Podvádzajú vás manželia? Test s prekvapivými výsledkami
Spolu s dvoma kamoškami robíme malý test inšpirovaný jedným príspevkom na Modrom koníku. Na zoznamke sme dva dni posielali chlapom vetu (citujem)
""Ak si zadaný, alebo ženatý, nechcem ti to vyčítať, ide iba o test a zaujíma ma, či je tvoja manželka,alebo priateľka prihlásená na Modrom koníku. Neskôr ti poviem prečo.""
Túto vetu sme poslali 243 chlapom a 84 odpovedalo kladne, teda že ich manželka, alebo priateľka je prihlásená na Modrom koníku. Mnohé z vás.
Tak čo poviete, baby? Je to dosť veľké číslo? Jedna tretina chlapov bez problémov prizná, že vás podvádza. Čo vy na to?
Takze, ulahcim ti to vyhodnotenie
mate cca 300 respondentov, cca 1/3 z nich ma partnerku s uctom na MK.
MK ma 940 tisic uctov, z nich je 10% aktivnych
Ak pominieme vcelku zanedbatelne mnozstvo muzov na MK tak mi to vychadza, ze velka vacsina zien na MK ma partnerov, ktori nechodia santit na zoznamky. Lebo zistila si len to, kolko z nich chodi santit na zoznamky. O nevere si zistila akurat tak trt makovy
@anonym_dcf0ff a este tu je moznost, ze chlap netusi, co to je modry konik, ale aby nevyzeral blby, napise jasneeee, jeho zena tam je 🙈
@anonym_dcf0ff a este tu je moznost, ze chlap netusi, co to je modry konik, ale aby nevyzeral blby, napise jasneeee, jeho zena tam je 🙈
@simsalabim bingo!
@anonym_288c47 študuj viac, namiesto sedenia na koníku.
@anonym_autor nezaskodilo by prelistovat nieco z anatomie o tom mozgu. Bolo by to asi aj uzitocnejsie ako tento "vyskum".
@anonym_autor odhliadnuc od velkosti vzorky, sposobu prevedenia (= nejednoznacny), aky je ciel tej ankety?
A) dokazat, ze vsetci muzi su SVINE, lebo kazdy jeden podvadza
B) dokazat zenam, ze vsetky, co doveruju svojim muzom, su iba smiesne naivne HLUPANE
C) utisit tym vlastnu PODRAZDENOST z toho, ze existuju zeny, co na 100% veria svojim muzom a nepodozrievaju ich, ani neveria, ze by im taku vec niekedy urobili a stoja si za tym, i za svojimi muzmi (kedze vsetky ostatne sposoby, ako toto predychat, u teba zlyhali?).
Vsetky vieme, ze nevera existuje. Ze jej je strasne vela. Racionalny rozum nam hovori, ze je vysoka pravdepodobnost, ze sa to dialo/deje/udeje i u nas.
ALE kazda to mame ako s nehodou. Soferuje kazdy den velke mnozstvo ludi. Kazdy vyraza na cestu s tym, ze nehody sa deju denne a mozu sa stat uplne kazdemu, neexistuje vynimka, ani zaruka, ani ochranna vyssia moc, neda sa tomu nijak predist, lebo mozeme byt sebeobozretnejsi, staci debil, ktory nie je a je to. Neexistuje sposob mat nad tym kontrolu (presne tak, ako u nevery).
Napriek tomu hlboko verime (sme na 100% presvedcene), ze nam a nasim blizkym sa to nestane. A na tu cestu vyrazame so 100% presvedcenim, ze do ciela bezpecne dojdeme. Lebo - preco by sme nemali dojst zivi, zdravi a v poriadku?
Myslis, ze ked zacnes ludi obiehat a zdoraznovat im, ze aj henten si to myslel, aj tamta si to myslela a su teraz na cintorine, tak ludom nejak pomoze, ked budu sediet za tym volantom v strese, co ked ich uz prave o dve minuty caka koniec?
(Teda tym zenam nejak pomoze, ak za kazdym pipnutim spravy, nezdvihnutym telefonatom, zdrzanim sa niekde, atd budu vidiet hned hroziacu moznu neveru a nezacnu to preventivne vysetrovat?).
Skus si sama po pravde odpovedat, co si sa snazila dokazat takouto anketou a kvoli comu (a hlavne kvoli komu) si na to minala cas.
Lebo na take veci mina cas len ten, komu je to dolezite.
A kedze ta akneta naozaj nema ziaden hlbsi prinos pre nikoho (ani tych racionalne zmyslajucich i bez ankety), tak tam uvidis - seba.
Nervoznu z toho, ze (obrazne) ludia bezstratostne sadaju do auta a kazdy raz vyrazaju na cestu bez toho, aby sa vobec co len jednu stotinu sekundy zamyslali, ze o par minut moze prist ich koniec.
A co ta hlavne rozculuje - ze ti povedia, ze (opat obrazne) im sa nic nestane a dojdu bezpecne do ciela. Ze su o tom na 100% presvedcene.
Tak nechaj tie zeny, aby verili svojim muzom.
A zorganizuj radsej s kamoskami vycistenie detskeho ihriska od buriny, odpadkov a zrestaurujte tam lavicky.
Viem, ze to nie je take šťavnaté sústo, ale ked uz mate ten volny cas…
@moonlight1210 ja si myslim, ze C je pravda
a statistika kolko vydatych zien tam hlada ulet nebude? 🙂
@anonym_2c3f37 a čo si myslíš o ženách , ktoré su tvrdo presvedčené že ten ich ju nepodvádza ?
@anonym_autor ja si myslim, ze maju super manzelstvo, napriklad
a statistika kolko vydatych zien tam hlada ulet nebude? 🙂
@anonym_916337 nehovorim, ze by sa nejake neozvali, ale vacsina zien, ak uz podvadza, tak je diskretna. Takze ani omylom nezverejnia nikomu len tak, ze su vo vztahu. Necitia potrebu sa s niekym neznamym, co im len zasle otazku, s tym len tak podelit (pochvalit).
Celkovo sa divim tym muzom, ze len tak odpovedali na take otazky, kedze nemozu tusit, ci na druhej strane nie je ich zakonita (cez kamaratkine konto), ktora ich tam nasla a nasledne im priznanie otrepe o hlavu spolu s rozchodom/rozvodom.
Toto už naozaj neviem, či je vaša naivita, alebo vyslovená hlúposť. Vaši chlapi totiž nemajú na zoznamkách napísané, že si chcú len nezáväzne písať so ženou z druhého konca republiky. Naopak, uvádzajú, že hľadajú niečo vážne, flirt, alebo rande. A odpovedajú ženám z blízkeho okolia. Ak je chlap na zoznamke, videli ste niekedy niekoho, kto by si nastavil dosah 500 km len aby si pisal? Nie. Všetci si nastavia blízke okolie, a asi nie náhodou. Premýšľajme. Písanie ide aj na diaľku. Ale sex? Ten asi len vtedy, keď sa stretnú, nie?
@anonym_autor a tvoj je v ktorej kategorii?
@anonym_autor lepšie by bolo keby sem pekne každá z vás čo si zo zenacom píše napíše jeho číslo a skreenaotne diskusiu to by bola pecka 😁
To by bolo brutálne odhalenie a to by stálo za to...odhaliť ich tu verejne
@domix147 nech to screenshotne autorka.
No daj nazov zoznamky autor.
Este,ze ten moj internet nepouziva,iba ked nieco potrebuje,jeho azetko mam ja,dokonca 2 ucty.Kontrolujem emaily,a tiez tam mam kopec vseliakych uchylakov,to hned mazem.
Inaksie zoznamky ani nevie ake su.Takze ja sa ozaj nebojim,a ano tiez muz vie,ze mam mk.
@anonym_594a7e môj tiež vie, že som na MK, no zatiaľ som šťastne nepodvadzana. Doma na nete je málo aj to je notebook položený na konferencnom stolíku, tak vidím, čo tam je, inak vždy niečo robí vonku, v práci máme notebook zapnutý ako firma, tam sme stále spolu.
@anonym_594a7e môj tiež vie, že som na MK, no zatiaľ som šťastne nepodvadzana. Doma na nete je málo aj to je notebook položený na konferencnom stolíku, tak vidím, čo tam je, inak vždy niečo robí vonku, v práci máme notebook zapnutý ako firma, tam sme stále spolu.
@anonym_9fc616 my sme teraz vsetcia na dvore,ideme sadit uz rajciny,papriky teda ak to stihneme,za chvilu pre malu na kruzok.Proste nema cas na taketo kraviny.
Presne ako tvoj,a to uz sme 20r spolu a dufam,ze este dalsich min.20r budeme spolu aj 40r.Joj,to by boli krasne cisla.Tesim sa aj na starobu s nim.
@anonym_9fc616 my sme teraz vsetcia na dvore,ideme sadit uz rajciny,papriky teda ak to stihneme,za chvilu pre malu na kruzok.Proste nema cas na taketo kraviny.
Presne ako tvoj,a to uz sme 20r spolu a dufam,ze este dalsich min.20r budeme spolu aj 40r.Joj,to by boli krasne cisla.Tesim sa aj na starobu s nim.
@anonym_594a7e môj hovorí, že sme ako v tej pesničke, keď sa laaaska podariiii......Ja hovorím, že ak sa chlap nudí, vymýšľa somariny 🤣
@tiezjedna Samozrejme. Je to aj pre tých menej rozumovo zdatných, v slovenčine a s obrázkami. Dokonca aj s auto-korekciou gramatiky.
@anonym_autor zacni autokorekciou vo svojich prispevkoch tu na mk 🙂
@anonym_autor no čo autorka, koľko chlapov ti už odpísalo a ake závery z toho vyvodis? Podvádza cele Slovensko?
@anonym_autor mňa to absolútne neprekvapilo, naopak som presvedčená o tom, že podvádza tak 95% mužov v dlhodobých vzťahoch.
@anonym_autor mňa to absolútne neprekvapilo, naopak som presvedčená o tom, že podvádza tak 95% mužov v dlhodobých vzťahoch.
@anonym_ac4b00 A tych 5% je v kome, poruchy erekcie, chorych atd. ze? Je hrozne co si o chlapoch niektore myslia...
@anonym_ac4b00 A tych 5% je v kome, poruchy erekcie, chorych atd. ze? Je hrozne co si o chlapoch niektore myslia...
@anonym_c77d50 keďže robím v mužskom kolektíve tak nie nemyslím si to. Viem to. Vidím to.
A nieje to.prvy mužský kolektív v ktorom robím.
@anonym_a1448f ale to neznamena priamo podvod aj keď iste sanca je znacna
@hellwant pre mna ano, ak by moj muz vypisoval zenam na zoznamke, alebo kdekolvej inde, povazujem to za podvod.
A ako zistím teda , že ma manžel podvádza keď telefón takmer vôbec nepoužíva, je vždy doma, venuje sq ďeťom, nikam sám nechodí, po práci vždy príde načas domov???
@anonym_autor tak teda uz vsetci vieme,aj muzi aj zeny,o vasom druhu testovania.A aj nam prezradis,zaver?Co z toho teda vypliva v tejto ankete?kazda anketa by mala mat zaver,vyhodnotenie.Ake je teda to vase?ci dokola tu budes pisat,ze no a dnes sme znova pisali a ozvali sa dalsi traja,ze maju zeny na mk.Zajtra dalsich 5 a dokola?ved takto to moze ist donekonecna.Ved teda vyhodnot,co tym chce basnik povedat?Vypliva z toho len to,ze teda nejaki muzi,zadani muzi na zoznamke,dostali chytak v podobe otazky,ci ich zena je na Mk.Ak odpovedal ano,vy,teda ty a tvoje kamosky,tym chcete poukazat,ze my,co sme na Mk,mozme byt jedna z tych zien,co vam muz odpisal a teda nam otvorit oci.Lenze za prve,skoro kazdy pricetny clovek,bezohladu na pohlavie,si je vedomy (hadam si teda je vedomy)ze nevera sa moze stat aj jemu,mozno nie dnes,zajtra,mozno o rok o 20,ale naopak,aj nemusi.Za druhe,ake otvorenie oci,pokial sa nebavime o konkretnych muzoch/zenach,ale len o radobi ankete,kde zadany trulo odpovie,ze zenu/priatelku ma na Mk.To akoze teraz ak tu je aj dajme tomu milion uzivateliek,kazda sa teraz vyplasi,ze jeeeejda,co ak aj ten moj je medzi nimi?a oddnes bude stihacka,vytrasena,nedoverciva?sposobit nejaku davovu psychozu,ze nejaky neznami neznamej odpovedali,ze maju partnerky na Mk,tak teraz rad radom mame zrazu otvorene oci,ze to moze byt aj ten nas?za tretie a co zeny neverne?a fakt je ich az az len o tych sa nepise skoro vobec,na to anketu nemate?to je este presibanejsie,nez neverny chlap,lebo ta by ti neodpovedala vobec.Na to su ake ankety,statystiky?Sokujuce,ale aj zena vie zahnut,ci uz pre rozkos,lebo doma ma gaucovy tip,alebo cez emocie,kedze tiez je nepovsimnuta a prevzala rolu svokry a robi trulkovi mamu a potrebuje si dokazat inde,ze aj ona je clovek a stoji za pohladenie a nie len vyvarat prat a pod.alebo z dlheho stereotipu rokov (ano,aj take su)ked sa nudi a chce si dokazat,ze este stale na to ma,ze nie je len pomaly starnuci clanok v domacnosti s detmi,v praci a s varechov v ruke,ale stale je šťabajzňa chcena.....Inak suhlasim v tom,ze niektore by naozaj nie ze dali ruku do ohna za muza,ale priam vsetko,lebo ved on nema kedy,on je stale s nou,mobil/notebook je stale na stole,doma je blaho,nadherny vztah,pokoj,harmonia,sex,vylety dovolenky atd.A presne takto,tu vzdy zacinaju tie temy o nevere 😅.
A? Trápna anketa. Myslím že aj ženy čo sú prihlásené na MK , aj tie čo nie, tak žiaľ nájdu sa medzi nimi podvádzané. Nevery sú, boli aj budú a áno je ich veľa. Niektoré ženy sú naivné a za toho svojho by dali ruku do ohňa, niektoré to akceptujú a niektoré žijú naozaj v čistom manželstve bez nevier. To kto zabíja svoj čas tým že urobí takúto totálne zbytočnú anketu? Svet ide fakt do hajzlu keď za toto niekoho platia.
By som chcela vidieť, toho hlupáka, ktorý by zo svojho fb účtu na zoznamke cudzej žene, potencionalnej štetke, odpovedal na otázky o partnerke/ manželke a ešte napisal, že má MK a riskoval, že to môže byt jeho žena alebo , že jej to na MK pošle. Určite sa nájde aj takych pár hlupákov, ale veľa ich nebude. Ktorý chlap, čo hlada madrac sa pochvali, že je zadany? Len hlupak. A ja som tiež pozrela prispevky v tej fb zoznamke, proste mi to vyskočilo ako reklama a klikla som a neznamená to, že podvadzam muža. Dokonca som mu pár vtipných prispevkov a fotiek poslala. Dodnes si pamätám ženu odfotenu na poli plnom tekvíc, šaty mala ako pipi dlhá pancucha, vlasy ako slamu , ale cecky ako mega melony, Zasmiali sme sa , nepodviedla som ho.
Ty a kamošky žijete u rodičov, ktorí vás živia? Spať ešte o 9 , mať čas rozposielat spravy xy mužov. Najdi si prácu a nebudeš mat čas na sprostosti. A to, že ta frajer podviedol skus riešit so psychologičkou . Či si mysliš, že keď tu napíšeš taketo bludy, tak sa hneď všetky ženy rozvedu a rozidu?
Sorry, ale ani sa nečudujem, že ta podviedol. A keď to nezacneš riesit s odbornikom, tak skončiš ako zatrpknuta stara dievka.
@simsalabim zase nerobte z tých mužov úplných debilov.. a páči sa mi ako ste to zase niektoré celé otočili voči autorke🙂 ako nedávno diskusie kde si mladá baba písala so ženatým mužom tá dostala tiež kvalitne naložené a muži z toho vyšli ako blbé zvieratká. Tí muži veľmi dobre vedia čo robia.

@sara07 ale aku dusevnu ak s ňou neflirtoval a nebalil ju a iba odpisal, ze tu maju partnerku/priatelku. To ked tu jej odpisujem som neverny? Veď to je trapne, vyzera, ze autorka ma sama cosi s "dusevnym problemom"
@hellwant vsetci, co su na zoznamkach a maju priatelku alebo manzelku, podvadzaju. Lebo podla mna podvod je uz to, ked je zadany chlap na zoznamke, nema tam co robit.