icon

Pokračuje manžel v nevere?

4. jan 2026

Asi pred dvomi mesiacmi som mužovi našla v mobile fotky erotické správy ,ako miluje kolegyňu v robote. Sľubil, že s tým prestal. Dnes zaspal a našla som mu zasa všetko zablokované kde si písali každá aplikácia zvlášť. Aj galéria všetko. Čiže som sa nikam nemohla pozrieť. Myslíte, že v tom pokračuje ?

anonym_a3c05e
5. jan 2026
@cyneric

@enmery To je pekný sentiment, mať zaheslovaný telefón by som povedala že je z hľadiska bezpečnosti v súčasnosti bežná vec, či už kvôli bankovým aplikáciám, sociálnej, poisťovni, po novom občiansky preukaz, e-mail a tak ďalej. Ale áno, súkromie brrr, na to strácame právo podpisom manželskej zmluvy, zabudla som.

@simona20201309 Som asi naivný bežný človek, nenapadne mi otvoriť list ktorý nie je adresovaný mne, nemám potrebu sliediť v elektronike ktorá nie je moja a nemám ani tendenciu podozrievať partnera z nevery. Bez ohľadu na to či by sa to "potvrdilo" alebo "vyvrátilo", na čo by mi bol v živote partner ktorému (už) neverím?

@anonym_a3c05e To isté čo som písala pri prvom, je skvelé že si veríte ale je aj rovnako skvelé keď máte elektroniku ktorú používate na predpokladám platenie účtov mimo iného, pod heslom. 😅 Ale to je tiež o dohode, že si navzájom poznáte heslá.

@cyneric nie, neplatíme mobilom

anonym_a3c05e
5. jan 2026
@anonym_3672f2

@anonym_a3c05e jedine on je chudák keď podvádza sorry not sorry a úplne je mi u pici čo si kto o tom myslí bývalému som to tak urobila smiala s a celá ulica na ňom ;)

@anonym_3672f2 to si ty, ja by som sa k tomu nikdy neznížila a že sa smiala celá ulica? Aj to vieš, čo si mysleli o tebe?

anonym_48e0e0
5. jan 2026
@anonym_3672f2

@anonym_a3c05e jedine on je chudák keď podvádza sorry not sorry a úplne je mi u pici čo si kto o tom myslí bývalému som to tak urobila smiala s a celá ulica na ňom ;)

@anonym_3672f2 tvoje vyjadrovanie aj konanie svedci akurat o tvojom intelekte, ktory nie je nijak ohromujuci. Spravila si sliepku predovsetkym zo seba, potom ani niet divu, ze ta podvadzal.. ved kto by si vazil emocne labilnu zenu na hrane debility.

arek00
5. jan 2026

K otazke či ťa podvádza aj teraz? Treba mat na to tvrdenie dôkaz. Momentalne sa nachadzas v neprijemnej situacii, lebo tvoja mysel pracue v rezime neistoty či podvadza, kedze si vsetko zahesloval. Jediny sposob je bud mu na tu meveru prides a budes ho nejako sledovat (cez kamaratov a tak podobne). Vypitaj si heslo od jeho mobilu nech ho vies aj ty...ved vsetky aplikacie na platenie su aj tak samostatne zaheslovane a tie hesla si nepytaj. Ale ak tam bude mat zaheslovane fotky, zoznamky a podobne, tak si vypitaj heslo aj od toho. Ja som z tych, co nemaju telefon zaheslovany vobec a ma k nemu pristup cela moja rodina 24 hodin v kuse. A dokonca aj do mojho pocitaca... donekonecna sa tu omiela že dovera je zaklad. Ak to zhrniem, neveru mu musis len dokazat a je to velmi jednoche, len sa o to musis pricinit. A nie je to vobec hanba si to zistovat, je to uplne prirodzene. Zase pouzijem otrepanu frazu, doveruj, ale preveruj a v tvojom pripade mas na to prerovanie pravo, lebo dovera je naštrbená. Vela zdaru slečna 🌹✌️

nevenka
5. jan 2026
@anonym_a3c05e

@nevenka nie každý mibilom platí, nie každý tam má bankové aplikácie

@anonym_a3c05e pre mna, za mna. Ja pisem o beznych ludoch a beznych veciach, pre mna normalne mat zaheslovany telefon a neskryvam nic. Pointa Ti usla.

anonym_1fc476
5. jan 2026

@anonym_autor mate deti? Sú už odrastene, či ešte malé?

autor
5. jan 2026

Predtým mal heslo iba na hlavnom profile. Teraz má heslo na každú aplikáciu zvlášť. Čo som stihla pozret tak WhatsApp, Pokec, Galéria dokonca aj Google mal pod heslom. To predtým nemal. Takže to všetko spravil až potom ako som mu predtým na to prišla.

kavasmliekom
5. jan 2026

Vieš čo by som spravila ja? Urobila by som raňajky, usmiala sa a pri káve mu povedala, aby mi hneď teraz ukázal mobil. Nech si ho odblokuje a ty si chceš byť len istá, že v tom nepokračuje. Ak odmietne, nech si dopije poslednú kávu a môže ísť. Viac by som neriešila.

luccys
5. jan 2026
@anonym_ec4006

@anonym_autor nie, ved slubil ze s tym prestal

@anonym_ec4006 A prestal milovat kolegynu zo dna na den. To je rekord! Muz snov, treba sa ho drzat😃😆

betulinka1
5. jan 2026
@anonym_a3c05e

@cyneric nemáme nič zablokované, ani PC ani mobily, prečo aj, nemáme tam čo skrývať, nemáme dôvod sa jeden druhému v mobile hrabať, ale bežne povieme jeden druhému, pozri, čo prišlo za SMS, alebo správu na messenger a prípadne odpíš, nemám čisté ruky, sprchujem sa, nemám okuliare...ja zase nie som v stave pochopiť, čo také by som tam mala ja alebo muž skrývať, že by to niekto iný nemal vidieť. Kľudne požičiam mobil aj tebe
@anonym_autor to je už hádam jedno, pre mňa by to bola tak či tak konečná

@anonym_a3c05e presne ako si napisala. Moje hesla na mail aj mobil, IB ma aj moja sestra, nie len moj manzel.
Tie ktore pisete, ze sukromie….. My sme v rodine zazili nečakanú tragickú smrt, mama spravovala komplet vsetky financie, ucty, platby. Otec to neriesil, Ved mama to mala pod kontrolou. A teda, zruteny otec nevybavil nic. Zo sestrou sme museli obtelefonavat elektrinu, plyn, vodu aby ich aspon nevypli. Co sa ma platit, kam, kolko. Kde boli poistky, co sa kedy plati. 🙈🙈🙈 od vtedy mame so sestrou vsetky hesla vsade a aj manzel. Plus mam pekne usporadane dokumenty. V mailoch su faktury. Ja viem, ze toto nikoho nenapadne ale proste Ved, ked si tam nepíšem s milecami, tak preco by som nemala dat pristup muzovi na moj mail, telefon…..

anonym_3672f2
5. jan 2026
@anonym_48e0e0

@anonym_3672f2 tvoje vyjadrovanie aj konanie svedci akurat o tvojom intelekte, ktory nie je nijak ohromujuci. Spravila si sliepku predovsetkym zo seba, potom ani niet divu, ze ta podvadzal.. ved kto by si vazil emocne labilnu zenu na hrane debility.

@anonym_48e0e0 keď myslíš pre na je podstatné že som sa zbavila debila súčasný manžel je zlatíčko a žije sa nám najlepšie 🙏

motylik2559
5. jan 2026

@anonym_autor Ahoj, kedze uz predtym bol problem a si mu na nejake veci prisla a on teraz tolko appiek zahesloval, tak svedomie rozhodne ciste mat nebude. A co je horsie,ze ti este vedome klame do oci. Lenze teraz co? Sadnut si s nim a pytat hesla, nech to pred tebou otvori a ze ked nema co skryvat nebude mat s tym problem? Ano teoreticky takto by si to mohla na neho skusit. Lebo inak nemas ako "vystopovat" jeho neveru. Ale ten chlap ma rozhodne za usami.

anonym_db29c3
5. jan 2026
@anonym_3672f2

@anonym_3672f2 myslím ze sa smiali na tebe, nie na ňom. Si trápna

anonym_15702c
5. jan 2026
@cyneric

@enmery To je pekný sentiment, mať zaheslovaný telefón by som povedala že je z hľadiska bezpečnosti v súčasnosti bežná vec, či už kvôli bankovým aplikáciám, sociálnej, poisťovni, po novom občiansky preukaz, e-mail a tak ďalej. Ale áno, súkromie brrr, na to strácame právo podpisom manželskej zmluvy, zabudla som.

@simona20201309 Som asi naivný bežný človek, nenapadne mi otvoriť list ktorý nie je adresovaný mne, nemám potrebu sliediť v elektronike ktorá nie je moja a nemám ani tendenciu podozrievať partnera z nevery. Bez ohľadu na to či by sa to "potvrdilo" alebo "vyvrátilo", na čo by mi bol v živote partner ktorému (už) neverím?

@anonym_a3c05e To isté čo som písala pri prvom, je skvelé že si veríte ale je aj rovnako skvelé keď máte elektroniku ktorú používate na predpokladám platenie účtov mimo iného, pod heslom. 😅 Ale to je tiež o dohode, že si navzájom poznáte heslá.

@cyneric
Mojej zene drblo je paranoidna ma tak viacnasobne zaheslovany telefon ze ked je dakdo vola tak kym odhesluje ten zlozi, jej hesla neviem ani ma nezaujmaju len sa smejem aj tak ked dakdo zavola rano predtym ako sa namaluje nemoze telefonovat lebo telefon ju nepozna, Ja mam len poslednych 6 mesiacov aj to ma ona prinutila mam tam bankove applikacie.

anonym_3672f2
5. jan 2026
@anonym_db29c3

@anonym_3672f2 myslím ze sa smiali na tebe, nie na ňom. Si trápna

@anonym_db29c3 čo je trápne na tom že si človek nenechá skákať po hlave? Čo ste tu fakt len také chudinky ktoré chlapi podvádzajú a nevadí vám to? To vás ľutujem celkom
Smiali sa na ňom, koľki potom s ním aj prerušili kontakt lebo im prišiel nechutný

anonym_1fc476
5. jan 2026

@anonym_autor ja poznám príbeh, kedy môj kamarát, takmer ako ďalší brat, uplne zblbol na par mesiacov a začal si s kolegyňou. Nikdy by som to do neho nepovedala. Keď mu na to žena cez mobil prišla, naozaj s tým sekol zo dňa na deň. Povedal, že sa prelakol, že príde o ženu, ale obrovským motivatorom bol ich 4r syn, bal sa, že príde o vzácne momenty a ze chlapec bude vyrastať, nebodaj pod dozorom náhradného otecka(neviem, či ty autorka máš deti). Avšak, odkedy mu žena vošla do mobilu, zablokoval ho a má to tak doteraz.Uz sú to 3 roky, všetko sa postupne ukludnilo a chlap, keď som sa spýtala, prečo, tak to vyhodnotil ako pomatenie zmyslov, ktoré nestalo potom za ten následný stres, ktorý všetci prežívali.

taktotedanie
5. jan 2026

@anonym_autor ano
A nerozumiem ako si toto ponizenie ako zena mohla “prekusnut” a zit dalej ako keby sa ani nic nestalo
Evidentne mu uz neveris, ked vsetko kontrolujes

anonym_04f417
5. jan 2026
@cyneric

Prehľadávať sa inému človeku v osobných veciach (aj keď je to “predsa muž”) je tiež úbohé. Súkromie prežitok doby? 🫠 To by som na jeho mieste tiež mala zaheslované všetko aj kalkulačku.

@cyneric tak asi mala podozrenie, ktore sa potvrdilo, ake sukromie? A ze ju odrbava, klame a nici ju je ok? Len chudacikovi neist do telefonu, nech sa kurvi dalej, ja toto nepochopim

zmrzlinka8
5. jan 2026
@enmery

@cyneric Človek, ktorý nemá čo skrývať, nemusí pred partnerom nič blokovať. Teraz si predstavujem moju babku, otca alebo staršiu generáciu, niekto vola na pevnú a výkriky, "to je moje sukromie", preco si to zdihol/la. Príde list, z banky dajme tomu, moje súkromie/napr porobil dlhy a polovička o tom nevie/. Samozrejme je úplne mimo sliediť ako chorý žiarlivý pes, títo tým pádom nemali byt dávno spolu, ale už vám z toho "moje sukromie" úplne kvapká na vedenie niektorým.

@enmery 👍👍

anonym_96d78b
5. jan 2026
@cyneric

Prehľadávať sa inému človeku v osobných veciach (aj keď je to “predsa muž”) je tiež úbohé. Súkromie prežitok doby? 🫠 To by som na jeho mieste tiež mala zaheslované všetko aj kalkulačku.

@anonym_04f417 A niekedy ani vtedy nie.

@cyneric Ak mas dovod? A robilo sa to aj predtym. Zeny sa hrabali v obleceni muza, novy parfem, zvysky ruzu, vlasy na obleceni, v aute, zaspinene slipy....

anonym_84dc4f
5. jan 2026

@anonym_autor tato zufalka bez sebaucty tu uz pisala. Je uplne jedno, ci mu na neveru pride alebo nie, aj tak od neho neodíde takze zbytocne pisat.

anonym_1e1143
5. jan 2026

@anonym_autor začni aj ty
@anonym_autor

koniarova
5. jan 2026
@anonym_a3c05e

@nevenka nie každý mibilom platí, nie každý tam má bankové aplikácie

@anonym_a3c05e drvivá väčšina áno.

anonym_a3c05e
5. jan 2026
@koniarova

@anonym_a3c05e drvivá väčšina áno.

@koniarova v tom prípade je problém, aby poznali manželia navzájom svoje heslá? Ja osobne s tým nemám najmenší problém

jblheart
5. jan 2026

Ak ťa oklamal raz, že prestane a nič tak ťa nebude mať problém oklamať aj v budúcnosti. Dôveru je ťažké získať keď ju raz stratiš.

anonym_2545eb
5. jan 2026

Minule som bol s milenkou na hoteli a po sexe mi prisla sprava. Opytala sa ci to je dalsia? A ja ved si to precitaj a budem ti diktovat co jej napises. A aj napisala druhej ktoru riesim co som jej diktoval. Ziadne ziarlenie. Kazdy vie ze ide len o sex.

anonym_1fc476
5. jan 2026
@anonym_84dc4f

@anonym_autor tato zufalka bez sebaucty tu uz pisala. Je uplne jedno, ci mu na neveru pride alebo nie, aj tak od neho neodíde takze zbytocne pisat.

@anonym_84dc4f to sa dá ako s určitosťou zistiť, mam pocit, že všetky príspevky o nevere sú strašne podobné

sasa1310
5. jan 2026
@anonym_3672f2

@anonym_3672f2 no ja by som sa smiala na tebe, keby som to videla

sasa1310
5. jan 2026

@anonym_autor ty si myslíš, že sa dá len tak ľahko odmilovať? Veď písal, že miluje kolegyňu. Tam kde sú city už ide všetko bokom. Takže sa divím, že si mu vôbec verila a ostala si s ním.

marcela880
5. jan 2026

@anonym_autor Ahoj, ja som nieco podobne nasla v mobile mojho muza, ked sa sprchoval.Bola to jeho asistentka, len nebola som si moc ista ci je do nej zalubeny, alebo ju mam len rad , ako cloveka. ked som sa na to pytala, tak mi povedal, ze to nemam riesit.
ze si domyslam.
Preto sa pytam, ci len to nie je , tak ako u mna