icon

Podozrenie na neveru

8. apr 2026

Ahojte
Zostala som v šoku ale možno ma môj muž podvádza...v piatok ráno má odísť ževraj pracovne na nejakú služobnú cestu na víkend do Čiech a vrátiť by sa mal v pondelok večer. Už takto pár krát bol takže ma to neprekvapilo. Ale dnes keď bol v práci som si potrebovala niečo preposlať z jeho mailovej schránky tak som sa prihlásila na jeho počítač a otvorila jeho emaily. Hľadala som email, ktorý som si potrebovala preposlať ale narazila som na email o potvrdení rezervácie hotela vo vysokých Tatrách pre dve osoby aj so vstupom do wellness. Práve v tom čase, keď má byť akorát na tej pracovnej ceste. Som z toho úplne mimo pretože nejaví žiadne známky toho že by niekoho mal. Telefón máva normálne položený bez dozoru, nezmenil správanie a mala som pocit že je všetko medzi nami v poriadku. Čo mám robiť? Mám ho teraz konfrontovať a opýtať sa ho na rovinu čo to má znamenať? Alebo ho tam mám ísť prekvapiť? Ani neviem ako sa mám teraz správať. Vidí na mne že ma niečo žere.

feri0852
11. apr 2026
@sara07

@anonym_a7d8e9 nerieš je to tvoj alebo ich život
je to tvoj alebo ich vztah ..
kde je určené alebo napísané že takto presne to má byt morálne ,nemorálne podla akých pravidiel .. koho pravidiel ...
bordely fungovali po celé storočia, vždy boli tolerované ale teraz ako je určita čast šialene morálna 😂😂
niekedy tou neverou prideš na to aky poklad máš doma a ceníš si viac svoj domov , niekedy prideš na to čo za blba máš doma a vymeníš ..
je to na každom či do tej nevery ide alebo nejde .. vo vztahu kde všetko klape nemáš ani čas ani pomyslenie ešte riešit nejaku neveru ...
každy vztah má svoj vyznam, ludia sa menia, ak sa menia spolu je to vyhra pre všetkých ak nie vznikaju napr nevery ....
každy má pravo ako naložit s danou situaciou po svojom a iných do toho absolutne nič nie je

@sara07 veľmi rozumne napísané

anonym_a7d8e9
11. apr 2026
@feri0852

@sara07 veľmi rozumne napísané

@feri0852 Komplimenty zrovna od teba musia zahriať na duši.

anonym_da9c52
11. apr 2026

Ďakujem za radu ženy, musím môjmu ženatému milencovi povedať, že keď mi robí nákupy, nech nepoužíva klubové karty ☝️ Že mi to nenapadlo samej, ale kto nemá v hlave, má medzi nohami 😘

anonym_847aa1
11. apr 2026
@anonym_da9c52

Ďakujem za radu ženy, musím môjmu ženatému milencovi povedať, že keď mi robí nákupy, nech nepoužíva klubové karty ☝️ Že mi to nenapadlo samej, ale kto nemá v hlave, má medzi nohami 😘

@anonym_da9c52 hmmm, tak ma napadlo, že či ti fakt stačí ku šťastiu ženatý milenec?

aurora33
11. apr 2026
@anonym_da9c52

@anonym_da9c52 matrac nemá hlavu

anonym_c93e60
11. apr 2026
@anonym_847aa1

@anonym_da9c52 hmmm, tak ma napadlo, že či ti fakt stačí ku šťastiu ženatý milenec?

@anonym_847aa1 nechaj ju, na viac nemá. Minimálne charakterovo. Niektorým chlapom stačí, ked môžu ženu oštať počas sexu, beriem, ze toto su tie ženy ktoré im to dajú.

catherinah
11. apr 2026
@earlgrey

Zaujímavé je, že si išla do auta a zrazu si tam našla dôkaz nevery 😱😱😱 len aby sme sa dozvedeli, že si vlastne pozrela appku v mobile...moja zlatá, až do auta si musela kvôli tomu ísť 🥹

@earlgrey ona len písala, že hľadá a ze sla aj do auta. Ci som to zle pochopila?

anonym_eb0c8a
11. apr 2026
@earlgrey

Zaujímavé je, že si išla do auta a zrazu si tam našla dôkaz nevery 😱😱😱 len aby sme sa dozvedeli, že si vlastne pozrela appku v mobile...moja zlatá, až do auta si musela kvôli tomu ísť 🥹

@earlgrey V tomto príbehu sa viac veci tak zázračne a zrazu vyriešilo. Asi hľadala v aute dokazy a tam jej nápadlo pozrieť sa do aplikácie ( nebude to skrytá reklama?😀) alebo tam mohla nájsť blok z nákupu ( potom je to amatér) a v aplikácii si to overila😁. The End.

sara07
11. apr 2026
@anonym_a7d8e9

@sara07 Riešiť budem čo uznám za vhodné a odsudzovať neveru budem vždy.Aj keď sa to neverným ĺuďom veĺmi zle číta a preto prskajú,aby sa každý staral do seba a tlieskajú si,ako sú cool. Vždy to bolo aj bude a ak raz budem v pozícii podvádzanej manželky, tak si prajem aby som nebola klamaná a vyberiem si dobrovoĺne radšej samotu ,ako tolerované kur.enie.

@anonym_a7d8e9 ked máš potrebu sa zatažovat cudzim životom ,mne je to jedno 😂 mna len moralisti vždy pobavia ..
je otázne prečo kto je nie je neverny ,niekto by aj chcel ale nie je tak atraktivny, niekto nema na to odvahu alebo priestor a osobne si myslim že pre skutočne morálne zasady a svedomie je len maličké % , otázne je kto tu je ako čisty podla akých pravidiel alebo noriem 😂😂
a čo ti to riešenie a odsudzovanie prináša ? uspokojenia že ty si akože iná, no to je každy iny ale uplne a je jedno čo urobi neurobi
😂😂😂a mysliet si že to nejak tvoje odsudzovanie nevery vadi niekomu je ako slušne naivné, maju to totálne v paži 😂😂😂 je im to jedno čo si ty mysliš

sara07
11. apr 2026
@anonym_eb0c8a

@earlgrey V tomto príbehu sa viac veci tak zázračne a zrazu vyriešilo. Asi hľadala v aute dokazy a tam jej nápadlo pozrieť sa do aplikácie ( nebude to skrytá reklama?😀) alebo tam mohla nájsť blok z nákupu ( potom je to amatér) a v aplikácii si to overila😁. The End.

@anonym_eb0c8a tažko povedat ale ked hladaš tak snoríš ako pes po udenom ako sa vraví 😂😂😂
to je ako ked ja zabudnem kde som si niečo dala , teda inam ako som zvyknuta to sa kutrá byt ..😂😂😂

anonym_f4e024
11. apr 2026

Este cakam, ze nakoniec to bude ta jej sestra, ktora mala strazit dieta.. Ale tiez dement používať kartu dm ked kupuje kondom pre milenku :D

sara07
11. apr 2026

pre niekoho ak by sa chcel ešte vyživat v tejto téme https://dennikn.sk/5221703/psychoterapeutka-opi...

anonym_da9c52
11. apr 2026
@anonym_847aa1

@anonym_847aa1 Samozrejme, že stačí. Nie som blbá, aby som si na krk zavesila muža, ktorý aj tak bude behať za inými, lebo nepoznám ženatého muža (vrátane vlastnej rodiny), ktorý svoju manželku nepodvádza. Vystriedala som ich dosť. Tento mi vyhovuje po každej stránke. Aj finančnej aj sexuálnej. Môžem ja zato, že tí muži sú blbí a kvôli jednej diere sa nechajú využívať? Ich problém a problém ich manželiek. Mne je dobre a ostatné ma nezaujíma.

anonym_da9c52
11. apr 2026
@aurora33

@anonym_da9c52 matrac nemá hlavu

@aurora33 Veď aj ty robíš matrac tomu svojmu 😅 si nemyslí, že nie. A možno pokukuje aj po iných a pri sexe myslí na iné. Takže sa tu nehraj na pani dokonalú.

anonym_ff3d4c
11. apr 2026
@anonym_da9c52

@anonym_da9c52 ak si to ty na koho myslim, tak mu to nemusíš vraviet, nasla som blocky co ti kupoval 😉😆😉

anonym_a7d8e9
11. apr 2026

Neveru aktuálne riešim vo svojej najbližšej rodine. Z tej podvedenej osoby sa stal niekto iný.Začala trpieť depresiami a myslí na samovraždu. Nie, po 30 rokoch manželstva toto fakt nečakala. Tá osoba čo podvádza je hotový svätec,veĺmi rodinne založený. Všetkým je z toho celého ťažko, ublížilo to celej rodine. Celkovo obdivujem čo dokážu ĺudia zahodiť a zradiť pre kúsok oštatého mäsa.

anonym_5219fe
11. apr 2026
@anonym_a7d8e9

Neveru aktuálne riešim vo svojej najbližšej rodine. Z tej podvedenej osoby sa stal niekto iný.Začala trpieť depresiami a myslí na samovraždu. Nie, po 30 rokoch manželstva toto fakt nečakala. Tá osoba čo podvádza je hotový svätec,veĺmi rodinne založený. Všetkým je z toho celého ťažko, ublížilo to celej rodine. Celkovo obdivujem čo dokážu ĺudia zahodiť a zradiť pre kúsok oštatého mäsa.

@anonym_a7d8e9 súhlasím s tebou, az na ten výraz "kúsok pošťatého mäsa", pretože ak si myslíš, ze vzťah a sex je len o tom jednom kúsku tela a ak ho nazývaš takto, ani by som sa nečudovala nevere tvojho partnera

anonym_0d0830
11. apr 2026
@anonym_a7d8e9

@anonym_a7d8e9 ta posledna veta 😂😂😂😂 ale tak je.

anonym_4587f3
11. apr 2026
@anonym_a7d8e9

@anonym_a7d8e9 dovod nevery nieje vzdy len ten kúsok " oštateho mäsa ".
Rovnako je hlúpe pomýšľať nad samovraždou kvôli jednej " starej klobase "

anonym_a7d8e9
11. apr 2026
@anonym_4587f3

@anonym_a7d8e9 dovod nevery nieje vzdy len ten kúsok " oštateho mäsa ".
Rovnako je hlúpe pomýšľať nad samovraždou kvôli jednej " starej klobase "

@anonym_4587f3 Ocenila by som asi iný postoj.Otvorený.Ale to je jedno.Nejde o mňa, môžem sa tomu len prizerať a ponúkať pomoc, o ktorú nemá záujem,lebo už nechce a nevidí zmysel v ničom.

anonym_a7d8e9
11. apr 2026

Každý človek tú zradu prežije inak.Ja som to riešila pred 13 rokmi .Ten zmrd ma jediný raz nevidel kvôli tomu plakať, vrátila som mu to spôsobom aký požičaj, taký vráť a som už dávno vydatá a spokojná.On sám,zostarnutý seladón a žije ako úplný somrák.Neviem čo to,asi karma.

veroni2
11. apr 2026
@anonym_da9c52

@anonym_847aa1 Samozrejme, že stačí. Nie som blbá, aby som si na krk zavesila muža, ktorý aj tak bude behať za inými, lebo nepoznám ženatého muža (vrátane vlastnej rodiny), ktorý svoju manželku nepodvádza. Vystriedala som ich dosť. Tento mi vyhovuje po každej stránke. Aj finančnej aj sexuálnej. Môžem ja zato, že tí muži sú blbí a kvôli jednej diere sa nechajú využívať? Ich problém a problém ich manželiek. Mne je dobre a ostatné ma nezaujíma.

@anonym_da9c52 pozor, tiwto veci sa v zivote vracaju a prudko si zahravas so svojim zivotom a vecnostou. Nie nie si stastna ani vnutorne pokojna a spokojna...

123_monika
11. apr 2026
@anonym_ca7f10

@123_monika nemyslela som aby sa pýtala na ubytovaných. Ale napríklad zahrať ze sme mali pobyt a nieco do toho prišlo tak si chcem overiť ci to manžel nezabudol zrušiť.

@anonym_ca7f10 Chápem, pravda,

anonym_7b4c63
11. apr 2026
@anonym_da9c52

@anonym_da9c52 kto ma tolko medzi nohami, by sa mal pripraviť na rakovinu krčka maternice z HPV infekcie a iné chutovky

rusalkablack
11. apr 2026
@anonym_fc6831

Takéto veci sa dejú často, pracovala som na recepcii 4 roky a to čo som tam videla, zažila, doteraz mám z toho hrôzu. Raz mi na recepciu volala vystrašená pani či by som jej mohla dať info o jej manželovi, či sa tam nachádza a s kým tam je,že isto s nejakou ženou, bohužiaľ nemohla som jej to povedať, ochrana osobných údajov, plakala mi do telefónu, snažila som sa ju ukľudniť, ale proste nemohla som jej povedať o jej mužovi. Volala asi 2-3x. Povedala som to vedúcej, ona zavolala toho pána k nám na recepciu a povedala mu, že nám sem stále volá jeho manželka, ktorá je veľmi rozrušená, že by bolo dobré si to vyriešiť. On žiadna emócia, povedal len, že jasné porieši to. Ďalej sa u nás často konali rôzne akcie, svadby, oslavy, firemné večierky, keď som mala nočnú smenu, chlapi samozrejme mali vypité, koľkokrát prišli na recepciu a pýtali sa ma, že kde je najbližší bordel ( povedali to takto priamo bez hanby), že nech im zavolám taxi, to, že mali obrúčky na ruke im nehovorilo vtedy nič. Alebo chlapi a ženy čo som videla, že sú len kolegovia, samozrejme si na oslave vypili a potom sa krížili medzi sebou, raz dobehla nejaká pani v noci na recepciu za jedným chlapom a jeho kolegyňou a strhla sa bitka medzi tými ženami, zistilo sa, že tá pani čo prišla bola manželka toho chlapa čo tam vystrájal s jeho kolegyňou… no proste to by som knihu vedela napísať čo sa deje takto po hoteloch. Mrzí ma to, ale tvoj bude asi rovnaký kvietok.

@anonym_fc6831 Tiež robím na recepcii a mohla by som knihy písať... Raz si u nás takýto pán zabudol peňaženku, nabitú peniazmi. Volali sme mu na jeho telefón, zodvihla to jeho manželka. Potom volal on a strašne nám vynadal, že prečo sme ho bonzli, že bol u nás ubytovaný.

aurora33
11. apr 2026
@anonym_da9c52

@aurora33 Veď aj ty robíš matrac tomu svojmu 😅 si nemyslí, že nie. A možno pokukuje aj po iných a pri sexe myslí na iné. Takže sa tu nehraj na pani dokonalú.

@anonym_da9c52 😀😀😀😀😅😅😅

hedviga2
11. apr 2026
@anonym_a7d8e9

Každý človek tú zradu prežije inak.Ja som to riešila pred 13 rokmi .Ten zmrd ma jediný raz nevidel kvôli tomu plakať, vrátila som mu to spôsobom aký požičaj, taký vráť a som už dávno vydatá a spokojná.On sám,zostarnutý seladón a žije ako úplný somrák.Neviem čo to,asi karma.

@anonym_a7d8e9 mala som dvoch starších rozvedených kolegov. Jeden sa pri hádke zbalil a odišiel od dvoch dievčatiek, ktore ani nevídal. Povedal, že dnes ´rozumej ´ ženaty s inou a mal aj syna, uz by to riešil inak. Vravel, že trpí tým celá rodina. Nová stará rodičia okolie.
Druhý miloval alkohol, podvádzal manželku s kolegyňou, po rozvode sa vzali a alkohol si zobral tiež. Tá nová trpela jeho excesy alkoholové, nič sa nezmenilo. Tiež si priznal, že s tou prvou keby prestal pit, mali by sa dobre. Takto to pokašľal aj v tom druhom manželstve. Deti, rodičia všetci boli ovplyvnení. Hovorí sa že odvážnym šťastie praje. Nie vždy to platí.

anonym_0af84d
11. apr 2026
@ivik4

Fuha ake konspiracie ze so sefom maju milenky, kryje ho atd 😀. Sefovi to moze byt u zadku tak.
Ja si myslim ze mal ist na sluzobku sam , tak si chcel pribalit milenku ale nakoniec mu to chudakovi nevyslo a sefko siel s nim

@ivik4 keby si chcel na služobku pribaliť milenku, tak si ju pribali a idú na miesto, kde tá služobka mala byť. Podľa mňa len žene povedal, že ide na služobku, ale plány boli Tatry s milenkou, na poslednú chvíľu ho ale šéf prekvapil a naozaj ho na tú služobku vyslal, takže zrušil hotel a odišiel pekne so šéfom na služobku.

anonym_847aa1
11. apr 2026
@anonym_da9c52

@anonym_da9c52 no popravde, my nemáme v rodine mužov, čo by behali za inými. Aj sa v meste obzru možno za nejakou, že aká kocka, ale to je tak všetko.

taktotedanie
11. apr 2026

Mna len zaujima ci sa autorka ozvala ako dopadla
😂 kto ma citat toolko komentarov