Podvádza ma môj priateľ?
Ahojte kočky chcem sa vám vyspovedať, a opýtať sa či máte niektorá podobnú skúsenosť. Mam priateľa sme spolu 3 roky každý bývame oddelene, ale on kazdy večer chodi ku mne. Ja k nemu nie lebo ma nikdy nezavola ani nezoberie k sebe...bola som u neho asi 5x 😂 no všetko bolo super venoval sa mi mojim záujmom atď...ale posledný rok ma nikam nevezme všade chodi sam zo svojimi kamarátmi dokonca aj na ples šiel bezomňa s kamarátmi...ale nastal bod zlomu spavali sme spolu skoro každý deň a teraz to mame tak raz za mesiac...keď som sa ho opýtala že či sa niečo deje nie ma toho veľa a je unavený....kúpil si nové auto a mňa už má úplne na háku nezavola ako kedysi a vždy príde len večer keď už ideme spať...keď chcem sním riešiť že cítim že sa niečo deje odpíše ma stým že už má toho dosť...som zúfalá čo sa tu deje ...keď sa ja vyberiem von začína mi to vyčítať ale keď on ma nikam nevezme...na sociálnych sieťach sa nesledujeme lebo to nechce...a telefón stráži ako oko v hlave...prídem si už len ako kamarátka nie partnerka...posledne dni ma klamal že je v robote a pritom nebol a taktiež prišiel neskoro večer...nieje deň čo by bol cely somnou zakaždým odíde a príde až večer...chyba mi ľúbim ho ale on už mňa asi nie ...podľa neho som len domyšlavá...o budúcnosti ani nehovorí...viem že veľa žien ma hneď odsúdi že som naivná , ja vas prosím len o rady a hlavne ak je tu niekto kto zažil niečo podobné...
V tomto bode by mi bolo asi jedno, či podvádza, nepodvádza… lebo aj ak nie, nič to nemení na tom, že ten vzťah nefunguje, ty si v ňom nespokojná a pokiaľ sa on o tom nie je ochotný baviť, nepomáha rozhovor, tak nevidím zmysel v tom ho udržiavať a strácať čas
To nemáš priateľa, ale nocľažníka...opýtaj sa sama seba, či chceš takto žiť aj o 2-3-5 rokov...
Moja mila, ty ziadneho priatela nemas 🤷♀️
Podla mna vymyslene, snad nemozes byt taka hlupa…
Nemusi ta podvadzat, len ta uz nelubi.
@vanilkovazmrzka to si myslím aj ja, len keď mu poviem že končím začne ma vydierať typu že si niečo spraví
@deniska1999 to číslo je vek tvojho narodenia?
Nelubi ta, nechce ťa, nechce ti to povedať tak ti to dáva takto najavo … že hádam sa dovtípiš, že vás vzťah je u konca.Je na tebe čo s tým.
@deniska1999 tak ho nechaj. Nespravi si nic.
Skončí to s ním, len slepá by nevidela, že ťa má len na sex.
@deniska1999 neboj sa , on si nič nespraví. a ak áno - je to vlastne jeho problém, ty si ho predsa na nič nenavádzala.
zbytočne s týmto týpkom strácaš čas.
@gribka1 raz za mesiac? to nie je ani len na sex.
@gribka1 ten sex ani nemáme.
@deniska1999 ak si niečo aj spraví (čo títo vydieraci nerobia, na to sa priveľmi majú radi..), je to jeho slobodné rozhodnutie..
Ty nemáš priateľa, len obmedzenie, kvôli tomu, že jeho asi baví, ťa mať ako zálohu.
Vzťah nefunguje, ukonci to a začni žiť.
@retatka prečo to neskonči? Ma voľnú cestu povedala som že ja s nikým nasilu nebudem a že ak chce viac chodiť nemusí
@beronsche ďakujem za radu , mate pravdu je načase žiť a nie sa stále trápiť
@deniska1999 prečo? To vie len on, aké výhody ma pre neho tento vzťah nevztah, kde ty si k dispozícii vždy, keď on ma čas..
To nerieš.
Ries seba a svoj život.
@deniska1999 ale prosim ta, nic si nespravi. To su len take silacke reci... a keby aj nahodou, je to jeho rozhodnutie, nie tvoje.
Btw, mne sa tiez jeden raz davno vyhrazal, ze si nieco spravi. Tak som povedala, nech si teda spravi. Ostal stat ako prikovany, neveril, ze som mu to povedala... a tak ho to sokovalo, ze do tyzdna mal dalsiu frajerku a ani si len nespomenul na tu, kvoli ktorej si chcel nieco spravit 🙂
@deniska1999 skus si sama polozit otazku, mozno si to aj napisat alebo nakreslit, ze ako si predstavujes zivot a vztah s nejakym partnerom, co by mal robit, ako by ste mali zit a travit spolu cas, ze aka je tvoja predstava o laske a vztahu..myslim si, ze nenajdes ani jeden bod, ktory by tento niktos splnal. Ved maju nejaku sebauctu a hrdost. Drzim palce.
@hopatko ďakujem ❤️
@deti95060810 Jaaj sorry, som prehliadla. Takže potom len ako poistku.
ja som typ cloveka, ze ak si ma ten druhy prestane vsimat, tak vyckam mesiac, dva ci to nie je len docasny stav zapricineny pracovnymi povinnostami a ak nie a vsetky pokusy o rozhovor koncia ze "nic sa nedeje" tak vztah koncim
@deniska1999 Prečítala som ešte raz, prepáč, takto vyzerá, že už je vlastne preč, iba si ťa drží keby niečo nevyšlo. Kopni ho do zadnice.
@deniska1999 Asi by mi aj bolo jedno,ci ma podvadza. Nema o mna zaujem,chodi len prespavat,netravi so mnou cas,nespavame spolu. To uz nie je vztah a ja len nechapem takehoto chlapa naco udrziava "vztah". A nechapem ani zenu,ze ma zaujem o takeho chlapa. Posli ho do certa,ulavi sa ti. Preplaces par dni,posmutis par tyzdnov a budes z toho vonku. Takto sa len trapis a predlzujes si smutok.
@deniska1999 on nechce byt ten zly. Caka,kym to urobis ty.
Hej hej,urobí si niečo. Opije sa s kamošmi a oslávi slobodu. Milá Deniska, z jeho strany to nie je láska, len zapĺňa voľný čas, nič viac. Veď roziď sa s ním, zachovaj si ešte nejakú hrdosť a uvidíš ako bude o teba bojovať. Pre teba strata času.... kašli na neho
@deniska1999 čiže je to dospelý chlap, ktorý chodí do roboty. K tebe raz za čas na noc..
Neplánuje si ťa vziať za ženu, neplánuje spoločné bývanie a rodinu. Na sex raz za čas si fajn a tam to asi aj končí, podľa toho čo píšeš.
@deniska1999 on ta nepodvadza,on ta nechce
Cim skor ho posli dalej, ved toto nie je ani vztah. Nikam ta neberie, hlavne, ze ti zakazuje 😆, sex 0bodov, su to len take kamarstske prespavacky. Vyhrazky, ze si nieco spravi? Haha, kludne mu povedz, ze moze, ma tvoj suhlas. Ako pisali baby, max sa ozere s kamosmi. Ty sa tiez mozes opit s kamoskami a oslavit, ze si sa ho konecne zbavila 🎉

Toto je snad vymyslene, taka blba nemozes byt 🤣