icon

Podozrenie na neveru

8. apr 2026

Ahojte
Zostala som v šoku ale možno ma môj muž podvádza...v piatok ráno má odísť ževraj pracovne na nejakú služobnú cestu na víkend do Čiech a vrátiť by sa mal v pondelok večer. Už takto pár krát bol takže ma to neprekvapilo. Ale dnes keď bol v práci som si potrebovala niečo preposlať z jeho mailovej schránky tak som sa prihlásila na jeho počítač a otvorila jeho emaily. Hľadala som email, ktorý som si potrebovala preposlať ale narazila som na email o potvrdení rezervácie hotela vo vysokých Tatrách pre dve osoby aj so vstupom do wellness. Práve v tom čase, keď má byť akorát na tej pracovnej ceste. Som z toho úplne mimo pretože nejaví žiadne známky toho že by niekoho mal. Telefón máva normálne položený bez dozoru, nezmenil správanie a mala som pocit že je všetko medzi nami v poriadku. Čo mám robiť? Mám ho teraz konfrontovať a opýtať sa ho na rovinu čo to má znamenať? Alebo ho tam mám ísť prekvapiť? Ani neviem ako sa mám teraz správať. Vidí na mne že ma niečo žere.

sickynickyobsadene
13. apr 2026
@anonym_da9c52

@patrike Nech skáču, mne je absolútne jedno, kto si čo myslí. Pozri, ja som s milencom dohodnutá, ja mu dám dieru, on mi finančne pomôže, nevidím na tom nič zlé. Aj doma by musel za dieru platiť. A nech nepovie ani jedna manželka, že to tak nie je. Lebo aj keď nepriamo, aj doma platí žene aj za sex. Veď koľké tu popísali, radili, iným, nech si preposielajú peniaze na nejaký iný účet, nech sa nabalia a potom muža - neverníka kopnú do prdele. Ale keď to robí milenka, tak už je to hnusná osoba a pritom robí to, čo by každá normálna žena urobila. Ja pracujem, mám dobrú prácu, ale napr. hypotéku na dom nechcem brať, tak si užívam sex s mužom, ktorý mi na ten dom prispeje. Spájam príjemné s užitočným a iné by bolo, ak by o tom ten muž nevedel, ale on veľmi dobre vie, kde jeho peniaze idú a nemá s tým absolútne žiaden problém. Sám sa vyjadril, že tie peniaze dá radšej mne ako vlastnej manželke. Je to jeho rozhodnutie, ja mu zbraň pri hlave nedržím, keď mi dáva peniaze a aj dobre vie, že keď dosiahnem svoje, tak s tým končím. Ešte cca 2 roky a mám svoj vysnívaný dom.

@anonym_da9c52 a načo ti je dom,keďže nikoho nemáš?

biba_18
13. apr 2026

@anonym_4aafae sorry, ako fakt zlomená noha alebo úraz ťa k 130 kg nedovedú ... aj keď s ostatnými vecami súhlasím ...

anonym_da9c52
13. apr 2026
@sickynickyobsadene

@anonym_da9c52 a načo ti je dom,keďže nikoho nemáš?

@sickynickyobsadene A načo mi niekoho? mne je dobre samej a o mužov núdzu nemám. Budem podnikať. Izba pre s/m praktiky, vieš koľko mužov po tomto túži? Ja im to doprajem, keď si za to zaplatia. Kľudne si ku mne budú môcť chodiť ventilovať frustráciu z toho, že majú doma nezáživné, nudné ženy. Ja som si svoj prieskum urobila a viem, po čom muži túžia a ja im to doprajem.

anonym_7b4c63
13. apr 2026
@anonym_da9c52

@sickynickyobsadene A načo mi niekoho? mne je dobre samej a o mužov núdzu nemám. Budem podnikať. Izba pre s/m praktiky, vieš koľko mužov po tomto túži? Ja im to doprajem, keď si za to zaplatia. Kľudne si ku mne budú môcť chodiť ventilovať frustráciu z toho, že majú doma nezáživné, nudné ženy. Ja som si svoj prieskum urobila a viem, po čom muži túžia a ja im to doprajem.

@anonym_da9c52 😂😂😂 umrem. No tak si dávaj pozor na tych nevyvyburenych nešťastných chudákov. Lebo ta raz jeden uviaze do kozelca a sa dosmejes. A tiez upovedom svojho gynekológa na to, ze si profesionálna k.urva nech tomu prispôsobí preventivky

dennissa16
13. apr 2026
@anonym_da9c52

@anonym_da9c52 dufam, že aspoň v každom kraji otvoris takú izbu. Aby sa vsetkym nešťastným chlapom ušlo. Teberovne zamestnankyne najdes všade

anonym_2d8e08
13. apr 2026
@anonym_da9c52

@anonym_48e5d1 aké spoločné peniaze? koľké ženu tu na MK vyplakávajú, že nemajú spoločné účty s mužom, že dokonca ani nevedia koľko ich muž zarába, nedá im nič, musia vyžiť z materskej, že prišli s holým zadkom a s holým zadkom aj odídu. A ty sa o manželku neboj, lebo bola hlúpa a bezpodielové vlastníctvo zrušili už veľmi dávno. Ako som písala, kebyže sa rozvedie, nemá nič. Tak nech je rada, že má aspoň strechu nad hlavou, za ktorú nemusí platiť a môže si so svojími 900 eurami mesačne robiť, čo chce. Ja ju poznám, viem ako to majú, sama mi to povedala. Tak tu netrep o spoločných peniazoch. Nech nemíňa na hlúposti a nech si šetrí, keď sa jej nepáči, že jej muž si užíva život. Lebo ona porodila ako 20 ročná, v 45 rokoch je babka a babky už nesexujú. To sú jej slová, tak nech sa nečuduje, že jej muž, mladý, zdravý človek, potrebuje sex. To, že sa vyžrala na 130kilové prasiatko je už zase o inom. Mala by na sebe zapracovať a možno by aj sexovať vládala.

@anonym_da9c52 Mám sesternicu, ktorá razila rovnakú teóriu ako ty. Neodsudzujem, každý robí čo vie. Niekto sa vie zabezpečiť sám, niekto buduje spolu s partnerom a ten kto nevie nič, staví na svoju pipinu. To čo jej nebolo nadelené v hlave, dostala navyše vo svojom výzore. Pekné dievča, ale priveľmi pyšné. Cielene mierila na usadnutých ženatých starších mužov, ktorých zaujala svojou živelnosťou a chuťou do života. Vycuciavala ich a na ich ženy sa pozerala zhora ako na niečo menejcenné. Doslova sa im vysmievala do tváre. Vraj sú to rozkysnuté, asexuálne a unavené ropuchy. Tešila sa z darčekov financovaných z rodinného rozpočtu a čím viac bolo ukrátené deťom, tým viac slávila svoj úspech. Užívala si život, dovolenkovala, investovala veľa do svojho vzhľadu. Ale akosi zabudla investovať do svojho rozvoja, vzdelania, do zvýšenia kvalifikácie. A hlavne, zabudla, že starne. Po čase ju jej milenec vymenil za mladšiu, živšiu. Paradoxne, manželka zostala stále tá istá. Stále prala a mužovi varila, stále bývala v ich spoločnom dome, stále vychovávala ich deti. Sesternica si v čase svojej najväčšej slávy arogantne porobila dosť kompromitujúce fotky, ktoré s výsmechom posielala tejto manželke. Tá si ich nechala ako poistku. Táto moja sesternica sa už v živote posunula. Nie preto, že by sa nejako duševne vyvinula, ale preto, že zostarla, unavila sa a už nie je tak lukratívna, aby mohla loviť v týchto vodách. A vždy, keď sa snaží niečo dosiahnuť, záhadne sa objavia jej fotky. V práci, v okolí bydliska, na sociálnych sieťach, všade. Celé mesto, celá rodina, všetci známi jej fotky videli. A neustále sa s ňou spája nálepka šľapky. Budeš argumentovať, že ty máš prácu, dom, zázemie. Ale toto sa s tebou povezie už stále. Stále budeš každým braná ako šlápota. A aj keď ti to je teraz jedno, príde čas, kedy sa za to budeš veľmi hanbiť. A to nepíšem ako niekto kto ťa odsudzuje, skrátka na to časom doplatíš.

anonym_69a7dd
13. apr 2026
@anonym_2d8e08

@anonym_da9c52 Mám sesternicu, ktorá razila rovnakú teóriu ako ty. Neodsudzujem, každý robí čo vie. Niekto sa vie zabezpečiť sám, niekto buduje spolu s partnerom a ten kto nevie nič, staví na svoju pipinu. To čo jej nebolo nadelené v hlave, dostala navyše vo svojom výzore. Pekné dievča, ale priveľmi pyšné. Cielene mierila na usadnutých ženatých starších mužov, ktorých zaujala svojou živelnosťou a chuťou do života. Vycuciavala ich a na ich ženy sa pozerala zhora ako na niečo menejcenné. Doslova sa im vysmievala do tváre. Vraj sú to rozkysnuté, asexuálne a unavené ropuchy. Tešila sa z darčekov financovaných z rodinného rozpočtu a čím viac bolo ukrátené deťom, tým viac slávila svoj úspech. Užívala si život, dovolenkovala, investovala veľa do svojho vzhľadu. Ale akosi zabudla investovať do svojho rozvoja, vzdelania, do zvýšenia kvalifikácie. A hlavne, zabudla, že starne. Po čase ju jej milenec vymenil za mladšiu, živšiu. Paradoxne, manželka zostala stále tá istá. Stále prala a mužovi varila, stále bývala v ich spoločnom dome, stále vychovávala ich deti. Sesternica si v čase svojej najväčšej slávy arogantne porobila dosť kompromitujúce fotky, ktoré s výsmechom posielala tejto manželke. Tá si ich nechala ako poistku. Táto moja sesternica sa už v živote posunula. Nie preto, že by sa nejako duševne vyvinula, ale preto, že zostarla, unavila sa a už nie je tak lukratívna, aby mohla loviť v týchto vodách. A vždy, keď sa snaží niečo dosiahnuť, záhadne sa objavia jej fotky. V práci, v okolí bydliska, na sociálnych sieťach, všade. Celé mesto, celá rodina, všetci známi jej fotky videli. A neustále sa s ňou spája nálepka šľapky. Budeš argumentovať, že ty máš prácu, dom, zázemie. Ale toto sa s tebou povezie už stále. Stále budeš každým braná ako šlápota. A aj keď ti to je teraz jedno, príde čas, kedy sa za to budeš veľmi hanbiť. A to nepíšem ako niekto kto ťa odsudzuje, skrátka na to časom doplatíš.

@anonym_2d8e08 pekná rozprávka 😄

anonym_48e5d1
13. apr 2026
@amel

@anonym_48e5d1 vsimla som si,dole som zmenila adresáta.
Prepac🙂

@amel v pohode 😉

anonym_48e5d1
13. apr 2026
@anonym_da9c52

@anonym_48e5d1 aké spoločné peniaze? koľké ženu tu na MK vyplakávajú, že nemajú spoločné účty s mužom, že dokonca ani nevedia koľko ich muž zarába, nedá im nič, musia vyžiť z materskej, že prišli s holým zadkom a s holým zadkom aj odídu. A ty sa o manželku neboj, lebo bola hlúpa a bezpodielové vlastníctvo zrušili už veľmi dávno. Ako som písala, kebyže sa rozvedie, nemá nič. Tak nech je rada, že má aspoň strechu nad hlavou, za ktorú nemusí platiť a môže si so svojími 900 eurami mesačne robiť, čo chce. Ja ju poznám, viem ako to majú, sama mi to povedala. Tak tu netrep o spoločných peniazoch. Nech nemíňa na hlúposti a nech si šetrí, keď sa jej nepáči, že jej muž si užíva život. Lebo ona porodila ako 20 ročná, v 45 rokoch je babka a babky už nesexujú. To sú jej slová, tak nech sa nečuduje, že jej muž, mladý, zdravý človek, potrebuje sex. To, že sa vyžrala na 130kilové prasiatko je už zase o inom. Mala by na sebe zapracovať a možno by aj sexovať vládala.

@anonym_da9c52 darmo tu pises o jej 900 eurach, stale je v bezpodielovom manzelstve a tie e peniaze su aj jej pokial sa s nou nerozvedie a ocividne sa pre nieco rozviest nechce

patrike
13. apr 2026
@anonym_7b4c63

@anonym_da9c52 😂😂😂 umrem. No tak si dávaj pozor na tych nevyvyburenych nešťastných chudákov. Lebo ta raz jeden uviaze do kozelca a sa dosmejes. A tiez upovedom svojho gynekológa na to, ze si profesionálna k.urva nech tomu prispôsobí preventivky

@anonym_7b4c63 To sa nestane. ti rozni riaditelia zemegule v praci, ktori sa ale potom nechaju v salone zbicovat a poslapat vysokymi opatkami, tak oni su subici a pani domine by neublizili. Taky ma v ustach gulicku na kozenom remeni a hovori, len ked domina dovoli. Este si aj zaplati.

patrike
13. apr 2026
@anonym_2d8e08

@anonym_2d8e08 Tie starsie vyjazdene potom robia "tantricku masaz".

anonym_6f1f8c
13. apr 2026
@anonym_da9c52

@michaela175 Ale veď ja tiež pracujem už viac ako 20 rokov, pozemok mám, dom stojí, už len dotiahnúť detaily. A neboj niekoľko tisíc mi mesačne dáva. Veď zarobí dosť, majetky má, autá má. Nebudú peniaze, predá auto, ktoré používa jeho žena a už peniaze budem mať. A nezáviď, tiež si si mohla nabaliť bohatého, ktorý by ti pomohol.

@anonym_da9c52 tak vytĺcť z neho ešte čo sa dá, lebo čoskoro tvoje najlepšie roky skončia a vymení ta za mladšiu, krajšiu a ty ostaneš ako prst sama. Som myslela že máš tak 25 a ty si ku 40 ťaháš 🤣

anonym_4aafae
13. apr 2026
@biba_18

@anonym_4aafae sorry, ako fakt zlomená noha alebo úraz ťa k 130 kg nedovedú ... aj keď s ostatnými vecami súhlasím ...

@biba_18 ok, veď napr. štítna žlaza, psychika, porucha príjmu.
Poznám jednu, čo bola top fitneska, všetkým sa rehotala, rozdávala rady a dnes?!
Nikdy by si nepovedala že je to možné.

anonym_da9c52
13. apr 2026
@anonym_48e5d1

@anonym_da9c52 darmo tu pises o jej 900 eurach, stale je v bezpodielovom manzelstve a tie e peniaze su aj jej pokial sa s nou nerozvedie a ocividne sa pre nieco rozviest nechce

@anonym_48e5d1 Veď už som písala, že bezpodielové vlastníctvo majú zrušené už od svadby. Tak ako s holým zadkom prišla, tak by aj odišla a ja nepotrebujem, aby sa kvôli mne rozvádzal. Ja ho mám len na 2 veci a on o tom vie. Nechápem, čo tu riešite. Je moja vec, čo v mojom živote robím a ako to robím.

anonym_da9c52
13. apr 2026
@anonym_6f1f8c

@anonym_da9c52 tak vytĺcť z neho ešte čo sa dá, lebo čoskoro tvoje najlepšie roky skončia a vymení ta za mladšiu, krajšiu a ty ostaneš ako prst sama. Som myslela že máš tak 25 a ty si ku 40 ťaháš 🤣

@anonym_6f1f8c Neboj, pracuje sa na tom. Ale kedže ženáčik je zamilovaný, tak ešte dlho za mnou bude doliezať a ešte dlho mi bude dávať peniaze.

anonym_da9c52
13. apr 2026
@anonym_2d8e08

@anonym_2d8e08 Moje fotky nikto nemá a nikto nevie, čo robím vo svojom voľnom čase. A kľudne nech ma ohovárajú, mne je to absolútne jedno. Ja viem, prečo to robím a kvôli nejakým blbým ženským, s kým neprestanem. A kľudne nech som ku*va pre celý svet, aspoň dosiahnem svoje. A kebyže som nebola taká dobrá v tom, čo robím, tak za mnou ženatý muž nedolieza. Ale on sa potrebuje vyventilovať a ja mu s tým veľmi rada pomôžem.

anonym_1ce0a3
13. apr 2026
@anonym_da9c52

@anonym_2d8e08 Moje fotky nikto nemá a nikto nevie, čo robím vo svojom voľnom čase. A kľudne nech ma ohovárajú, mne je to absolútne jedno. Ja viem, prečo to robím a kvôli nejakým blbým ženským, s kým neprestanem. A kľudne nech som ku*va pre celý svet, aspoň dosiahnem svoje. A kebyže som nebola taká dobrá v tom, čo robím, tak za mnou ženatý muž nedolieza. Ale on sa potrebuje vyventilovať a ja mu s tým veľmi rada pomôžem.

@anonym_da9c52 a teraz tú o červenej čiapočke😂

chelgi
13. apr 2026
@anonym_da9c52

@anonym_da9c52 a potom dosiahnes isty vek, kedy uz ten muzicek, ktory ta tak hrozne chce pani dokonala, uz ani nezavadi pohladom. Tak si budes v tom super dome cucat sama, bez rodiny a priateliek, kedze vacsina bude mat vlastne rodiny.. Alebo tam budes mat dalsie ku**icky? A bisnis bordel? No ved kazdy ma ine priority. Niekto naplna srdce, niekto dieru 🙂

anonym_7b4c63
13. apr 2026
@patrike

@anonym_7b4c63 To sa nestane. ti rozni riaditelia zemegule v praci, ktori sa ale potom nechaju v salone zbicovat a poslapat vysokymi opatkami, tak oni su subici a pani domine by neublizili. Taky ma v ustach gulicku na kozenom remeni a hovori, len ked domina dovoli. Este si aj zaplati.

@patrike vidim ze mas skúsenosti😂😂 ja vobec ale mam napozerané kriminálky 😂

anonym_f31d71
13. apr 2026
@anonym_da9c52

@anonym_da9c52 Na to, aby si bola dobrá v posteli nepotrebuješ skoro nič. Ani krásu, ani inteligenciu, ani charakter. Nemáš sa čím chváliť.

dennissa16
13. apr 2026
@anonym_da9c52

@anonym_da9c52 “dobra v tom, co robím “😅😆aka mi tam veda.
Fakt ma jebne,

chlebikova
13. apr 2026
@anonym_da9c52

@anonym_da9c52 dobra v tom nie si, len prilis lahka a zavisla korist, aby sa nemusel prilis namahat

anonym_7b4c63
13. apr 2026
@anonym_da9c52

@anonym_48e5d1 Veď už som písala, že bezpodielové vlastníctvo majú zrušené už od svadby. Tak ako s holým zadkom prišla, tak by aj odišla a ja nepotrebujem, aby sa kvôli mne rozvádzal. Ja ho mám len na 2 veci a on o tom vie. Nechápem, čo tu riešite. Je moja vec, čo v mojom živote robím a ako to robím.

@anonym_da9c52 ked je to tvoja vec naco mas potrebu sa tým opakovane chváliť na MK? Nie je to prvá téma, v ktorej sa chváliš ako spávas s manzelom tvojej kamarátky, ktorá sa ti navyse zdoveruje. Minule si si neodpustila ani trápne poznámky na komentujuce ako si nemôžu byt iste, ci sa nepelesis práve s ich mužom. Takze sa pytam, naozaj ti ide o pozornost, ktorá ti tak chyba? Alebo si myslis, ze si vyhrala lotériu, ze robis matrac? Lebo byt milenka je jedna vec, ale byt milenka kamaratkinho muža a chváliť sa tým verejne to musi byt niekde vada. Nemyslim, ze ti tu niekto závidí tvoj vysulozeny dom saunu atd. Alebo siris osvetu, ako si nemôžeme byt iste vernosťou našich mužov? A k tomu, ze si taka skvela v sexe😂 mas velmi silnú motiváciu, aby si nelezala ako drevo. Kazdy sa musi v práci snažiť, aby nedostal výpoveď. Len ty sa musis snažiť vaginou takze to tu neporovnávaj. Mat ja sponzora tak si idem do fitka, na kozmetiku, na gynfyzio a raz dva by som ta tromfla v posteli asi ako väčšina z nas tu. Ale my nechceme😂

tiezjedna
13. apr 2026
@anonym_da9c52

@anonym_da9c52 nazývaj veci pravým menom😉 Ty nestaviaš dom, ty staviaš bordel😂

anonym_da9c52
13. apr 2026
@tiezjedna

@anonym_da9c52 nazývaj veci pravým menom😉 Ty nestaviaš dom, ty staviaš bordel😂

@tiezjedna Luxusnú vilu 🤫

anonym_4aafae
13. apr 2026
@anonym_da9c52

@tiezjedna Luxusnú vilu 🤫

@anonym_da9c52 len aby ti tú vilu niekto nezapálil, ľudia sú zlí..
Ja pred tebou klubúk dole, lebo robiť klystír a preťahovať chlapov do zadku chce odvahu a dobrý žalúdok..

anonym_48e5d1
13. apr 2026
@anonym_da9c52

@anonym_da9c52 mne je to uplne jedno co robis, ani som to nikde nekomentovala, aj keby si mala 5 milencov, to, ze on zije v klamstve je tiez jeho vec, len som podotkla fakt, ze je stále zenaty, ale vacsina chlapov je srabov, chapem, ze chces len peniaze a nie jeho, ale tu sa uz zachadza do charakterovych vlastnosti chlapa, resp. bezcharakternych vlastnosti, ked ty si slobodna chapem, ze ti to je jedno

chelgi
13. apr 2026
@anonym_4aafae

@anonym_da9c52 len aby ti tú vilu niekto nezapálil, ľudia sú zlí..
Ja pred tebou klubúk dole, lebo robiť klystír a preťahovať chlapov do zadku chce odvahu a dobrý žalúdok..

@anonym_4aafae mne jej je skor luto. Ak by bola taka ok s tym co robi, nemusela by sa tu bit do hrude a presviedcat nas (alebo seba??), ze ona vie preco to robi, ona chce a bla bla. Predpokladám, ze vyrastala nie v usporiadanej rodine, zazila nieco nie pekne. Inak by mala aspon nejaku sebeuctu, a nevidela by svoj celoživotný úspech v tom, ze vie roztiahnuť spravne nozky.

anonym_a7d8e9
13. apr 2026
@chelgi

@anonym_4aafae mne jej je skor luto. Ak by bola taka ok s tym co robi, nemusela by sa tu bit do hrude a presviedcat nas (alebo seba??), ze ona vie preco to robi, ona chce a bla bla. Predpokladám, ze vyrastala nie v usporiadanej rodine, zazila nieco nie pekne. Inak by mala aspon nejaku sebeuctu, a nevidela by svoj celoživotný úspech v tom, ze vie roztiahnuť spravne nozky.

@chelgi Tiež mám ten pocit z jej správ.Keby bola sebavedomá, nepíše toto o sebe. Človek, ktorému rodičia výchovu vštepia hodnoty nerobí dobrovoĺne zo seba úplný odpad. 5 eur by som vsadila,že nepochádza z milujúcej a fungujúcej rodiny a myslí si,že toto je maximálny úspech,ktorý dokáže. Nezávidím jej ten sebaklam ani tie obrobinky a špinavé prachy,ktorými zapĺňa to prázdno starnúcej a bezcharakternej nešťastnej ženy,ktorá sa na koník chodí chváliť svojou úbohosťou.

anonym_ca7f10
13. apr 2026

Škoda ze sa to tu tak zvrhlo v iny smer a výsledok od autorky sa uz nedozvieme