icon

Pokazila som rande

28. feb 2026

Ahojte. Budem rada, ak sa tu niekto vyjadrí k nasledovnej situácii:
Šla som na rande s jedným mužom (nie prvé) a vzala som naň aj jednu známu. Asi som si chcela otestovať jeho hranice, ich interakciu, možno samu seba, neviem... Od začiatku si oni dvaja sadli a debatovali, akoby som tam nebola. Po dvoch hodinách nudy som zavolala jednému kamarátovi, aby sa k nám pripojil. Prišiel a konečne sa harmonicky rozprúdila debata všetkými smermi.
Celý ten večer ma môj objekt záujmu ignoroval a prehodil so mnou dokopy pár viet a necítila som sa s ním vôbec príjemne. Mala som navyše pocit, akoby ma chcel vytrestať za to, že sme nemali stretnutie len my dvaja. Keď som si to chcela s ním vysvetliť, lebo sme na okamih ostali spolu sami, tak dával vyhýbavé odpovede a tváril sa, že je všetko v poriadku. Večer ubiehal ďalej, akoby sa nič nestalo a nakoniec ma odviezol domov môj kamarát a v rande s pánom pokračovala dotyčná známa.
Pokazila som to, alebo robím zbytočnú drámu? Ako sa mám zachovať pri najbližšom stretnutí? Má význam venovať tomu čas, energiu, alebo kašlať na to?

Strana
z3
anonym_5e81e6
28. feb 2026

Načo berieš na rande kamošku? Nepochopím...ale tak co uz, ak si s nou sadol viac ako s tebou tak si uz tak ci tak mimo hry a žiadne ďalšie stretnutie nebude.

Nechal ta odist s kamaratom a on tam zostal s tvojou kamoškou. Tam mas odpoved

anonym_017bf4
28. feb 2026

Už pretahuje tvoju známu. Neviem, čo si čakala, keď dobrovoľne si mu ponúkla inú ženu, ktorá nemá problém flirtovať s potencionálnym frajerom svojej kamarátky priamo pred ňou. Vyberás si zlých kamarátov a frajerov

ivik4
28. feb 2026

Ale to je tvoj problem ze si na RANDE tahala dalsiu zenu 😀. Pane boze
A ano, asi si s nou viac rozumie. Bohuzial

enmery
28. feb 2026

Akože vážne?😂

huxy
28. feb 2026

No aký len úžasný nápad, zobrať na rande svoju známu 🙈

anonym_2efa89
28. feb 2026

@anonym_autor Sama si sa odpísala. Panebože, ako môžeš byty takáto sprostá a doviesť na rande druhú ženu? Otestuj si ešte svoje IQ.

doriiis
28. feb 2026

No jo. Chcela si byť hrdinka a testovať chlapa a tak si dopadla. 😀Sorry, ale tak ti treba

anonym_99d2d1
28. feb 2026

Snáď je to vymyslená téma lebo inak nie si normálna. Ja vo všeobecnosti vôbec nechápem tieto otestovania a skúšky chlapov. Ešte sa ho spýtaj, či by ťa ľúbil aj keby si bola dážďovka. Ak nepovie áno, tak je to riadny red flag.

lindous
28. feb 2026

Pokazila ako pokazila... keď s niekým randím, zoznamujeme sa, nebudem ťahať na rande ďalších ľudí, pokiaľ sa spoločne nedohodneme na nejakej aktivite s kamošmi napr., ale rande v trojici je riadny úlet... ale že si sadli lepšie, to sa mohlo stať aj s inou ženou a inokedy, zjavne z teba nebol až tak paf... a zbytočne podľa mňa riešiš ako sa chovať na ďalšom stretnutí, lebo si nemyslím, že príde naň pozvanie... poučenie do budúcna, nehrať hry

tatiana288
28. feb 2026

Si predstav, keby tam on dotiahol svojho známeho, bola by si z toho nadšená?

anonym_66ee16
28. feb 2026

Zly namet na telenovelu, prilis nasilu vymyslene. Das si rande, pripojis kamosku, ta nevie, co s volnym casom, bez problemov flirtuje s tvojim rande. Potom zavolas kamosovi a on hned na zavolanie dobehne, lebo sa doma nudi.

autor
28. feb 2026
@anonym_017bf4

Už pretahuje tvoju známu. Neviem, čo si čakala, keď dobrovoľne si mu ponúkla inú ženu, ktorá nemá problém flirtovať s potencionálnym frajerom svojej kamarátky priamo pred ňou. Vyberás si zlých kamarátov a frajerov

Bol vopred informovaný, že ona dve hodinky s nami posedí a že pôjde. Sama to navrhla. A potom som sa jej nemohla zbaviť a ona nepochopila, že je tam navyše.
@anonym_017bf4

huxy
28. feb 2026
@anonym_autor

Bol vopred informovaný, že ona dve hodinky s nami posedí a že pôjde. Sama to navrhla. A potom som sa jej nemohla zbaviť a ona nepochopila, že je tam navyše.
@anonym_017bf4

@anonym_autor tak ale je to len tvoja blbosť, prečo si do toho vôbec šla

anonym_214431
28. feb 2026

Si skvela dohadzovačka. Ťahať na rande známu, to robia 15 ročne pubertacky

anonym_017bf4
28. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_017bf4

@anonym_autor ... Súhlasím s názorom, že si zato môžeš sama. Po tých dvoch hodinách si bola navyše ty. Fakt neviem, čo si cakala

autor
28. feb 2026
@tatiana288

Si predstav, keby tam on dotiahol svojho známeho, bola by si z toho nadšená?

@tatiana288 si predstav, že som si to zažila a nie raz a vôbec to nevypovedá o kvalite človeka či rande. Keď sa raz s človekom dobre cítim, je mi jedno, s kým sme a kde sme.

ljmmm
28. feb 2026

lol na tejto story sa raz dobre zasmejes

autor
28. feb 2026
@anonym_66ee16

Zly namet na telenovelu, prilis nasilu vymyslene. Das si rande, pripojis kamosku, ta nevie, co s volnym casom, bez problemov flirtuje s tvojim rande. Potom zavolas kamosovi a on hned na zavolanie dobehne, lebo sa doma nudi.

@anonym_66ee16 nie, takto to nebolo, ale nemienim tu vypisovať o tom romány a detaily. To nie je ani podstatné.

autor
28. feb 2026
@anonym_5e81e6

Načo berieš na rande kamošku? Nepochopím...ale tak co uz, ak si s nou sadol viac ako s tebou tak si uz tak ci tak mimo hry a žiadne ďalšie stretnutie nebude.

Nechal ta odist s kamaratom a on tam zostal s tvojou kamoškou. Tam mas odpoved

@anonym_5e81e6 ďakujem za normálnu odpoveď, tiež si to myslím.

autor
28. feb 2026
@ljmmm

lol na tejto story sa raz dobre zasmejes

@ljmmm už teraz sa na tom smejem 😁😁😁

barka1
28. feb 2026

Tak chcela si testovat. Vysledok je iny, než si predpokladala, ale tiez sa počíta. Akykolvek další tah by som nechala na nom. A možno už žiadny nebude.

muchotrafka298
28. feb 2026

Toto je jak telenovela. Na rande sa ziadny dalsi clovek neberie. Na co? Mas ponaucenie, teraz si mozes tak hlavu tlct o stenu nad vlastnou hlupostou. Tak ho zaujala viac ako ty, normalne sa take veci deju. Co s tym chces robit? Akoze ist za nou a povedat jej ze je zla zena, lebo ty si ho chcela? Sa ti vysmeje a on Ta zablokuje vsade kde sa bude dat.
Mne sa raz stalo, ze ma kamaratka zavolala na urcitu sportovu aktivitu s tym, ze potom si pojdeme sadnut a ze ci moze ist aj jej kamos. Hovorim sak dobre, nie je problem. Teda to nebol jej kamos, ale napadnik, ktoreho sa ona chcela zbavit. Cele to bola jedna katastrofa, ze on na nu pozeral ako na svaty obrazok, mna pozdravil zo slusnosti a ja som tam potom cely cas sedela jak trubka. On to nevedel, ze ona mi ho dohadzuje. Ani nemal zaujem a ja tiez nie. Ale ona bola z toho dost nestastna, ze ved sme sa mali bavit. Tak som jej povedala, ze ona ked ho nechce, nech mu to povie sama.

viestta
28. feb 2026

@anonym_autor odkedy sa na rande nosi kamoska? 🙄

tatiana288
28. feb 2026
@anonym_autor

@tatiana288 si predstav, že som si to zažila a nie raz a vôbec to nevypovedá o kvalite človeka či rande. Keď sa raz s človekom dobre cítim, je mi jedno, s kým sme a kde sme.

@anonym_autor A koľko máš rokov, keď si na schôdzku s chlapom berieš kamarátku, aby si si vyskúšala jeho reakcie? 17? Takéto veci, keď už tak, sa preberajú s dotyčným dopredu. Nie, že on čaká teba a ty sa dovalíš s kamarátkou ako pubertiačka. Skúšala si až si doskúšala 😀 Kamarátka mu očividne sadla viac.

anonym_321024
28. feb 2026

@anonym_autor bože ty si puľka 😅

katica06
28. feb 2026

@anonym_autor kto druhému jamu kope sám do nej spadne

alickapusinka
28. feb 2026

Ked som si to prečitala nemohla som uveriť.Na rande ťahať kamarátku a potom sa čudovať prečo sa s tebou nerozpraval.Pane bože dospej a už máš ponaučenie že taku školacku chybu neurobiš.Nie nechce ťa už ma iný objekt dotyčnu.Ja som len nepochopila že načo si tam ťahala kamarátku ked ste sa chceli stretnuť len vy dvaja nepochopim vôbec.Ak si ho chcela tak si sa sama potrestala.

anonym_2a8a3a
28. feb 2026

📌vymyslene.

autor
28. feb 2026
@alickapusinka

Ked som si to prečitala nemohla som uveriť.Na rande ťahať kamarátku a potom sa čudovať prečo sa s tebou nerozpraval.Pane bože dospej a už máš ponaučenie že taku školacku chybu neurobiš.Nie nechce ťa už ma iný objekt dotyčnu.Ja som len nepochopila že načo si tam ťahala kamarátku ked ste sa chceli stretnuť len vy dvaja nepochopim vôbec.Ak si ho chcela tak si sa sama potrestala.

@viestta
@alickapusinka aby som sa dozvedela, či som bola jedna z možností?

autor
28. feb 2026
@anonym_2a8a3a

📌vymyslene.

@anonym_2a8a3a ty si vymyslene...

Strana
z3