icon

Podraz manžela počas tehotenstva: Ako sa s tým vyrovnať?

vydrariecna1
24. aug 2026

Ahojte, neviem co robit, neda sa mi ani spat tak pisem sem, mozno mi poradite.
S manzelom mame male dieta, momentalne cakame druhe. Uz dlhsiu dobu mam
Divne pocity z jednej manzelovej novej kolegyne. Spoznali sme sa aj osobne, je to
Taky ten velmi mily typ osoby az by som povedala vlezlý. Velmi rychlo zapadla do ich
Kolektivu- tu take spolocne pivo, obed, posedenie...no a mne to nedalo, ppdotykam ze
Nikdy mi ziadna kolegyna tak nevadila. Bola som v mamzelovom mobile, najprv som nic
Podozrive nenasla no ale nedalo mi a nakoniec som nasla, ze s nou ma v jednej appke
Tajnu zaheslovanu konverzaciu. Uz som ho s tym chcela konfrontovat ale obavam sa
Ze bude vsetko popierat, nieco si vymysli a nic sa nedozviem. Mam chut si tu konverzaciu
Precitat nech je tam cokolvel no musela by som uhadnut heslo...co by ste robili na
Mojom mieste? Alebo mam trvat ma tom nech to odomkne predomnou? Kedze sa tak lubime
A sme k sebe uprimni ako mi vzdy tvrdi🤷‍♀️ nechcem prezivat taky stres aby som neublizila
Babatku.

magdalienka11
24. aug 2026
@vydrariecna1

Za 13rokov som to nespravila lebo som nemala dovod, az teraz a myslela som si najprv, ze fakt sa nic nedeje, som krava a su to len horm9ny no ale ak nemam co skryvat tak si nezaheslujem konverzaciu s kolegynou. S nikym inym zaheslovanu konverzaciu nema. Ja sama si neviem predstavit situaciu kedy by som toto spravila. Ano, nie je to pekne, ved sa mu priznam..mame byt v manzelstve uprimni tak mu to poviem no ale ocakavam potom vysvetlenie..to, ze by zacal utocit, ze som mu vliezla do mobilu by asi svedcalo o tom, ze skryva nieco nepekne. Ja by som mu nemala problem dat mobil nech si ho prezrie lebo nic nenajde, aj keby mal pochybnosti a ziarlil..nech sa paci, pozri si. Btw, brat takto nasiel konverzaciu svojej uz byvalej tiez s kolegom v notebooku..podvadzala ho, ak by to nenasiel tak ho vodi za nos asi doteraz.

@vydrariecna1 nic neprizná. Logicky, keď je konverzácia zaheslovana tak o čom tak asi bude rec?

anonym_c02bcd
24. aug 2026
@anonym_f5e86d

@anonym_274be6 Zato, ze ty potrebujes mat sex s niekym inym nezovseobecnuj, ze to robi kazdy. A je naozaj humus, ze tvoj partner/ka sexuje s inym a potom sa doma hrate na hrdlicky. Ja osobne by som nikdy manzela nepodviedla. Nemam na to ani chut. Mam sexu doma presne kolko potrebujem. Ak by moj manzel pchal do inej, hned by som to chcela vediet a bol by koniec. Fuj, na takych ako si ty.

@anonym_f5e86d lenze ty si ta jedna zo stastnejsich...nie kazdy ma tolko sexu, kolko potrebuje...a druhy o tom odmieta aj rozpravat, nie ze by to riesil....a su tam deti a majetok a pod....takze uber z toho radikalizmu a tes sa, ze u vas vsetko funguje

niki35
24. aug 2026
@doriiis

Tak nebuďme naivné. Niečo v tom bude, keď si s ňou vôbec píše a keď to má zaheslovane.

@doriiis už len to že to má zaheslované naznačuje, že ide o niečo čo manželka nemá vedieť. Ja napríklad pred manželom nemám zaheslované nič lebo nič neskrývam, obidvaja vieme hesla do telefónov. Do mobilu mu nechodím a ani on mne ale občas keď si chce niečo rýchlo pozrieť na internete a nemá po ruke svoj telefón tak vezme môj a to isté aj ja občas keď treba idem niečo pozrieť na internet na jeho mobile a vždy bez problémov mi ho dá

anonym_438c37
24. aug 2026
@anonym_3298c0

@thirstymonk 😱 si kresťan? O to horšie, počkaj, až objavíš čaro života po 50 tke. To ešte len budú fukoty🤣

@anonym_3298c0 aj mojmu zadrbalo na 49 len neviem co si o tom mysliet, lebo hnoju skaredemu vypisoval na pokeci, nejake starecke psychozy asi muzi dostavaju v tom veku

anonym_e35a8e
24. aug 2026
@vydrariecna1

Akoze pardon, problem chlapa? Nie moj? Tak hadam sme manzelia, tyka sa nas to oboch. Ja v ziadnom pripade ticho neostanem nech to dopadne akokolvek. Neviem sa ani pretvarovat, ze sa nic nedeje. Citi to zo mna a chodi stale ma objimat a ci som ok, ci sa lubime. Ja tiez na nom vidim, ze sa tvari nejak previnilo. Nemyslim si, ze to stihlo zajst az k nevere ale urcite su tam nejake sympatie, flirt ..a prave si myslim, ze ak razne nezakrocim tak ktovie co sa stane cize to musim riesit v zarodku asi.

@vydrariecna1 dostalo sa ti nieco do usi, chces pravdu
Ukaz mobil, odheslovat..
Trvala by som na svojom
Ak je to pravda tak mi je to luto, jedno dieta, druhe na ceste a doma si pestujes nevernika, smutne

thirstymonk
24. aug 2026
@anonym_7164d5

@thirstymonk no a toto ja napr. vobec nerobim ani neschvalujem, nie som butlava vrba chlapom, ani kamaratom a takisto dufam, ze moj muz nie je zenam, ani kamaratkam. A hlavne nebudem nikomu vesat na nos ako to mam ja doma, necitim tu potrebu ani ked je vsetko OK, ani ked mame nejaky problem. Este sa mi nestalo aby to niekomu pomohlo, naopak vzdy to niekto vytiahol proti mne. Dokonca velmi davno som sa prestala zverovat aj vlastnej rodine presne kvoli tomu, ze to bolo vzdy zneuzite, prekrutene a hodene do tvare po x rokoch lebo ved vtedy si povedala toto. Dakujem neprosim.
Mna absolutne nezaujima ako to ma doma nejaky chlap a uz vobec mu s tym nejdem pomahat ci nejako to s nim zdielat a riesit. Zenu este vypocujem ale neinteresujem sa ani dalej nesirim. Od inych vztahov vzdy ruky prec lebo z toho nikdy nic dobre nebolo.

@anonym_7164d5 No ja napríklad k svojej vlastnej rodnej rodine nemám dôveru... Takže tiež im nevešam všetko na nos.

thirstymonk
24. aug 2026
@anonym_8dfca0

@anonym_8dfca0 Hojoooj. Si mi vzorom. Ja zatiaľ len 9

thirstymonk
24. aug 2026
@anonym_3298c0

@thirstymonk 😱 si kresťan? O to horšie, počkaj, až objavíš čaro života po 50 tke. To ešte len budú fukoty🤣

@anonym_3298c0 Ano, papeženec. Nič na tom nebude horšie a žiadne fukoty po pedesiatke nebudu. Nebudem prvy ani posledny, čo bude mať 50. Žiadne fukoty nemal moj otec, ani moj dedo, ani moj pradedo, ani nikto predtým až po Adama a Evu.

Proste sa zmier s tým, že sú ľudia, pre ktorých orgazmus nie je zmyslom života.

anonym_8dfca0
24. aug 2026
@thirstymonk

@anonym_8dfca0 Hojoooj. Si mi vzorom. Ja zatiaľ len 9

@thirstymonk Aj keď to nebolo vždy lízanie medu, ale vždy sme to nejako ustáli.Prajem,aby sa i vám darilo vždy vyriešiť aj nezhody.

thirstymonk
24. aug 2026
@anonym_8dfca0

@thirstymonk Aj keď to nebolo vždy lízanie medu, ale vždy sme to nejako ustáli.Prajem,aby sa i vám darilo vždy vyriešiť aj nezhody.

@anonym_8dfca0 Nikdy to nie je len lízanie medu... Na manželstvo treba dvoch. My sme našťastie zatiaľ dvaja 🙂 Veľa šťastia aj tebe

vydrariecna1
autor
24. aug 2026
@anonym_c2d33b

Mne keby zenska vliezla do mobilu tak si moze balit kufre a spakovat sa nazad k rodicom, decko nedecko

@anonym_c2d33b ty decko nedecko vyspele...ak nemam co tajit tak je mi jedno, ze mi partner zoberie telefon, dok9nca mu ho ochotne dam. Samozrejme nevravim o ziarlivcoch co dennodenne kontroluju mobily lebo im je*e.

vydrariecna1
autor
24. aug 2026
@anonym_7206a7

@anonym_15faaf Co asi...pokrici si, ponadava, a pojde sa dalej. Kam by tak asi sla s dietatom a tehotna. A manzel to dobre vie.

@anonym_7206a7 preco by som mala niekam chodit ja? Byt je spolocny, nech sa spakuje ten co robi voloviny, nie?

vydrariecna1
autor
25. aug 2026

Ok, tak pre tych co mozno cakate na rozuzlenie tak vam napisem , aj tak nemozem spat. Vecer sme si sadli a pytala som sa ho ci sa mame radi a sme k sebe uprimni..a on, ze jasne no ja som mu vravela, ze moc sa mi to nezda, ze sme uprimni, ze ja sa teda priznavam, m9j zly pocit mi nieco vravel a bola som mu v telefone (uz sa tvaril nervozne) a ze ok, ze on tam nic take nema a ja ze preco ma potrebu davat si heslo na konverzaciu s kolegynou...tvaril sa, ze o nicom nevie. Sla som po mobil, nasla konverzaciu a ziadala heslo. Stale sa tvaril, ze on tam ziadne heslo nedaval tak sme sa chvilu natahovali, nakoniec natukal, konverzacia sa otvorila. Isla som vedla do izby si to precitat. Bola som uz pripravena skoro na vsetko, aj nahotinky dokonca 😀 az take to ale nebolo. Pisali si o cviceni, posielali nejake pesnicky, o rodine, detoch, kto co robil bla bla...take rozsiahle spravy..proste flirt ktory sa k zenatemu muzovi absolutne nehodi. Muz to obhajoval tym, ze si sadli ludsky a chcel byt priatelsky ale uznal, ze sa to nehodi, ze to prehnal a ospravedlnoval sa. Ze nemam za tym nic viac hladat, k nicomu by to neviedlo ( no urcite). Neviem, na jednej strane mi trocha odlahlo, na druhej som nastvana. Diskutovali sme aai hodinu, spi na gauci..ja zaspat neviem🤷‍♀️

anonym_cf2ce8
Autor odpoveď zmazal
luccys
25. aug 2026
@vydrariecna1

Ok, tak pre tych co mozno cakate na rozuzlenie tak vam napisem , aj tak nemozem spat. Vecer sme si sadli a pytala som sa ho ci sa mame radi a sme k sebe uprimni..a on, ze jasne no ja som mu vravela, ze moc sa mi to nezda, ze sme uprimni, ze ja sa teda priznavam, m9j zly pocit mi nieco vravel a bola som mu v telefone (uz sa tvaril nervozne) a ze ok, ze on tam nic take nema a ja ze preco ma potrebu davat si heslo na konverzaciu s kolegynou...tvaril sa, ze o nicom nevie. Sla som po mobil, nasla konverzaciu a ziadala heslo. Stale sa tvaril, ze on tam ziadne heslo nedaval tak sme sa chvilu natahovali, nakoniec natukal, konverzacia sa otvorila. Isla som vedla do izby si to precitat. Bola som uz pripravena skoro na vsetko, aj nahotinky dokonca 😀 az take to ale nebolo. Pisali si o cviceni, posielali nejake pesnicky, o rodine, detoch, kto co robil bla bla...take rozsiahle spravy..proste flirt ktory sa k zenatemu muzovi absolutne nehodi. Muz to obhajoval tym, ze si sadli ludsky a chcel byt priatelsky ale uznal, ze sa to nehodi, ze to prehnal a ospravedlnoval sa. Ze nemam za tym nic viac hladat, k nicomu by to neviedlo ( no urcite). Neviem, na jednej strane mi trocha odlahlo, na druhej som nastvana. Diskutovali sme aai hodinu, spi na gauci..ja zaspat neviem🤷‍♀️

@vydrariecna1 Tak fajn, ze ste to prebrali. Mozno sa fakt spamata a prestane. Lebo tomu snad ani on sam neveri, ze by to "nikam neviedlo". Isteze😏 Chapem, ze ti na jednej strane odlahlo a na druhej strane si nas...a. Lebo nejde ani tak o obsah tej konverzacie, ale o to, ze jej venoval cas, zaujem a otvaral jej svoj vnutorny svet. Co by malo patrit tebe.

anonym_cf2ce8
25. aug 2026

@vydrariecna1 bohuzial chlapi su lovci. Nestaci im jedna zena. Ked si ju obkukaju a zacne sa im zunovat tak hladaju tajne dalej. Niektori sa udrzia a zostane to len pri pohladoch, ocumovaniach zien alebo flirte. Iní postupia o level vyssie a zacnu vypisovat az sa z toho stane milenka. Takito su muzi. Ziadny nema oci len pre jednu a ak to tak vyzera tak sa len vie dobre krotit ked ho zena vidi a je s nim. Mna by toto osobne ani neprekvapilo. Zial tak to je

aurora33
25. aug 2026
@vydrariecna1

@vydrariecna1 ja by som s takým neostala žiť.

betulinka1
25. aug 2026
@vydrariecna1

@vydrariecna1 podla mna si to nasla vcas. Zvladla si to super. Ako poznam seba, ja by som si jej cislo ulozila aj sebe do telefonu a napisala jej slusne a bez emocii, ze sa nehodí vypisovat ženatemu muzovi co caka druhe dieta ziadne spravy. Ze nech sa nad tym zamysli. Konverzaciu mi dal muz celu precitat ale napriek tomu, to nepovažujem za vhodne. Muz uz moj nazor pozna. Za mna je uplne v pohode, ak je nejaka firemná skupina a tam si pisu kolegovia, posielaju blbosti. Mam aj ja taku. Dokonca viac skupin medzi roznymi kolegami. Ale nie je dovod to drzat zaheslovane a kludne nejake vtipne veci dam precitat aj mužovi vecer v postely. A ked tu niekto napise, ze vypisovanie je problem iba muza, tak za mna nie. Svoj nazor by som povedala obom stranám. Ci by to malo efekt alebo nie, to ukaze az cas. Autorka ty sa tym ale nestresuj. Teraz je dolezite aby si bola v pohode. Su veci, ktore nevies zmenit.

ankare
25. aug 2026
@vydrariecna1

@vydrariecna1 teraz je to všetko na Tvojom manželovi. Ak toto ustojite, môže to Váš vzťah upevniť.
To, že si liezla mužovi do mobilu, je prirodzené, keďže si mala podozrenie.
Veľmi Vám držím palce!

anonym_a88b11
25. aug 2026

Nedaj sa opiť rožkom. Chcel ju. Toto sa nerobí, keď máš partnerku/ manželku. Neverila by som mu už ani nos medzi ocami

gabrielamodrykonik
25. aug 2026
@vydrariecna1

Akoze pardon, problem chlapa? Nie moj? Tak hadam sme manzelia, tyka sa nas to oboch. Ja v ziadnom pripade ticho neostanem nech to dopadne akokolvek. Neviem sa ani pretvarovat, ze sa nic nedeje. Citi to zo mna a chodi stale ma objimat a ci som ok, ci sa lubime. Ja tiez na nom vidim, ze sa tvari nejak previnilo. Nemyslim si, ze to stihlo zajst az k nevere ale urcite su tam nejake sympatie, flirt ..a prave si myslim, ze ak razne nezakrocim tak ktovie co sa stane cize to musim riesit v zarodku asi.

@vydrariecna1 Myslim, ze anonym_033c31 ti napisal absolutne presne, co v tejto situacii robit. Zvaz si, ci si pripravena na neveru a nasledny rozvod, ked ho s tym budes konfrontovat. Ak na to pripravena nie si, tak to neries, je to jeho problem, ktory sa casom vykristalizuje sam, bud zmizne do stratena a skonci s nou prirodzene sam, alebo to nakoniec aj tak cele praskne a budes to riesit potom. On ta podvadza, je to jasne ako facka a budes s tym musiet byt kruto konfrontovana, ked do toho teraz zacnes vrtat. Ty si uvedom, ze to bude pre teba obrovsky stres, ktory sama pises, ze vo svojom stave nechces pre dieta, ktore s nim cakas. Tak preco si taka utocna? Poviem ti jednu vec, ak ho s tym skonfrontujes a odhalis, ze je medzi nimi pomer (a to urobis len tak, ze pred tebou odhesluje ich konverzaciu a ukaze ti ju a ked neodhesluje a neukaze, je ti jasne, ze ta podvadza), tak ty, ked s nim nakoniec ostanes a odpustis mu to, bude ti to uz robit stale. Tak to je, to su chlapi. Pretoze uz vie, ze o tom vies, a ze raz si mu to uz odpustila. Bud s nim chces byt a nerozbijat manzelstvo, kvoli jednej jeho aferke a budes sa tvarit, ze o nicom nevies a on dalej bude musiet hrat dokonaleho manzela, vsetko skryvat a bat sa, ze pride o teba a rodinu, alebo mu to ulahcis, zavesis mu na nos, ze o tom vies, odpustis mu to, jemu padne kamen zo srdca, ze si mu to odpustila a bude to robit dalej. Takze ak s nim uz nechces byt a nie si ochotna za ziadnych okolnosti tolerovat podvod, tak ho konfrontuj, no vysledok je jasny, rozvod. Alebo sa zarad pred nim do radu dalsej podvadzanej manzelky, ktoremu zavesis na nos, ze o tom vies, ze ta podvadzal a napriek tomu s nim ako chlapom ostanes. Ak by som nechcela rozbijat rodinu a chcela by som si zachovat nejaku hrdost a svoju tvar, tak by som mu nikdy nepovedala, ze viem o tom, ze ma podvadza/l. V opacnom pripade, ak si chces zachovat nejaku hrdost a svoju tvar, ked mu to zavesis na nos, tak potom je bobuzial len jedna cesta a tou je rozvod. Je to krute, ale je to tak. Preto si vsetko riadne premysli.

anonym_2acd44
25. aug 2026
@gabrielamodrykonik

@vydrariecna1 Myslim, ze anonym_033c31 ti napisal absolutne presne, co v tejto situacii robit. Zvaz si, ci si pripravena na neveru a nasledny rozvod, ked ho s tym budes konfrontovat. Ak na to pripravena nie si, tak to neries, je to jeho problem, ktory sa casom vykristalizuje sam, bud zmizne do stratena a skonci s nou prirodzene sam, alebo to nakoniec aj tak cele praskne a budes to riesit potom. On ta podvadza, je to jasne ako facka a budes s tym musiet byt kruto konfrontovana, ked do toho teraz zacnes vrtat. Ty si uvedom, ze to bude pre teba obrovsky stres, ktory sama pises, ze vo svojom stave nechces pre dieta, ktore s nim cakas. Tak preco si taka utocna? Poviem ti jednu vec, ak ho s tym skonfrontujes a odhalis, ze je medzi nimi pomer (a to urobis len tak, ze pred tebou odhesluje ich konverzaciu a ukaze ti ju a ked neodhesluje a neukaze, je ti jasne, ze ta podvadza), tak ty, ked s nim nakoniec ostanes a odpustis mu to, bude ti to uz robit stale. Tak to je, to su chlapi. Pretoze uz vie, ze o tom vies, a ze raz si mu to uz odpustila. Bud s nim chces byt a nerozbijat manzelstvo, kvoli jednej jeho aferke a budes sa tvarit, ze o nicom nevies a on dalej bude musiet hrat dokonaleho manzela, vsetko skryvat a bat sa, ze pride o teba a rodinu, alebo mu to ulahcis, zavesis mu na nos, ze o tom vies, odpustis mu to, jemu padne kamen zo srdca, ze si mu to odpustila a bude to robit dalej. Takze ak s nim uz nechces byt a nie si ochotna za ziadnych okolnosti tolerovat podvod, tak ho konfrontuj, no vysledok je jasny, rozvod. Alebo sa zarad pred nim do radu dalsej podvadzanej manzelky, ktoremu zavesis na nos, ze o tom vies, ze ta podvadzal a napriek tomu s nim ako chlapom ostanes. Ak by som nechcela rozbijat rodinu a chcela by som si zachovat nejaku hrdost a svoju tvar, tak by som mu nikdy nepovedala, ze viem o tom, ze ma podvadza/l. V opacnom pripade, ak si chces zachovat nejaku hrdost a svoju tvar, ked mu to zavesis na nos, tak potom je bobuzial len jedna cesta a tou je rozvod. Je to krute, ale je to tak. Preto si vsetko riadne premysli.

@gabrielamodrykonik Si riadne mimo. Život nie je čierno-biely. 🤦

tomiholjubavi
25. aug 2026
@betulinka1

@vydrariecna1 podla mna si to nasla vcas. Zvladla si to super. Ako poznam seba, ja by som si jej cislo ulozila aj sebe do telefonu a napisala jej slusne a bez emocii, ze sa nehodí vypisovat ženatemu muzovi co caka druhe dieta ziadne spravy. Ze nech sa nad tym zamysli. Konverzaciu mi dal muz celu precitat ale napriek tomu, to nepovažujem za vhodne. Muz uz moj nazor pozna. Za mna je uplne v pohode, ak je nejaka firemná skupina a tam si pisu kolegovia, posielaju blbosti. Mam aj ja taku. Dokonca viac skupin medzi roznymi kolegami. Ale nie je dovod to drzat zaheslovane a kludne nejake vtipne veci dam precitat aj mužovi vecer v postely. A ked tu niekto napise, ze vypisovanie je problem iba muza, tak za mna nie. Svoj nazor by som povedala obom stranám. Ci by to malo efekt alebo nie, to ukaze az cas. Autorka ty sa tym ale nestresuj. Teraz je dolezite aby si bola v pohode. Su veci, ktore nevies zmenit.

@betulinka1 úplne súhlasím. Treba aj jej dať najavo, že tuto sa vtierať nebude. 😅 Ja som nikdy netolerovala takéto kamarátstke utešovateľky ženatých mužov. Keď sa jedna taká pred 10timi rokmi strašne pchala do priazne môjmu exovi, (vlastnoručne napečené koláčiky nosila, dokonca sa pred ním dramaticky zohýbala v mikrošortkách ako zo zlého porna.) 😅 Chlapovi som ani nič nepovedala. Rovno som išla za ňou a opýtala sa, ako veľmi si je istá, že v Chorvátsku nepracuje na čierno. 😅 Viac ju moj muž ani jeho apartmány nezaujímali. Otŕčala sa susedovi.

Každý, kto má ženu, čo sa nebojí ozvať za stíhačku a hysterku, má príliš odlišný pohľad na svet, aby to ovplyvnilo môj názor. 😅

anonym_438c37
25. aug 2026
@anonym_f5e86d

@anonym_3298c0 To aj vie 50tnik este najst zenu na neveru? Ako bohac chapem, zlatokopkam je jedno, aj keby mal 70. Ale nejaky bezny 50tnik?

@anonym_f5e86d moj pisal tak skaredej a tucnej, ze som ho poslala za psychologom, ze si nieco kompenzuje, skarede tuzia po tom, ze si ich niekto vsimne, takze su ochotne az az

gabrielamodrykonik
25. aug 2026
@anonym_5f3e44

Keď ti neukáže diskusiu čo spravíš?aj to sa reálne môže stať

Lebo potom bude hádzať vinu na teba, že za nic si sa snim rozišla a nič tam nebolo lebo nič ti nemusí ukázať
A pravdu sa nedozvies a budeš na pochybach ci si urobila dobre, keďže dôkaz nemáš

@anonym_5f3e44 Keby nechcel ukazat, v psychologii to znamena, ze klame, to ti povie kazdy psycholog. To je jasny dokaz, ze klame, ze ju podvadza a ona si fakt nemusi nic vycitat. Ked nema, co skryvat, tak ju ukaze, pretoze mu na nej skutocne zalezi a citil by sa zle, ze mu jeho tehotna manzelka neveri. Otazne je, ci je rozumne ho s tym konfrontovat, lebo za mna by to bol rozvod.

anonym_438c37
25. aug 2026

nasla si to vcas, bud si uvedomi, alebo nie, super je, ze si tam ziadny sexting zatial nenasla, to by ta polozilo, musite viac komunikovat a nech energiu dava tebe nie cudzej zene

gabrielamodrykonik
25. aug 2026
@vydrariecna1

@vydrariecna1 No tak toto by vies kam viedlo...

anonym_b45f1f
25. aug 2026

@vydrariecna1 Ahoj, ako? Niečo nové?

anonym_5f3e44
25. aug 2026
@gabrielamodrykonik

@anonym_5f3e44 Keby nechcel ukazat, v psychologii to znamena, ze klame, to ti povie kazdy psycholog. To je jasny dokaz, ze klame, ze ju podvadza a ona si fakt nemusi nic vycitat. Ked nema, co skryvat, tak ju ukaze, pretoze mu na nej skutocne zalezi a citil by sa zle, ze mu jeho tehotna manzelka neveri. Otazne je, ci je rozumne ho s tym konfrontovat, lebo za mna by to bol rozvod.

@gabrielamodrykonik lenže,bude presvadcena, že samotne neukazanie a nevedenie čo tam všetko je a nieje, že rozbije kvôli tomu rodinu?
A môže maximalne povedať, že neukáže vymazal to a áno písali si niečo čo by sa jej nepáčilo ale nepodviedol ju
Ja len totiž nieje to také jednoduché sa rozviesť kvôli nejasnemu klamstvu🫣😮‍💨

anonym_2a5e75
25. aug 2026

Kazdy vztah by mal mat iste hranice.
Moj muz si tiez obcas pise resp rozprava s kolegynou. Niekedy mi aj povie ze co je nove v praci tak spomenie. Vela robia aj dovera.
Mame navzajom pristupne mobily. Hesla. Kontrolovat ani konfrontovat som nemala dovod.
On ale dobre vie ze ak by mal co i len naznak podvadzania tak rozchod v momente.
Sme spolu 20rokov. 15rokov manzelia.

To ze by si pisal ok. Ale ze presiahol istu hranicu sukromia a hlavne ze to mal zablokovane-to by bol pre mna obrovsky vykricnik.