Hľadám modelku zo stredozápadu na výnimočný vzťah?
Tak teda... Mám 29 rokov, približne 190 cm, športovú postavu, široké ramená, pevný stisk ruky a tvár, ktorá si podľa môjho názoru zaslúži vlastné osvetlenie. Vlasy mám vždy upravené tak, aby vyzerali, že som sa práve zobudil dokonale, bradu nosím presne takú, aby bolo jasné, že genetika si pri mne dala záležať, a úsmev mám nastavený na režim "zbytočne sa na mňa nepozeraj, ak sa nechceš zamilovať" 🙂 . Oblečenie si vyberám tak, aby som vyzeral dobre aj vtedy, keď idem iba vyniesť smeti. Som ten typ chlapa, ktorý si ide okolo výkladu a na chvíľu zabudne, čo vlastne chcel kúpiť, pretože sa musí pozrieť, kto to tam tak dobre vyzerá 🙂 ... Povahovo som pokojný, sebavedomý, komunikatívny, inteligentný, vtipný, ambiciózny, galantný a skromný, teda skromný natoľko, aby som vám o svojich kvalitách pokojne napísal celý odsek.🙂 Viem variť, viem sa postarať, viem kam ísť na večeru a v prípade potreby viem aj presvedčivo predstierať, že viem, čo robím... Som v podstate hotový produkt, akurát bez záručného listu.... Preto teraz hľadám ženu, ktorá bude schopná držať krok s touto úrovňou dokonalosti... Ideálne hľadám modelku, stačí aj fotomodlka minimálne 175 cm, štíhlu, alebo športovú postavu, peknú tvár, upravený vzhľad, vkus, úsmev, ženskosť a prirodzenú charizmu. Preferujem brunetku, blondínka samozrejme nebude diskvalifikovaná, pretože nie som monštrum.🙂 Očakávam, že sa o seba staráš, vieš sa pekne obliecť a keď vojdeme spolu do miestnosti, nebude úplne jasné, ktorý z nás je ten profesionálny model.... Povahovo by si mala byť príjemná, inteligentná, veselá, sebavedomá, ale zároveň nie natoľko, aby si mi začala konkurovať v tejto disciplíne. Hľadám ženu, ktorá vie, čo chce, má svoje ciele, dokáže sa zasmiať sama na sebe a pochopí, že moje vysoké nároky nie sú problém, ale životný štandard.... Ideálne Vráble, Zlaté Moravce, Nová Baňa a okolie, pretože nechcem, aby náš budúci vzťah začínal 300-kilometrovým cestovaním za dokonalosťou. Ak teda bývaš v tomto okolí, vyzeráš ako z katalógu, máš osobnosť, vieš komunikovať a myslíš si, že by si mohla prejsť mojím mimoriadne náročným výberovým konaním, pokojne sa ozvi. Ja zatiaľ budem stáť pred zrkadlom a čakať, či sa konečne objaví žena, ktorá si zaslúži môj Instagramový debut ako oficiálna partnerka...🙂 A áno, uvedomujem si, že toto znie neuveriteľne sebavedomo... To je zámer... V skutočnosti som normálny chlap. Len s trochu nadpriemerným marketingom. 🙂
@anonym_autor niečo podobné tu bolo nedávno.Na to ti žiadna nereagovala?
@anonym_20b9a3 super.. Tak daj fotografiu. Bolo mi jasné že sa ozve veľa žien...
Tak som si to precitala a chlape veď opisuješ každú jednu ženu,v čom je problém nájsť na ulici tu pravú
@anonym_autor a to s takýmto profilom si doteraz nezadany?!!!
No ženské pokolenie asi nevie, o čo prichádza🤷🤷
Odporúčam kúpiť si malú lopatku, aby si mohol tie zástupy záujemkyň po jednej odháňať 🤣🤣
"tvár, ktorá si podľa môjho názoru zaslúži vlastné osvetlenie" 🤣🤣🤣 aby si nahodou neoslepol 🤣kde na toto chodite? Dalsi zufaly basnik...
Este aj lokalitu si si vybral taku, ze presne tam sa to hemzi slobodnymi modelkami, ktore cakaju na princa 😀
@anonym_autor
AI skopirovana z pred dvoch tyzdnov 👎
Baby, po jednej, nehrnte sa vsetky naraz. Princ Krason dal jasne pravidla
Ked si tak dokonaly, tak sa musia na teba vrhat zeny na ulici a nemusis sa teperit na mk. :D
@anonym_autor mala som kolegu s podobnými nárokmi. Sám je doteraz, má pred šesťdesiatkou
zaujala ma posledná veta, že si priemerný produkt s dobrým marketingom. Takže také dačo ako labubu - škaredá hračka, ktorá pobláznila svet? Alebo by si sa prirovnal k niečomu inému? 😅
Zlate Moravce? Ze by unbeholfen absolvoval sedenie u mentalneho kauca a kurz osobneho marketingu?🙄 👍
Nepotrebuješ skôr terapiu u odborníka? A vôbec, neopakuješ sa? Nedávno tu nejaký pracovník banky písal, čo má dieťa, ale jeho nastávajuca by ho mať nemala a pracuje so svojou sexy ex. Ja neverím, že ak by sa aj našla kráska podla tvojich požiadaviek, že by chcela čosi také ako ty. Na mňa pôsobíš odpudivo Ivanko z Mrázika v modernom vydaní.
O čo sa tu jedná??ja som to totiž nedocitala,dostala som sa iba po tú vetu s jeho bradou
A čo sa vám nepáči? Veď keď tu bývam, tak moje preferencie smerujú týmto smerom.... Napríklad Nitru, alebo Partizánske tam nechcem zaradiť, lebo neznášam, keď sa mi večer po rande odráža v spätnom zrkadle zapadajúce slnko... Moje oči zarábajú a nemôžem si ich predsa ničiť...Áno, samozrejme, že nároky sú, aké sú, a verím, že takých žien je tu veľa. No a predať sa viem. Nedokážem síce pracovať manuálne, ale nejaké základné veci zvládnem, nakoľko Babenka a Deduško žili v Topoľčiankach a mali veľký sedliacky dvor.
Nepotrebuješ skôr terapiu u odborníka? A vôbec, neopakuješ sa? Nedávno tu nejaký pracovník banky písal, čo má dieťa, ale jeho nastávajuca by ho mať nemala a pracuje so svojou sexy ex. Ja neverím, že ak by sa aj našla kráska podla tvojich požiadaviek, že by chcela čosi také ako ty. Na mňa pôsobíš odpudivo Ivanko z Mrázika v modernom vydaní.
@anonym_dc4755 Čosi. V banke sa zarába nič moc, ak nie si zrovna CEO, alebo riaditeľ. Tam by som nešiel. Do bánk chodia ľudia, ktorí nemajú peniaze a sociálne sú na tom úplne na spodku.
Uz som sa pri poslednej vete zlakla, co bude nasledovat za nadpriemernym, nastastie to bol len marketing, ale viac by sa mozno hodilo ego.
Ale jedno nechapem, ze tak dokonaly chlap je odkazany zadavat neplatenu inzerciu na babsky portal. Vsak tebe by sa mali dlhonohe modelky same vrhat do naruce, ked nie rovno pod nohy, bit sa o teba ako buduce nevesty o svadobne saty cez Black Fryday v NY. Za takym by sli v sveta kraj, nie to este do Novej Bane. Niekde v Matrixe bude chyba.
Nie si náhodou brat toho Ivana z takej rozprávky? 😂😂😂....ako sa dokáže jeden človek takto opísať? Strašne zahladeny do seba, ver mi, že tebe bude lepšie, ak ostaneš sám
Kurňa baby, neviete ako cez noc vyrásť o 2 cm?? To jediné nespĺňam 😔
Kurňa baby, neviete ako cez noc vyrásť o 2 cm?? To jediné nespĺňam 😔
@anonym_b8ddf3 Skús sa dať ponaťahovať na škripec.. To buď pomôže dodať tie 2 cm alebo ťa to odnaučí vymýšľať blbosti. 😂
Toto má byť kvázi vtipný príspevok či reálne hladanie partnerky? Na vtip je to skôr trápne a na realitu mimo.
@anonym_autor Ó jak si mocný....bozkávame zem, po ktorej chodíš a nie sme hodné pozdvihnúť zrak k tejto dokonalosti. 😂😂😂😂
@anonym_autor Ó jak si mocný....bozkávame zem, po ktorej chodíš a nie sme hodné pozdvihnúť zrak k tejto dokonalosti. 😂😂😂😂
Ty si gey. Normalny chlap toto o sebe nenapise.
A čo sa vám nepáči? Veď keď tu bývam, tak moje preferencie smerujú týmto smerom.... Napríklad Nitru, alebo Partizánske tam nechcem zaradiť, lebo neznášam, keď sa mi večer po rande odráža v spätnom zrkadle zapadajúce slnko... Moje oči zarábajú a nemôžem si ich predsa ničiť...Áno, samozrejme, že nároky sú, aké sú, a verím, že takých žien je tu veľa. No a predať sa viem. Nedokážem síce pracovať manuálne, ale nejaké základné veci zvládnem, nakoľko Babenka a Deduško žili v Topoľčiankach a mali veľký sedliacky dvor.
@anonym_autor aj som mala chuť sa prihlásiť, ale to s tým zapadajucim slnkom ma totálne dostalo, toto teda nerozdycham 😄

@anonym_autor niečo podobné tu bolo nedávno.Na to ti žiadna nereagovala?