Podozrenie na neveru
Ahojte
Zostala som v šoku ale možno ma môj muž podvádza...v piatok ráno má odísť ževraj pracovne na nejakú služobnú cestu na víkend do Čiech a vrátiť by sa mal v pondelok večer. Už takto pár krát bol takže ma to neprekvapilo. Ale dnes keď bol v práci som si potrebovala niečo preposlať z jeho mailovej schránky tak som sa prihlásila na jeho počítač a otvorila jeho emaily. Hľadala som email, ktorý som si potrebovala preposlať ale narazila som na email o potvrdení rezervácie hotela vo vysokých Tatrách pre dve osoby aj so vstupom do wellness. Práve v tom čase, keď má byť akorát na tej pracovnej ceste. Som z toho úplne mimo pretože nejaví žiadne známky toho že by niekoho mal. Telefón máva normálne položený bez dozoru, nezmenil správanie a mala som pocit že je všetko medzi nami v poriadku. Čo mám robiť? Mám ho teraz konfrontovať a opýtať sa ho na rovinu čo to má znamenať? Alebo ho tam mám ísť prekvapiť? Ani neviem ako sa mám teraz správať. Vidí na mne že ma niečo žere.
@anonym_1b8c53 Tak nejak. Ak ich aj stretnemje naivné si myslieť,že milenku pošle do pekla padne na kolená a bude odprosovať.Mne by tá rezervácia stačila,ja by som žiadne nepriestrelné dôkazy nepotrebovala na to, aby som si potvrdila s kým to vlastne žijem.Otázkou by bolo pre mna len dokedy.Starého psa novým kúskom nenaučíš.
@anonym_a7d8e9 Rezervacia nie je 100% dokaz, skor silna indicia. Stale moze robit sluzbu kamaratovi, ktory ma milenku / milenca. Sice teoria pritiahnuta za vlasy, ale uplne vylucit sa neda.
Plno hotelov funguje stylom, ked ide predbezne zistenie obsadenosti cez ich web, das kontaktne udaje, oni ti odpovedia na tebou zadany mail a ked sa ti ponuka paci, mailom potvrdis. Mnohe ani nechcu poslat zalohu. Osobny doklad pytaju az pri ubytovani. Tam im staci jeden doklad a neriesia, kto je ta druha osoba.
Ak sa vies dostat do jeho telefonu, dokaz bude urcite tam. Ked je chlap zalubeny, tak proste nerozmysla, robi chyby. No, daj vediet ako ste dopadli v piatok. Urcite na prarkovisku najdes jeho auto ak tam bude. A ak tam to auto bude, ja by som sa tam ubytovala. Zobrala by som dceru na vylet a bola tam s nou cely vikend. Ale, najskor sa doma trosku priprav. Napr. co sa tyka financii atd. Lebo to, ak je to pravda a ako sa zacne ten chlap spravat po prevaleni, moze byt likvidacne pre teba....
@anonym_a7d8e9 suhlasim s Tebou a cudujem sa tu kolke jej tu radia ist robit dramu niekde do hotela. Kde ho mimochodom ani nemusi zastihnut.
Kebyze idem na vikend s nejakehym frajerom, manzelom, milencom, isto nie som 14:00 na checkine. Najprv mame nejaky pekny den, a na hotel prideme neskoro, nechapem naco by som tam sedela od 14. Ale ak sa jej chce uzierat, sediet na recepcii hodiny a dufat ze ho zastihne a neuvidi on ju ako prvy a teda ani nedojde, nech sa paci. A potom co? Akoze robit tam cirkusy? Alebo mu vlastne splechne do tvare jednu vetu, odide totalne v depresii na dne ledva domov a on dalej bude uzivat vikend - lebo ved bol by blby, keby za takych okolnosti prasil domov. Akoze fakt sa cudujem tuto pani detektivkam, ktore sa velmi rafinovane tvaria ako by ho isli pristihnut pri cine. Pri ich reciach mam skor pocit ze by ani nevydrzali a boli by riadne sceny doma a okamzite. A nie ze nechaju muzicka odist si spokojne za milenkou a ich jediny plan je totalne deravy skrz na skrz a trapny.
Sadla by som doma za stol a postavila ho pred hotovu vec.
@anonym_1b8c53 Ak su to napriklad kolegovia z doch roznych pobociek a vidia za obcas, tak prave prvy den budu v izbe makat ako kraliky a dalsie dni volny program mimo hotela a jedno cislo vecer.
@ivik4 Mozno je to vymyslene. Na MK nikdy nevies🤷♀️
@anonym_2baae2 radšej nereaguj
Neverím tomuto príbehu. Stačil mi tvoj koment že sa budeš v piatok hlásiť čo ako. Ktorá žena ktorá by videla neveru na vlastné oči by hneď písala na mk ?
@maca1984 radšej nereaguj, ak nenas čím prispieť.
@anonym_2baae2 radšej nereaguj
@anonym_bc528f Rozkaz😝
@anonym_a7d8e9 Rezervacia nie je 100% dokaz, skor silna indicia. Stale moze robit sluzbu kamaratovi, ktory ma milenku / milenca. Sice teoria pritiahnuta za vlasy, ale uplne vylucit sa neda.
Plno hotelov funguje stylom, ked ide predbezne zistenie obsadenosti cez ich web, das kontaktne udaje, oni ti odpovedia na tebou zadany mail a ked sa ti ponuka paci, mailom potvrdis. Mnohe ani nechcu poslat zalohu. Osobny doklad pytaju az pri ubytovani. Tam im staci jeden doklad a neriesia, kto je ta druha osoba.
@patrike Nepotrebujem 100% dôkaz. Intuícia ma nikdy nesklamala. Ja by som nerobila teátre, ale už by som plánovala život bez neho.
mne by to za tú cestu nestálo, navrhla som mu spoločnú cestu. keĎže si už s ním párkrát bola, tak by mu to nemalo byť divné. povedz, že si urobíte romantický výlet atď. a keď už nebudeš vedieť, ako ho prinútiť, tak mu povieš, že všetko vieš....
@tamtamka26 blbost
Jednoznačne ísť osobne.
Ale myslím, že na recepcii by nerobili problémy, keď sa jedná o manželku.
Držím palce.
Mňa zarážajú služobné cesty cez víkendy ... neviem, kto to tak má, ale ja som služobnú cestu cez víkend ešte nikdy nezažil a dúfam, že ani nezažijem 🙂
Mňa zarážajú služobné cesty cez víkendy ... neviem, kto to tak má, ale ja som služobnú cestu cez víkend ešte nikdy nezažil a dúfam, že ani nezažijem 🙂
@akodoma my sme bežne chodievali aj na víkendy lebo väčšinou sa vtedy konali rôzne výstavy kde sme vystavovali takže sme tam byt museli
Ja by som nesla na hotel a uz vobec by som si "neuzila" vikend v tom istom hoteli a pod. Ja by som bola tak rozklepana, ze bud by som tam poslala niekoho (sestru, kamosku), alebo by som to riesila doma.
Ja sa tu smejem aké ste húževnaté 😀 ja by som si tam zobrala aj nejakého kamoša a jeho pohľad by som si natočila. Nemohol by povedať vôbec NIČ! A cítil by sa podvedený on. 😀
Js bu som ho konfrontovala hneď, alebo by som mu povedala zd idem s nim...podla reakcie by som ss rozhodla na rozvode
ja by som urcite mala potrebu ist sa presvedcit na vlastne oci.. v prvom rade nesla by som sama a vzala so sebou dobru kamosku ktorej doverujem, predsa ak by sto potvrdilo mozes byt dost rozrusena a v takom stave soferovat naspat by tiez nebol najlepsi napad... sla by som urcite po check-ine a najskor by som si presla auta na parkovisku ci tam najdem to jeho...ak ano, potom by som ich chcela prichytit inflagranti, takze by som pockala do vecere, kym by sa tam neukazali spolu a vtedy by uz viac dokazov nebolo treba a naklusala by som priamo za nimi.. do vecere by som si sadla do hoteloveho baru a pockala tam a asi si aj rovno dzigla zo dva panaky🙈
Čakala by som na parkovisku, ale možu prísť kľudne aj pred polnocou..
Ubytovať sa prvá je blbosť, na recepcii by zistil, že izbu už má a opačne uhrať že je už ubytovaná a zabudla čislo izby tiež.
Super nápad s autom, ak by už bolo na parkovisku, povedať recepčnej, že som škrkla auto a za oknom má parkovaciu kartu na meno(Michal Píchal), či je taký u nich ubytovaný a nech mu zavolá, aby šiel na parkovisko.
Treba mať plán A aj B
Ak mu povieš vopred, že sa tešíš na romantiku v Tatrách, stále to môže uhrať na to, že to malo byť prekvapenie pre teba. Ja by som mu dala niečo na sledovanie do auta. Alebo teda išla osobne.
@anonym_autor Chlapi sa riadia jednym heslom : Zatlkat, zatlkat, zatlkat. Takze si myslim, ze ak ho budes konfrontovat este doma pred cestou, mozno sa nakoniec ani nic nedozvies. Ist ho spehovat do Tatier asi nie je najlepsi napad ale pokial do toho nechces zatiahnut inych ludi aby tam isli miesto teba to zistit, ine ti asi neostane. Urcite sa neubytuj v tom istom hoteli, nahoda je blbec a mozu ta vidiet skor ako ty ich a cely plan prekvapenia ti padne. Ak si uz ochotna tam merat cestu, tak budes musiet trpezlivo pockat a nie ze ci idu do hotela alebo na veceru, to si stale moze vymysliet ze je to kolegyna. Cirkus by som tam nerobila, mozno by stacili len fotky co by sa ti podarilo spravit, pokial sa k sebe budu mat. Ak si rozhodnuta sa s nim stretnut priamo, tak budes musiet pockat do vecera a ist na izbu za nim.
@anonym_autor Chlapi sa riadia jednym heslom : Zatlkat, zatlkat, zatlkat. Takze si myslim, ze ak ho budes konfrontovat este doma pred cestou, mozno sa nakoniec ani nic nedozvies. Ist ho spehovat do Tatier asi nie je najlepsi napad ale pokial do toho nechces zatiahnut inych ludi aby tam isli miesto teba to zistit, ine ti asi neostane. Urcite sa neubytuj v tom istom hoteli, nahoda je blbec a mozu ta vidiet skor ako ty ich a cely plan prekvapenia ti padne. Ak si uz ochotna tam merat cestu, tak budes musiet trpezlivo pockat a nie ze ci idu do hotela alebo na veceru, to si stale moze vymysliet ze je to kolegyna. Cirkus by som tam nerobila, mozno by stacili len fotky co by sa ti podarilo spravit, pokial sa k sebe budu mat. Ak si rozhodnuta sa s nim stretnut priamo, tak budes musiet pockat do vecera a ist na izbu za nim.
@anonym_1e3431 mne by stačilo že klame a že má voucher na wellness hotel, zbehla by som podvečer vyfotiť jeho auto, že pred tým hotelom aj reálne stojí a z toho by sa už nevyzul.
Len keď tam prídem tak čo? Mám čakať niekde na parkovisku kým nevýjde z hotela von? Alebo sa rovno opýtať na recepcii ktorá je jeho izba? Ani neviem či by mi o tom mohli dať informáciu. A keby som ho tam naozaj s niekým uvidela tak ani neviem čo by som vlastne urobila. Neviem si predstaviť že by som tam robila nejaký cirkus. Ale je pravda že by sa aspoň nemal na čo vyhovoriť.
@anonym_autor choď do Tatier za nim. Tam sa nebude mať na co vyhovoriť. Na mail si môže vymyslieť bachorky, že to objednával niekomu inému....
@akodoma Kedysi som chodil do Rakuska pon - pia v praci, so - ne som tam ostal, diety mi isli, vykazovalo sa to ako sluzobka. Firmu to vyslo lacnejsie, nez mi platit cestu domov na vychod.
Nejaké sledovanie do auta aby si vedela či tam reálne išiel...
@mrtina2 Inštalácia GPS sledovacieho zariadenia do auta bez vedomia a súhlasu majiteľa je na Slovensku nezákonná a môže byť kvalifikovaná ako trestný čin nebezpečného prenasledovania. Páchateľovi, ktorý takto naruší súkromie inej osoby, hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok. Súkromné auto: Namontovanie GPS zariadenia (trackeru) do auta blízkej osoby (napr. manžela/manželky) bez jej vedomia je nezákonné, aj keď je auto v spoločnom majetku.
Nejaké sledovanie do auta aby si vedela či tam reálne išiel...
@mrtina2 Polícia SR - Prešovský kraj
May 23, 2025 ·
SLEDOVACÍ SYSTÉM V AUTE BEZ VEDOMIA MAJITEĽA? POLÍCIA VYŠETRUJE PRÍPAD!
V Kežmarku začala polícia trestné stíhanie pre trestný čin nebezpečné prenasledovanie.
Neznámy páchateľ mal do cudzieho vozidla bez súhlasu a vedomia majiteľa nainštalovať sledovacie zariadenie skryté v spätnom zrkadle, napojené na mobilnú aplikáciu.
Takéto konanie je nezákonné! Páchateľovi hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok.
@mrtina2 Inštalácia GPS sledovacieho zariadenia do auta bez vedomia a súhlasu majiteľa je na Slovensku nezákonná a môže byť kvalifikovaná ako trestný čin nebezpečného prenasledovania. Páchateľovi, ktorý takto naruší súkromie inej osoby, hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok. Súkromné auto: Namontovanie GPS zariadenia (trackeru) do auta blízkej osoby (napr. manžela/manželky) bez jej vedomia je nezákonné, aj keď je auto v spoločnom majetku.
@patrike
Prestaň spamovať témy tvojimi pseudoprávnickými radami, nikoho to nezaujíma 🙄
A pre toto tu muži nemajú čo robiť 🙄

Mne sa toto stalo a teda ja som mala partnera, ktory pracovne naozaj vela cestoval. Ano aj cez vikendy a niekedy aj na tyzden, dva, mesiac. Nebola som policajt, bola to nahoda jeho nepozornost, ze v kufri nechal ucet z Hotela Elizabeth kde vobec nemal byt. Na ucte ale nebolo v zasade nic, len izba a jedna flasa vina. Co u neho nebolo nic zvlastne. Mal vsak take specificke auto a specificku SPZ. Teda len tak medzi recou som poznamenala, ze kamoska videla jeho auto pred tymto hotelom, ze co tam robil. Baby on sa priznal, proste povedal "no tak bol som tam s jednou" co teraz... Vtedy som myslela, ze ho zabijem... normalne mi preplo.. vynadala som mu do KKtov a dala mu facku