Podvádzanie a rozvod
Ahojte, asi 2,5 roka som podvádzala manžela s kolegom, jednalo sa o občasné stretnutia 1-2x do mesiaca za účelom sexu a porozprávania sa a obaja sme to chceli cca o mesiac z rôznych príčin ukončiť. Manžel ma však pred pár dňami načapal s kolegom ako sa na ulici objímame a bozkávame a nafotil si nás. On tvrdí, že to bolo náhodou, ja si myslím, že mal tušenie, ale to je úplne jedno.
Ja som sa manželovi so všetkým priznala, povedala som mu úplnú pravdu, ospravedlnila som sa mu a že to okamžite ukončím. No on chce rozvod, ja rozvod nechcem, je mi to celé ľúto, manžela potrebujem a chcem aby mi dal druhú šancu.
Moja otázka znie, že či nás súd rozvedie v takomto prípade, teda že manžel podá návrh a chce sa rozviesť, lebo som ho podvádzala, čo priznávam, ale ja sa rozviesť vyslovene nechcem a chcem, aby naše manželsvo pokračovalo a chcem manželovi dokázať, že nie som taká "sviňa" a už to nikdy v živote neurobím. Ďakujem.
@veronika_nicky to myslíš vážne, že by si sa chcela zabiť? Pán Boh chce od nás pokánie, skrúšeného ducha, možno za svoju nerozvážnosť zoberieme aj tvrdy trest, ako sa tu píše, kalich horkosti až do dna, ale samovraždu od nas Boh nežiada a cesta do neba je len cez Ježiša Krista a odpustenie hriechov. Inak pokoj duše ani na druhom svete nenajdeš, ale mam pre teba povzbudive slovo, že aj "smilnici" Boh odpustil, ked sa kajala...a pomysli si na svoje deti, ako sa budu citiť, ked sa rodičia rozvedu a mamka si potom vezme život? srdce by mi puklo,,,Ty osciluješ z extremu do extremu, najprv muža nenavidiš, potom sa nebavite, potom je pre teba zrazu cely svet, raz je milenec dobry, raz samovražda super,,Proste prevezmi zodpovednosť za svoje činy, tak sa najlepšie poučiš a vykročiš tou spravnou nohou..ano su rozchody, ale ja v takom pripade samovraždu neuznavam ako riešenie, maš 3 deti..Moja kolegyna so 4 detmi si zariadila život, mala aj frajerov, ale proste neupadala na duchu. robila obyčajnu predavačku v Kauflande, potom si našla lepšie v banke, žiadne hogo fogo. Netopila sa v statisicoch ani nejedla zlatou lyžičkou. Hlavu hore -taketo pohrebne reči. Rozvod nie je koniec sveta !!
@veronika_nicky Písala si, že chceš dokázať manželovi, že predsa len nie si taká ,,sviňa". Tak mu to dokáž. Dokáž mu to tým, že tu budeš pre svoje deti a budeš im dobrou matkou aj v prípade, že vás rozvedú a budeš musieť odísť zo spoločnej domácnosti a uživiť sa len z vlastného zárobku.
@veronika_nicky Zena, vzchop sa a nauc sa problemy riesit a nie pred nimi utekat. Sama vidis, ze pred nimi neujdes, vzdy ta dobehnu. A nechat ich riesenie na ostatnych (vratane vlastnych deti), je uz vrchol sebectva.
A ked uz takto pišeš, ze dobrovolne sa odobrat a prist o muza, peniaze, deti, strechu nad hlavou - tak ty si potom.musela vediet, ze sa to prevali.3 roky je dost.Nie si posledna rozvedena vo vesmire.Niktorej zatial deti neodobrali.Ked je chlap taky fantasticky otec, neprestane sa o nich starat len preto, že nie ste spolu.Ze im kupi tenisky a zaplati kruźky, nepochybujem.Na tebe bude len ten najom a stravu, ale aj to sa da zmaknut Ked je kazde 3 dieta narodene mimo manzelstva a kazde druhe konci rozvodom, tak stovky źien žiju bez muźov a zvladaju to.. neviem, teraz čo ta vlastne viac mrzi, tie peniaze, manžel čo si ta 5 rokov nevšima, deti, kt.asi pojduk tebe-či ze nebudes mat byvanie? to si musite s mužom dohodnut.Ak už teraz rozmyslaš nad samovraždou otazka je, či ti ten sex stal za to? Lebo ja som za to, aby ludia si stali za svojimi rozhodnutiami a potom sa k nim postavili čelom a nie skratove konania a vykriky do tmy..Vidiš, ty si pre mna cudzia žena a predsa sa ta snažim povzbudiť.O čo viac tvoja rodina a najbližši, kt.na tebe zaleži...
Ako žijete? Udobrili ste sa?
Pri 3 deťoch máš na to čas aj chuť (okrem manžela)? Sa divím, divím.
@rol76 Dobre si spravil,dostala,co si zasluzila. Prepac za uprimnost,ja som myslela,ze tohto su schopni len chlapi. Ale,ze si zena/matka sama rozbije rodinu len preto,ze rozmysla medzinozim,tak to ma sokovalo. A este ma tolko guraze,ze ani teraz neda svojmu muzovi pokoj a bude mu sceny robit🤦♀️
@iwesska
@iwesska To je v pohode. Viem co je môj problém, že som až príliš dobrý k svojim ženám, a po čase to začínajú využívať Už dva krát ma odviedli. Ale našťastie nie som na nikom závislý, mám svoj r.dom,v týchej dedine, s peknou záhradkou, varím, perem upratujem, nepijem alkohol, aj do senku chodím len na kávu cca. 2x do mesiaca, a na turistiku. Mám 49 r.,a len také ženy preferujem, v mojom veku. Oni už majú niečo za sebou. 🙂

@veronika_nicky a co ti radi pan dokonaly, ktory ta 2.5 roka vedel tak trpezlivo vypocut a utesit? ci teraz stiahol chvost?