Podvádzala ma? Pomoc so ženskou logikou
Milé ženy, potreboval by som pomôcť s hádankou do ktorej som sa dostal.. a asi iba iná žena to dokáže rozlúštiť. Podvádzala ma, alebo nie ?
Medzi dňom posledného spoločného sexu a dneškom je 55 dní.
Tri dni po našom poslednom sexe mi povedala, že ma opúšťa, lebo sa vraj zamilovala do iného.
35 dní po poslednom sexe som sa dozvedel, že ma už dávno duševne opustila, ale telesne iba v deň nášho posledného sexu,
... a jeho spoznala až týždeň po našom rozchode.
Dnes, po 55 dňoch od posledného sexu, som sa od nej dozvedel, že sa s ním stretáva
iba 1 - 2× mesačne. Vraj je zamilovaná a šťastná a s ním prežíva aj veci, ktoré so mnou nie, lebo vraj ich musela utláčať do úzadia pri mne.
Ale nerýp sa v tom... takýchto príbehov je plná r.ť... každý si tým prejde. Si chlap, tak nekňúraj, stalo sa... ic ďalej bez nej.
@mmooly keby tvoj manžel, v jeden deň lezie do jednej druhý deň do teba potom zasa do nej a zasa do teba,nevadilo by ti to?
@anonym_autor Omylom som miesto úpravy zmazala, tak ešte raz... byť tebou, tak ju zablokujem, vymažem konverzáciu... nebude úplne okej, keď ti potrebuje toto vypisovať, ale ty sa tým nemusíš nechať trápiť
@lindous uvedom si, že treba doriešiť rozvod deti, majetok. Ako ju vymažem Píšete tu hlúposti ktorých by ste sa same nedržali .
co ti to pomoze, ak by si aj zistil, ze ta nepodviedla? podla mna je to uz jedno, nema uz o teba zaujem, tiez by si sa mal uz zacat obzerat po inej. alebo si daj pauzu a byt chvilu sam, cas zahoji vsetky rany, neboj. 😉
@bronik89 Ja to viem, ale po rokoch manželstva sa dozvedieť že sa zamilovala do neho o tyždeň skôr ako sa spoznali. To dokážete iba vy ženy. a Po 2 stretnutiach jej dava väčšiu voľnosť ako ja?
@lindous uvedom si, že treba doriešiť rozvod deti, majetok. Ako ju vymažem Píšete tu hlúposti ktorých by ste sa same nedržali .
@anonym_autor sám vymazať nevieš, musíš požiadať o zmazanie... že spolu musíte niektoré veci doriešiť a sú tam deti, kvôli ktorým je kontakt nevyhnutný si mohol napísať rovno, vyhol by si sa týmto komentárom, ktoré ti v dobrom radia kontakt odstrihnúť (lebo zíde z očí, zíde z mysle je klišé, no pravdivé)... na základe toho, že máš od nej na msg za tie dni 3 správy, na ktoré si nereagoval podľa vlastných slov som myslela, že v kontakte nie ste a nepotrebujete už nič doriešiť... odpoveď na to, či ťa žena podvádzala ti nedá žiadna iná žena, z týchto informácií sa naozaj nedá nič s istotou vyvodiť, ale ja by som povedala, že nič tomu priamo nenaznačuje, minimálne nie z tu napísaného... ako som už písala, to že je zamilovaná treba brať s rezervou, je pobláznená niečím novým, to je normálne, sama ti povedala, že v hlave to mala ukončené už dávno, vtedy sa človek po rozchode ľahšie posunie ďalej, lebo on je s rozchodom vyrovnaný ešte pred tým ako sa k nemu odhodlá
@bronik89 Ja to viem, ale po rokoch manželstva sa dozvedieť že sa zamilovala do neho o tyždeň skôr ako sa spoznali. To dokážete iba vy ženy. a Po 2 stretnutiach jej dava väčšiu voľnosť ako ja?
@anonym_autor a k tomu, že to dokážu iba ženy... môj bývalý mi cca 2-3 týždne po našom rozchode oznámil, že sa dal dokopy s našou spoločnou známou, sú spolu do dnes už niekoľko rokov... toto naozaj nie je o pohlaví
@anonym_autor Aha, chapem, takze to je/bola manzelka. Ok, tak potom ju len tak bloknut nemozes. Ci ta podvadzala alebo nie, je teraz uplne irelevantne, lebo uz zije s druhym a teda vasmu manzelstvu verna neostala. Nestoji ti taky clovek za to, aby si jej nejake myslienky venoval. Naozaj sa teraz zameraj na seba a deti, aby vas rozvod prebehol hladko a bez konfliktov, aby deti z toho mali co najmensiu traumu. Tiez ma manzel v manzelstve podvadzal, viem ako sa citis, ale ver mi. Takato osoba nestoji za ziadne tvoje slzy.
Anglický lord zistí, že jeho krásna mladá žena trávi hodne času s jedným mladíkom. Domnieva, že ho podvádza. Chce si byť úplne istý, tak sa rozhodne, že ju dá sledovať súkromným detektívom. Po určitom čase sa s ním stretne a on mu podáva hlásenie:
"Tak lady sa včera podvečer stretla s tým gentlemanom a odišli spolu do nočného podniku. Tam vypili nejaké drinky a tancovali spolu. Pred polnocou sa vrátili sem do vily taxíkom a prešli si do salónu v západnom trakte, kde som ich mohol sledovať ďalekohľadom. Chvíľu sa spolu zhovárali a potom sa usadili na sofa. Vypili ešte fľašu šampanského a potom ten gentleman vzal lady do náručia a začali sa náruživo bozkávať. Počas tohto bozkávania si navzájom vyzliekli šaty. Potom ten gentleman vzal lady do náručia a odniesol ju do spálne vedľa. Nato sa tam zhaslo svetlo, takže som už nič viac nevidel."
Lord zalomí rukami a zúfalo zvolá: "Oh my God, zase tá strašná neistota!"
@minka201 Uz takto po rozchode a oni sa rozisli by som po tom nepatrala. Patrat mal kym boli este spolu.
@motylik2559 Tak asi nevedel, že má druhého, keď sa ešte dokázala milovať s ním. A rozídení boli v podstate v tom momente, keď mu povedala, že ho opúšťa. Takže nedá sa z minúty na minútu prepnúť nastavenie mysle na to, že už je ex, už ma nič o ňom nezaujíma.
@motylik2559 Tak asi nevedel, že má druhého, keď sa ešte dokázala milovať s ním. A rozídení boli v podstate v tom momente, keď mu povedala, že ho opúšťa. Takže nedá sa z minúty na minútu prepnúť nastavenie mysle na to, že už je ex, už ma nič o ňom nezaujíma.
@minka201 Lenze takto si to zbytocne bude este stazovat, ked bude patrat co bolo pred 55 dnami🤦♀️ a naco sa v tom az takto jatrit? radsej nech ide dalej a nevrta sa v bahne. Take zmyslanie este nikdy nikomu nepomohlo. Nepoviem kebyze to uzavrie,ze ok zrejme ma podviedla, nestala tym padom za to...ale on sa v tom vrta PO ROZCHODE a este k tomu na pocet dni, kedy bolo co🤦♀️🤦♀️ a to je uz riadne z cesty, lebo sam sebe tym len zbytocne ublizuje🙄🤦♀️🤷♀️
@anonym_autor Poviem ti tak nikdy sa nespoliehaj na nikoho, ak budeš mať aj ďalšiu ženu niekedy ani tam nedávaj ruku do ohňa nikdy. Ženy si emočné stačí že začne byť emočne nespokojná a ona racionálne nebude rozmýšľať má pocit, že to chce ukončiť tak to ukončí bez ľútosti a ženské okolie jej ešte pomoze tým prejsť s tým že povie aký to bol debil ten bývalý dobre že si mu dala košom😁. Proste ber že ženy riadia emócie a tie sú také nestále že až. Je pravda že je tu dvojitý meter keby chlap povedal priamo žene to čo oka tebe tak ho tu ženy roztrhaný aký je chrapun necitlivý a tak proste curak. Ale keď ženy toto robia takto nepriamo tak nik nenapíše skoro aká je ona koza pribrzdena😁. Iba že si chlap tak sa máš vzmužit a neplakať. Keby to bola žena tak ju tu všetci utesuju s tým že chlap je dilino😁
@anonym_autor je uplne bezpredmetné či ťa podvádzala alebo nie....rozišli ste sa , chápeš to? má iného partnera a je už uplne jedno či s ním bola keď ste boli vo vzťahu alebo nie......je to jedno a je to bezpredmetné, keďže je koniec....musíš urobiť hrubú čiaru a posunúť sa vpred....
Pribeh bez konca? Preslo viac ako sto dni od sexu. Ma to pokracovanie ?

@motylik2559 Keby sa v pondelok s tebou tvoj muž ešte normálne miloval a vo štvrtok by ti oznámil, že sa s tebou rozchádza, lebo je zaľúbený do inej, vôbec by ťa nezaujímalo, či s vami dvomi spával na striedačku alebo ich vzťah ešte len začína? Veď už len kvôli pohlavným chorobám by ma to zaujímalo.
@minka201 Presne. Napisala si to presne ako to citim.