icon

Podvádzajú vás manželia? Test s prekvapivými výsledkami

21. apr 2026

Spolu s dvoma kamoškami robíme malý test inšpirovaný jedným príspevkom na Modrom koníku. Na zoznamke sme dva dni posielali chlapom vetu (citujem)

""Ak si zadaný, alebo ženatý, nechcem ti to vyčítať, ide iba o test a zaujíma ma, či je tvoja manželka,alebo priateľka prihlásená na Modrom koníku. Neskôr ti poviem prečo.""

Túto vetu sme poslali 243 chlapom a 84 odpovedalo kladne, teda že ich manželka, alebo priateľka je prihlásená na Modrom koníku. Mnohé z vás.

Tak čo poviete, baby? Je to dosť veľké číslo? Jedna tretina chlapov bez problémov prizná, že vás podvádza. Čo vy na to?

Strana
z8
macko1983
23. apr 2026

@anonym_autor ty si buď stará a frustrovana alebo len frustrovana a škaredá. Ináč si to fakt neviem predstaviť načo taká diskusia.Ved nech si každý robí čo chce, ak chlap podvádza raz mu nato žena príde a do cesty jej vojde niekto kto si ju zaslúži.

maya_hi
24. apr 2026
@anonym_9994aa

@maya_hi isteže 🤷 ale na MK sa vždy obviňuje žena lebo chudák chlap je len zvieratko ovládané pudmi (to si ja nemyslím, to je len výcuc z mnohých diskusií tu)

@anonym_9994aa ale zase povedzme si že príslovie Za všetkým hľadaj ženu, nevzniklo len tak 😏 Ak si porovnáme ženu, ktorá robí zlo a muža, tak žena je určite horšia. Ženy vedia viac ublížiť aj ako kamarátky aj ako partnerky, či matky. Majú väčší sklon k manipulácii vo vzťahu aj narcistickému rodičovstvu 😏 je to tak 🤷🏻‍♀️štatistiky neoklameme

anonym_f5e993
24. apr 2026

@anonym_autor z coho ste vydedukovali, ze manžel manzelku podvadza? Za to ze ona je na MK? A co ako? Tak muz ma prehlad. Ja v tomto vasom teste nevidim nic co by nasvedčovalo tomu, ze muž zahyba zene.

mischy00
24. apr 2026
@anonym_f5e993

@anonym_autor z coho ste vydedukovali, ze manžel manzelku podvadza? Za to ze ona je na MK? A co ako? Tak muz ma prehlad. Ja v tomto vasom teste nevidim nic co by nasvedčovalo tomu, ze muž zahyba zene.

@anonym_f5e993 ide o to, ze kontaktovala muzov na zoznamke ...počíta iba zadaných a zenatych, co majú svoje manželky na MK. Ak su na zoznamke, asi nehľadajú recepty 🙂

anonym_f5e993
24. apr 2026
@mischy00

@anonym_f5e993 ide o to, ze kontaktovala muzov na zoznamke ...počíta iba zadaných a zenatych, co majú svoje manželky na MK. Ak su na zoznamke, asi nehľadajú recepty 🙂

@mischy00 tak ak je zena stale na MK, co ma robit chlap? Robi to, co aj ona.....hlada 😆

mischy00
24. apr 2026
@anonym_f5e993

@mischy00 tak ak je zena stale na MK, co ma robit chlap? Robi to, co aj ona.....hlada 😆

@anonym_f5e993 to bude ďalšia anketa.....koľko času trávia drahé polovičky na MK ...

anonym_f5e993
24. apr 2026
@mischy00

@anonym_f5e993 to bude ďalšia anketa.....koľko času trávia drahé polovičky na MK ...

@mischy00 no dost 😆 .... a co si ma pocas tej doby chlap zacat? Nerieši svoju, riesi iné.

Strana
z8