icon

Potrebujú muži inteligentné a sebavedomé ženy vo vzťahu?

10. apr 2026

Povedzme si to na rovinu .. keď chlap hľadá vzťah, rieši veci ako krásne telo, peknú tvár, štíhlu postavu… bla bla bla.., to všetci poznáme.

Ale mňa zaujíma niečo iné.. potrebuje muž pri sebe ženu, ktorá je nadpriemerne inteligentná a extrémne sebavedomá, či je to skôr niečo, čo začne časom prekážať než priťahovať? čo si myslíte. alebo sa spýtajte prosím chlapov.

Strana
z2
hefo
10. apr 2026
@anonym_fc83b4

@anonym_autor však načo sa pýtať? Vrana k bráne sada, rovný rovného si hľadá. Mám doktorku, jej muž je doktor. Poznám druhu doktorku, jej muž je Prof. MUDr. Poznám veľa doktorských párov. Ešte som nestretla doktora/ doktorku s partnerom napríklad upratovačka, alebo napríklad len so skončenou ZŠ, alebo učilišťom bez maturity a podobne. A keď

@anonym_fc83b4 Ja jeden prípad poznám, niekdajší susedia z paneláku - ona obvodná lekárka, on vrátnik na družstve. A už sú spolu cez 40 rokov. Ale je to jediný mne osobne známy prípad, keď je muž intelektuálne aj spoločensky o dosť nižšie než jeho žena. V opačnom garde by som ich našiel viac...

anonym_f795de
11. apr 2026

@anonym_autor zo skusenosti muzi hlavne potrebuju suplovat matku. Tento krat v opacnom garde ze dominantny bude on a zena sa bude podriadovat.

denithestrange1993
11. apr 2026

@anonym_autor zas raz tema,vsetci muzi su taki,vsetki zeny su take...Navyse co je inteligencia? Existuje vela podob inteligencie,šikovnosti...Niekto ma IQ pod 90 ale perfektne ovlada remesla,niekto nevie zlozit jednoduchu vetu, ale je skvely sportovec. Ak chces ludi davat do skatuliek a ulahcuje ti to vnimanie sveta myslim,ze len sebe skodis.

madeincssr
12. apr 2026
@denithestrange1993

@anonym_autor zas raz tema,vsetci muzi su taki,vsetki zeny su take...Navyse co je inteligencia? Existuje vela podob inteligencie,šikovnosti...Niekto ma IQ pod 90 ale perfektne ovlada remesla,niekto nevie zlozit jednoduchu vetu, ale je skvely sportovec. Ak chces ludi davat do skatuliek a ulahcuje ti to vnimanie sveta myslim,ze len sebe skodis.

@denithestrange1993 presne, skatulkovanie a "pojmovanie" (casto nepresne, az nepravdive) je chorobou doby a inspiruje nas k tomu americky sposob uvazovania, masmedii. A my papagajujeme "moudra" z internetu a biznis skoleni. Pritom mnohe veci z toho, ak by sme sa na prax pozreli nepredpojato, by sme uvideli, ze nie su tak, ako "definicia" tvrdi.

Strana
z2