icon

Podvádzajú vás manželia? Test s prekvapivými výsledkami

21. apr 2026

Spolu s dvoma kamoškami robíme malý test inšpirovaný jedným príspevkom na Modrom koníku. Na zoznamke sme dva dni posielali chlapom vetu (citujem)

""Ak si zadaný, alebo ženatý, nechcem ti to vyčítať, ide iba o test a zaujíma ma, či je tvoja manželka,alebo priateľka prihlásená na Modrom koníku. Neskôr ti poviem prečo.""

Túto vetu sme poslali 243 chlapom a 84 odpovedalo kladne, teda že ich manželka, alebo priateľka je prihlásená na Modrom koníku. Mnohé z vás.

Tak čo poviete, baby? Je to dosť veľké číslo? Jedna tretina chlapov bez problémov prizná, že vás podvádza. Čo vy na to?

anonym_9994aa
23. apr 2026
@maya_hi

@anonym_9994aa bez lístka sa ale vietor nepohne. Keby neboli ženy ktoré idú so zadanymi, nemali by zdaní podvádzať s kým 😏

@maya_hi isteže 🤷 ale na MK sa vždy obviňuje žena lebo chudák chlap je len zvieratko ovládané pudmi (to si ja nemyslím, to je len výcuc z mnohých diskusií tu)

anonym_c77d50
23. apr 2026
@anonym_autor

Ako sa to ale rozbehlo. Ešte iba vstávam. Idem napísať babám a spočítame to. Dnes nebudemme môcť. ale zajtra budeme pokračovať, je to aj celkom zábava.

@anonym_autor To ste sa dlho hladali take vypatlane ty a baby 😀? Ides rano o siedmej pisat babam kvoli takemu nezmyslu. Zalozte si radsej klub zakomplexovanych zien 😀, a ohovarajte chlapov. Ale nadalej pisat cudzim chlapom a pisat sa hluposti ci chodia na MK. A este potom to pocitat a pisat na MK zenam 🤦‍♀️. IQ kolobezka mas ty aj baby.

simsalabim
23. apr 2026
@anonym_9994aa

@simsalabim zase nerobte z tých mužov úplných debilov.. a páči sa mi ako ste to zase niektoré celé otočili voči autorke🙂 ako nedávno diskusie kde si mladá baba písala so ženatým mužom tá dostala tiež kvalitne naložené a muži z toho vyšli ako blbé zvieratká. Tí muži veľmi dobre vedia čo robia.

@anonym_9994aa statisticky je to naozaj mozne, ze niektori o modrom konikovi netusia. Medzi muzmi je siroke spektrum jedincov, od chronickych nevernikov, cez nasilnikov, vernych muzov, nemehiel, mamickarov po uplne nemoznych. A dopln si tak este milion dalsich veci. Takze... ja z nich hlupakov nerobim, niektori nimi su. Ale v podstate mi je takato sematicka debata uplne ukradnuta.

natalka13
23. apr 2026
@simsalabim

@anonym_9994aa statisticky je to naozaj mozne, ze niektori o modrom konikovi netusia. Medzi muzmi je siroke spektrum jedincov, od chronickych nevernikov, cez nasilnikov, vernych muzov, nemehiel, mamickarov po uplne nemoznych. A dopln si tak este milion dalsich veci. Takze... ja z nich hlupakov nerobim, niektori nimi su. Ale v podstate mi je takato sematicka debata uplne ukradnuta.

@simsalabim a k tomu 3/4 chlapov a aj zien na tych zoznamkach klamu.

simsalabim
23. apr 2026
@natalka13

@simsalabim a k tomu 3/4 chlapov a aj zien na tych zoznamkach klamu.

@natalka13 to neviem, nikdy som na ziadnej nebola, ale zrejme kazdy sa snazi vykreslit ako ten najlepsi ulovok.

natalka13
23. apr 2026
@anonym_c77d50

@anonym_autor To ste sa dlho hladali take vypatlane ty a baby 😀? Ides rano o siedmej pisat babam kvoli takemu nezmyslu. Zalozte si radsej klub zakomplexovanych zien 😀, a ohovarajte chlapov. Ale nadalej pisat cudzim chlapom a pisat sa hluposti ci chodia na MK. A este potom to pocitat a pisat na MK zenam 🤦‍♀️. IQ kolobezka mas ty aj baby.

@anonym_c77d50 neurazaj kolobezku😃
Stacia prve dve odpovede anonymov-autor sim pise sam so sebou.

autor
23. apr 2026

takže .. 331 chlapom a 124 odpovedalo kladne že ich partnerky sú na Koníku.

anonym_c77d50
23. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Autorka daj sem screen jedneho takeho pisania. Vsak mena preciarkni. Mne sa naozaj nezda, ze napises ahoj chodi tvoja zena na MK a cudzi chlap na zoznamke odpise ano. Ako je dost hlupych ludi, aj ty tam patris, uz len tou zbytocnostou co vypisujes. Ale ze naozaj je tolko vypatlanych chlapov co pisu cudzim zenam kde chodi ich zena sa mi nezda...

zuzana76
23. apr 2026
@anonym_autor

Ako sa to ale rozbehlo. Ešte iba vstávam. Idem napísať babám a spočítame to. Dnes nebudemme môcť. ale zajtra budeme pokračovať, je to aj celkom zábava.

@anonym_autor urobte nieco ako konkurz argentina, kde chlap nachytaval zvacsa vydate zeny a potom videa zverejnil, teraz je z toho poprask tam, ked uz, nech aspon urobite zasluznu pracu, tolko namahy nemoze vyjst navnivoc.

simsalabim
23. apr 2026
@anonym_c77d50

@anonym_autor Autorka daj sem screen jedneho takeho pisania. Vsak mena preciarkni. Mne sa naozaj nezda, ze napises ahoj chodi tvoja zena na MK a cudzi chlap na zoznamke odpise ano. Ako je dost hlupych ludi, aj ty tam patris, uz len tou zbytocnostou co vypisujes. Ale ze naozaj je tolko vypatlanych chlapov co pisu cudzim zenam kde chodi ich zena sa mi nezda...

@anonym_c77d50 a hlavne sa mi nezda, ze by to len tak niekto potvrdil...ved presne, moze pouzit screenshot s jeho udajmi aj fotkou? To sa neobavaju, ze to niekde postne, trebars na tom mk? Ak odpovedali, tak ich to radi do kategorie hlupakov, co nevedia premyslat....

anonym_bbb57b
23. apr 2026

A čo ste tým dokázali? Veď tu hravo nájdeš 124 tém "môj partner/manžel je na zoznamke". Či kde berieš istotu, že ženy presne týchto 124 mužov to nevedia?

orisker
23. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ,
a podľa vyjadrenia autorky zo zadania témy:
keďže tých 124 chlapov má partnerky, ktoré sú registrované na Modrom koníku, z uvedeného vyplýva, že sú im neverní.
Panebože, UDRI!

anonym_d5b85c
23. apr 2026

Podľa mňa polka chlapov ani netušī že ich ženy sú na MK, možno odpovedajú len zo srandy. Tak či tak ale prilejem trocha oleja do ohňa. Môj dobrý kamarát je gay, vravel že na gay zoznamkách je asi viac ako polovica mužov zadaných, ženatých, väčšina z nich hľadá pravidelný sex s mužom....

autor
23. apr 2026
@anonym_bbb57b

A čo ste tým dokázali? Veď tu hravo nájdeš 124 tém "môj partner/manžel je na zoznamke". Či kde berieš istotu, že ženy presne týchto 124 mužov to nevedia?

@anonym_bbb57b Ale číslo 124 nie je vôbec podstatné. Podstatný je ten pomer, a to je približne 1/3, obrovské množstvo žien na koníku má zrejme… (netvrdím, že to tak je, ale dosť tomu nasvedčuje), partnera niekde na zoznamkách. V kope tém sa spomína, ako je chlapov na zoznamkách desaťnásobne viac ako žien. Vážne v tom nevidíte logiku?

anonym_c77d50
23. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_bbb57b Ale číslo 124 nie je vôbec podstatné. Podstatný je ten pomer, a to je približne 1/3, obrovské množstvo žien na koníku má zrejme… (netvrdím, že to tak je, ale dosť tomu nasvedčuje), partnera niekde na zoznamkách. V kope tém sa spomína, ako je chlapov na zoznamkách desaťnásobne viac ako žien. Vážne v tom nevidíte logiku?

@anonym_autor Vidime v tom iba jednu logiku, ze ta lutujeme. Navtiv psychologa, kedze si posadnuta odporom k muzom. A hladas cim by si ich pospinila. Dookola ti tu piseme, ze aj vela muzov aj zien je nevernych. Ale ty stale pises cudzim muzom otazku ci chodia na MK. To je na diagnozu. Kde je jeden screen z toho pisania? Preco neodpovedas na ziadnu otazku? Iba cisla pises a stale pises ako su muzi neverni. Daj sa do kopy uz zena.

autor
23. apr 2026

Pozrite. Preverte si to doma. Ak máte podozrenie, ak nie, kašlite na to. Ja to budúcu stredu odovzdám zosumarizované na publikovanie. 15. za to budem mať korunky a u mňa sa to tým končí. Ak vám to pomôže, tak to využite pre svoj pokoj, ak nie, tak je to iba ďalší z milióna príspevkov, na ktoré sa tu zabudne. Písať tu tie pokusy o pseudourážky na moju adresu je úplne zbytočné. Áno, ja niesom na chlapov.

anonym_c77d50
23. apr 2026
@anonym_autor

Pozrite. Preverte si to doma. Ak máte podozrenie, ak nie, kašlite na to. Ja to budúcu stredu odovzdám zosumarizované na publikovanie. 15. za to budem mať korunky a u mňa sa to tým končí. Ak vám to pomôže, tak to využite pre svoj pokoj, ak nie, tak je to iba ďalší z milióna príspevkov, na ktoré sa tu zabudne. Písať tu tie pokusy o pseudourážky na moju adresu je úplne zbytočné. Áno, ja niesom na chlapov.

@anonym_autor 😀 takze lesba kyda na chlapov. Ty za toto nedostanes ani cent. Lebo to si robila iba pre odpor k muzom a aby si nam ukalaza, ze mame nevernikov snad vsetky na MK 😀. Ani len jeden screen si sem nedala z pisania. A neboj na teba sa nezabudne, si zaradena do top blbych tem na MK 😉.

maca1984
23. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor 😂😂😂 toto bude niekto publikovať ?
Panebože, novinárčina na úrovni hajzlovej dosky.

galganka
23. apr 2026

...a čo vyplýva z tohoto prieskumu? Treba si nájsť počítačovo bambavého analfabeta... 😀

anonym_9994aa
23. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor no ale dať sem screen so zamazanymi detailami nemôže byť problém (ak je to pravda), pridalo by ti to na kredite🙂 a to som sa ťa zastala, len mi už začína pripadať že si si to celé vymyslela

simsalabim
23. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor a kde to bude publikovane? Inak je to trochu zvlastna metodika vyskumu, ale nie vsade treba vyssi standard.

anonym_c45b5d
23. apr 2026
@anonym_594a7e

Ja som slecne nakoniec napisala,ze pises si celu dobu s jeho zenou.
Posledna veta bola cau,a uz nepis mojmu muzovi.
A ona,,,preco,,,je fesak.
Takze tento zase moj experiment dievca nepochopilo,ale bola to zabava.Dobre sme sa s muzom pobavili.

@anonym_594a7e a prečo je tvoj muž na zoznamke a má tam dokonca aj fotku? 🤔

elzu
23. apr 2026

A co tím jako ze docílíte? 😂 mel by cely MK po vasi „studii“ konečně otevřít oči a nakopat své chlapy do prdele nebo jak? 😂

anonym_594a7e
23. apr 2026
@anonym_c45b5d

@anonym_594a7e a prečo je tvoj muž na zoznamke a má tam dokonca aj fotku? 🤔

@anonym_c45b5d za 1ve na zoznamke nie je.
Za 2he tie meily z azetu pouzivame dlhe,dlhe roky,rokuce.Vsade ich udavame.
Za 3tie muz ani heslo od nich nevie,tie mam iba ja,ked treba pozriet meil,pozriem v mojom telefone.
Takze naozaj neni v ziadnej zoznamke,sem tam pozriem,ze kto co napisal.Ja tam mam vela od uchylakov,to hned mazem.
Muz len paci sa mi,a kto pozeral jeho profil.Sem tam mu tam nejaka zena napise,ale vzdy sa takto pobavime.

anonym_c45b5d
23. apr 2026
@anonym_594a7e

@anonym_c45b5d za 1ve na zoznamke nie je.
Za 2he tie meily z azetu pouzivame dlhe,dlhe roky,rokuce.Vsade ich udavame.
Za 3tie muz ani heslo od nich nevie,tie mam iba ja,ked treba pozriet meil,pozriem v mojom telefone.
Takze naozaj neni v ziadnej zoznamke,sem tam pozriem,ze kto co napisal.Ja tam mam vela od uchylakov,to hned mazem.
Muz len paci sa mi,a kto pozeral jeho profil.Sem tam mu tam nejaka zena napise,ale vzdy sa takto pobavime.

@anonym_594a7e To je v poriadku, ale ak používam azet na email (azet patrí k zoznamke tak či tak) tak tam nebudem mať vyčapenú fotku nie?

anonym_594a7e
23. apr 2026
@anonym_c45b5d

@anonym_594a7e To je v poriadku, ale ak používam azet na email (azet patrí k zoznamke tak či tak) tak tam nebudem mať vyčapenú fotku nie?

@anonym_c45b5d tie azet ucty som vytvarala ja pred xy rokmi.Nie muz a to je velky rozdiel.

anonym_594a7e
23. apr 2026
@anonym_c45b5d

@anonym_c45b5d aj fotku som mu tam davala ja.Aj vypisala profil ale zrejme,niektore nevedia citat.

anonym_c45b5d
23. apr 2026
@anonym_594a7e

@anonym_c45b5d aj fotku som mu tam davala ja.Aj vypisala profil ale zrejme,niektore nevedia citat.

@anonym_594a7e Dobre ale aj tak nerozumiem tomu, prečo tam má fotku, na pokeci. Lebo na email sa fotka nedáva. Ale na Pokec - zoznamku, áno. Takže potom sa nerozčuluj, že mu vypisujú, ver mi, že kebyže nemá fotku, ani pes po ňom nezabreše. Ja som mala fotku, denne plno mužov písalo, akonáhle som foto vymazala, ani škovránok nezaspieval. Takže ešte raz - aký dôvod má ženatý muž mať foto na zoznamke?

anonym_594a7e
23. apr 2026
@anonym_c45b5d

@anonym_594a7e Dobre ale aj tak nerozumiem tomu, prečo tam má fotku, na pokeci. Lebo na email sa fotka nedáva. Ale na Pokec - zoznamku, áno. Takže potom sa nerozčuluj, že mu vypisujú, ver mi, že kebyže nemá fotku, ani pes po ňom nezabreše. Ja som mala fotku, denne plno mužov písalo, akonáhle som foto vymazala, ani škovránok nezaspieval. Takže ešte raz - aký dôvod má ženatý muž mať foto na zoznamke?

@anonym_c45b5d lebo som mu ju tam dala ja,co mu nerozumies??Mam tam aj albumy deti,este ked boli mali,ale to mam len pre mojich priatelov.Co tam mam len surodencov.Muzovi som dala zase ine fotky deti,tiez len pre priatelov,teda pre mna a tiez tam ma mojich surodencov.

anonym_c45b5d
23. apr 2026
@anonym_594a7e

@anonym_c45b5d lebo som mu ju tam dala ja,co mu nerozumies??Mam tam aj albumy deti,este ked boli mali,ale to mam len pre mojich priatelov.Co tam mam len surodencov.Muzovi som dala zase ine fotky deti,tiez len pre priatelov,teda pre mna a tiez tam ma mojich surodencov.

@anonym_594a7e Takže ani ty, ani muž nemáte facebook alebo iný kontakt na vlastnú rodinu, že fotky svojích deti a samých seba musíte vyčapovať na ZOZNAMKU? Ty asi nechápeš, že tie tvoje dôvody sú absolútne absurdné. Jednoducho máš muža na ZOZNAMKE, dokonca tam má aj fotku a ty si ešte natoľko trápna, že odpisuješ ženám a tváriš sa aká je to zábava.