icon

Podozrenie na neveru

8. apr 2026

Ahojte
Zostala som v šoku ale možno ma môj muž podvádza...v piatok ráno má odísť ževraj pracovne na nejakú služobnú cestu na víkend do Čiech a vrátiť by sa mal v pondelok večer. Už takto pár krát bol takže ma to neprekvapilo. Ale dnes keď bol v práci som si potrebovala niečo preposlať z jeho mailovej schránky tak som sa prihlásila na jeho počítač a otvorila jeho emaily. Hľadala som email, ktorý som si potrebovala preposlať ale narazila som na email o potvrdení rezervácie hotela vo vysokých Tatrách pre dve osoby aj so vstupom do wellness. Práve v tom čase, keď má byť akorát na tej pracovnej ceste. Som z toho úplne mimo pretože nejaví žiadne známky toho že by niekoho mal. Telefón máva normálne položený bez dozoru, nezmenil správanie a mala som pocit že je všetko medzi nami v poriadku. Čo mám robiť? Mám ho teraz konfrontovať a opýtať sa ho na rovinu čo to má znamenať? Alebo ho tam mám ísť prekvapiť? Ani neviem ako sa mám teraz správať. Vidí na mne že ma niečo žere.

anonym_ca7f10
10. apr 2026
@unicornlady

@anonym_ca7f10 Za predpokladu, že je téma reálna.

@unicornlady to vie len autorka 🤷🏼‍♀️

anonym_fdc35e
10. apr 2026
@anonym_0005ea

Uz davno nebola diskusia cez 18 strán... Mna zaujíma ako toto dopadne

@anonym_0005ea admin má pauzu do zajtra večera, aby vymyslel záver 😆

anonym_ca7f10
10. apr 2026
@anonym_0d0830

Teraz by som tu nič nepisala na tvojom mieste. Asi ťa odhalili, prekukli.... že si na to prišla...

@anonym_0d0830 aj ja si myslim ze milenka si to tu precitala

kocuris
10. apr 2026

Toto bude fake jak prasa

anonym_3632cc
10. apr 2026

Ja mám veľké podozrenie, že si to tu možno "ona" prečítala, dala mu vedieť a rýchlo to zrušil, šmejd jeden.
Je mi to veľmi ľúto, presne si pamätám tie pocity, aj keď to je už 14 rokov dozadu, keď ma prvý manžel podvádzal s kolegyňou. Chlapi si hovada. Ani rodina nie je pre veľkú väčšinu posvatna. My sme nastastie nemali spolu deti.

andrejka2424
10. apr 2026
@anonym_fdc35e

@anonym_0005ea admin má pauzu do zajtra večera, aby vymyslel záver 😆

@anonym_fdc35e Dáme nejakú tipovačku,čo v aute našla? Ja som za gaťky 😂...prípadne dlhý ženský vlas inej farby ako autorkine.

anonym_ca7f10
10. apr 2026
@andrejka2424

@anonym_fdc35e Dáme nejakú tipovačku,čo v aute našla? Ja som za gaťky 😂...prípadne dlhý ženský vlas inej farby ako autorkine.

@andrejka2424 možno kondomy

anonym_ebf1d0
10. apr 2026

Aj ja myslím, že milenka si to tu prečítala. To je tak keď síce na jednej strane vytvorím anonymný príspevok, ale na druhej strane ho opíšem tak, že je z toho jasné kto som. Čech, Tatry, ktorý deň bude služobka, koľko ste spolu, koľko máte detí ešte aj akého pohlavie. Škoda, mohla si to odhalenie "dať na pani", že by nestihol ani hubu zavrieť keby si ho na tej recepcii čakala.

anonym_ca7f10
10. apr 2026

Len mne tam stale nejako nepasuje ze zrazu pre neho prišiel šéf ze ide aj on a pôjdu na jednom aute.

kocuris
10. apr 2026

Celé to bude asi pekná fikcia 😃

anonym_a7d8e9
10. apr 2026
@anonym_ca7f10

Len mne tam stale nejako nepasuje ze zrazu pre neho prišiel šéf ze ide aj on a pôjdu na jednom aute.

@anonym_ca7f10 Keby som teoreticky pripustila,že to nie je vymyslené,tak sa môžu so šéfom kryť navzájom.Spoločný koníček-milenky majú obaja.

anonym_7b4c63
10. apr 2026
@anonym_ebf1d0

Aj ja myslím, že milenka si to tu prečítala. To je tak keď síce na jednej strane vytvorím anonymný príspevok, ale na druhej strane ho opíšem tak, že je z toho jasné kto som. Čech, Tatry, ktorý deň bude služobka, koľko ste spolu, koľko máte detí ešte aj akého pohlavie. Škoda, mohla si to odhalenie "dať na pani", že by nestihol ani hubu zavrieť keby si ho na tej recepcii čakala.

@anonym_ebf1d0 keby nepopisala detaily bola by troll co si vymýšľa. Alebo by sme jej nevedeli dobre poradit. Dvojsecna zbraň.

anonym_ca7f10
10. apr 2026
@anonym_a7d8e9

@anonym_ca7f10 Keby som teoreticky pripustila,že to nie je vymyslené,tak sa môžu so šéfom kryť navzájom.Spoločný koníček-milenky majú obaja.

@anonym_a7d8e9 aj to ma napadlo. No uvidime možno autorka povie este nieco blizsie

autor
10. apr 2026

Hľadala som niečo v aplikácii DM drogerie pretože malej bolo treba doobjednať nejaké veci a moju zákaznívku kartu používa aj on keď ho pošlem niečo kúpiť. Bločky som od neho nikdy nepýtala a on asi určite nevedel že v tej aplikaciinvidim aké boli posledné nákupy. A baby, on pár krát kupoval aj prezervatívy čo my nepoužívame. Ja som taká krava. Nechcem to tu už ďalej rozoberať pochopte ma.

anonym_ca7f10
10. apr 2026
@anonym_autor

Hľadala som niečo v aplikácii DM drogerie pretože malej bolo treba doobjednať nejaké veci a moju zákaznívku kartu používa aj on keď ho pošlem niečo kúpiť. Bločky som od neho nikdy nepýtala a on asi určite nevedel že v tej aplikaciinvidim aké boli posledné nákupy. A baby, on pár krát kupoval aj prezervatívy čo my nepoužívame. Ja som taká krava. Nechcem to tu už ďalej rozoberať pochopte ma.

@anonym_autor som zvedava ako zareaguje ked ho budes konfrontovať. Drzim palce

anonym_324b15
10. apr 2026
@andrejka2424

@andrejka2424 ja som reálne našla použitý kondóm v aute na podlahe....

anonym_dda679
10. apr 2026
@kacenka1302

@anonym_dda679 kraaasa🙈🙈

@kacenka1302 ja som to napisala len na margo toho,ze kedy by stihal.No vsetko sa da ked sa chce.

anonym_7d4bbf
10. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor nie si povinná tu nikomu nič písať ani keď si založila tému a v tejto situácii tobôž nie. Držíme ti palce aby si čím skôr bola ok lebo ťa čaká náročné obdobie.

anonym_47b60a
10. apr 2026

Ja sa tu tiež pripojím, lebo normálne som aj ja už nervózna 🙈 na jednej strane si myslím, že je to vymyslené, ale idem sa zahrať na konšpirátora a skúsim pridať aj ja svoj názor 🙈
Takže, znela tu otázka že ako je to s tým šéfom a spoločným odchodom do Čiech. A čo keď tá rezervácia stále trvá, milenka tam ide dnes a počká ho do zajtra. On je od dnes do zajtra v cechach a potom príde za ňou…🤔😅

anonym_a7d8e9
10. apr 2026

Chápeme ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Chceš aby sme to ukončili, alebo potiahneme zo 10 strán?

haley7897
10. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor spravila si si kópiu, alebo aspon foto tej rezervácie?
Každopádne kľud, rozvaha. Osobne by som ho ani nekonfrontovala, len by som si začala pripravovať pôdu na rozchod.

kocuris
10. apr 2026

Záhada vyriešená 😄

anonym_7b4c63
10. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor držíme ti palce. Nepochybuj, ze vsetko zvládneš. Ženy a mamy su silnejšie ako si myslíme a caka ta bez neho oveľa lepsi život 🙂

perinkadarinka
10. apr 2026

Baby, to aká telenovela?😯

inulienka29
10. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Zrovna kondomy prezradili aj môjho exmanzela 🫠😅 hlupaci to sú. Našla som mu ich v kufri bola som akurát tehotná 🤣

anonym_0d0830
10. apr 2026

Takže je možný aj ten scenár, že mali na plane ist spolu ale skocila do toho "sluzobna cesta". Mozno sa s veducim az tak nemusia ale... nikdy nevies co vsetko za tym je ☹

007marianna007
Autor odpoveď zmazal
anonym_fdb253
10. apr 2026

hrozne je mi to luto a toho chlaps by som zabila!

ivik4
10. apr 2026

Ak je to ozaj skutocny pribeh , tak Ta prosim asi za vsetky tu... v pripade ze by si sa cez to preniesla a ostala s nim, aspon si s nim nerob dalsie dieta .

Vraj dobry chlap a toto.. 😵‍💫
Pod lampou je naozaj najväcsia tma

anonym_81697f
10. apr 2026

Autorka,želám ti veľa síl.Tiez som bola v podobnej situácii,vlani sme stavali dom a on mal už 5 rokov ku@vu.A tak isto vždy z práce šiel rovno domov a predsa.