Pol roka žije s inou, podviedol ma a ja k nemu stále niečo cítim
No uz vidím ako ma tu ukamenujete.
Písala som sem príspevok ked ma manžel opustil. Kludne čítajte. Prešla som si veľkým sklamaním a bolesťami zo zrady. Nenavidim ho a predsa k nemu stále nieco cítim. Ked si spomeniem co mi urobil a s kým teraz je, je mi z toho zle. Je mi bez neho dobre lebo ma nikto nebuzeruje, som kludnejsia, sebavedomejšia, no aj tak som občas zúfalá z toho, ze nie je pri mne. Niekedy mam takú chuť ho objať a vybozkávať a neviem preco. Neviem ako sa z toho dostať. Chcem sa posunúť vpred a konečne byt s tym vyrovnaná.
Ani po pol roku nepodal o rozvod. Vidím ako si žije s druhou svoj sen, ideálny život. Preco teda neukončí moje trápenie? Ja o rozvod podať nemozem. A ked píšem, ze nemozem tak nemozem. Mam na to dôvody. Prosím poraďte mi niekto nieco, niekoho co ma z toho dostane.
( stretávame sa často lebo robíme spolu v našej firme a chodieva za detmi). Dakujem.
@veronikaszabova práve preto potrebujem nejako vyčistiť hlavu aby odpoved znela jednoznačne nie.
Občas sa prístupnému pri tom, ze by to bola moznost. No v zaplatí si uvedomím co by ma čakalo s vtedy sa preberiem a razantne odmietnem tuto moznost. Ale este sa mi to stáva. A kým to tak bude, tak nikdy nenadobudnem to sebavedomie.
@jaskolka Dakujem za príbeh. Som rada ze to čítam. Takze fakt nabrať odvahu a preč odtiaľ.
@katjuschka17 Riešiš to z opačného konca. Sebavedomie nadobudneš ak budeš mať vlastný život, bývanie a rozhodovanie vo svojich rukách.
@katkati - ale nenavrhol a každú korunu mi vytkne. Nie ze nechcem skôr sa bojím. A nie nečakám na neho. Mozno by som mala prestať brat ohľad na všetkých naokolo a pozerat hlavne na seba.
Asi to vsetko spustím tym, ze si nájdem lepsie platenú prácu. To je základ. Vedieť uživiť rodinu a tam začnem.
@katjuschka17 Aj ja sa veľa veci bojím, ale v závažných životných situáciách musíme zhodnotiť, o čo nás náš strach oberá, aby to nebolo, že nás oberie aj o vlastnú dôstojnosť. Lebo iné je mať fóbiu z hadou, z tmy - čo mám ja a iné kvôli strachu nežiť život, ale prežívať.
@katkati vies ako mi toto pomáha? Uplne som ostala stať na mieste a nevedela sa pohnúť dalej. Nie len tebe ale všetkým ďakujem.
Vsetkým ďakujem. Vo vašich názoroch sa streta vela pravdy a to mi otvára oči. Nech je pravda akokoľvek bolestivá treba si ju uvedomiť.
@katjuschka17 Si super, len urobiť ten prvý krok dopredu a potom to už pôjde.
@katjuschka17 a preco nepoziadas o rozvod ty? Ukaz muzovi, ze uz ho mas u prdele
Ja by som si našla niekoho, keď nie vzťah tak aspoň nejakého kamaráta, parťáka, nech trochu vypneš hlavu, nech ho nemáš v hlave, aby si myslela na niečo iné 🙂
@veronikaszabova Nechcem hovoriť za autorku, ale asi sa bojí, že by to už bolo definitívne.
@veronikaszabova uz to tu niekto napísal -
gir
•
Dnes o 13:17
Mám pocit, že žiadosť o rozvod nepodsvaš preto, lebo dufaš, že sa k tebe vráti.
Alebo keby si podala ty, bývaš u svokrovcov, vyhodili by ťa a nemáš kam ísť. -
A presne ta druha moznost je ta prava.
@katkati ano aj toto ma desí. Ten skutočný koniec. Ale raz to pride, takze na co čakať.
@katjuschka17 príbeh z môjho okolia- rozviedli sa,ona nevesta ostala bývať v domisku u svokrovcov aj s dcérou,pán podnikatel šiel ku frajerke,nepísaná dohoda bola,že dom zdedí tá dcéra až dospeje a nevesta s abude starať o starkých v spolupráci s ich dvoma synmi /jeden bol jej ex,ale obaja sa nešli pretrhnúť,ak starkí niečo potrebovali,však nevesta je tam/....dnešný stav- starkí starnú,nevesta sa stará čo už, nechce si tam doviesť žiadneho nápadníka,je jej to blbé pred starkými,dcéra je dospelá,ale prepis domu nikto nespomína,nevesta je na to príliš málo asertívna a slušná,starkí "zabudli",neveste chorľavejú rodičia v inom meste,tiež domisko a roboty plno a ona nevie kudy kam....
takže rozmýšľaj čo s tebou,s bývaním,s exom,nik nestarne a ty máš šancu na nový začiatok,ale mal by prísť čím skôr a bez radikálneho rezu to nepôjde,držím prsty
oprava...nik nemladne ..malo byť
Tak asi ti chýba ten pocit lásky a keďže si ju zatiaľ poznala v manželovi, vyzerá to, že ti chýba on. Nečítala som tvoje staré príspevky, ale podla mňa inak tej jeho novej musí vadiť, že má toľko spoločného stále s tebou, ako ja neviem, ale podľa mňa sa skôr či neskôr aj tak rozídu 😀
Ak si myslíte ze By bolo možné byt s ním opäť, tak zabojujte. Zmeniť účes, obliecť sa inak ako panko poznal. Trošku na rande chodiť, tak aby o Tom vedel.
@katjuschka17 bved ked ho nechces spat, tak co?
A k svokrovcom - to.akoze cakaju, ze budes poslusne cakat, kym sa milost pan uraci a vrati k tebe?
Takeho chlapa by som spat nechcela za ziadnu cenu.
@larisalarisa hej? ona zabojuje,milosťpán sa k nej vráti...a bude idylka presne do momentu,kedy si on nájde dalšiu...už by som mu neverila ani nos medzi očami
@larisalarisa a ty by si chcela spat chlapa, ktory by ta odkopol ako spinavu handru?
@katjuschka17 ...tak mu to povedz.. ze ho chces objat a vybozkavat... mozno to co ti potom povie ta nadobro vylieci 🙂
@katjuschka17 a byvanie u svokrovcov ako s tym suvisi? Vyhodit ta mozu tak ci tak. Alebo o tom nevedia?
@katjuschka17 ja si nemyslim ze potrebujes ex - potrebujes aby ta niekto objal a vybozkaval 😀 Samozrejme ze je tazke ostat na tej druhej strane. Ex sa zamiloval, oslobodil a hura v novom vztahu. Ty si ostala nestastna, podvedena a sama. Je to voci tebe nefer a keby si zacala zo dna na den byt stastna a slobodna zena, tak by si seriozne musela byt sibnuta. Odmilovat sa - hlavne po rokoch, to nejde lusknutim prstu. Rozchod, rozvod, smrt partnera/dietata su najtazsie chvile v zivote cloveka. je fajn, ze si uvedomujes, ze su na rozchode aj pozitivne stranky. Myslim ze najlepsie by bolo odist z firmy a odstrihnut sa od muza. Novy start, otvorit moznost noveho muza. A objatie a bozky budu ani sa nenazdas.
@katjuschka17 môzem vediet s tebou a detmi nemal byvanie ste u svokrovcov a s milenkou ķde byva?
mam kamosku, ktora nezila s muzom a az po 7 rokoch sa rozviedli, obaja neboli celkom presvedceni, ci je to spravne, nevedeli byt ani spolu ani bez seba, ale po tych rokoch uz konecne si uvedomila, ze toto nie je cesta a podala navrh o rozvod

@katjuschka17 inak podobne dačo sme mali aj my v rodine, raz som to už myslím písala. Bratranec si našiel milenku, jeho otec ho vyrazil z domu, a jeho žena ostala aj s deťmi tam, oni boli k nej mili, pomáhali jej, skutočne ju brali ako dcéru, hnevali sa na syna. On tam občas prišiel, za deťmi, a veru to nerobilo dobrotu, bolo to zvláštne. Ona sa necítila dobre tam,tiež to zle niesla, keď došiel len tak,hoci všemožne jej svokrovci dali najavo, že tam môže byť kým len chce. Napokon sa zbalila, a odišla k svojej sestre, síce v tej istej dedine, ale na inom konci. Deti stále chodili k svokrovcom, ona im nikdy nebránila, ale nemohla už proste bývať s nimi. Asi po dvoch rokoch sa znova vydala, s mužom sa odsťahovali a konečne je spokojná, majú ďalšie dieťa, bratranec dopadol horšie, nechala ho milenka, momentálne žije kdesi na ubytovni, s rodičmi už sa skoro vôbec nestyka.Ona ma stále s nimi pekný vzťah, chodí k nim, aj deti tam často zajdu. Ale už ma svoj život.