ak ho aj popýtam o niečo tak stále sa vyhovori, každému naokolo pomáha ak niečo treba ale doma sám od seba nepohne ani prstom stále ma nejaké výhovorky… myslite si, že je to normálne ? áno je to chlap a on ma zarábať peniaze a tieto veci okej ale ja som už normálne vyčerpaná kým toto všetko urobím každý deň.. ako to zvládnuť? už som vyčerpaná zo všetkého a pomaly ale isto zlyhavam.. doma to vyzerá ako po výbuchu
A preto je dolezite najskor spolu zit, az potom zakladat rodinu..
Opustas sa lebo si doma nezamestnana a nezvladas domacnost? Vyhladaj psychologa, na case sa dat dokopy…alebo sa cim skor zamestnaj, mi nevrav, ze zijes v takej diere, ze tam ani upratovacku nepotrebuju… tvoj frajer ma asi dost tvojich midrakov… alebo je jednoducho deb.l
@ellieeep predat byt, rozdelit peniaze a sup si najst noveho priatela. Tu ina rada nie je
@ellieeep Ked sa s nim takto citis uz ako bezdetna, tak s detmi by to bolo niekolkonasobne horsie. Nie je to pre teba vhodny typ partnera podla mna. A v dalsom vztahu nenos vsetko na zlatom podnose, tym sa zena akurat znici a vyhori.
@marianarem ďakujem asi niečo na tom pravdy bude.. :(
@ellieeep pobalila sa, ukazala mu prostrednik, odisla a neobzrela by som sa
Je to blbec, normalne mi je ta luto naozaj..dufam, ze najdes silu a rozum a pohnes sa dalej bez neho a toho jeho vyplznuteho psa
@taktotedanie mne je ľúto toho psa, ja ho mám radšej ako priateľa asi 😀
@ellieeep malo by ti byt luto samej seba, ze takto stracas cas a zivot
Keď dá už teraz správa takto, neviem si predstaviť ako by sa správal keď by prišlo dieťa, resp si to nechcem predstaviť. Ale keď už teraz to takto vnímaš, myslím si,že asi sama poznáš odpoveď co s tým....a hlavne ty sa nemáš cítiť,že zlyhávaš, v domácnosti ste 2, nie jeden sluha a druhý dovolenka.
Odit kym je to lahke. Lebo odist nahodou potom s dietatom je velmi tazke
okrem vsetkeho, co bolo napisane, este porozmyslaj, ci nemas depresiu, prezila si velmi narocnu vec. pripadne zajdi za obvodnou, nech ta nasmeruje, nie je to ziadna hanba.
@viestta áno malo by to tak byt, ja sa snažím najviac ako to ide.. ľúbim ho ale už som na dne, zlyhavam.. normálne sa budím s pocitom, že zas to iste dookola a on keď príde domov z práce tak nič, zahaji spánok… ja už neviem čo robím zle.. ale stále mi hovorí, že sa mám hecnut ukázať mu ako to zvládnem sama ale on mi ešte neukázal žeby sa zvládol postarať o domácnosť… ja už naozaj neviem.. ak sa s ním aj chcem rozprávať tak vždy sa mi len hrnú slzy do oči ako mi všetko vyčíta a pritom ma doma všetko urobené 😔 pohadame sa 2 dni sa správa normálne a zase to príde a ja som v depkach
@deedol depresiu mám ale z tejto domácnosti.. prečo ak tu žijeme 2 musím všetko automaticky robiť ja a on nič ? keď napr neumyjem riad 2 dni tá aj 2 dni tam je .. keď nepovysavam tak je nepovysavane kým ja to neurobím.. ale áno, skúsim zájsť za psychologickou nech mi urobí nejaký posudok alebo niečo nakoľko ja už takto ďalej nemôžem
@ellieeep ty nezlyhavas. Zlyhava on. Ty zlyhavas len v jednom jedinom bode, stratila si sa v kope problemov a nevies sama za seba zabojovat. Treba aj sebeuctu, treba poznat svoju cenu. Ty si hodnotny clovek, ktory vela dokaze, ale ten tvoj (ai neviem ako ho nazvat, asi spolubyvajuci bude najvhodnejsie a este aj publikovatelne) nema k tebe ani uctu, ani lasku ani nic. Si pre neho domaci spotrebic s pridanou hodnotou. Chces byt stale domacim spotrebicom alebo milovanou, vazenou a ctenou sucastou niekoho zivota?
@viestta samozrejme, že to druhé.. on taký vôbec nebýval až posledné mesiace je taký a ja ani neviem prečo ešte kým som bola tehotná tak mi pomáhal so všetkým a teraz? teraz som riadnej kaši a neviem z toho bohužiaľ von.. :( chcem aby sme boli 50/50 a nie že ja som teraz doma keďže sa ešte dávam dokopy a on mi povie, že je jasne že všetko mám robiť ja keďže on chodí do roboty .. čo je bullshit podľa mňa.. mal by mať pochopenie k tejto veci, že to nie je zo mňa na deň a som fit.. ved ešte len budúci týždeň idem na poslednú kontrolu a potom práca .. neviem čo mám robiť, mám k nemu city ale neviem či chcem byt v domácnosti 100% ja a on 0%
Skonči s týmto neschopakom vzťah.Odstup s kratšej cesty.Ak by si mala dieťa tehotna trebars v 8 mesiaci a pokiaľ by si neurobila TY tak by to nebolo urobene.Viac by ma nevidel.Skonči to.Pokiaľ sa s toho nezblazniš.TY budeš robiť vetko ON nič.Aj môj muž zaraba ale vždy aj uprace alebo nakupi ale toto určite by som netolerovala čo TY.
@ellieeep coze sa mas? Hecnut? Ty si potratila Vase dieta a si na PN. Mne keby toto muz povedal, ze sa mam hecnut, taku hubovu by schytal, az strach. A just nie, lebo on povedal. Hned by som mu odpovedala, ze nech sa hecne sam a pohne doma ritou, ze ak sa chce takto rozpravat, tak sa mozeme takto, ak sa mu to tak paci. Ty si musis uvedomit, ze nie si jeho sluzka. Vies, keby si videla, aky ja mam teraz bordel a nie ze narozkladane, ale omrvinky pod stolom, riad na linke, no a? Robim, ako vladzem. Muz ani slovo nepovie, len by skusil. Lenze neskusi, lebo sam dobre vie, ze ked ja niekam idem, tak on sa stara o deti a ostatne stoji. V kuchyni vybuch, oprate, ale nevyvesene alebo najnovsie ani nevysusene, ani do susicky "nestihne dat" 😅🤣. Chapes? Len este teda nemate deti a ked pridu, to este len bude katastrofa. My mame 4. Nezastavim sa, ako je den dlhy a stale by som mohla odkladat, prekladat, umyvat a utierat a vysavat a nic nevidno za mnou. Toho tvojho si veru neviem predstavit, co by stvaral, ako komentoval...☹...A presne to, ze si doma, mas vsetko doma robit Ty, tak si predstav, ze takto budes ubolena aj po porode, do toho revajuce babatko, koliky, reflux, nespanie, x krat v noci hore a mas este mat tip top upratane, navarene? No to je aj na kona vela. Radsej zid z kratsej cesty. Naozaj. On Ti presne ukazal, ako by to bolo, keby si bola na materskej. Spravi z Teba otroka.
@alickapusinka áno tak by to malo byt ale on to stále nechápe on chce stále viac a ja už popravde naozaj neviem čo viac by chcel.. :(
@nevenka on je frajer len pri mne a pri kamosoch inak.. mňa by ani neprekvapilo keby si robí zo mňa výsmech aj to tu už bolo ešte kým sme spolu nebývali .. 😀 chcem aby sa spamätal ale on hovorí aby som sa spamätala ja, že iné ženy toto zvládajú a ja nie ale ja už ani psychicky nezvladam a nie to ešte fyzicky
@ellieeep takto ti poviem: Dobre, ze sa prejavil tak skoro (alebo neskoro?). Aspon vies co by ta pri nom cakalo ak by si bola doma s dietatom. Mohla si si to vyskusat na necisto. On sa nezmeni, on je tak nastaveny a uz nehra divadielko starostliveho. Ako s touto skusenostou nalozis je uz na tebe. Ale rozhodne ty si nezlyhala. Si v tazkom obdobi, kedy by ti mal byt partner oporou, vasa strata by vas mala zblizit. Ale on zlyhal. Zlyhal ako clovek, ako partner, ako spolubyvajuci, zlyhal ako otec, ktory prisiel o to najdrahsie. Ty si nezlyhala. Nic si nevycitaj.
@ellieeep tak nech si najde inu, co mu bude skakat okolo zadku, drzim mu palce...ake ine zeny? Ktora konkretne? Ma nejaky rebricek? Daka jeho byvala to zvladala lepsie? Myslis? Toto je cisty vol alebo manipulator. Ja by som mu hned povedala, ze mna ine zeny nezaujimaju, ja si budem robit, ako mne vyhovuje a ak sa mu nepaci, tak nemusim ani nic robit. Ked bude sam, bude si to dokonale robit sam.
Toto je laska? Toto? To Ta kto naucil, ze takto vyzera milujuci chlap?
@viestta amen, lepsie sa to ani zakoncit neda.
@ellieeep dávaš sa dokopy po strate aj jeho dieťaťa, mal by ťa na rukách nosiť a nie deptať. Myslím, že ti takto neohrabane dáva najavo, že ťa už nechce len nechce byť za chuja, ktorý opustil partnerku po potrate, tak čaká kedy to ukončíš ty. Držím palce
@ellieeep najdi si psychologa, on Ta dodeptava a podla mna zacinas mat depresiu, namiesto toho, aby Ta podporil a chapal, aby si sa zotavila, tak Ta depta. Toto nie je laska, bohuzial...☹
Ja som zazila poporodnu depresiu po 1.dietati a kebyze este mam vola doma, co mi neppmoze, len ma dava dolu, tak tu uz davno nie som. Ries to, nenechaj sa vtiahnut do jeho manipulativnych sraciek. Vytocena som aj za Teba.
@januska12323 ďakujem pekne ❤️

@ellieeep uz teraz ta to s nim nebavi, ked bude dieta bude este viac starosti a celkove, ked ta to teraz nebavi, tak bude este horsie. Si este mlada, tak sa s nim rozid, vysporiadajte si majetok a hladaj inde.