icon

Podvádzajú vás manželia? Test s prekvapivými výsledkami

21. apr 2026

Spolu s dvoma kamoškami robíme malý test inšpirovaný jedným príspevkom na Modrom koníku. Na zoznamke sme dva dni posielali chlapom vetu (citujem)

""Ak si zadaný, alebo ženatý, nechcem ti to vyčítať, ide iba o test a zaujíma ma, či je tvoja manželka,alebo priateľka prihlásená na Modrom koníku. Neskôr ti poviem prečo.""

Túto vetu sme poslali 243 chlapom a 84 odpovedalo kladne, teda že ich manželka, alebo priateľka je prihlásená na Modrom koníku. Mnohé z vás.

Tak čo poviete, baby? Je to dosť veľké číslo? Jedna tretina chlapov bez problémov prizná, že vás podvádza. Čo vy na to?

anonym_594a7e
23. apr 2026
@anonym_c45b5d

@anonym_594a7e Takže ani ty, ani muž nemáte facebook alebo iný kontakt na vlastnú rodinu, že fotky svojích deti a samých seba musíte vyčapovať na ZOZNAMKU? Ty asi nechápeš, že tie tvoje dôvody sú absolútne absurdné. Jednoducho máš muža na ZOZNAMKE, dokonca tam má aj fotku a ty si ešte natoľko trápna, že odpisuješ ženám a tváriš sa aká je to zábava.

@anonym_c45b5d no vidis,som tak trapna,ze moj muz ani hesla nevie,takze ja sa fakt nemam coho bat.

anonym_594a7e
23. apr 2026
@anonym_c45b5d

@anonym_594a7e Takže ani ty, ani muž nemáte facebook alebo iný kontakt na vlastnú rodinu, že fotky svojích deti a samých seba musíte vyčapovať na ZOZNAMKU? Ty asi nechápeš, že tie tvoje dôvody sú absolútne absurdné. Jednoducho máš muža na ZOZNAMKE, dokonca tam má aj fotku a ty si ešte natoľko trápna, že odpisuješ ženám a tváriš sa aká je to zábava.

@anonym_c45b5d a ked zeny nevedia citat,ze stastne zenaty a ze tam nic nehlada,tak asi si kazda zena mysli,ze kazdy muz je debil a hned skoci na suku.

anonym_594a7e
23. apr 2026

A sme zase pri tejto teme,nie kazdy muz skoci na suku ako nadrzany pes.

anonym_c45b5d
23. apr 2026
@anonym_594a7e

@anonym_c45b5d a ked zeny nevedia citat,ze stastne zenaty a ze tam nic nehlada,tak asi si kazda zena mysli,ze kazdy muz je debil a hned skoci na suku.

@anonym_594a7e V poriadku. Kľudne sa utešuj tým, čo sem vypisuješ. Buď šťastná.

anonym_594a7e
23. apr 2026
@anonym_c45b5d

@anonym_594a7e V poriadku. Kľudne sa utešuj tým, čo sem vypisuješ. Buď šťastná.

@anonym_c45b5d pozri sa muz este aj tento ucet tak domrvil,ze som musela hned vytvorit 3ti ucet na vyplatne pasky,chodia tam aj mne aj jemu.Ani od 3tieho uctu nema heslo a isto zabudol aj heslo k paske,lebo on to nedrzi v hlave,tieto veci mam nastarosti ja.

earlgrey
Autor odpoveď zmazal
earlgrey
23. apr 2026
@anonym_594a7e

@anonym_c45b5d pozri sa muz este aj tento ucet tak domrvil,ze som musela hned vytvorit 3ti ucet na vyplatne pasky,chodia tam aj mne aj jemu.Ani od 3tieho uctu nema heslo a isto zabudol aj heslo k paske,lebo on to nedrzi v hlave,tieto veci mam nastarosti ja.

@anonym_594a7e Nevysvetľuj, je to zbytočné. Prvú správu som odoslala skôr, tak som vymazala 😁

earlgrey
23. apr 2026

@anonym_594a7e Je úplne jedno ako to máte vy doma, nikoho do toho nič nie je a tu sú len ženy, ktoré si rady rýpnu do druhej ženy.

earlgrey
23. apr 2026

Ináč táto téma je fakt bizár 😁 čítam si to akurát v čakárni u lekára a mám dosť 😂 pýtať sa mužov na pokeci, že či ich manželky používajú MK 😁

viestta
23. apr 2026

nejak sa nam vedecka pracovnicka a statisticka v jednej osobe odmlcala

anonym_c77d50
23. apr 2026
@viestta

nejak sa nam vedecka pracovnicka a statisticka v jednej osobe odmlcala

@viestta Hlada obetneho baranka, ktoremu napise tu otazku a odpise jej, ze ano zena chodi na MK. Potom nam tu da screen, a napise a takychto sprav mam 700, zajtra ich bude 1000 😀.

earlgrey
23. apr 2026
@anonym_c77d50

@viestta Hlada obetneho baranka, ktoremu napise tu otazku a odpise jej, ze ano zena chodi na MK. Potom nam tu da screen, a napise a takychto sprav mam 700, zajtra ich bude 1000 😀.

@anonym_c77d50 áno 😂 a ešte za to dostane zaplatené 😂😂

mischy00
23. apr 2026

A co ma byt výsledkom tohto? Mame prísť domov, vyplieskat svojich manželov a rovno ich vyhodiť z domu?
Teda ja naivná uz davno nie som, robím vo veľkom korporate, kde 50% zenatych malo, má alebo skusa mat nejaké aféru. A tí co nemajú, tak aspoň majú blbé reči a flirtuju aj s chladničkou v kuchynke.

Ak môjmu na niečo pridem, budem to riešiť....inak ma žiadne štatistiky vôbec nezaujímajú. Dokonca tento príspevok vo mne absolútne nic nenahlodal. Mozno preto, ze keby mi je manzel neverný, to je jeho sprostosť a za sprostosť sa pyká🙂

ameixa
23. apr 2026
@anonym_c07016

Myslim, ze chlapom je ukradnute, ci ich partnerky chodia na nejakeho mk, pripadne ani nevedia, ze nieco take existuje a povedia ti kludne blbost, aby si z vasej ankety urobili srandu. Vypovedna hodnota nula, ak si dokonca nevymyslas, lebo takto zabijat cas (poslat a precitat 240 sprav) nenapadne len tak hocikoho.

@anonym_c07016 nie je ukradnute, ten moj este aj vo vyjadreni sudu pisal, ze naberam rady na MK

lentilka209
23. apr 2026

@anonym_autor Budete robit aj prieskum kolko tam je takych zien?

natalka13
23. apr 2026
@anonym_autor

Pozrite. Preverte si to doma. Ak máte podozrenie, ak nie, kašlite na to. Ja to budúcu stredu odovzdám zosumarizované na publikovanie. 15. za to budem mať korunky a u mňa sa to tým končí. Ak vám to pomôže, tak to využite pre svoj pokoj, ak nie, tak je to iba ďalší z milióna príspevkov, na ktoré sa tu zabudne. Písať tu tie pokusy o pseudourážky na moju adresu je úplne zbytočné. Áno, ja niesom na chlapov.

@anonym_autor preco doma? daj screenshoty nepitrebujeme 124 staci 100😂

natalka13
23. apr 2026
@anonym_autor

Pozrite. Preverte si to doma. Ak máte podozrenie, ak nie, kašlite na to. Ja to budúcu stredu odovzdám zosumarizované na publikovanie. 15. za to budem mať korunky a u mňa sa to tým končí. Ak vám to pomôže, tak to využite pre svoj pokoj, ak nie, tak je to iba ďalší z milióna príspevkov, na ktoré sa tu zabudne. Písať tu tie pokusy o pseudourážky na moju adresu je úplne zbytočné. Áno, ja niesom na chlapov.

@anonym_autor publikujes v Dansku za koruny?
nechces urobit aj clanok hore kopcom dolu kopcom sama zakruta?😂

viestta
23. apr 2026
@natalka13

@anonym_autor publikujes v Dansku za koruny?
nechces urobit aj clanok hore kopcom dolu kopcom sama zakruta?😂

@natalka13 ja sa priam tesim v akom prestiznom mediu budu vysledky tohto prieskumu prezentovane, mala by nam autorka dat link, pretoze vysledok ma velmi zaujima

anonym_c77d50
23. apr 2026
@viestta

@natalka13 ja sa priam tesim v akom prestiznom mediu budu vysledky tohto prieskumu prezentovane, mala by nam autorka dat link, pretoze vysledok ma velmi zaujima

@viestta dennik mizandria 😀

eva8
23. apr 2026
@anonym_594a7e

@anonym_autor ale vies,aka by bola sranda,keby chlapi napisali aj nicky,a ze to das sem.Ech vela manzelstiev by skoncilo,ihned.Niekde by boli len riadne hadky a zase by sa islo dalej,lebo deti.

@anonym_594a7e mas partnera/manzela?

anonym_594a7e
23. apr 2026
@eva8

@anonym_594a7e mas partnera/manzela?

@eva8 18r manzela,20r spolu

viestta
23. apr 2026
@anonym_c77d50

@viestta dennik mizandria 😀

@anonym_c77d50 byt "investigativnym zurnalistom" na Slovensku je velmi tazke. Kolko casu a energie musela vynalozit na to aby zistila to co je vseobecne zname. A kolko "invencie" vlozila do toho ziskavania dat aby si zarobila par susnov na clanku, ktory "posunie svet k lepsiemu".

natalka13
23. apr 2026
@viestta

@viestta zeby Pulitzerova cena?🤔

viestta
23. apr 2026
@natalka13

@viestta zeby Pulitzerova cena?🤔

@natalka13 no, moze byt aj ta, vsak preco nie? Posleme nominaciu?

natalka13
23. apr 2026
@viestta

@natalka13 no, moze byt aj ta, vsak preco nie? Posleme nominaciu?

@viestta nemame zdroj ani autora🙁

viestta
23. apr 2026
@natalka13

@viestta nemame zdroj ani autora🙁

@natalka13 vsak preto som si pytala link na ten clanok. Nebude nominacia ak nam ho neda

mischy00
23. apr 2026

Po publikovani clanku rapídne stúpne rozvodovost? Ci iba niekomu tlak?🙂

anonym_c77d50
23. apr 2026

Mna by zaujimalo, ci pani "novinarka" si myslela, ze zalozi stupidnu diskusiu a cakala ze sa tu bude nadavat vo velkom na chlapov vsetkych 😀.

zuzana76
23. apr 2026

ach baby, zase ste naleteli nejakej frustrovanej podvedenej zene, ktora sa potrebuje uchlacholit, ze vsetci chlapi su svine

anonym_7b5838
23. apr 2026
@zuzana76

ach baby, zase ste naleteli nejakej frustrovanej podvedenej zene, ktora sa potrebuje uchlacholit, ze vsetci chlapi su svine

@zuzana76 presne tak