icon

Podraz manžela počas tehotenstva: Ako sa s tým vyrovnať?

vydrariecna1
Dnes o 02:38

Ahojte, neviem co robit, neda sa mi ani spat tak pisem sem, mozno mi poradite.
S manzelom mame male dieta, momentalne cakame druhe. Uz dlhsiu dobu mam
Divne pocity z jednej manzelovej novej kolegyne. Spoznali sme sa aj osobne, je to
Taky ten velmi mily typ osoby az by som povedala vlezlý. Velmi rychlo zapadla do ich
Kolektivu- tu take spolocne pivo, obed, posedenie...no a mne to nedalo, ppdotykam ze
Nikdy mi ziadna kolegyna tak nevadila. Bola som v mamzelovom mobile, najprv som nic
Podozrive nenasla no ale nedalo mi a nakoniec som nasla, ze s nou ma v jednej appke
Tajnu zaheslovanu konverzaciu. Uz som ho s tym chcela konfrontovat ale obavam sa
Ze bude vsetko popierat, nieco si vymysli a nic sa nedozviem. Mam chut si tu konverzaciu
Precitat nech je tam cokolvel no musela by som uhadnut heslo...co by ste robili na
Mojom mieste? Alebo mam trvat ma tom nech to odomkne predomnou? Kedze sa tak lubime
A sme k sebe uprimni ako mi vzdy tvrdi🤷‍♀️ nechcem prezivat taky stres aby som neublizila
Babatku.

Strana
z3
katkazatka
Dnes o 07:53
@anonym_274be6

Ženy načo chodíte mužom do mobilu a patrate po niečom,potom to takto dopadne .Si vážne myslíte,že chlap Vám bude verný celý život?🙂 pochopte,že nikto celý život nevydrží byť verný jednému partnerovi,možno minimum partnerov. Nechajte nech si užije a pokiaľ doma všetko funguje neriešte..Tak isto aj opačne ,treba občas okúsiť aj niečo nové,vzrušujúce. A vrátiť sa domov a fungovať ďalej ..a budeme všetci šťastný a spokojný;)

@anonym_274be6 takze ak ta podvadza manzelka, si s tym uplne ok? Alebo je to ok len ked podvadzas ty?

cacianka
Dnes o 08:03
@thirstymonk

@vydrariecna1 Muži neskrývajú vždy svoju komunikáciu len preto, že by hneď podvádzali. Ja som raz tak nechcel ukázať žene komunikáciu s našim spoločným kamarátom (obidvaja sme sa s ním poznali už pred svadbou)... keďže inak nedala, napokon som jej to dal prečítať. Čo sa dozvedela? Že kamarát má erektilnu dysfunkciu a snažil som sa mu poradiť. To sú veci, čo človek skrýva, lebo manželka toto naozaj nepotrebovala vedieť... 🙂

@thirstymonk máš pocit, že tento má zdravotný problém a rieši ho s kolegyňou ? čo je ona lekárka ?

anonym_fdf7b6
Dnes o 08:08
@anonym_f14948

@simca06022011
Lebo su aj také ziarlivky ktorým vadi aj bezna komunikácia s opačným pohlavím.Ja mám kamaratov, bežne si píšeme ale keby mi muz šmiroval v mobile davno by bol ex.Aj muz môže komunikovať so zenami.Nie som majetnicka ziarlivka .Ked chce niekto podviezst podvedie aj keby sa druhy na hlavu postavil a to nemusí ani komunikovať cez mobil.Alebo môže mat druhu kartu, mobil alebo tajne appky ktoré v živote nenajde

@anonym_f14948 jasne 😂 teraz tu o santa klausovi.. komunikujeme s kadekym, stretavame sa s kadekym. Ale su urcite hranice. Za mna, kludne radsej ex ako chlap co ma tajne hovorceky a stretnutia s kamoskami a tam sa hra na chrumkaveho😂nevinne kamaratstva opacnyvh pohlavi su v tychto pripadoch skor raritou ako pravidlom, najma ak sa robia tajne. Kamosi nemaju problem s rodinou, detmi, partnermi a diskusie tieto nemusia byt tajne. A pracovne stretnutia funguju svojim specifickym sposobom, nemaju co vyvolavat podozrenia.

anonym_4e7114
Dnes o 08:08

@vydrariecna1 tak uz ked si tam liezla, tak konfrontuj... za mna osobne je to hlupak, ak nieco robi a este si to necha aj v telefone a este aj zaheslovane... ja by som chcela vediet, co take potrebuje mat zaheslovane...

anonym_8dfca0
Dnes o 08:09
@thirstymonk

@vydrariecna1 Muži neskrývajú vždy svoju komunikáciu len preto, že by hneď podvádzali. Ja som raz tak nechcel ukázať žene komunikáciu s našim spoločným kamarátom (obidvaja sme sa s ním poznali už pred svadbou)... keďže inak nedala, napokon som jej to dal prečítať. Čo sa dozvedela? Že kamarát má erektilnu dysfunkciu a snažil som sa mu poradiť. To sú veci, čo človek skrýva, lebo manželka toto naozaj nepotrebovala vedieť... 🙂

@thirstymonk ... občas však z Jána je Jana 😀/nepíšem to s úmyslom pochybovať o tebe, len aj to sa stáva/

anonym_c2d33b
Dnes o 08:13

Mne keby zenska vliezla do mobilu tak si moze balit kufre a spakovat sa nazad k rodicom, decko nedecko

anonym_f5e86d
Dnes o 08:13
@anonym_274be6

@thirstymonk napíš mi to za 10 Rokov;)

@anonym_274be6 Ja mam skoro o 10 rokov viac, ako clovek, ktoremu si pisala napis o 10 rokov. Nikdy by som nedovolila, aby iny chlap do mna vopchal vtaka. Mam manzela a hnusi sa mi uz len predstava sex s inym chlapom. A este ten humus, mat sex s inym a prist domov a dat manzelovi pusu na privitanie, ako keby nic. Zato, ze ty si neverny/a tak nie kazdy je taky humusak, ze sexuje s kadekym.

anonym_31ad8e
Dnes o 08:14

@vydrariecna1 Urob si aspoň dôkazy, že existuje zaheslovaná komunikácia. Ak vytuší že niečo vieš vymaže konverzáciu/aplikáciu a "skutok sa nestal" a presvedčí ťa že si len domýšľaš alebo si žiarlivá.

anonym_a52446
Dnes o 08:20
@anonym_386eb0

@vydrariecna1 tak evidentne si ziarliva stihacka, ked mas pristup do jeho mobilu a kontrolujes ho. Mozno o nic nejde a iba si pisu.

@anonym_386eb0 ja normálne žasnem nad niektorými tu 🤦‍♀️ a to si prečítala pár komentárov ale obhajovať tu chlapovu neveru a ešte nadávať žene že je stíhačka to je aj na mňa už veľa.. mimochodom my s mužom mame od začiatku heslá od telefónu a odtlačky a kedykoľvek si požičiame navzájom telefón keď ten náš nemame pri sebe a čosi potrebujeme vygooglit alebo niekomu zavolať/ napísať.. nemám dôvod skrývať pred manželom telefón keď tam nič nemam..

anonym_67395d
Dnes o 08:26

áno je to bežné

thirstymonk
Dnes o 08:30
@anonym_274be6

@thirstymonk napíš mi to za 10 Rokov;)

@anonym_274be6 To si hovoril pred 10 rokmi 🙂 A vidíš? Nič sa nezmenilo. A nič sa nezmení ani o ďalších 10, ani o 50 rokov. Zmier sa s tým.

thirstymonk
Dnes o 08:31
@cacianka

@thirstymonk máš pocit, že tento má zdravotný problém a rieši ho s kolegyňou ? čo je ona lekárka ?

@cacianka To bol príklad.

thirstymonk
Dnes o 08:32
@anonym_8dfca0

@thirstymonk ... občas však z Jána je Jana 😀/nepíšem to s úmyslom pochybovať o tebe, len aj to sa stáva/

@anonym_8dfca0 Ja mám niekoľko kamarátok a píšeme spolu hocijaké veci a nevešiam to hneď žene na nos. Jednu napr. muž podvádzal, majú 4 deti. Tak sa mi sťažovala, pýtala sa ako to máme my doma atď. Proste to sú veci, ktoré moja žena fakt nepotrebuje vedieť. Načo? Máme dosť svojich starosti. Ona zas má svojich kamarátov, ktorí sa jej sťažuju a mňa to nezaujíma.

anonym_c91a19
Dnes o 08:35
@anonym_386eb0

@petracandle keby som mala nejakeho ziarliveho magora, co mi kontroluje mobil, tak by som mala aj konverzaciu s mamou zaheslovanu.

@anonym_386eb0 ty si aj čítala,že za 13 rokov mu na mobil nesiahla? O akom žiarlivom magorovi teda píšeš?

anonym_8dfca0
Dnes o 08:39
@thirstymonk

@anonym_8dfca0 Ja mám niekoľko kamarátok a píšeme spolu hocijaké veci a nevešiam to hneď žene na nos. Jednu napr. muž podvádzal, majú 4 deti. Tak sa mi sťažovala, pýtala sa ako to máme my doma atď. Proste to sú veci, ktoré moja žena fakt nepotrebuje vedieť. Načo? Máme dosť svojich starosti. Ona zas má svojich kamarátov, ktorí sa jej sťažuju a mňa to nezaujíma.

@thirstymonk U nás podobne,aj keď ma tu v jednej diskusii išli ukameňovat za názor, že medzi mužom a ženou môže existovať kamarátstvo bez sexu.Ja som skôr tým, že z Jána je Jana narážala na "krycie manévre,, niektorých...a áno,bez ohľadu na pohlavie

thirstymonk
Dnes o 08:49
@anonym_8dfca0

@thirstymonk U nás podobne,aj keď ma tu v jednej diskusii išli ukameňovat za názor, že medzi mužom a ženou môže existovať kamarátstvo bez sexu.Ja som skôr tým, že z Jána je Jana narážala na "krycie manévre,, niektorých...a áno,bez ohľadu na pohlavie

@anonym_8dfca0 Ta nech kameňujú... my vieme svoje. Koľko rokov si v manželstve?

anonym_8dfca0
Dnes o 08:50
@thirstymonk

@anonym_8dfca0 Ta nech kameňujú... my vieme svoje. Koľko rokov si v manželstve?

anonym_7164d5
Dnes o 08:52
@thirstymonk

@thirstymonk no a toto ja napr. vobec nerobim ani neschvalujem, nie som butlava vrba chlapom, ani kamaratom a takisto dufam, ze moj muz nie je zenam, ani kamaratkam. A hlavne nebudem nikomu vesat na nos ako to mam ja doma, necitim tu potrebu ani ked je vsetko OK, ani ked mame nejaky problem. Este sa mi nestalo aby to niekomu pomohlo, naopak vzdy to niekto vytiahol proti mne. Dokonca velmi davno som sa prestala zverovat aj vlastnej rodine presne kvoli tomu, ze to bolo vzdy zneuzite, prekrutene a hodene do tvare po x rokoch lebo ved vtedy si povedala toto. Dakujem neprosim.
Mna absolutne nezaujima ako to ma doma nejaky chlap a uz vobec mu s tym nejdem pomahat ci nejako to s nim zdielat a riesit. Zenu este vypocujem ale neinteresujem sa ani dalej nesirim. Od inych vztahov vzdy ruky prec lebo z toho nikdy nic dobre nebolo.

anonym_15faaf
Dnes o 08:57

@vydrariecna1 nezahesloval to len tak....cakaj zcenar ze ak spolu nespia zatial flirtuju a chcel by....deti a najma po sebe je riadny záhul pre vztah povedzme si úprimne...uz je to o inom ako o sexe hocikedy hocikde uz su to financie..starosti..choroba deti a podobne....v poriadku povedz mu nevh ti to ukaze...ak tam nic nebud3 ospravedlnia sa a zval to na hormony..ale rataj s opacnou moznostou....co urobis potom?

Strana
z3