icon

Podozrenie na neveru

8. apr 2026

Ahojte
Zostala som v šoku ale možno ma môj muž podvádza...v piatok ráno má odísť ževraj pracovne na nejakú služobnú cestu na víkend do Čiech a vrátiť by sa mal v pondelok večer. Už takto pár krát bol takže ma to neprekvapilo. Ale dnes keď bol v práci som si potrebovala niečo preposlať z jeho mailovej schránky tak som sa prihlásila na jeho počítač a otvorila jeho emaily. Hľadala som email, ktorý som si potrebovala preposlať ale narazila som na email o potvrdení rezervácie hotela vo vysokých Tatrách pre dve osoby aj so vstupom do wellness. Práve v tom čase, keď má byť akorát na tej pracovnej ceste. Som z toho úplne mimo pretože nejaví žiadne známky toho že by niekoho mal. Telefón máva normálne položený bez dozoru, nezmenil správanie a mala som pocit že je všetko medzi nami v poriadku. Čo mám robiť? Mám ho teraz konfrontovať a opýtať sa ho na rovinu čo to má znamenať? Alebo ho tam mám ísť prekvapiť? Ani neviem ako sa mám teraz správať. Vidí na mne že ma niečo žere.

autor
15. apr 2026

Úprimne, myslite si čo chcete. Myslím že viacero z vás by malo na mojom mieste pochybnosti pretože všetko nasvedčovalo tomu, že mi je neverný. Aj on sám uznal že to bolo všetko nešťastne načasované preto sa na mňa ani nehnevá. Skôr sa na tom baví a odvtedy ma volá "moja detektívka" 😅.

moonlight1210
15. apr 2026
@unicornlady

Tvoji svokrovci sú takí mladí, že potrebujú používať kondómy? Lebo nechápem, načo by im tvoj muž, t. j. syn kupoval rodičom kondómy. To je skôr trápne než smiešne.

Ale ok, možno majú taký čudný štýl humoru.

@unicornlady nuz, ked som ja bola s mojim prvym v porodnici, tak tam bola pani, co mala skoro 60 a bola velmi nestastna. Vsetky deti dospele, dcery aj synovia uz mali vlastne deti (z toho jedno vnuca uz dospele a chystalo vlastnu svadbu, lebo cakali tiez svoje dieta, jej pravnuca).
A ona, stara mama a zachvilu prastara mama, otehotnela, lebo si myslela, ze v jej veku je sex s manzelom bezpecny aj bez ochrany.

A zrazu whups, piate (tusim) dieta na ceste. Ktore tym padom bolo od vsetkych surodencov skoro o 30-40 rokov mladsie (ta pani mala vsetky svoje deti ako mlada, medzi 20-30 rokmi svojho zivota).

Na ochranu, ako vidiet, nie je nikdy neskoro.

tiezjedna
15. apr 2026
@anonym_autor

Úprimne, myslite si čo chcete. Myslím že viacero z vás by malo na mojom mieste pochybnosti pretože všetko nasvedčovalo tomu, že mi je neverný. Aj on sám uznal že to bolo všetko nešťastne načasované preto sa na mňa ani nehnevá. Skôr sa na tom baví a odvtedy ma volá "moja detektívka" 😅.

@anonym_autor ja som rada, že sa to vysvetlilo👍

anonym_48e5d1
15. apr 2026

no neviem, kondomy pre svokra? pochybujem, ze svokra ma 40 ci...ale prajem ti, nech tato dokonala odpoved je pravda, len cudne, ze v ramci beznej dennej komunikacie ti toto nepovedal skor

anonym_f4e024
15. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor uprimne ti prajem, ze sa z toho stala usmevna prihoda. A som rada, ze si aj napisala rozuzlenie. Male svetielko v zlom svete, ze nie vzdy je vsetko ako vyzera 🙂 a uprimne dufam, ze je to pravda, aj ked isto budu pisat niektore, ze ho svokor kryje...

anonym_f4e024
15. apr 2026
@anonym_48e5d1

no neviem, kondomy pre svokra? pochybujem, ze svokra ma 40 ci...ale prajem ti, nech tato dokonala odpoved je pravda, len cudne, ze v ramci beznej dennej komunikacie ti toto nepovedal skor

@anonym_48e5d1 no mne ttak v 52 otehotnela mama, tiez myslela, ze uz ma menopauzu..

autor
15. apr 2026
@anonym_f4e024

@anonym_autor uprimne ti prajem, ze sa z toho stala usmevna prihoda. A som rada, ze si aj napisala rozuzlenie. Male svetielko v zlom svete, ze nie vzdy je vsetko ako vyzera 🙂 a uprimne dufam, ze je to pravda, aj ked isto budu pisat niektore, ze ho svokor kryje...

@anonym_f4e024 ďakujem 🙂 áno teraz sa už na tom smejem. Pochybujem že by ho svokrovci kryli v nevere. Máme spolu veľmi pekný vzťah a viem aký majú názor na neveru.

anonym_48e5d1
15. apr 2026
@anonym_f4e024

@anonym_48e5d1 no mne ttak v 52 otehotnela mama, tiez myslela, ze uz ma menopauzu..

@anonym_f4e024 prepanajana, mne gynekolog vravel, ze urcite do 50tky musim davat pozor, mam 43

moonlight1210
15. apr 2026
@anonym_48e5d1

@anonym_48e5d1 ako som pisala vyssie, su deti, co maju o 30-40 rokov starsich surodencov.
Jednoducho sa prihodi, ze zena aj vo vyssom veku otehotnie. Ked motyka vystreli, moze sa to tu stat ktorejkolvek z nas.

autor
15. apr 2026
@anonym_48e5d1

@anonym_48e5d1 písala som že si ho tými kondómami doberal. Svokor je veľký srandista a tak to aj zobral. A čo sa týka ich veku, nejdem to tu špecifikovať ale majú tesne po päťdesiatke takže dá sa otehotnieť aj v tomto veku.

anonym_48e5d1
15. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_48e5d1 písala som že si ho tými kondómami doberal. Svokor je veľký srandista a tak to aj zobral. A čo sa týka ich veku, nejdem to tu špecifikovať ale majú tesne po päťdesiatke takže dá sa otehotnieť aj v tomto veku.

@anonym_autor tak ti prajem nech to je pravda

autor
15. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor bežne sa rozprávame samozrejme o všetkom ale teraz sme mali iné starosti ako som písala. Staviame dom a pár veci bolo treba urgentne riešiť takže manžel bol celé dni tam a keď prišiel domov tak sme riešili len dom takže na to pozabudol. Ja mu tiež chcem niekedy povedať nejakú pikošku a v tom množstve starostí na to potom zabudnem.

ivik4
15. apr 2026

😏
No a teraz šup na to druhe dieta

anonym_335159
15. apr 2026

Prepac, ale mne sa tato bachorka velmi nechce verit. A muz ti zabudol povedat, ze rezervuje hotel pre rodicov? Ze im zo srandy kupil kondomy? Vy spolu komunikujete?

anonym_1de380
15. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_1de380 zle som sa pozrela. Pár krát ich síce kúpil (presne 2x) z toho raz nedávno pre svokra a raz pre nás ale o tom som samozrejme vedela (videla som tam dátum nákupu)

@anonym_autor ved si písala ze vy to nepouzivate. A toto je 1 z 2, čiže presne polovica prípadov. Trochu dramatické potvrdenie nevery kondomami keď vlastne 50% bolo pre vás... nezvyknem písať ze téma je vymyslená, aj som ti verila a cítila s tebou, ale teraz to skôr vyzerá ze sa nudíš a postupne davkujes senzácie. Nabudúce odporúčam robiť si poznámky ;)

amel
15. apr 2026
@anonym_335159

Prepac, ale mne sa tato bachorka velmi nechce verit. A muz ti zabudol povedat, ze rezervuje hotel pre rodicov? Ze im zo srandy kupil kondomy? Vy spolu komunikujete?

@anonym_335159 my sa doma napr nebavime o takýchto hlúpostiach...co koľko kupujem ci co kde rezervujem.

autor
15. apr 2026
@anonym_335159

@anonym_335159 prosím ťa, prečítaj si čo som k tomu písala nebudem to tu fakt opakovať stále dookola 🙂

anonym_928210
Autor odpoveď zmazal
autor
15. apr 2026
@anonym_1de380

@anonym_autor ved si písala ze vy to nepouzivate. A toto je 1 z 2, čiže presne polovica prípadov. Trochu dramatické potvrdenie nevery kondomami keď vlastne 50% bolo pre vás... nezvyknem písať ze téma je vymyslená, aj som ti verila a cítila s tebou, ale teraz to skôr vyzerá ze sa nudíš a postupne davkujes senzácie. Nabudúce odporúčam robiť si poznámky ;)

@anonym_1de380 baby prosím čítajte s porozumením....vy si fakt myslíte, že v takej situácii, keď máte pocit že sa vám rozpadáva svet uvažujete racionálne? Nevšimla som si dátum nákupov a to že sme kedysi kupovali jednu krabičku aj pre nás, neznamená že to aj používame na pravidelnej báze. Tie kondómy sme síce kúpili ale ani sme ich nakoniec neotvorili. Ležia v šuflíku stále zabalené. A navyše človek si bežne nepamätá dátumy čo kedy kupuje pri takýchto drobnostiach.

amel
15. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_1de380 baby prosím čítajte s porozumením....vy si fakt myslíte, že v takej situácii, keď máte pocit že sa vám rozpadáva svet uvažujete racionálne? Nevšimla som si dátum nákupov a to že sme kedysi kupovali jednu krabičku aj pre nás, neznamená že to aj používame na pravidelnej báze. Tie kondómy sme síce kúpili ale ani sme ich nakoniec neotvorili. Ležia v šuflíku stále zabalené. A navyše človek si bežne nepamätá dátumy čo kedy kupuje pri takýchto drobnostiach.

@anonym_autor preco to riešiš?Ty máš vlastný zivot a vies,ako to je.
Ved to tu neries.
Je uplne jedno,co si kto mysli.
Nabudúce ver mužovi viac,ak mu veriť môžeš.
Predstav si,ze by sa garde otočilo a v Tvojej pozícii by bol Tvoj muz.

mischy00
15. apr 2026

Zabudol povedať?....kupil kondómy a tie tiez pred tebou skryl? Nejako moc nahod🤔
No neviem, neviem ...
Vyzerá ako keby si sa spýtala Ai, ze ako z toho von 😀

momalu
15. apr 2026

Som rada že to takto dopadlo.Ja som mala tiež takú svokru,bola za každú hovadinu😂.Na margo tých čo neveria veď ani nemusia.Je to medzi Tebou a manželom ako to máte.Každá z nás to má inak doma.Držím palce aby ste sa o pár rokov na tom zasmiali tak ako teraz😂

anonym_f4e024
15. apr 2026
@mischy00

Zabudol povedať?....kupil kondómy a tie tiez pred tebou skryl? Nejako moc nahod🤔
No neviem, neviem ...
Vyzerá ako keby si sa spýtala Ai, ze ako z toho von 😀

@mischy00 pravdupovediac si to viem predstaviť.. Tiez sme riesili stavbu domu, do toho dieta co je problem pri nom povedat mužovi vetu.. @anonym_autor kasli na to uz. Ak si citala celu temu ako sa zvrhla, zober si priklad, vezmi pre istotu tiez varesku na muza, aj za trest, ze zabudol povedať. Zahrajte sa na zajace a zite krasne ')

margotka17
15. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor teším sa s tebou, že všetko dobre dopadlo 👍.

mischy00
15. apr 2026
@anonym_f4e024

@mischy00 pravdupovediac si to viem predstaviť.. Tiez sme riesili stavbu domu, do toho dieta co je problem pri nom povedat mužovi vetu.. @anonym_autor kasli na to uz. Ak si citala celu temu ako sa zvrhla, zober si priklad, vezmi pre istotu tiez varesku na muza, aj za trest, ze zabudol povedať. Zahrajte sa na zajace a zite krasne ')

@anonym_f4e024 ved v poriadku, ked je to tak, tak je to tak. Len tu tých zabudnutí bolo dosť, zabudnem ze niečo rezervujem, zabudnem, ze to potom ruším, kúpim kondómy, ktoré kde dovtedy mal, niekde v taške schované? Uz len keby tie doma ukázal, tak sa autorka vyhne tejto diskusii, lebo by si manžel isto zázračne spomenul na všetko 🙂

anonym_891cec
15. apr 2026

Mna zmiatlo len že predtým písala že mondomy kúpil viackrát na tu kartu a že o tom nevedela a potom píše že 2x raz im a raz svokrovi

anonym_d45feb
15. apr 2026

nespomínala si, že ten mail s pobytom bol potom zrazu vymazaný? prečo ak to kupoval pre svokrovcov?

anonym_208d6e
15. apr 2026

😁Haha, tak to dopadlo super, som rada (aj ze to manzel prijal s pochopenim a humorom). Mate vyborny pribeh do zivota. 😁😁😁 Od zaciatku som hovorila, ze sa mi to nezda a ze som si ista, ze sa to vysvetli. 🙂

anonym_4aafae
15. apr 2026

Dík že si sa ozvala a napísala fakty.
Domýšľali sme si kadečo a takéto rozuzlenie je milé prekvapenie.
Tvoju doveru nesklamal a budem držať palce nech ani nesklame🍀
ALE ten mail s rezerváciou ťa rozhodil(aj keď sa svokor volá rovnako) podvedome si z toho zlý pocit mala, intuícia je silná vec, maj oči otvorené, z nejakého dovodu to na teba vyskočilo🧐

earlgrey
15. apr 2026

A prečo ten mail potom vymazal? nechápem, ale ok, dopadlo to super, smejte sa, radujte sa, množte sa 😀