icon

Pomôže vám rodina finančne po dedičstve?

19. jan 2025

Ahojte, keď vaša rodina bližšia niečo zdedila dali vám nejakú pomoc? Svokor zdedil veľa peňazí a má len nás jediné vnúčatá Ale osobne si myslíme že nedostaneme nič.

Strana
z3
domkakvet
19. jan 2025

Cakat od svokra peniaze, od veci.

ahhola
19. jan 2025

Svetlonosa a jej tezy nenazratosti si nevsimaj. Opytaj sa ho priamo, ci vam nieco da. Ked neda, nech napcha do pancuchy, do banky, napcha do bitkoin bankomatu, vyhodi z balkona smejdom. Niekto vie vymamit aj z jalovej kravy tela, iny ani 5 € od niekoho. V rodine sme mali stareho mladenca "vojenskeho pana". Zadedili si jeho zivi surodenci, aj nas dedo bol jeho surodenec, ale mrtvy. Tiez spravodlivist, socikovska. Ti styria vyvoleni sa skoro zblaznili, co podedili. Hned po 89.zacali podnikat, kapital bol. A troji utreli hubu. 🍄

prasiatko30
19. jan 2025

@ahhola a preco by im mal nieco davat? Ked potom bude stary a nedaj boh jeho zena, pravoplatna svokra zomrie skor ako on tak este aby ho mila nevesta z domu nevypoklonkovala - vsak to nie je jeho. Byt nevestou tak dufam, ze svokor si tie peniaze bud pekne ulozi alebo investuje alebo trebars aj uzije. Co ak si z toho stary pan raz zaplati slusny DSS a svoj vlastny pohreb. Nevesta nech caka na dedicstvo vtedy ked ma na to pravo - v prvom rade ked zomrie niekto z jej rodiny - dedicstvo je len toho manzela, ktoremu clen rodiny zomrie. Cize brusit si pazure na dedicstvo, ktore zdedil nevlastny otec jej muza je naozaj z cesty

svetlonos
19. jan 2025

@ahhola
a čože som ti stúpala na otlaky tiez? Ved to nič iné ako nenazratost nie je. Kto očakáva ako autorka je clovek maximálne bezcharakterny! A neboj, bola by som schopna to takto isto ako som pisala, píše edat aj v rodine keby treba.
Už som to raz urobila, tiez sa nevesta nasrala, ze nedajú vnukov, lebo vyplatili synove dlhy. Ešte si pomaly nárokovať na ďalšie majetky zijucich svokrovcov.
Takéto chovanie je chrapunske, len nie kazdy to povie priamo. Ja nemám chuť sa magnát s takymito vychcanymi individuami!

svetlonos
19. jan 2025

@balerina2025
no keď si takto naučili, ich škoda. Zase zakezi aj od toho, či ťa zena normalne samostatné funguje a pracuje. Nam tiez nasi doprajú keď sa dá aj nepýtam a živice sa samostatne. Nie sme zavysli na nich. Ono je ine dať niekomu, kto sa vie o seba postarať a iné je podporovať lenivosť a vychcanost.

balerina2025
19. jan 2025

@svetlonos nefunguje a nepracuje a do prace sa nechysta, zivi ju muz

svetlonos
19. jan 2025

@balerina2025
😂 tak to poznáš nie? Kto umí umí, kto neumí ahoj čumí.
Pokial to im dvom vyhovuje, je to ok. Ved bola tak naucena z domu. Aši maju deti a je s nimi doma, ci?

mnamko
21. jan 2025

Nebudete dediť nič, keďže tvoj manžel neni jeho,jedine žeby vam teraz niečo daroval.Ak su s muzovou mamou zobraty bude dediť len ona

balerina2025
27. jan 2025

@svetlonos ma deti, ale obe su do 17 v druzine 🙂 namaka sa dievca cele dni doma.

sashenocka007
28. jan 2025

@casavina 😂

svetlonos
29. jan 2025

@balerina2025
hmm, a je inak v poriadku? Teraz uplne bez irónie sa pýtam. Ked nerobi a deti ma tak dlho v skolke. Nie je chorá ?

balerina2025
29. jan 2025

@svetlonos vobec, ono sa to skor vola pohodlnost.

svetlonos
30. jan 2025

@balerina2025
no pohodlnosti je jedna vec, to hej. Ale nechat deti až do 17:00 v škôlke, pokial je jeden rodic doma, je zvláštne za normálnych okolností. Tiez som taje zeny poznala ake každá mala nejaký dôvod. Napriklad, muz sice dobre zarobil ake casto pil. Ona bola doma, deti v skolke jasliach ale do tretej. Ďalšia mala nejaké psychicke problémy a riesila ich.
Ake za normálnych okolností predsa tie deti chýbajú. Aj naši su teraz v jasliach a škôlke ale max do tretej, len keď sa starsi "stazuje" ze sa chce hrať s kamošmi dlhšie, dohodneme sa do štvrtej. Do piatej je pre ucitelky u nás kriticky čas keby sme ostali niekde v zápche alebo sa stalo niečo. Ja mam zachviľu termin pôrodu a veľmi fit nie som, takže je to pomoc ale vždy keď je pekne a dá sa, nechám ich doma.
Preto som sa ta pýtala ci nemá nejaké problémy, lebo ved potom co - uz večera, kdesi čosi a spať. Ved z tých deti v podstate nič nema.

balerina2025
30. jan 2025

@svetlonos ona si potrebuje oddychnut 🙂 🐷

svetlonos
30. jan 2025

@balerina2025
no tak sa aspom dlhšie dožije taka oddychnuta 😅

balerina2025
30. jan 2025

@svetlonos to ano presne.

mk1111111111
30. jan 2025

Nezdedite nic, lebo to nie je muzov otec, zdedi jeho manzelka. A obavam sa, ze ak zomrie muzova zena skor, nedostane muz nic, asi budu dedit jeho pribuzni v dalsim rade. Ale to neviem na 100%, over si to

Strana
z3