Podozrenie na neveru
Ahojte
Zostala som v šoku ale možno ma môj muž podvádza...v piatok ráno má odísť ževraj pracovne na nejakú služobnú cestu na víkend do Čiech a vrátiť by sa mal v pondelok večer. Už takto pár krát bol takže ma to neprekvapilo. Ale dnes keď bol v práci som si potrebovala niečo preposlať z jeho mailovej schránky tak som sa prihlásila na jeho počítač a otvorila jeho emaily. Hľadala som email, ktorý som si potrebovala preposlať ale narazila som na email o potvrdení rezervácie hotela vo vysokých Tatrách pre dve osoby aj so vstupom do wellness. Práve v tom čase, keď má byť akorát na tej pracovnej ceste. Som z toho úplne mimo pretože nejaví žiadne známky toho že by niekoho mal. Telefón máva normálne položený bez dozoru, nezmenil správanie a mala som pocit že je všetko medzi nami v poriadku. Čo mám robiť? Mám ho teraz konfrontovať a opýtať sa ho na rovinu čo to má znamenať? Alebo ho tam mám ísť prekvapiť? Ani neviem ako sa mám teraz správať. Vidí na mne že ma niečo žere.
Nemyslím si ze sem autorka este prispeje
@patrike nehnevaj sa na mna,ale mozes tu napisat aj celu zbierku zakonov,si tu len na smiech.Je uplne jasne,ze nemas hodnost pravneho poradenstva a ani nie si kriminolog,v minimalnom pripade,ani policajt.Ty si sa skratka popri nejakej tvojej praci musel nabiflit aj zaklady paragrafov a ja teda neviem,ci sa citis z nejakeho dovodu nedoceneny,alebo tym,ze si sa nieco nabiflil ti dava zrazu pocit,ze si nieco dokazal.V prvom rade,super,naucil si sa,gratulujeme!V druhom rade,si tu naozaj len na smiech,pretoze si pichnuty naozaj,ze skoro v kazdej teme a len cihas,kde mozes vytiahnut zakon a paragraf.Akoby si cakal uznanie,autoritu,ale zial,posobit uplne naopak.Ja viem,ze vela ludi si mysli,ze Modry konik rovna sa-dute hlavy a ty si sa tu chcel ukazat,ako NIEKTO.Ale vedz,ze aj za tymito anonymami,respektive nickmy,sa skrivaju doktorky,pravnicky,kriminologovia,policajti,vojaci,vedci,chemici,inziniery a tak dalej.Toto nie su len vyoriahnute vykojene damy.Naozaj je totalne smiesne,pisat niekomu,kto napise,priklad,ze by ho udrel panvicou po hlave,nejake paragrafy 😅 sak co ty si uz uplne tupelo?Kazdy ta tu ma na haku a to ti pisem,ako forenzny psychiater,ktory sa pohybuje v kruhu kriminalistov,aj kriminalnikov.Je to velmi mile,ze si sa nieco nabiflil,ale asi to nestoji za vela,ked musis cihat na konovi a vychytavat kazdu totalnu blbost,ktora by nebola vyhodnotena v konecnom dosledku ani ako precin a ocakavat co?autoritu?alebo dobre mienene rady?ze nejaka nejakemu nedane gps,alebo ho neudrie panvicou,alebo co akoze?o co ti ide?ty si nikdy ani len neokusil brandz s kriminalizmom a nie,to,ze das na niekoho trestne oznamenie,neznamena,ze si vo veci.A ani nauka zakonika nie je vsetko.Ty absolutne netusis,len si sa nabiflil,prosim,stiahni sa a prestan zo seba robit nieco,co nie si.A uz vobec nie za zastitov,ze chces niekomu otvorit oci.Neotvoris,urcite nie takto.Rob si svoju pracu a nestrapnuj sa prosim ta
@anonym_b276ab Osobne utoky v diskusii neriesim. Drzme sa faktov : co sa tyka umiestnenia sledovacieho zariadenia v aute, zjavne ma policia iny nazor ako ty, ked zacala kvoli tomu trestne stihanie. Len som sem vlozil odkaz na ten pripad spolu s vyjadrenim advokata, nie su to moje "mudrosti". Zhodneme sa na tom, ze ani jeden z nas nema pravnicke vzdelanie a nase rady a nazory su laicke, aj ked ty si mozno blizsie k policii a sudom ?
No dievcata a chlapci...tie clubcard karty su fakt k niecomu. Pozrite historiu nakupov a uvidite, co ste este nevideli (ak teda partner ma tu istu ako vy)
Odhliadnuc od všetkého, aspoň používal kondóm. Kolegyni muž nepouzival a vselijake problémy mala odspodu, neskor aj na testoch nieco vyšlo ked si dala robit po prevaleni nevery. Viem, ze dlhodobo brala atb.
Držím palce, nech to psychicky zvládneš autorka💪
@anonym_714105 s kondómom je to nuda, ja keď idem 3ti krát s tou istou ženou, jedine bez gumy. To si človek ani neuzije
@anonym_714105 s kondómom je to nuda, ja keď idem 3ti krát s tou istou ženou, jedine bez gumy. To si človek ani neuzije
@anonym_8e0a7a Tak vieš, nie každý je dement so sebaovládaním na úrovni pračloveka. Bez ohĺadu na užívanie,už keď mi vernosť nič nehovorí, tak beriem ohĺad aspoň na to,aby som domov nedovliekol žene svinstvo, o ktorom po 3.sexe,ani 10.sexe nemáš potuchy.
@anonym_8e0a7a rozumiem, ale s kondómom chraniš seba a svoju manželku, ked pichas inde. A s kondomom nie je nuda, ked je dobre chlap vybavený najma co sa tyka hrubky alebo nema zena príliš volny otvor 🙂
21 strán......výsledok sa nedozvieme
@rozculena ako by nie. Potvrdilo sa všetko čo sme tu písali. Pán si omočil bakulu inde a asi to robí pravidelne. Dúfam že tie kondómy často zabúda doma a v rozkroku už má lišaje. A to si zaslúži každý klamár neverník aby mu narástla druhá hlava na kkte. ☘️
@anonym_8e0a7a Cize tretia suloz v poradi ju aj teba zazracne zbavi moznych starsich neviditelnych nakaz bez zjavneho prejavu ? Genialne.
Ty nic nevies, s kym mala sex pred 5 rokmi, rovnako to nevie ani ona o tebe. To jedine testy na choroby pred ukoncenim pouzivania kondomu.
@anonym_8e0a7a Tak vieš, nie každý je dement so sebaovládaním na úrovni pračloveka. Bez ohĺadu na užívanie,už keď mi vernosť nič nehovorí, tak beriem ohĺad aspoň na to,aby som domov nedovliekol žene svinstvo, o ktorom po 3.sexe,ani 10.sexe nemáš potuchy.
@anonym_a7d8e9 Nehovoriac o tom, ze pri takych nazoroch je riziko nakazy vyssie, zjavne ide o promiskuitnu osobu.
@rozculena ako by nie. Potvrdilo sa všetko čo sme tu písali. Pán si omočil bakulu inde a asi to robí pravidelne. Dúfam že tie kondómy často zabúda doma a v rozkroku už má lišaje. A to si zaslúži každý klamár neverník aby mu narástla druhá hlava na kkte. ☘️
@anonym_ced81e hej? nečítala som všetko
@anonym_ced81e hej? nečítala som všetko
@rozculena áno nakoniec sa zistilo že nakupoval kondómy s jej dm kartou takže to našla v nákupe v appke
@anonym_8e0a7a Cize tretia suloz v poradi ju aj teba zazracne zbavi moznych starsich neviditelnych nakaz bez zjavneho prejavu ? Genialne.
Ty nic nevies, s kym mala sex pred 5 rokmi, rovnako to nevie ani ona o tebe. To jedine testy na choroby pred ukoncenim pouzivania kondomu.
@patrike prišiel si sem robiť kázanie morálne
pozri kto chce byt verný je, kto nie , nesud, niekto má rád zmenu ...
nuti ta niekto nie ? nie . nerieš ... uživaj si svoj život, svoju morálku, svoje svedomie ..
@anonym_ced81e 😅😚
Šéf kryje jeho,očividne sa kryjú navzájom. Obaja nevernici. Písala si ,ze ho nemusí, to tak býva..ktovie ci si aj milenku neprebrali. A tebe nakecal niečo iné, ze kvôli práci,však?
Fuha ake konspiracie ze so sefom maju milenky, kryje ho atd 😀. Sefovi to moze byt u zadku tak.
Ja si myslim ze mal ist na sluzobku sam , tak si chcel pribalit milenku ale nakoniec mu to chudakovi nevyslo a sefko siel s nim
@patrike prišiel si sem robiť kázanie morálne
pozri kto chce byt verný je, kto nie , nesud, niekto má rád zmenu ...
nuti ta niekto nie ? nie . nerieš ... uživaj si svoj život, svoju morálku, svoje svedomie ..
@sara07 Hej,poznám takých,čo potrebovali zmenu a venujú sa swingers obaja. S ochranou logicky.Je to férové, nie je to jednostranné uspokojenie poza chrbát parnera,z ktorého neverou robìš osla a zo seba odrbávača a majstra klamania.
@sara07 Hej,poznám takých,čo potrebovali zmenu a venujú sa swingers obaja. S ochranou logicky.Je to férové, nie je to jednostranné uspokojenie poza chrbát parnera,z ktorého neverou robìš osla a zo seba odrbávača a majstra klamania.
@anonym_a7d8e9 nerieš je to tvoj alebo ich život
je to tvoj alebo ich vztah ..
kde je určené alebo napísané že takto presne to má byt morálne ,nemorálne podla akých pravidiel .. koho pravidiel ...
bordely fungovali po celé storočia, vždy boli tolerované ale teraz ako je určita čast šialene morálna 😂😂
niekedy tou neverou prideš na to aky poklad máš doma a ceníš si viac svoj domov , niekedy prideš na to čo za blba máš doma a vymeníš ..
je to na každom či do tej nevery ide alebo nejde .. vo vztahu kde všetko klape nemáš ani čas ani pomyslenie ešte riešit nejaku neveru ...
každy vztah má svoj vyznam, ludia sa menia, ak sa menia spolu je to vyhra pre všetkých ak nie vznikaju napr nevery ....
každy má pravo ako naložit s danou situaciou po svojom a iných do toho absolutne nič nie je
Zaujímavé je, že si išla do auta a zrazu si tam našla dôkaz nevery 😱😱😱 len aby sme sa dozvedeli, že si vlastne pozrela appku v mobile...moja zlatá, až do auta si musela kvôli tomu ísť 🥹
toto je vymyslene, tato tu pise kraviny uz asi 4 roky ten rukopis je nezamenitelny...Je to zrejme niekto kto potrebuje pozornost a vzdy vytvori taku kontroverznu temu, pridava novinky zapletku a pod....uz tu upozornovali viackrat na nu, bud niekto kto sa doma nudi alebo MK ma takych ludi aby to tu nevymrelo
@anonym_a7d8e9 nerieš je to tvoj alebo ich život
je to tvoj alebo ich vztah ..
kde je určené alebo napísané že takto presne to má byt morálne ,nemorálne podla akých pravidiel .. koho pravidiel ...
bordely fungovali po celé storočia, vždy boli tolerované ale teraz ako je určita čast šialene morálna 😂😂
niekedy tou neverou prideš na to aky poklad máš doma a ceníš si viac svoj domov , niekedy prideš na to čo za blba máš doma a vymeníš ..
je to na každom či do tej nevery ide alebo nejde .. vo vztahu kde všetko klape nemáš ani čas ani pomyslenie ešte riešit nejaku neveru ...
každy vztah má svoj vyznam, ludia sa menia, ak sa menia spolu je to vyhra pre všetkých ak nie vznikaju napr nevery ....
každy má pravo ako naložit s danou situaciou po svojom a iných do toho absolutne nič nie je
@sara07 Riešiť budem čo uznám za vhodné a odsudzovať neveru budem vždy.Aj keď sa to neverným ĺuďom veĺmi zle číta a preto prskajú,aby sa každý staral do seba a tlieskajú si,ako sú cool. Vždy to bolo aj bude a ak raz budem v pozícii podvádzanej manželky, tak si prajem aby som nebola klamaná a vyberiem si dobrovoĺne radšej samotu ,ako tolerované kur.enie.
Ja by som mu napísala “ cez kondomy to druhé dieťatko neurobíš! Tak okamžite dojdi domov ty zmrd a podpíšeš rozvodové papiere! A polka kráľovstva je moja”
Ja len nahlas premýšľam...co je to za chuja😀. Ved ak chodi oficiálne na služobné cesty do Čiech, to nemohol rezervovať hotel rovno tam? Tak ci tak na služobnú cestu nešiel, bola to len zámienka. A mohol sa v pohode tváriť, ze je v Čechách.
Ja predsa jedno kde si bude milenku piglovat...ci Tatry alebo niekde na Morave

@zuzana2910 za všetko môže @viestta😎😂 že, @feri0852??
@tiezjedna ona je šéf aj bez nevery.