Podraz manžela počas tehotenstva: Ako sa s tým vyrovnať?
Ahojte, neviem co robit, neda sa mi ani spat tak pisem sem, mozno mi poradite.
S manzelom mame male dieta, momentalne cakame druhe. Uz dlhsiu dobu mam
Divne pocity z jednej manzelovej novej kolegyne. Spoznali sme sa aj osobne, je to
Taky ten velmi mily typ osoby az by som povedala vlezlý. Velmi rychlo zapadla do ich
Kolektivu- tu take spolocne pivo, obed, posedenie...no a mne to nedalo, ppdotykam ze
Nikdy mi ziadna kolegyna tak nevadila. Bola som v mamzelovom mobile, najprv som nic
Podozrive nenasla no ale nedalo mi a nakoniec som nasla, ze s nou ma v jednej appke
Tajnu zaheslovanu konverzaciu. Uz som ho s tym chcela konfrontovat ale obavam sa
Ze bude vsetko popierat, nieco si vymysli a nic sa nedozviem. Mam chut si tu konverzaciu
Precitat nech je tam cokolvel no musela by som uhadnut heslo...co by ste robili na
Mojom mieste? Alebo mam trvat ma tom nech to odomkne predomnou? Kedze sa tak lubime
A sme k sebe uprimni ako mi vzdy tvrdi🤷♀️ nechcem prezivat taky stres aby som neublizila
Babatku.
A možno si žiarlivá stíhačka tak jednoducho musi heslovať.
@anonym_f14948 žiadna empatia
@vydrariecna1 a ja som taka krava, ze by som si myslela ze ten moj tajne planuje pre mna nejake prekvapko 🤷♀️
Ak ste mali doteraz otvorenu komunikaciu, tak sa proste porozpravajte. Nahod temu kolegyna, co a ako, a podla reakcii uvidis, ci musis vytiahnut aj kaliber ze si mu bola na tajnasa v mobile.
Je velmi smutne co sa ti stalo a este v tehotenstve. Ale naco by si hesloval bezne pisanie... A inak ani som nevedela, ze sa daju spravy s konkretnou osobou zaheslovat. A podla mna, keby mali medzi sebou nieco, tak by si videla, ako tvoj manzel vypisuje na mobile a usmieva sa pritom. Teraz bol vikend, nevsimla si si, ze stale niekomu pise a je pritom taky spokojny?
@vydrariecna1 normalne si s nim sadni a ziadaj, nech ti to ukaze, co si spolu pisu. Inak koniec. A podla toho sa zariadis.
Poziadala by som ho, aby to predo mnou odomkol. Tak, aby nemal moznost odtial cokolvek vymazat, odist s mobilom inam. Alebo by som chcela, aby ti povedal heslo. Tiez by som mu povedala, ze ak cokolvek z toho odmietne, tak to povazujem za potvrdenie nevery a koncime. A aj by som to dodrzala. No nevyhrazala by som sa mu rozchodom, ak by som nebola rozhodnuta to aj urobit.
Radsej sa dodatocne ospravedlnim za to, ze som ho nepravom podozrievala, ako sa nechat vodit za nos.
Keď ti neukáže diskusiu čo spravíš?aj to sa reálne môže stať
Lebo potom bude hádzať vinu na teba, že za nic si sa snim rozišla a nič tam nebolo lebo nič ti nemusí ukázať
A pravdu sa nedozvies a budeš na pochybach ci si urobila dobre, keďže dôkaz nemáš
inak ja si neviem predstavit zaheslovanu komunikaciu medzi zenatym muzom a kolegynou, ktora by bola nevinna
Chod na to s rozumom prosim ta. Takychto este moze byt xy, aj nemusi, velmi zalezi od chlapa a od tvojej reakcie. Poviem to tak, mali sme jednu takuto damu, tiez to bolo pred aj po tehu, vyvolavacky, stretnutia, samozrejme kvoli praci :DDD zbavit sa toho vies aj elegantne. Pred chlapom ticho byt nemusis, vsak ries to co ti HNED bilo do oci, ze casto su tieto akcie a posedenicka atd, a on na rodinu. Vsak nech si vezme dieta so sebou, alebo aj ty ides atd... ja som sa damy elegantne zbavila, nakoniec aj tak ukazali nejake veci o nej, ze mne aj smiesno bolo a dovod na srandicky z neho bol hned na svete. TU podotknem, ze okrem stretiek vraj pracovnych, nic nebolo viac.
Naozaj ak chces si rodinu udrzat, a zbavit sa len damy, tak treba na to ist inak ako hodit po nom mobil, so zaheslovanou diskusiou len tak z cista jasna. Inak ja pozeranie do mobilov povazujem za v poriadku, vobec si nemas co vycitat, proste ti nieco nehralo a kde inde to zistit? email, mobil, hocico = raz dva sa da co to zistit. Ak mas podla harmonogramu "vyletov" a tajnosti, pocit, ze je tam viac, tak samozrejme primerane mas pravo reagovat.
@anonym_f14948 preco by musel? ak v diskusii riesi pracu a pocasie, tak na co? aj keby bola ziarliva? ci ziarlivost obide tym ze nieco zahesluje? :D
Fuha, ja by som to asi nevydržala držať v sebe a hneď by som ho konfrontovala. Hormóny to nebudú, keď tam potreboval dať heslo. O počasí sa asi nebavia 🤔
Ale zase trošku na odľahčenie - ak tam v tej konverzácii nič zlé nebude, tak sa môžeš na tie hormóny vyhovoriť 🙈
@vydrariecna1 ja neviem ci to nejako plosne rozhadzuju do kolektivov tieto matky pluku, obetave, nacuvajuce, pomahajuce, obtierajuce sa, pchajuce sa az do oci, vzdy pripravene pomoct, poradit, podrzat. V kazdom jednom kolektive taka je, v kazdom. Vzdy ochotna ist kamkolvek aby stmelovala kolektiv, na kazdom teambuildingu je v cele organizatorov vzdy prva pride a posledna odchadza. A vzdy jej na to nejaky trulo skoci, vzdy sa nejaky najde co ma maleho zveseneho a potrebuje aby mu ho niekto podzvihol a podrzal.
@anonym_f14948 preco by musel? ak v diskusii riesi pracu a pocasie, tak na co? aj keby bola ziarliva? ci ziarlivost obide tym ze nieco zahesluje? :D
@simca06022011
Lebo su aj také ziarlivky ktorým vadi aj bezna komunikácia s opačným pohlavím.Ja mám kamaratov, bežne si píšeme ale keby mi muz šmiroval v mobile davno by bol ex.Aj muz môže komunikovať so zenami.Nie som majetnicka ziarlivka .Ked chce niekto podviezst podvedie aj keby sa druhy na hlavu postavil a to nemusí ani komunikovať cez mobil.Alebo môže mat druhu kartu, mobil alebo tajne appky ktoré v živote nenajde
@vydrariecna1 tak evidentne si ziarliva stihacka, ked mas pristup do jeho mobilu a kontrolujes ho. Mozno o nic nejde a iba si pisu.
@anonym_386eb0 jasne žiarlivá stíhačka ty vole... ty potom budeš z tých naivných ktorých muž chodí na chatu s ,,kamarátkou " a ešte mu nabališ rezne a fľašu vína a privítaš ho so sviečkovou
@anonym_386eb0 jasne žiarlivá stíhačka ty vole... ty potom budeš z tých naivných ktorých muž chodí na chatu s ,,kamarátkou " a ešte mu nabališ rezne a fľašu vína a privítaš ho so sviečkovou
@anonym_243a77 ...a este na konovi zhana tipy ako odstranit ruz z kosele. 😀
@vydrariecna1 Muži neskrývajú vždy svoju komunikáciu len preto, že by hneď podvádzali. Ja som raz tak nechcel ukázať žene komunikáciu s našim spoločným kamarátom (obidvaja sme sa s ním poznali už pred svadbou)... keďže inak nedala, napokon som jej to dal prečítať. Čo sa dozvedela? Že kamarát má erektilnu dysfunkciu a snažil som sa mu poradiť. To sú veci, čo človek skrýva, lebo manželka toto naozaj nepotrebovala vedieť... 🙂
Už som o tom na MK písala na základe vlastnej skúsenosti, že zmeny v správaní toho druhého sú varovným signálom.Nesudim autorku, lebo zaheslovana komunikácia má svoj dôvod...Ona by rada vedieť pravdu, keďže je zástancom priameho jednania
Ano, som rozhodnuta zakrocit a aj to urobim len neviem akou formou a ci mam trvat na tom, ze chcem vidiet diskusiu alebo len tlacit, co z neho vyjde. Nedokazala by som zit s nevernikom a tvarit sa, ze je vsetko ok.
@vydrariecna1 tak mu povedz nech ti tu konverzáciu otvorí. Nemusíš sa hádať ani pretvarovat
Ale musíš byť pripravený psychicky že tam môžeš nájsť aj veci čo sa ti páčiť nebudú. A aj to čo urobíš v takom prípade, lebo krik ,slzy a chvíľu ticha domácnosť, dospejú akurát k tomu,že si bude viac dávať pozor
@vydrariecna1 Muži neskrývajú vždy svoju komunikáciu len preto, že by hneď podvádzali. Ja som raz tak nechcel ukázať žene komunikáciu s našim spoločným kamarátom (obidvaja sme sa s ním poznali už pred svadbou)... keďže inak nedala, napokon som jej to dal prečítať. Čo sa dozvedela? Že kamarát má erektilnu dysfunkciu a snažil som sa mu poradiť. To sú veci, čo človek skrýva, lebo manželka toto naozaj nepotrebovala vedieť... 🙂
@thirstymonk tak ono zas s pohľadu alebo logiky žien. (Nie tých stíhačiek), otvorená komunikácia nevzbudil podozrenie a pochybnosti, zamknutá áno nech je kľudne aj nevinná konverzácia o zdravotnom probléme
Rovnako ako voľne dostupný alebo prístupný telefón je nezaujímavý ale ak zrazu druhá osoba (jedno či muž či žena), začnú mobil brat všade zo sebou, skrývať, heslo až tak vzbudi podozrenie
Ženy načo chodíte mužom do mobilu a patrate po niečom,potom to takto dopadne .Si vážne myslíte,že chlap Vám bude verný celý život?🙂 pochopte,že nikto celý život nevydrží byť verný jednému partnerovi,možno minimum partnerov. Nechajte nech si užije a pokiaľ doma všetko funguje neriešte..Tak isto aj opačne ,treba občas okúsiť aj niečo nové,vzrušujúce. A vrátiť sa domov a fungovať ďalej ..a budeme všetci šťastný a spokojný;)
Ženy načo chodíte mužom do mobilu a patrate po niečom,potom to takto dopadne .Si vážne myslíte,že chlap Vám bude verný celý život?🙂 pochopte,že nikto celý život nevydrží byť verný jednému partnerovi,možno minimum partnerov. Nechajte nech si užije a pokiaľ doma všetko funguje neriešte..Tak isto aj opačne ,treba občas okúsiť aj niečo nové,vzrušujúce. A vrátiť sa domov a fungovať ďalej ..a budeme všetci šťastný a spokojný;)
@anonym_274be6 Ale netaraj. Mám 33 rokov a nikdy som nesexoval s nikým okrem svojej ženy.
@thirstymonk čo ju tak zaujimalo na tvojej komunikacii s kamosom? Nasla zaheslovanu komunikaciu s menom "spolocny kamos Fero"? 😀
Moja znama mala muzov mobil aj vsetky jeho komunikacne kanaly prelustrovane a aj tak ju podvadzal, druhy mobil mal v garazi medzi naradim 😀 Ale na to prisla az po roku ich vztahu, ked milenka otehotnela a on si jedneho dna zbalil kufor, postavil ju pred hotovu vec a nechal aj s 3 detmi. Skoncila na psychiatrii.
@thirstymonk čo ju tak zaujimalo na tvojej komunikacii s kamosom? Nasla zaheslovanu komunikaciu s menom "spolocny kamos Fero"? 😀
Moja znama mala muzov mobil aj vsetky jeho komunikacne kanaly prelustrovane a aj tak ju podvadzal, druhy mobil mal v garazi medzi naradim 😀 Ale na to prisla az po roku ich vztahu, ked milenka otehotnela a on si jedneho dna zbalil kufor, postavil ju pred hotovu vec a nechal aj s 3 detmi. Skoncila na psychiatrii.
@anonym_7164d5 Za to by som mu pinďura utrhol. Pozri sa... kto chce podvadzať, tak bude podvadzať, dajaka zaheslovana komunikacia tomu nezabrani... presne jak pišeš
@anonym_274be6 pozri nejde o to ci zeny veria, ze bude vernym len im, ale o to ze ak nie je tak to chcu vediet aby sa vedeli zariadit.
Jasné lebo liezť si do mobilu považujete všetci za úplne normálne. Súkromie nula bodov. Mne by vadilo, keby si môj muž čítal aj moje neškodné konverzácie s kamarátkami. My nevieme svoje heslá do mobilov a považujem to za správne, každý má právo na svoje súkromie.
@vydrariecna1 neopováž mu to hovoriť 😁 pekne sleduj situáciu ďalej, všímaj si jeho aktivity, potom je čas sledovať pohyb mimo domu a obvyklý čas 😀👍👉
@anonym_274be6 Zato, ze ty potrebujes mat sex s niekym inym nezovseobecnuj, ze to robi kazdy. A je naozaj humus, ze tvoj partner/ka sexuje s inym a potom sa doma hrate na hrdlicky. Ja osobne by som nikdy manzela nepodviedla. Nemam na to ani chut. Mam sexu doma presne kolko potrebujem. Ak by moj manzel pchal do inej, hned by som to chcela vediet a bol by koniec. Fuj, na takych ako si ty.

Za 13rokov som to nespravila lebo som nemala dovod, az teraz a myslela som si najprv, ze fakt sa nic nedeje, som krava a su to len horm9ny no ale ak nemam co skryvat tak si nezaheslujem konverzaciu s kolegynou. S nikym inym zaheslovanu konverzaciu nema. Ja sama si neviem predstavit situaciu kedy by som toto spravila. Ano, nie je to pekne, ved sa mu priznam..mame byt v manzelstve uprimni tak mu to poviem no ale ocakavam potom vysvetlenie..to, ze by zacal utocit, ze som mu vliezla do mobilu by asi svedcalo o tom, ze skryva nieco nepekne. Ja by som mu nemala problem dat mobil nech si ho prezrie lebo nic nenajde, aj keby mal pochybnosti a ziarlil..nech sa paci, pozri si. Btw, brat takto nasiel konverzaciu svojej uz byvalej tiez s kolegom v notebooku..podvadzala ho, ak by to nenasiel tak ho vodi za nos asi doteraz.
@vydrariecna1 Brat našiel, ty si našla....Asi to máte v rodine 🙂