icon

Podozrenie na neveru

8. apr 2026

Ahojte
Zostala som v šoku ale možno ma môj muž podvádza...v piatok ráno má odísť ževraj pracovne na nejakú služobnú cestu na víkend do Čiech a vrátiť by sa mal v pondelok večer. Už takto pár krát bol takže ma to neprekvapilo. Ale dnes keď bol v práci som si potrebovala niečo preposlať z jeho mailovej schránky tak som sa prihlásila na jeho počítač a otvorila jeho emaily. Hľadala som email, ktorý som si potrebovala preposlať ale narazila som na email o potvrdení rezervácie hotela vo vysokých Tatrách pre dve osoby aj so vstupom do wellness. Práve v tom čase, keď má byť akorát na tej pracovnej ceste. Som z toho úplne mimo pretože nejaví žiadne známky toho že by niekoho mal. Telefón máva normálne položený bez dozoru, nezmenil správanie a mala som pocit že je všetko medzi nami v poriadku. Čo mám robiť? Mám ho teraz konfrontovať a opýtať sa ho na rovinu čo to má znamenať? Alebo ho tam mám ísť prekvapiť? Ani neviem ako sa mám teraz správať. Vidí na mne že ma niečo žere.

anonym_a7d8e9
11. apr 2026
@taktotedanie

Mna len zaujima ci sa autorka ozvala ako dopadla
😂 kto ma citat toolko komentarov

@taktotedanie Stačí čítať tie na žlto označené.Manžel šiel so šéfom do čiech a ona zatiaĺ našla v ich aute doma dôkaz-na dm karte kupované kondómy.

anonym_de5194
11. apr 2026

No aj ja sa teším na zajtrajšie Grand finale.Tipujem38 strán.

anonym_ca7f10
11. apr 2026
@anonym_de5194

No aj ja sa teším na zajtrajšie Grand finale.Tipujem38 strán.

@anonym_de5194 autorka sa uz urcite neozve

taktotedanie
11. apr 2026
@anonym_a7d8e9

@taktotedanie Stačí čítať tie na žlto označené.Manžel šiel so šéfom do čiech a ona zatiaĺ našla v ich aute doma dôkaz-na dm karte kupované kondómy.

@anonym_a7d8e9 viem ako sa oznacuju komentare autorky avsak hladat ich v 23 stranach je sialene
Mala ho tam predsa ist konfrontovat a sestra mala strazit dieta

anonym_a7d8e9
11. apr 2026
@taktotedanie

@anonym_a7d8e9 viem ako sa oznacuju komentare autorky avsak hladat ich v 23 stranach je sialene
Mala ho tam predsa ist konfrontovat a sestra mala strazit dieta

@taktotedanie To áno,ale keď prišiel po neho šéf, tak usúdila že do Tatier nešiel.+ samoška videohovor z izby. Navyše jej prejavil túžbu po ďalšom bábätku.

anonym_f0c22a
Autor odpoveď zmazal
taktotedanie
11. apr 2026
@anonym_a7d8e9

@taktotedanie To áno,ale keď prišiel po neho šéf, tak usúdila že do Tatier nešiel.+ samoška videohovor z izby. Navyše jej prejavil túžbu po ďalšom bábätku.

@anonym_a7d8e9 hm zaujimave
A ta dmkarta? To nasla nahodne? To bude troll

anonym_ced81e
11. apr 2026
@taktotedanie

@taktotedanie chodí do dmky s jej kartou veď čítajte trochu s porozumením

anonym_a7d8e9
11. apr 2026
@taktotedanie

@taktotedanie Nie, to ju vraj nutkalo niečo na neho nájsť a našla toto .Tiež to tak vidím. Ale vyšlo jej to parádne, narobila rozruch.

anonym_a7d8e9
11. apr 2026

"Cítim sa hrozne, je mi trápne. Hľadám doma čokoľvek ako dôkaz, aj som sa bola pozrieť do jeho auta a nakoniec som našla dôkaz tam kde by som to nečakala. Som si viac ako istá že niekoho má. Mám pocit že sa z tých nervov povraciam. Hľadala som niečo v aplikácii DM drogerie pretože malej bolo treba doobjednať nejaké veci a moju zákaznívku kartu používa aj on keď ho pošlem niečo kúpiť. Bločky som od neho nikdy nepýtala a on asi určite nevedel že v tej aplikaciinvidim aké boli posledné nákupy. A baby, on pár krát kupoval aj prezervatívy čo my nepoužívame. Ja som taká krava. Nechcem to tu už ďalej rozoberať pochopte ma."

catherinah
11. apr 2026

Podla mna je to pravda. Toto nie je vymyslené. Teda ja by som toto nedokazala vymysliet.

anonym_44c48f
11. apr 2026
@hedviga2

@anonym_a7d8e9 mala som dvoch starších rozvedených kolegov. Jeden sa pri hádke zbalil a odišiel od dvoch dievčatiek, ktore ani nevídal. Povedal, že dnes ´rozumej ´ ženaty s inou a mal aj syna, uz by to riešil inak. Vravel, že trpí tým celá rodina. Nová stará rodičia okolie.
Druhý miloval alkohol, podvádzal manželku s kolegyňou, po rozvode sa vzali a alkohol si zobral tiež. Tá nová trpela jeho excesy alkoholové, nič sa nezmenilo. Tiež si priznal, že s tou prvou keby prestal pit, mali by sa dobre. Takto to pokašľal aj v tom druhom manželstve. Deti, rodičia všetci boli ovplyvnení. Hovorí sa že odvážnym šťastie praje. Nie vždy to platí.

@hedviga2 robila sa nejaka statistika a vraj drviva vacsina rozvedenych muzov, co sli do dalsieho manzelstva uznali, ze to bol chybny krok a keby mohli, cas by vratili spat. Tiez zaujimave

anonym_234815
11. apr 2026

ako pouzil by dm kartu pri kupe kondomov? pri tak malom nakupe? somarina a este zeninu

anonym_a7d8e9
11. apr 2026
@catherinah

Podla mna je to pravda. Toto nie je vymyslené. Teda ja by som toto nedokazala vymysliet.

@catherinah S ohľadom na to, že si viem predstaviť, ako to bolí, keď človek zistí s kým žije , tak dúfam, že je to vymyslené. Takýto príbeh aj s detailami ti viem zbúchať aj v 10 variantách a rôznymi rozuzleniami.

katkazuz
11. apr 2026
@anonym_a7d8e9

@catherinah S ohľadom na to, že si viem predstaviť, ako to bolí, keď človek zistí s kým žije , tak dúfam, že je to vymyslené. Takýto príbeh aj s detailami ti viem zbúchať aj v 10 variantách a rôznymi rozuzleniami.

@anonym_a7d8e9
Super, tak nám môžeš hneď napísať tých 10 príbehov- aspoň nám nebude dlho….

taktotedanie
11. apr 2026
@anonym_ced81e

@taktotedanie chodí do dmky s jej kartou veď čítajte trochu s porozumením

@anonym_ced81e boooze neber zivot tak vazne 🙈

taktotedanie
11. apr 2026
@anonym_a7d8e9

@taktotedanie Nie, to ju vraj nutkalo niečo na neho nájsť a našla toto .Tiež to tak vidím. Ale vyšlo jej to parádne, narobila rozruch.

@anonym_a7d8e9 troll ako vysity

catherinah
11. apr 2026
@anonym_234815

ako pouzil by dm kartu pri kupe kondomov? pri tak malom nakupe? somarina a este zeninu

@anonym_234815 mozno to kupil v ramci vacsieho nakupu.

anonym_a7d8e9
11. apr 2026

@katkazuz Ani 2x nehovor.Mám aj Rodinné prípady napozerané,.aj Zradu,či Neveru po slovensky 😆...a keď bude najhoršie ,aj vlastný príbeh. Tiež bol celkom šťavnatý.Len už je to dávno .Prebolené.premlčané..😉

anonym_ced81e
11. apr 2026
@taktotedanie

@anonym_ced81e boooze neber zivot tak vazne 🙈

@taktotedanie prepáč že som ti niečo objasnila 🤷🏻‍♀️

sara07
11. apr 2026
@anonym_234815

@anonym_234815 normálne jedna kartu má každy v mobile v aplikacii, aj my tak máme ale teda nemam čas kontrolovat čo kto kde nakupil

anonym_c93e60
11. apr 2026
@sara07

@anonym_234815 normálne jedna kartu má každy v mobile v aplikacii, aj my tak máme ale teda nemam čas kontrolovat čo kto kde nakupil

@sara07 ale no tak ,ved tu máš čas vypisovať..

anonym_ced81e
11. apr 2026
@anonym_234815

@anonym_234815 bežne dám mužovi kartu na nákup aby mi na ňu nazbieral body. Tak on asi tiež robil nákup a kúpil aj kondómy. Kartu ťukol body pripísalo a tým pádom aj nákup do účtu v appke. Bežná vec.

anonym_fdc35e
11. apr 2026
@anonym_ca7f10

@anonym_de5194 autorka sa uz urcite neozve

@anonym_ca7f10 došla jej fantázia, veľa sa pýtate 😄

anonym_b276ab
11. apr 2026
@anonym_da9c52

@anonym_847aa1 Samozrejme, že stačí. Nie som blbá, aby som si na krk zavesila muža, ktorý aj tak bude behať za inými, lebo nepoznám ženatého muža (vrátane vlastnej rodiny), ktorý svoju manželku nepodvádza. Vystriedala som ich dosť. Tento mi vyhovuje po každej stránke. Aj finančnej aj sexuálnej. Môžem ja zato, že tí muži sú blbí a kvôli jednej diere sa nechajú využívať? Ich problém a problém ich manželiek. Mne je dobre a ostatné ma nezaujíma.

@anonym_da9c52 vpodstate s tebou suhlasim aj ked nesuhlasim s tym,ze ako milenka niekomu nicis zivot (tej zene).No na druhej strane,naozaj,ked to tu denne clovek cita,respektive vidi,co sa deje vokol nas,tak naozaj chlapa len ako zabavku.Este raz ked sa narodim,chcem byt bud chlap,alebo budem bez zavazkov.Samozrejme,ze ma tu asi zahlusia,ale tu su pribehy,kde naozaj aj ten najvacsi dobrak zasunul inde a je uplne jedno,preco tak ucinil.Skratka stale sa utvrdzujem v tom,ze skor ci neskor,asi kazdy zahne.Preto ti kvytujem,ze nehodlas si vesat na krk toto riziko aj ked ta tu idu zakopat,no skus pochopit aj toe zeny.Musi to byt strasne,tvorit tu rodinu,zazemie,navyky,skratka domov,taky,aky si aj ty mala doma,ked si bola mala.Citila si ten domov.A toto citia aj tie zeny,domov.Muza,s ktorym denne maju zauzivany ten chod,poznaju sa dokonale,zazili toho kopec,vedia vsetko,co lubia jest,pit,kedy co a ako doma spravia,to teplo skratka.A zrazu bum,vsetko sa strati,lebo on,ci ona chodia na zahyby inde.Si predstav co musi ta zenska zazivat v sebe.

anonym_48e5d1
11. apr 2026
@anonym_b276ab

@anonym_da9c52 vpodstate s tebou suhlasim aj ked nesuhlasim s tym,ze ako milenka niekomu nicis zivot (tej zene).No na druhej strane,naozaj,ked to tu denne clovek cita,respektive vidi,co sa deje vokol nas,tak naozaj chlapa len ako zabavku.Este raz ked sa narodim,chcem byt bud chlap,alebo budem bez zavazkov.Samozrejme,ze ma tu asi zahlusia,ale tu su pribehy,kde naozaj aj ten najvacsi dobrak zasunul inde a je uplne jedno,preco tak ucinil.Skratka stale sa utvrdzujem v tom,ze skor ci neskor,asi kazdy zahne.Preto ti kvytujem,ze nehodlas si vesat na krk toto riziko aj ked ta tu idu zakopat,no skus pochopit aj toe zeny.Musi to byt strasne,tvorit tu rodinu,zazemie,navyky,skratka domov,taky,aky si aj ty mala doma,ked si bola mala.Citila si ten domov.A toto citia aj tie zeny,domov.Muza,s ktorym denne maju zauzivany ten chod,poznaju sa dokonale,zazili toho kopec,vedia vsetko,co lubia jest,pit,kedy co a ako doma spravia,to teplo skratka.A zrazu bum,vsetko sa strati,lebo on,ci ona chodia na zahyby inde.Si predstav co musi ta zenska zazivat v sebe.

@anonym_b276ab je to strasne, najma ked mas pocit, ze zijes s niekym kto ta 100 % miluje a potok zistis, ze pise o 100 levelov skaredsim čuzam, ten rozpad reality nikomu neprajem, mozog to tazko spracovava, niekedy fakt hrat sa na naivnu a slepo verit moze byt jednoduchsie

anonym_b276ab
11. apr 2026
@anonym_48e5d1

@anonym_b276ab je to strasne, najma ked mas pocit, ze zijes s niekym kto ta 100 % miluje a potok zistis, ze pise o 100 levelov skaredsim čuzam, ten rozpad reality nikomu neprajem, mozog to tazko spracovava, niekedy fakt hrat sa na naivnu a slepo verit moze byt jednoduchsie

@anonym_48e5d1 a presne to je to v tych 90% ze ma zena pocit a ma ho opravnene,ze je vsetko ok.Doma vsetko klape,aj sex pravidelny,usmevy,intimita,smiech,normalne prichody domov a i tak.....Ved aj tu sa kolke biju do prs,ze ich nikdy,nemal by kedy,ze vsetko doma super.Ale naozaj je to tak?je to hnus a za tie vsetky roky a to,co clovek denne cita,vidi,pocuje,nie dakujem.Chlapa na zavazok uz neprosim.A moze ma tu niekto konfrontovat,ze aj zeny su neverne a bla bla bla.Ano,nepopieram,ale to,co dokaze chlap,to je jeden grc

anonym_33df26
12. apr 2026

Navyše jej prejavil túžbu po ďalšom bábätku ? No asi si stihol pred cestou prečítať komentáre na MK.

tigris20
12. apr 2026
@anonym_b276ab

@anonym_48e5d1 a presne to je to v tych 90% ze ma zena pocit a ma ho opravnene,ze je vsetko ok.Doma vsetko klape,aj sex pravidelny,usmevy,intimita,smiech,normalne prichody domov a i tak.....Ved aj tu sa kolke biju do prs,ze ich nikdy,nemal by kedy,ze vsetko doma super.Ale naozaj je to tak?je to hnus a za tie vsetky roky a to,co clovek denne cita,vidi,pocuje,nie dakujem.Chlapa na zavazok uz neprosim.A moze ma tu niekto konfrontovat,ze aj zeny su neverne a bla bla bla.Ano,nepopieram,ale to,co dokaze chlap,to je jeden grc

@anonym_b276ab mne je na vracanie z dnesnych zien skor . Kazda druha sama s dietatom .. vacsinou je to preto lebo si povie ja to sama zvladnem, zisti ze asi take ruzove to nebude a zacne behat za chlapmi, je jedno ci je zenaty , alebo ma priatelku... Dnesne zeny idu aj cez mrtvoly ,hlavne nech ma byt, auto, nie hocijake, svoju rit da len do bmw ,audi ,.... A na take zeny si treba davat pozor. Aj chlapi su svine, ale taketo hnusoby viac .
Urcite tu budu take co budu tvrdit opak, ale ja viem svoje, deje sa to aj v mojom okoli

lindusss2016
12. apr 2026
@anonym_b276ab

@anonym_b276ab dievcata, ale to, ze vam dvom chlapi ublizili, neznamena, ze to robia vsetci. Ano, mam pochopenie aj pre vasu nedoveru. Ludia (nie len muzskeho pohlavia) vedia byt strasne svine. Zeny mozno az v takej miere nepodvadzaju, ale zas maju ine muchy, co sa tyka medziludskych vztahov, ja osobne som uz zazila kadeco, intrigy najhrubsieho zrna, hraniciace so sikanou, ale len kvoli tomu nebudem hlasat do sveta, ze uz nikdy nechcem ziadnu kamaratku. Ano, som opatrnejsia, davam si pozor na to, koho si pustim do okolia, ale rozhodne si teraz nemyslim, ze vsetky zeny na svete su p.ce. a tak isto nie su vsetci muzi nevernici, nezasuvaju kade tade a mnohi nrmaju ani len potrebu byt prihlaseni na socialnych sietach, aby mohli stalkovat a vypisovat lahko dostupnym zenam. A mnohi svoje polovicky a rodiny uprimne lubia, lebo ich doma dobre vychovali a dali im krasny vzor rodiny. Po jednej zlej skusenosti by clovek nemal zatrplnut na cely svet, je to velmi negativna energia do zivota, ktora nemoze priniest radost.