icon

Podozrenie na neveru

8. apr 2026

Ahojte
Zostala som v šoku ale možno ma môj muž podvádza...v piatok ráno má odísť ževraj pracovne na nejakú služobnú cestu na víkend do Čiech a vrátiť by sa mal v pondelok večer. Už takto pár krát bol takže ma to neprekvapilo. Ale dnes keď bol v práci som si potrebovala niečo preposlať z jeho mailovej schránky tak som sa prihlásila na jeho počítač a otvorila jeho emaily. Hľadala som email, ktorý som si potrebovala preposlať ale narazila som na email o potvrdení rezervácie hotela vo vysokých Tatrách pre dve osoby aj so vstupom do wellness. Práve v tom čase, keď má byť akorát na tej pracovnej ceste. Som z toho úplne mimo pretože nejaví žiadne známky toho že by niekoho mal. Telefón máva normálne položený bez dozoru, nezmenil správanie a mala som pocit že je všetko medzi nami v poriadku. Čo mám robiť? Mám ho teraz konfrontovať a opýtať sa ho na rovinu čo to má znamenať? Alebo ho tam mám ísť prekvapiť? Ani neviem ako sa mám teraz správať. Vidí na mne že ma niečo žere.

tiezjedna
13. apr 2026
@anonym_7b4c63

@tiezjedna dobre som rada, ze ho tak poznas. Toto fórum teda nema zmysel, keďže všetky tu viete odpoved na život cudzích ludi 😃 takze nemusíme sa vobec nic pýtať ani nic odpovedat. A ty vies pramálo o tom, co chcem ja počuť 😉

@anonym_7b4c63 to máš pravdu, ja netuším čo ty chceš počuť, ale som si istá, že tvoj muž áno😉

anonym_7b4c63
13. apr 2026
@tiezjedna

@anonym_7b4c63 to máš pravdu, ja netuším čo ty chceš počuť, ale som si istá, že tvoj muž áno😉

@tiezjedna neboj uz beriem varechu idem ho dobiť. Ked sa mu nepostaví tak si sa mýlila 😂 povedal, ze potom dobije on mna za tieto nápady

tiezjedna
13. apr 2026
@anonym_7b4c63

@tiezjedna neboj uz beriem varechu idem ho dobiť. Ked sa mu nepostaví tak si sa mýlila 😂 povedal, ze potom dobije on mna za tieto nápady

@anonym_7b4c63 to znie ako sexy večer, užite si to 😈😂

anonym_7b4c63
13. apr 2026
@tiezjedna

@anonym_7b4c63 to znie ako sexy večer, užite si to 😈😂

@tiezjedna diki miesto bitky som dostala masáž😂 pekny vecer dievčatá užite si aj vy praktiky

anonym_ff3d4c
13. apr 2026
@anonym_7b4c63

@anonym_ff3d4c preco by som mu nedala citat mk? Akurat sa na vas bavíme
Nie si uchyl ale mas odpozerane štatistiky uchylov 😆

@anonym_7b4c63 chlap a zena mu cita MK...to uz je fakt na hlavu. Sa potom necudujem, ze je taky, aky si pisala. 😆

earlgrey
13. apr 2026

Počkať a tá bláznivá nikde nenapísala, že ona chce praktizovať sado maso či čo na mužoch 😂 čo ak ona chce, aby ju muži plátili?

anonym_7b4c63
13. apr 2026
@anonym_ff3d4c

@anonym_7b4c63 chlap a zena mu cita MK...to uz je fakt na hlavu. Sa potom necudujem, ze je taky, aky si pisala. 😆

@anonym_ff3d4c my sa spolu radi smejeme 😂

anonym_4aafae
13. apr 2026
@anonym_ff3d4c

Baby, by ste sa cudovali, kolko muzov nad 40 rokov dobre zabezpecenych, ale tiez aj uchylakov taketo sluzby vyhladava. Urcite klientelu mat bude, tu vek nehra rolu. Pozrite si nejake filmy na takuto tému a uvidite sami. A skuste hodit rec s vasimi partnermi na takuto tému...uvidite, kolkym to zaiskri v ociach...a nedajboze predstava, ze by ste si vy obliekli latex a bicik k tomu do ruky...No schvalne....vyskusajte, nepiste vopred na moj komentar, ze vas partner na to nie je, ze sa mu to hnusi, ze sa vam to hnusi a pod.... Mozno sa dozviete o svojich partneroch nieco nove..😉

@anonym_ff3d4c ja som skúšala, mala som latex, čižmy, masku a bičík.
Robil čo som povedala, ničomu sa nebránil, usmieval sa.
Keď bolo po všetkom, hrdá na svoj výkon som sa ho spýtala ako sa mu to páčilo.
Smial sa a povedal že ako prekvapko to bolo fajn, ale že už si podobné nič neprosí😆

anonym_4aafae
13. apr 2026
@anonym_ced81e

Môj má rad keď sa hráme na zajacov 🙈 bože ženy a čo keby ste spustili o svojich uchylkach?

@anonym_ced81e ja sa stále snažím nájsť na mojom nejakú úchylku, ale nič moc
Ale keď potrebujem niečo opraviť, navŕtať dieru tak mu hovorím pán majsterko, obskakujem ho, vykáme si a potom ho zvediem..

anonym_ff3d4c
14. apr 2026
@anonym_4aafae

@anonym_ff3d4c ja som skúšala, mala som latex, čižmy, masku a bičík.
Robil čo som povedala, ničomu sa nebránil, usmieval sa.
Keď bolo po všetkom, hrdá na svoj výkon som sa ho spýtala ako sa mu to páčilo.
Smial sa a povedal že ako prekvapko to bolo fajn, ale že už si podobné nič neprosí😆

@anonym_4aafae tak nabuduce nechaj jeho fantazirovat a povedz mu, ze si s tebou moze robit co chce....mozno popusti fantaziu, alebo mozno nie, lebo sa bude bat prejavit sa.

rozculena
14. apr 2026
@anonym_4aafae

@anonym_ced81e ja sa stále snažím nájsť na mojom nejakú úchylku, ale nič moc
Ale keď potrebujem niečo opraviť, navŕtať dieru tak mu hovorím pán majsterko, obskakujem ho, vykáme si a potom ho zvediem..

@anonym_4aafae

sticker
rozculena
14. apr 2026
@anonym_ced81e

Môj má rad keď sa hráme na zajacov 🙈 bože ženy a čo keby ste spustili o svojich uchylkach?

@anonym_ced81e to ako? Dáš si zajačie ušká a chvostík?😂
Alebo je to myslené tak,že zadupe a koniec?

maury
14. apr 2026

Tento príbeh ako vlastne skončil? Tuším že DM aplikáciu autorka odhalila, že si kupoval kondómy, i keď ich nepoužívajú. A tam to skončilo ?

margotka17
14. apr 2026
@maury

Tento príbeh ako vlastne skončil? Tuším že DM aplikáciu autorka odhalila, že si kupoval kondómy, i keď ich nepoužívajú. A tam to skončilo ?

@maury buď sa udobruju, alebo balia kazdy svojim smerom 🫣🫣🫣

tiezjedna
14. apr 2026
@maury

@maury neozvala sa...

anonym_48e5d1
14. apr 2026

uz sa asi nedozvieme, naposledy na zivo streamoval okolie, ze bol ozaj v Cechach

earlgrey
14. apr 2026

Veď klasika, autorka sa už neozve, nemá čas, už vymýšľa iné témy 😄 lebo ak by to bolo reálne....tak nejaké info sem hodí 😀 nemusí detaily...ale aspoň niečo

anonym_7b4c63
14. apr 2026
@earlgrey

Veď klasika, autorka sa už neozve, nemá čas, už vymýšľa iné témy 😄 lebo ak by to bolo reálne....tak nejaké info sem hodí 😀 nemusí detaily...ale aspoň niečo

@earlgrey vela žien na just neprispeje uz do svojej témy ked sa tam do nej pustia. To sa niekto az tak nudí, ze vymýšľa témy?

anonym_b276ab
14. apr 2026
@anonym_7b4c63

@earlgrey vela žien na just neprispeje uz do svojej témy ked sa tam do nej pustia. To sa niekto az tak nudí, ze vymýšľa témy?

@anonym_7b4c63 alebo sa neozve preto,ze v zapale strachu triasky a soku stvori temu,kde to musi dostat von a tu je to lahka cesta pod zastitov anonymity.Rozvinie svoj problem,no nakoniec uveri blbovi a uz sa hanbi napisat,ze verim mu,ostavam s nim a este zbuchame dalsie dieta.Alebo druha moznost,ze sa naozaj vsetko potvrdilo a ona je v takej prdeli,ze konik a odpovede ako to dopadlo,su pre ju teraz naozaj to uplne najnepodstatnejsie.Nic nam nedlzi,i ked sama som zvedava,ako to skoncilo,no viem si predstavit,ze ak zle,tak my sme naozaj to posledne,co ju teraz napadne,ze jej ozaj,idem im to napisat.A mozno casom...Kolke sa ozvali po roku,dvoch a viac,ze ci si ich pamatame a ze to nakoniec dopadlo tak a onak.Vela z nich uznalo naivitu a uz teda zili inym zivotom a smiali sa same zo seba,ze ake boli blbe a nedali na rady.Tu je 90%komentov o tom,ze je na tutovku neverny,ak sa dala opit rozkom a teraz si s nim zije dalej veselo,vsetko je v zabudnuti,tak sa hanbi to sem napisat.V krajnom pripade,fakt ide o vymysleny pribeh,no tie vymyslene pribehy tu,praveze vzdy pokracovali a dopovali nas kusok po kusku,novymi a novymi rozlusteniami,ako detektivka 😅

anonym_4aafae
15. apr 2026
@anonym_ff3d4c

@anonym_4aafae tak nabuduce nechaj jeho fantazirovat a povedz mu, ze si s tebou moze robit co chce....mozno popusti fantaziu, alebo mozno nie, lebo sa bude bat prejavit sa.

@anonym_ff3d4c nebojí sa prejaviť, všetko je OK, len som reagovala na to, že nie každý chlap túži po bičíku a ponižovaní ako si písala a že to máme vyskúšať, u nás som nepochodila

anonym_7b4c63
15. apr 2026
@anonym_4aafae

@anonym_ff3d4c nebojí sa prejaviť, všetko je OK, len som reagovala na to, že nie každý chlap túži po bičíku a ponižovaní ako si písala a že to máme vyskúšať, u nás som nepochodila

@anonym_4aafae ani moj o to nema záujem. Ale tu mi na to mudrlantky napisali, ze som naivná a muž iba povie, co chcem počuť 😃 takze isto ani ty nevies co mas doma podla ich “logiky”

anonym_4aafae
15. apr 2026
@anonym_7b4c63

@anonym_4aafae ani moj o to nema záujem. Ale tu mi na to mudrlantky napisali, ze som naivná a muž iba povie, co chcem počuť 😃 takze isto ani ty nevies co mas doma podla ich “logiky”

@anonym_7b4c63 asi tak😆 má rád, keď prevezmem iniciatívu a aj rád poslúchne.. ale raz som mu tak nechtiac, podľa neho škaredo napľuľa na úd a mal potrebu to rozoberať a nepáčilo sa mu to, len pekne s láskou musím🤪

autor
15. apr 2026

Nechcela som tu ďalej prispievať pretože sa to tu úplne zvrtlo na inú debatu ale keď to tak všetkých strašne zaujíma tak ok.
V pondelok som to na neho všetko vybalila. On totálne vybuchol do smiechu a ja som z toho vyšla ako hysterka (ešte aj pred rodinou). Všetko to bola proste taká náhoda, že to by nevymyslel ani režisér. Aké teraz sa na tom strašne smejem 😂😂.
Muž zarezervoval ten hotel pre jeho rodičov pretože ho poprosil jeho otec. Svokrovci majú totiž okrúhle výročie svadby tak chcel svokor spraviť prekvapenie. Muž a svokor sa navyše volajú rovnako (čo mi v tej chvíli vôbec nenapadlo). Nakoniec to ale zrušili pretože svokor dostal týždeň pred tým chrípku a stále sa z toho úplne nedostal tak nechcel riskovať že sa mu zdravotne pohorší. Blbé ale je, že sa to zhodovalo s tým, keď išiel muž na služobku 😂. Ešte im predomnou aj muž volal aby som mu uverila a tak sa na tom teraz zabávajú ešte aj oni 😂 .
No a na margo tých kondómov. Tak to bolo tiež pre svokra 🤣🤣 muž mu to vraj kúpil zo srandy na ten pobyt . Svokor mi to aj potvrdil že mu to bol doniesť aj s vytlačeným potvrdením o pobyte 😂. Manžel mi to len vraj zabudol povedať pretože sme akorát riešili vážnejšie veci ohľadom domu tak mu to vypadlo.

amel
15. apr 2026

Tu Ti to urcite väčšina neuveri,ale Ty vies sama najlepšie.
Smutné je,mna by toto dorazilo,ze si mužovi neverila.
Su dve moznosti:veríš alebo neveríš.Ty si vybrala tu druhu,preco?

unicornlady
15. apr 2026

Tvoji svokrovci sú takí mladí, že potrebujú používať kondómy? Lebo nechápem, načo by im tvoj muž, t. j. syn kupoval rodičom kondómy. To je skôr trápne než smiešne.

Ale ok, možno majú taký čudný štýl humoru.

amel
15. apr 2026
@unicornlady

Tvoji svokrovci sú takí mladí, že potrebujú používať kondómy? Lebo nechápem, načo by im tvoj muž, t. j. syn kupoval rodičom kondómy. To je skôr trápne než smiešne.

@unicornlady ja som tu svojho času dávala zo srandy status,ze v nákupnej taške nechal moj muz bloček z pokladne,kde bol i lubrikant....vedela som ,co je za tým,no tie rady tu...som sa dlho bavila.

anonym_1de380
15. apr 2026
@anonym_autor

Hľadala som niečo v aplikácii DM drogerie pretože malej bolo treba doobjednať nejaké veci a moju zákaznívku kartu používa aj on keď ho pošlem niečo kúpiť. Bločky som od neho nikdy nepýtala a on asi určite nevedel že v tej aplikaciinvidim aké boli posledné nákupy. A baby, on pár krát kupoval aj prezervatívy čo my nepoužívame. Ja som taká krava. Nechcem to tu už ďalej rozoberať pochopte ma.

@anonym_autor písala si ze kondómy kupoval párkrát, trochu sa v tom zamotavas mam pocit

anonym_a7d8e9
15. apr 2026
@anonym_1de380

@anonym_autor písala si ze kondómy kupoval párkrát, trochu sa v tom zamotavas mam pocit

@anonym_1de380 Lož má krátke nohy 😎

autor
15. apr 2026
@unicornlady

@unicornlady jasné že sú im na nič. Ale svokor je pre každú srandu a keď sme s mužom boli mladý tak raz zo žartu kúpil mužovi kondómy tak mu to chcel muž "vrátiť".

autor
15. apr 2026
@anonym_1de380

@anonym_1de380 zle som sa pozrela. Pár krát ich síce kúpil (presne 2x) z toho raz nedávno pre svokra a raz pre nás ale o tom som samozrejme vedela (videla som tam dátum nákupu)