Podraz od "kamarátky"

18. dec 2023

Ahojte baby . Poslednou dobou mi nieje psychicky dobre lebo som schytala fakt hnusný podraz od kamarátky. Idem k veci . Som zadaná mladá baba . Som zadaná viac než 3 roky . S priateľom to máme dohodnuté tak že si môžme robiť čo chceme keď o tom ten druhý vie . Mama kamaráta ktorého poznám 5 rokov . Sme si naozaj blízky a rozumieme si . Dlho sme sa nevideli a s povolením môjho priateľa sme sa dohodli že ideme na chatu . Ja s domienkov že moja kamarátka je tá čo mi vo všetkom poradi sme ešte vyberali chaty a stále hovorila ako si to mám užiť atď . Nastal deň odchodu ja som odišla. Všetko bolo Okey . Lenže v Tom mi volá môj chalan že moja kamarátka začala mať na mňa blbé reči . Že vraj som sa na chatu išla iba kurvit. A že môj kamarát ma chce využiť iba na sex ( za tú dobu čo sa poznáme ani raz niečo také naznačil). Nechápala som tomu . Môj kamarát sa priznal že si s ňou písal a ukazoval mi správy. Ona mu tam zlomená písala že ju nikto nechce že na ňu chalani seru. A on písal veci typu že je pekná atď že si niekoho nájde . Ona však začala na neho hovoriť že ju sexuálne obťažoval . Hovorila o mne aká som sprostá , že som psychicky narušená .
Neviem či to beriem tragicky alebo čo ... Ale za mňa je to faloš. Myslela som si že je to niekto komu sa môžem zveriť. Ona to však použila proti mne.

maranco
18. dec 2023

Koľko máš rokov? Kto všetko mal ísť na tú chatu? Na koľko dní?

anjelicek26
18. dec 2023

Drviva vacsina ludi si nevie predstavit kombinaciu - som zadana a mame dohodnute, ze si kazdy moze robit co chce a s "povolenim" priatela planovat prespavacku a teda chapem pod tym aj sex s niekym inym...

Kazdopadne kamoska by si odpustila blbe reci tohoto typu tak ako tak... je to tvoj zivot.

sono2
18. dec 2023

Neexistuje také chaty a robiť si čo chcete.
Časom na to prídeš sama

ema22270
18. dec 2023

Na tu chatu ste isli len vy dvaja s kamaratom? Lebo ak ano, to je uz celkom take zvlastne, ak si zadana. Preco ste nesli viaceri?

zmrzlinka2021
18. dec 2023

@anjelicek26
Také "som zadaná a xxx", to znamená, ze majú pseudovztah. Tvaria sa ako frajeri, lebo dievca chce byt "zadana" v spolocnosti, ale o láske sa nedá hovoriť.

autor
18. dec 2023

@zmrzlinka2021 áno dá sa to tak povedať🙂 lenže toto není ani predmet príspevku. S priateľom sme na tom tak dohodli obaja !!! Sme spolu 24/7 . A niekedy ideme niekam sami s kamarátmi.

lindous
18. dec 2023

A teda zverila si sa jej a ona to použila proti tebe - teda išla si na chatu s cieľom užiť si sex s kamarátom alebo si toto úplne vymslela?... Ak si to vymýšľala tu nie je o čom, s takým človekom sa nemáš prečo ďalej baviť... ak to len bonzla, je to pochopiteľnejšie, mohla to najskôr komunikovať s tebou, že nechce niesť tvoje tajomstvá a pozerať sa do očí tvojmu priateľovi akoby nič, ale dokážem pochopiť, že to z nej proste vyliezlo... kamarát je určite taký nevinný?

culienka
18. dec 2023

Tak závidí ti ze máš takého priateľa co ti všetko dovoli, až tak ze by ti to najradšej prekazila preto ta prehovarala aby si tam šla a potom to obrátila proti tebe. Pripadne ešte dúfa v bonus ze teda ten tvoj priateľ popri tomto zistení co si ty zač, tak si všimne ju a vymení ta. A ona bude mať super priateľa. A keď nie tak ti to aspoň pokazí. Takže to asi nie je kamarátka 🙂

autor
18. dec 2023

@lindous ona si úplne to s tým sexom vymyslela. S kamarátom sme nikdy na sex nemysleli . A naozaj sa nič také ani nedialo . To čo sa týka že som psychicky chorá . Kedysi som mala problémy so sebaposkodzovanim ale už to mám dávno za sebou . Lenže v tú chvíľu si na mňa vytiahla všetko čo som jej kedy povedala .

januska12323
18. dec 2023

Faloš je akurát tak mať vzťah a ísť na chatu s akože kamarátom. Kamarátka je jedine prostredník toho čo si mala frajerovi povedať sama a ideálne z neho spraviť tiež len kamaráta. Potom by si mohla chodiť kam a s kým chceš.

syslik81
18. dec 2023

s priatelom si si to snad vydiskutovala a veri ti ..kamaratke by som naopisala ze by sa mala dat liecit ze take hovadiny ake si vymysla su uz cez ciaru ,, ze tebe priatel veri,takze ma smolu ale ju karma dobehne ..a ak to nepochopila tak s nou rusis akykolvek kontakt ..

syslik81
18. dec 2023

@januska12323 sim ta ty si zi v bubline kde priatel a priatelka su nonstop spolu odviazany od okolityeo sveta..ved autorkin priatel to vedel .. mozno kamarata aj poznal a nikde nieje pisane,ze na chate boli len oni dvaja..ak aj ano - mali to medzi sebou vydiskutovane .. takze uplne od veci rada ... ako kazda od teba ze ano

negymama
18. dec 2023

definuj "a kazdy si mozeme robit co chceme, ked o tom ten druhy vie"

lebo to moze znamenat aj to ze sa mozeme s hocikym vychrapat, ak to dame svojmu "zadanemu" vediet.

alebo to moze znamenat, chodime aj s inymi kamaratkami von si sadnut, na chatu, nakupovat, na navstevu atd. , teda nechodime vsade len spolu.

autor
18. dec 2023

@negymama znamená to že môžme ísť von atď . Keď ma on kamarátky ja ich všetky poznám a to site aj on mojich kamarátov. Čiže sa nestane že by jeden druhého nepoznal .

autor
18. dec 2023

@syslik81 presne tak 🙂 a áno pozná ho . Veľakrát sa spolu rozprávali či už cez telefón a aj keď som už odchádzala preč tak si podali ruky . 🤷 A proste úplne pohoda . Iba ľudia majú potrebu hneď myslieť na sex 🙄

lindous
18. dec 2023

Tak potom by ti malo byť jasné, že človeka, ktorý o tebe šíri klamstvá naozaj vo svojom živote nepotrebuješ...

liv1
18. dec 2023

Kto koho tu vraj sexualne obtazoval?

autor
18. dec 2023

@liv1 môj kamarát moju kamarátku 🤣

januska12323
18. dec 2023

@syslik81 aká bublina? Z toho ako píše to znie, že si šli na chatu užiť a kamoška o tom vedela tak ju podrazila a povedala aj frajerovi. Ak si to celé vymyslela tak to nie je podraz ale vymyslené klamstvo na rozhadanie tohto páru a kamoška už nie je kamoška.

abbey1
18. dec 2023

Zadaná? No zjavne nie si zadaná ty a ani tvoj priateľ. Veď si môžete robiť, čo chcete.
Aký je rozdiel či o inom ...s druhou vieš, či nevieš?
Tak buď máte voľnosť a nie je čo riešiť, alebo k sebe niečo cítite, ste zadaní a nemusíte behať za sexom za niekým iným.

alalajka
18. dec 2023

Prečo chodíš s kamarátom na chatu a nie s priateľom? V čom ste si s kamarátom taký blízky?

kandelabra
18. dec 2023

Skor mi to pride tak, ze kamaratka si na toho tvojho kamarata robila zalusk, preto aj tie smutne spravy typu nikto ma nechce (asi cakala, ze on sa nad nou zlutuje). A ked isiel na chatu miesto nej s tebou, tak sa potrebovala takto "pomstit", lebo v jej fantazii si tam s nim robila to, co by s nim chcela robit ona.
Takych ludi vylucit zo svojho zivota a dalej neriesit.

negymama
18. dec 2023

@kandelabra presne mam ten pocit z toho.

negymama
18. dec 2023

a kamoska mozno cakala, ze za pomoc s vyberom chaty dostane pozvanie.

poppy22
18. dec 2023

chodte vsetci od seba a bude vam vsetkym lepsie😎...

jeennyv
18. dec 2023

Zeny neviem ci ja som vadna, ale ja nevidim ziadne orgie alebo free vztah, ja som to pochopila tak, ze sa s priatelom dohodli, ze ked niekto bude chciet ich von so svojou partiou, kamosom, kamoskou sa nebudu podozrievat, si vykrikovat…raz za cas sa zabavia so “svojimi” a je to ok pre nich…problem, je za mna kamoska, co je single a mozno ma v hLadaciku jej frajera, ci kamosa ci hoc koho, kto sa na nu zlakomi…chlopa jej treba tak robi hriech 😀🤷‍♀️

majlo1234
18. dec 2023

@jeennyv presne, ja som manzelka a tiez si mozem robit, co chcem😂 ta predstava vztahu ako klietky, ze teraz sme k sebe prikovani, sa mi protivi a podla mna to nerobi dobrotu. Kazdy ma v sebe nejaky moralny kompas, ale laskave spravanie sa neda vydupat zakazmi a prikazmi

nikdenikto
18. dec 2023

My máme tiež celkom v pohode vzťah v tomto, že ísť so svojimi partiami von je ok, ale sama ísť niekde prespať len s kamarátom....to by asi neprešlo 🙈 aký to má zmysel ísť a kamarátom na noc na chatu, keď teda nema prebehnúť sex? Pochopím že idete spolu na kávu/obed. Dokonca ešte aj nejaký wellness by som pochopila. Ale chata bez partie....

moonlight1210
18. dec 2023

@januska12323 ale vsak mu povedala, ze tam ide s tym druhym kamosom a bol s tym ok. Tak co mu mala este povedat? Spisat mu detailny itinerar, co budu o ktorej hodine a dni robit?

A co mu akoze mala falosna ziarliva kamaratka sprostredkovat? Ta akurat “sprostedkovava” okoliu svoje vymysly, lebo je frustrovana, ze je nechcena a zivot ma vztahovo prazdny. Tak zavidi kazdemu okolo.

Popravde si asi od toho pisania s tym chalanom slubovala viac, ked mu vyplakavala do sprav, aka je nechcena. A ked ju utesoval a bol k nej mily, tak si skoro ako kazda nechcenka zacala namyslat, ze konecne zaujala a ide po nej (takym totiz staci od muza malo a hned si to zle vylozia ako zaujem.).
Ked nakoniec siel na chatu s autorkou, slo ju od ziarlivisti roztrhnut, tak poohovarala rad za radom oboch.

Kamoska na pohladanie. Hotovy poklad. Len zakopat a zabudnut kam.

moonlight1210
18. dec 2023

Mna tu prekvapuje, ze zatial vacsina prispievateliek za tym hned vidi sex. A dokonca sa niektore az cuduju, ze co ine sa na chate da osamote robit.

Vazne si neviete predstavit nic ine, len hned sex, ked su dvaja osamote?