Podraz manžela počas tehotenstva: Ako sa s tým vyrovnať?
Ahojte, neviem co robit, neda sa mi ani spat tak pisem sem, mozno mi poradite.
S manzelom mame male dieta, momentalne cakame druhe. Uz dlhsiu dobu mam
Divne pocity z jednej manzelovej novej kolegyne. Spoznali sme sa aj osobne, je to
Taky ten velmi mily typ osoby az by som povedala vlezlý. Velmi rychlo zapadla do ich
Kolektivu- tu take spolocne pivo, obed, posedenie...no a mne to nedalo, ppdotykam ze
Nikdy mi ziadna kolegyna tak nevadila. Bola som v mamzelovom mobile, najprv som nic
Podozrive nenasla no ale nedalo mi a nakoniec som nasla, ze s nou ma v jednej appke
Tajnu zaheslovanu konverzaciu. Uz som ho s tym chcela konfrontovat ale obavam sa
Ze bude vsetko popierat, nieco si vymysli a nic sa nedozviem. Mam chut si tu konverzaciu
Precitat nech je tam cokolvel no musela by som uhadnut heslo...co by ste robili na
Mojom mieste? Alebo mam trvat ma tom nech to odomkne predomnou? Kedze sa tak lubime
A sme k sebe uprimni ako mi vzdy tvrdi🤷♀️ nechcem prezivat taky stres aby som neublizila
Babatku.
@gabrielamodrykonik Si riadne mimo. Život nie je čierno-biely. 🤦
@anonym_2acd44 ty si momo a este naivna
@anonym_2a5e75 ja celkovo nerozumiem ani tomu vypisovaniu s inymi zenami... co si preboha ma co zenaty chlap s rodinou vypisovat s inymi zenami... a naopak... tak bud som zodpovedny chlap milujuci svoju zenu a deti, alebo som trtko, co si potrebuje nieco dokazovat, ulavovat si inde a mat v zalohe zadne vratka... taky beta trtko, o ktoreho sa zena nemoze ani opriet, ani mu doverovat ani nic...
@gabrielamodrykonik chlapom nikdy nestaci jedna zena, staci hocijaka opacha hlavne, ze mu chlacholi ego
@vydrariecna1 tak evidentne si ziarliva stihacka, ked mas pristup do jeho mobilu a kontrolujes ho. Mozno o nic nejde a iba si pisu.
@anonym_386eb0 prečo by si mal vypisovať s cudzou ženou?
@anonym_f5e86d lenze ty si ta jedna zo stastnejsich...nie kazdy ma tolko sexu, kolko potrebuje...a druhy o tom odmieta aj rozpravat, nie ze by to riesil....a su tam deti a majetok a pod....takze uber z toho radikalizmu a tes sa, ze u vas vsetko funguje
@vydrariecna1 ja by som ho od sledovala napríklad pri služobke, cez časoch a pod.
@anonym_c02bcd vidno, žej ty si spokojna.
A vôbec ti nevadí, že pretahuje iné.
Mne by sa takýto život hnusil.
Ty chodíš mužovi do telefónu? To by som si nikdy nedovolila. A to hovorím ako žena, ktorá sa rozišla v chlapom kvôli nevere. Ale odtiaľ - potiaľ.
@anonym_8f247f vidíš, keby si mu do mobilu chodila , tak ako všetci, čo si navzájom dôverujú,
mozno by si sa za kur......ja ani nevydala...
@vydrariecna1 kludne ho konfrontuj, ked to neurobis, tak nebudes mat pokoj. Ale ako tu bolo spomenute - mas plan co bude potom? Lebo nastanu dve mozne situacie
1 - potvrdi sa nevera / flirt. Co dalej? Zostanes s nim a do konca zivota ho budes nenavidiet? Si schopna mu odpustit? Myslim tak naozaj, ze to vyriesite a uz to nikdy nebudes vytahovat, nebude ti stahovat zaludok vzdy ked bude 10min meskat z prace atd.. alebo si pripravena aj na rozvod?
2 - nic v tej konverzacii nebude, ty budes za stihacku ale on si bude do buducna davat lepsi pozor…
@sissy27 1-rozchod , 2- radšej budem za stíhačku ako žiť v napätí
Ženy načo chodíte mužom do mobilu a patrate po niečom,potom to takto dopadne .Si vážne myslíte,že chlap Vám bude verný celý život?🙂 pochopte,že nikto celý život nevydrží byť verný jednému partnerovi,možno minimum partnerov. Nechajte nech si užije a pokiaľ doma všetko funguje neriešte..Tak isto aj opačne ,treba občas okúsiť aj niečo nové,vzrušujúce. A vrátiť sa domov a fungovať ďalej ..a budeme všetci šťastný a spokojný;)
@anonym_274be6 aký išiel, takú našiel?
@anonym_2acd44 ty si momo a este naivna
@gabrielamodrykonik Hej no, radšej naivná a takýmto spôsobom mimo ako konať podľa tvojho návodu. Fuj... Však by ma to vnútorne zožralo čosi také ignorovať. Kto má na to žalúdok?
Ženatý muž nemá čo mať zaheslované konverzácie k cudzími ženami. Určite by som mu povedala, že chcem vidieť konverzáciu. Ale treba sa potom naozaj pripraviť aj na to, že to nebude príjemné čítanie.
@vydrariecna1 tak evidentne si ziarliva stihacka, ked mas pristup do jeho mobilu a kontrolujes ho. Mozno o nic nejde a iba si pisu.
@anonym_386eb0 prečo jej tu píšeš, že je stíhačka? Ona chce svoju rodinu zachovať! Prečo nenapíšeš, že jej manžel je hovado, že sa takto zachoval a tajne si vypisuje s kolegyňou? Prečo jej nenapíšeš, že dievča zlaté, choď do práce za manželom, nech ťa mladá trúba vidí, že čakáš bábätko a čo to s ňou môže narobiť a ešte aj bábätku uškodiť? Trvaj na tom, nech manžel odíde z práce robiť inam.
@anonym_386eb0 prečo jej tu píšeš, že je stíhačka? Ona chce svoju rodinu zachovať! Prečo nenapíšeš, že jej manžel je hovado, že sa takto zachoval a tajne si vypisuje s kolegyňou? Prečo jej nenapíšeš, že dievča zlaté, choď do práce za manželom, nech ťa mladá trúba vidí, že čakáš bábätko a čo to s ňou môže narobiť a ešte aj bábätku uškodiť? Trvaj na tom, nech manžel odíde z práce robiť inam.
@anonym_0b29d2 trvať na tom, aby manžel išiel pracovať inde? tak pán manžel si nevie vtáka ustrážiť? a v inej práci ženy nebudú? čo tak manžela zamknúť do pivnice a nikam nepustiť? 🤦♀️
@vydrariecna1 ja by som asi trvala, aby to predomnou odomkol a uvidis aka bude aj jeho reakcia a vsetko. vzdy lepsie ako poza jeho chrbat sa mu hrabat v mobile
@pupavocka101 on nemá čo heslovat mobil, ak nerobí nič zle. Hesluje sa len to, čo má byť ukryté. Ja by som to išla do práce riešiť s ním aj s ňou. Nech slečna otvorí svoj mobil, ked on nechce odblokovať svoj mobil.
A možno si žiarlivá stíhačka tak jednoducho musi heslovať.
@anonym_f14948 prečo nehesluje aj s inými konverzácie?
@thirstymonk čo ju tak zaujimalo na tvojej komunikacii s kamosom? Nasla zaheslovanu komunikaciu s menom "spolocny kamos Fero"? 😀
Moja znama mala muzov mobil aj vsetky jeho komunikacne kanaly prelustrovane a aj tak ju podvadzal, druhy mobil mal v garazi medzi naradim 😀 Ale na to prisla az po roku ich vztahu, ked milenka otehotnela a on si jedneho dna zbalil kufor, postavil ju pred hotovu vec a nechal aj s 3 detmi. Skoncila na psychiatrii.
@anonym_7164d5 hmmm, aký hrdý čávo to bol. Na 3 deti sa vykašľal aj na manželku, čo bolo toto za človeka?!
@anonym_2a5e75 ja celkovo nerozumiem ani tomu vypisovaniu s inymi zenami... co si preboha ma co zenaty chlap s rodinou vypisovat s inymi zenami... a naopak... tak bud som zodpovedny chlap milujuci svoju zenu a deti, alebo som trtko, co si potrebuje nieco dokazovat, ulavovat si inde a mat v zalohe zadne vratka... taky beta trtko, o ktoreho sa zena nemoze ani opriet, ani mu doverovat ani nic...
@gabrielamodrykonik veľmi dobre si to napísala. Ja takým chlapom hovorím IDIOTKO 🫣.
@anonym_0b29d2 trvať na tom, aby manžel išiel pracovať inde? tak pán manžel si nevie vtáka ustrážiť? a v inej práci ženy nebudú? čo tak manžela zamknúť do pivnice a nikam nepustiť? 🤦♀️
@earlgrey keby išlo o tvojho manžela, inak by si písala.
@anonym_7164d5 hmmm, aký hrdý čávo to bol. Na 3 deti sa vykašľal aj na manželku, čo bolo toto za človeka?!
@anonym_0b29d2 potom sa vykaslal aj na tu druhu, ale už s 2 detmi.
A čo to bolo za človeka? No nepovedala by si to do neho. Intelektuál, dobrak, na chleba by si ho natrela, robil z domu, o deti sa staral, skolka, skola, prazdniny, ocrky, zena mohla robit karieru. A teraz co mam info tak zije sam, len plati na deti, ale nezaujima velmi o nich, tie starsie 3 uz ho uplne odmietaju.
@anonym_f14948 prečo nehesluje aj s inými konverzácie?
@anonym_0b29d2 Asi s inými nepíše a keďže zenu pozna, že je majetnicka žiarlivka a hysterka pri ktorej nemôže pozrieť na inu zenu, nieto pozdraviť či napísať musi heslovať.Niektore zeny si myslia, že keď budu muza držať pod zámkom k nevere nepride.Pride ešte skôr, a ani o tom nebude vedieť 😁
@thirstymonk čo ju tak zaujimalo na tvojej komunikacii s kamosom? Nasla zaheslovanu komunikaciu s menom "spolocny kamos Fero"? 😀
Moja znama mala muzov mobil aj vsetky jeho komunikacne kanaly prelustrovane a aj tak ju podvadzal, druhy mobil mal v garazi medzi naradim 😀 Ale na to prisla az po roku ich vztahu, ked milenka otehotnela a on si jedneho dna zbalil kufor, postavil ju pred hotovu vec a nechal aj s 3 detmi. Skoncila na psychiatrii.
@anonym_7164d5 preboha,už je v poriadku psychicky ?
@gabrielamodrykonik Hej no, radšej naivná a takýmto spôsobom mimo ako konať podľa tvojho návodu. Fuj... Však by ma to vnútorne zožralo čosi také ignorovať. Kto má na to žalúdok?
@anonym_2acd44 Takze ty mas zaludok na to, zavesit mu to na nos, odpustit mu to a nechat ho nech ti to robi dalej, lebo presne to by ti robil, lebo si taka truba, ze by si mu to zavesila na nos a napriek tomu by si s nim ostala. Fuj... Alebo by si mala zaludok kvoli jednej afere rozbit rodinu? Fuj... A inak nebud naivna, podla mna kazdy chlap uz ma nieco take na rovasi, len rozdiel je v tom aky je dobry klamar a aka je jeho zena dobra detektivka 😂.
ja som bola v obdobnej situácii , druhé tehotenstvo , prvé dieťa rok a prišla som na správy mužovi v telefóne s kolegyňou. Dlhšie som mala tušenie že sa niečo medzi nimi deje , písal jej však hrozné veci o mne , že ho odpudzujem že idem z brucha do brucha, že ma inak nevidí len kojacu a prebaľujúcu decko, že ona je krásna a voňavá , že ho extrémne vzrušuje, keď som to prečítala svet sa zastavil , zostala som ako v tranze. V ten deň sa môj život zlomil na dve časti , pred tým a potom . Ale nič som mu nepovedala, ďalej som tomu netušiacemu idiotovi sledovala telefón , vedela som kedy sa s ňu prvýkrát vyspal , aj to že s ňou spal znova a znova. Všetko som si fotila a doma fungovala normálne , teda okrem sexu , o ten on prirodzene so mnou stratil záujem a ja som sa mu neprípomínala. Narodilo sa ďalšie dieťa .bola som na materskej rodičovskej a postupne sa úplne odpútala citovo , fungovala som ako stroj . Vedela som že s ňou spáva , vypisovali si ako sa milujú a budú spolu keď príde ten správny čas. O mňa sexuálny záujem chabý , keď však prejavil záujem pretrpela som to . Šetrila som , odkladala som a týždeň pred troma rokmi druhého dieťaťa som sa presťahovala k rodičom na horné poschodie , ktoré mi otec posledného pol roka pripravoval. Jemu jedinému som povedala pol roka pred mojim odchodom čo sa deje. V deň odchodu som vybrala z každého účtu 1/2 a zobrala so sebou . Rozvod bol extrémne rýchly do hodiny sme boli rozvedení , tam nebolo o čom , sudkyňa mala všetko zdokumentované , dostal naparené celkom slušné výživné platiť. Manžel bol v šoku neskutočnom . Paradoxom je že dnes s tou kozou nežije , čaro dennodenného spolužitia zabilo u nich romantiku . O deti sa takmer nezaujíma , iba pošle výživné . Ja som po rozvode 5 rokov a teraz som začala randiť, deti majú 9 a 10 rokov a priplietol sa mi do života muž s jedným dieťaťom v opatere , kde jeho mamina odišla za iným mužom . Len tá aspoň o to dieťa javí ako takí záujem .
ja som bola v obdobnej situácii , druhé tehotenstvo , prvé dieťa rok a prišla som na správy mužovi v telefóne s kolegyňou. Dlhšie som mala tušenie že sa niečo medzi nimi deje , písal jej však hrozné veci o mne , že ho odpudzujem že idem z brucha do brucha, že ma inak nevidí len kojacu a prebaľujúcu decko, že ona je krásna a voňavá , že ho extrémne vzrušuje, keď som to prečítala svet sa zastavil , zostala som ako v tranze. V ten deň sa môj život zlomil na dve časti , pred tým a potom . Ale nič som mu nepovedala, ďalej som tomu netušiacemu idiotovi sledovala telefón , vedela som kedy sa s ňu prvýkrát vyspal , aj to že s ňou spal znova a znova. Všetko som si fotila a doma fungovala normálne , teda okrem sexu , o ten on prirodzene so mnou stratil záujem a ja som sa mu neprípomínala. Narodilo sa ďalšie dieťa .bola som na materskej rodičovskej a postupne sa úplne odpútala citovo , fungovala som ako stroj . Vedela som že s ňou spáva , vypisovali si ako sa milujú a budú spolu keď príde ten správny čas. O mňa sexuálny záujem chabý , keď však prejavil záujem pretrpela som to . Šetrila som , odkladala som a týždeň pred troma rokmi druhého dieťaťa som sa presťahovala k rodičom na horné poschodie , ktoré mi otec posledného pol roka pripravoval. Jemu jedinému som povedala pol roka pred mojim odchodom čo sa deje. V deň odchodu som vybrala z každého účtu 1/2 a zobrala so sebou . Rozvod bol extrémne rýchly do hodiny sme boli rozvedení , tam nebolo o čom , sudkyňa mala všetko zdokumentované , dostal naparené celkom slušné výživné platiť. Manžel bol v šoku neskutočnom . Paradoxom je že dnes s tou kozou nežije , čaro dennodenného spolužitia zabilo u nich romantiku . O deti sa takmer nezaujíma , iba pošle výživné . Ja som po rozvode 5 rokov a teraz som začala randiť, deti majú 9 a 10 rokov a priplietol sa mi do života muž s jedným dieťaťom v opatere , kde jeho mamina odišla za iným mužom . Len tá aspoň o to dieťa javí ako takí záujem .
@anonym_730b63 nechápem, ako si toto mohla 3 roky potichu trpieť. Zvládla si to bravúrne.
@anonym_730b63 az mi zle ostalo🤮. No mozem sa opytat, ako a preco si toto potichu tolerovala, v sebe dusila a preco si s nim este aj sex mala. Vsetko by som chapala, ale toto nie.
@anonym_730b63 az mi zle ostalo🤮. No mozem sa opytat, ako a preco si toto potichu tolerovala, v sebe dusila a preco si s nim este aj sex mala. Vsetko by som chapala, ale toto nie.
@anonym_2b0a60 netolerovala, len som vyčkávala správny čas a ten určite nebol počas moje materskej a rodičovskej . Čo sa týka sexu bol zriedkavý , on sa vyskákal inde , ja som bola občasné spestrenie aj to mi vyčítal že ležím ako drevo . Ale kto by sa vášňou zapĺňal keď viete že tam nadrapuje druhú . Na konci roka dostával veľmi štedrú odmenu ktorú dával do mimoriadnych splátok bytu , Čo nám znížilo hypotéku o 30 tisíc v priebehu troch rokov , čo hralo v môj prospech . Počas mojej materskej a rodičovskej drvivú väčšinu výdavkov platil on , čo si potom myslel že môže všetko aj klamať , podvádzať byť neverený , doma nepomáhať . Ja som si materskú a rodičák plus prídavky odkladala bokom na odchod od neho . Zároveň aby sa mohol pochváliť pred kolegami kde sme boli , tak nás 4 krát zobral na veľmi dobrú dovolenku. Ja som sa na to dívala takto , vedela som že od neho odídem , tak som z neho ešte pre mňa a deti vytiahla čo sa dalo . Bez citov a bez lásky som ho potom posunula ďalej do obehu . A ešte moji rodičia obaja v tom roku išli do dôchodku , tak aj to bolo pre mňa plus lebo som mala niekoho kto mmi pomôže s deťmi ak by som potrebovala.
Kľudne choď do mobilu, Máš sa trápiť počas tehotenstva. A mužíček si bude flirtovať a koketovať s lepkavou kolegyňou. My ak máme z práce teambuilding, poniektorí muži ako odtrhnutí z reťaze. Keby ich ženy vedeli. Ale keby len muži, také tie lepkavé kolegyne sú najhoršie. Ak máš nejaké tušenie, tak potom pátraj.
@anonym_2acd44 Takze ty mas zaludok na to, zavesit mu to na nos, odpustit mu to a nechat ho nech ti to robi dalej, lebo presne to by ti robil, lebo si taka truba, ze by si mu to zavesila na nos a napriek tomu by si s nim ostala. Fuj... Alebo by si mala zaludok kvoli jednej afere rozbit rodinu? Fuj... A inak nebud naivna, podla mna kazdy chlap uz ma nieco take na rovasi, len rozdiel je v tom aky je dobry klamar a aka je jeho zena dobra detektivka 😂.
@gabrielamodrykonik Ty musíš byť veľmi smutná a zatrpknutá osoba. Keby mu to akože nezavesím na nos a ticho tolerujem, tak by som trúba nebola? Veď čo tam po mojich citoch, potrebách, po čase a energií nevenovaných deťom... Videla som takýto vzťah. Každý (podvádzanie muža bolo verejné tajomstvo) ju považoval za chuderu a ľutoval ju. Keby k mužovi prechovávam ešte nejaké city a mám záujem vo vzťahu pokračovať, nebola by som ticho. Ak by som vedela odpustiť a znova vybudovať dôveru, buď by sme si to vysvetlili, on by ľutoval a viac nič také nerobil (áno, aj takáto je možnosť, svet nie je čierno-biely) alebo by sme išli od seba. A ja by som teda rozhodne nebola tá, čo ničí rodinu. Veď si pozri príspevok pod sebou. Ak niečo také tolerovať, tak jedine dočasne a s plánom na odchod. V opačnom prípade je to mrhanie vlastným životom a hazard s vlastným zdravím. No ja ťa presviedčať nebudem, rob ako uznáš za vhodné. Ja by som však na tvoj spôsob života žalúdok nemala.

Kazdy vztah by mal mat iste hranice.
Moj muz si tiez obcas pise resp rozprava s kolegynou. Niekedy mi aj povie ze co je nove v praci tak spomenie. Vela robia aj dovera.
Mame navzajom pristupne mobily. Hesla. Kontrolovat ani konfrontovat som nemala dovod.
On ale dobre vie ze ak by mal co i len naznak podvadzania tak rozchod v momente.
Sme spolu 20rokov. 15rokov manzelia.
To ze by si pisal ok. Ale ze presiahol istu hranicu sukromia a hlavne ze to mal zablokovane-to by bol pre mna obrovsky vykricnik.