icon

Poraďte, ako ďalej vo vzťahu

monikas123
22. apr 2020

Ahojte, mám 21 rokov a priateľ 20, sme spolu 5 týždňov.
Mám 6 mesačného syna, priateľ mi navrhol sa presťahovať že sa presťahuje od rodičov aj ja pretože sne málo spolu, vidíme sa raz až 2 krát do týždňa to bývame v tom istom meste.
Keď ideme von malého nechám s rodičmi, on je ešte študent ma a rok štúdia , neviem či da bude mať aj popri štúdiu čas venovať praci a hlavne nám s malým.
S kamarátkou som sa povedala lebo mi povedala aj s bývalým priateľom že robím chybu že s ním tak skoro idem.
A že robím chybu lebo in si chce užívať a nevydržím ho doma , lebo on pojde von

A ja nemôžem lebo mám syna to je pravda.
Ja sa bojím že ak ustupim z toho vzťahu tak urobil chybu, ale ak pôjdem ďalej tak sa popálim, a nechcem aby ublížil synovi .
Ešte ho ani raz nevidel a povedal že ho berie ako vlastného.
No každý hovorí väčšinou že nam dlho nedávajú, lebo on si bude chcieť užívať, a pre neho je to veľký záväzok.
S priateľom mám 5 ročný vzah , a on mi chce dobre aj malému, vidno ze mu na nás stále záleží, lenže ja neviem čo mam robit.
A co viem môj aktuálnypriateľ mal iba 13 ročné a max 16 ročný raz..mne nejde o jeho minulosť ale o to aký je teraz ku mne.
A ešte sa bojím preto že raz ked sme boli vonku mal u seba nôž, a bývalý sa bojí že ak nás zastavia policajti a nájdu to u neho bude zle že mám sa s ním porozprávať o tom čo nosí u seba.

Ze

Strana
z3
dollyzv
23. apr 2020

@perdulka7 opchata? To je nejaká nová urážka? 🤣🤣

monikas123
autor
23. apr 2020

@perdulka7 teba už čakal Pinelka🤔😆 neutocila som, iba som povedala ze už mám dosť tvojich nezmyselných komentárov z iba ty tu píšeš o tom istom stále.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
sunny8
23. apr 2020

Nešla by som do toho .. nedáte to .. nepracujete ako chcete žiť ? Z materskej ?

monikas123
autor
23. apr 2020

@sunny8 a keby nejde o ten byt teraz..myslíte že nam ten vzťah vydrží?

midka
23. apr 2020

no v zivote som optimista,, v suvislosti s tvojim vztahom pesimista,,,,myslim,ze je to pre studujuceho chalana, ktory chodi do skoly,, aby sa staral o cudzie dieta,, dost,,, a teraz budem protivna,,,, ale byt matkou toho chlapca,, urcite by som mu takyto vztah ani nedovolila,,,,ano, viem, niektore napisu, ze uz ma 18 nepotrebuje povolenie,, ale napriek by som si predstavovala nieco ine pre svoje dieta,,, takze tych faktorov, ktore mozu byt proti je podla mna vela,,,,,

monikas123
autor
23. apr 2020

@midka a to je ďalšia vec, hovorí mi že jeho rodičia neboli nadšený ale nepovedali nič.
A ďalšia vec že tiež si myslím že malého neprídu do rodiny..pretože nie každý prime cudzie dieťa..

midka
23. apr 2020

no ved jasne, cudujes sa,, predstav si, to , ze ty si v pozicii tej matky,,, inak to vnimaju rodiacia 30 rocneho chlapa, kedy su v podstate radi, ze sa ide konecne usadit,, a inak rodicia 20 rocneho decka, ktore iste musi doma robit ulohy,,,

gabrielapatrik
28. apr 2020

@monikas123 myslím, že kamarátky Ťa nezradili ale hľadia na Teba a Tvojho syna. Toto je ozaj príbeh, kde nevidím šťastný koniec. Veď stretávajte sa choďte spolu, ale po 5 týždňov sa sťahovať? 21 ročný chlapec nemá páru akonkento žiť s vychovávať dieťa, keď mal doteraz 26 ročné žaby

sisasen
17. máj 2020

@monikas123 najprv sa trocha povenuj slovenčine - slohovej práci a gramatike, potom rieš nejaké vzťahy. Ja na mieste tvojich rodičov by som ti dieťa neopatrovala, ked si ho mala, treba sa venovať jemu, nie všelijakým chlapcom - študentom ....

ildi999
25. máj 2020

Ahojte. Je tu voľakdo...

Strana
z3