Postoj mojich rodičov k sexu
Píšem anonymne pretože to je intímna téma. Mám 21 rokov a už pomaly 2 roky mám priateľku. Poslednú dobu ( pár mesiacov ), moji rodičia príliš riešia náš sexuálny život. Vadi im, že sexujeme. Už ma unavuje stále počúvať, že nemáme byt stále zavretí v izbe, či mám plán B ak náhodou, nemám chuť počúvať to odhovaranie. Veď je to moja vec, či sexujem alebo nie a obaja sme veľmi zodpovední. Ani neviem co od vás čakám, ale aj vy takto riešite intímny život svojich deti? Je to normálne? Alebo ako sa o tom normálne porozprávať s rodicmi? Už som z toho unavený. Ďakujem.
Neviem,v tom veku som uz bola odstahovana... podla mna to riesia, neviem ci chodis do skoly, ale proste byvas s nimi, neviem ako to mas s nakladmi na byvanie... keby si byval mimo , neriesili by to.. boja sa, ze vas potomok im ostane
Ak su oni v obyvacke a vy sexujete v detskej izbe, tak ano, maju co do toho hovorit 😀
Odsťahovať sa, platiť si podnájom a môžeš robiť čo kedy chces...
@jaga18 nemôžeme ísť do podnájmu, obaja študujeme ešte
Tak potom by som nechodila do izby ale niekde von... preco neidete aj k nej? Tiez ako rodicovi by mi to vadilo
Nepotrebujem ako rodic vediet, ze dieta ma tam sex.. myslim si, ze nie je im to prijemne
Ak su oni v obyvacke a vy sexujete v detskej izbe, tak ano, maju co do toho hovorit 😀
@sisa_s vždy sme po tichu, určite nás nikdy nepočuli, nikdy sme im nedali dôvod to riešiť
Tak potom sa potvrdili moje slova, co som hore pisala.. su za teba zodpovedni, cize ty sa tak max. Mozes odstahovat a platit si veci zo svojho platu, ktory nemas... v tom pripade suhlasim s nimi ak studujes
Tak potom by som nechodila do izby ale niekde von... preco neidete aj k nej? Tiez ako rodicovi by mi to vadilo
@sweet20 tak keď sme u nej tiež sexujeme a jej to neriešia iba moji
Nemuseli vas pocut, niesu hlupi... vedia co robite
Tak budte u nej
No, a mas plan B?
Brigáda aspoň cez prázdniny, namiesto intráku majte zdieľaný byt s izbou aj s frajerkou a je to.
Nepotrebujem ako rodic vediet, ze dieta ma tam sex.. myslim si, ze nie je im to prijemne
@sweet20 ani mne nie je príjemne keď si počujem vlastných rodičov 😀
Brigáda aspoň cez prázdniny, namiesto intráku majte zdieľaný byt s izbou aj s frajerkou a je to.
@mdse naštudujeme v rovnakom meste. Ja chodím domov len kvôli nej, aby sme boli spolu.
Ty si to tu už raz písal, nie?
Ty si to tu už raz písal, nie?
@yelena159 Bola tu taka tema, ale od matky, ktorej syn okolo 21r. chodil domov zo skoly stale s priatelkou a zatvarali sa v izbe. 😆
Neexistuje nic ine len sa odstahovat a stretavat sa mimo bytu... kym toto neurobis, musis ich len respektovat
To nie je o postoji tvojich rodičov k sexu ale o postoji tvojich rodičov k sexu v ich byte za ich prítomnosti..... Ja si to neviem predstaviť popravde a keď si to predstavím tak by mi to tiež bolo maximálne nepríjemné
Nemám radu, aj mne by to vadilo. Mám syna v Tvojom veku a očakávam, že sa už bude zberať do vlastného, aspoň podnájmu.
A prečo nemôžete ísť do podnájmu keď študujete?
Popri štúdiu sa väčšinou dá cez víkendy brigádovať. My sme tiež v 21 bývali na podnájme a študovali. Cez leto normálne na plný úväzok a cez rok cez vikendym vyjde to len tak tak, ale na jedlo a ubytovanie budete mať.
No lebo majú strach, že si spravíte dieťa a nebudete sa oň starať. Sexujte inde.
Rodičia sú stále doma? A odkiaľ vedia, že sexujete?
A prečo nemôžete ísť do podnájmu keď študujete?
Popri štúdiu sa väčšinou dá cez víkendy brigádovať. My sme tiež v 21 bývali na podnájme a študovali. Cez leto normálne na plný úväzok a cez rok cez vikendym vyjde to len tak tak, ale na jedlo a ubytovanie budete mať.
@lenkakravcova a ten podnájom majú mať v tom meste kde študuje on ? Alebo v tom druhom meste kde študuje ona ? 🫣 Predpokladám že on býva na intráku a ona u rodičov.
Asi nie ste az taki zodpovedni - prekaza Ti vsetko co povedia rodicia a nemas chut to pocuvat - no neprekaza Ti mamahotel, ze mas navarene, vyprate, ozehlene, platenu skolu a podporu studia... Zodpovedni az az, pozri, komu sa nepaci, aj ked studuje (si to povedal ako obrovsku prekazku) vie mat aj pracu, brigady, ci podnajom 🤷
Zbytocne budes polemizovat, su ludia ktorym taketo veci prekazaju a ktorym nie. Ked sa s tym nevies zmierit, chod do podnajmu, do hotela, ku frajerke, a zmier sa s tym ze je to proste nazor rodicov, aj ak mas iny.
@lenkakravcova a ten podnájom majú mať v tom meste kde študuje on ? Alebo v tom druhom meste kde študuje ona ? 🫣 Predpokladám že on býva na intráku a ona u rodičov.
@pedro1234 cez leto zdieľaný niekde medzi? Sú aj krátkodobé prenájmy. Všetko sa dá keď sa chce. 🙂
@pedro1234 cez leto zdieľaný niekde medzi? Sú aj krátkodobé prenájmy. Všetko sa dá keď sa chce. 🙂
@lenkakravcova cez leto si budu prenajimat a platit byt za jedinym ucelom, aby mali kde sexovat 🤦🏻♂️🙈😀
Ale tak zas... aka otazka, take odpovede 💁🤦🏻♂️🙄
@lenkakravcova tak áno cez prázdniny môžu zobrať aj nejakú spoločnú brigádu aj s ubytovaním. Mimo prázdnin to bude zložitejšie ale to bolo tak vždy 😀
Jednoducho sa odsťahuj a budeš mať svätý pokoj

Odsťahovať sa, platiť si podnájom a môžeš robiť čo kedy chces...