icon

Ako sa vyrovnať s negatívnym postojom partnerovej rodiny?

25. aug 2026

Ahojte. Takze ide o to ze pred 3 rokmi som sa stretavala s jednym chlapom mal 32 rokov. Vyzorom skor chlapec. No a ide o to ze sme randili asi 2 mesiace ale nic nebolo medzi nami ani len pusa. V tom case bojoval este o.mna moj ex tak som proste si vybrala jeho a s tymto to ukoncila. No a ide o to ze jeho kvoli tomu brala sanitka a mal uzkosti atd. Vie o tom cela jeho rodina. Teraz sme znova v kontakte sme uz spolu no a jeho cela rodina ho odomna odhovara ako keby som.mu nieco urobila. A jeho sestra.mi volala ze ake mam snim zamery aby zase neskoncil v sanitke. Ja sa mam citit previnilo za odmietnutie ? A akoze ani neviem ako sa voci tomu branit lebo mi to pride absurdne.

anonym_ccd216
25. aug 2026

@anonym_autor a co akoze ine cakas??? Ved maju o neho strach, to je uplne logicke. Ked si ho uz raz nechala, preco by si to neurobila znovu? Ked Ti vtedy nebol dobry, teraz uz je? Ja ich uplne chapem.

anonym_9ba1c5
25. aug 2026

@anonym_autor už zase?

anonym_5c526c
25. aug 2026

@anonym_autor
Nudis sa ? Kolky raz to iste

anonym_c69307
26. aug 2026

🍿🍿

moonlight1210
26. aug 2026

Dokolecka dokola, okolo stola.

Ty uplne tymto jedinym momentom svojho zivota zijes. Chlap z teba omdlel, odviezla ho sanitka, lebo si mu povedala nie.
Tvoje okolie uz kolkokrat tuto historku poculo?

Btw - jeho sestra ma pravdu a robi dobre, ze ho chce pred tebou ochranit. Si nevhodna partnerka.

anonym_09dc06
26. aug 2026

Vybrala si si iného a teraz ked ti to nevyšlo,tak už je dobrý?😅
Veď sa nebrán a daj mu pokoj, jednoduché

anonym_f2a489
26. aug 2026

Podľa mňa sa nemáš prečo cítiť previnilo. Vzťahy sú také, rozchadzanie, schadzanie. Skôr by som nechcela chodiť s chlapom ktorý sa zložil kvôli babe s ktorou sa stretával 2 mesiace a skončila to s nim. A to nebol ani vzťah. Co bude robiť keď prídu väčšie problémy v živote.

anonym_3f25e0
26. aug 2026

@anonym_autor a vážne chceš budovať nieco s psychicky labilnym mužom? aby ma brala sanitka kvôli nejakému 2mes romániku…tak taku nehrali

anonym_0c4673
26. aug 2026

1.Naco ti bude takáto padavka?
2.Naco zase motas hlavu chlapovi, ktorého si raz už odmietla?
Zjavne ide o slabého jedinca, ktorý si nedokáže nájsť normálnu ženu a nevie povedať nie toxickým ženám ako ty

ivicatolic
26. aug 2026

@anonym_autor se vemete, se nevemete , se nevemete. ,😀🤣😀🤣.....toto sa chlapom nerobí krásavica,👉👁️

anonym_87dd59
26. aug 2026

Pravda je taká, že spomínaný chlap je duševne labilny.Vdaka tomu by bolo vhodné, keby si si odpovedala na dve otázky: Zoberiem si na seba zodpovednosť za jeho stav,ak sa rozhodnem opustiť ho znova?Keď ostaneme spolu,budem vedieť akceptovať jeho duševnú labilitu? Jeho rodine sa nečuduj, boja sa o neho a snažia sa ho chrániť/aj keď, neviem, či ich snaha bude úspešná/

anonym_ac237e
26. aug 2026

Pocuj blška, skoč inde, nie zas do tej istej postele. Nechaj ho na pokoji. Sa mu divim, ze ma o teba este zaujem.

anonym_028f5f
26. aug 2026

Obaja ste vadní.Vy dvaja keby ste boli spolu a mali deti, ľutujem ich už teraz.

hytal
26. aug 2026

Je vari normálne že ľudia sa stretávajú, spoznávajú a aj rozchádzajú. Skôr je chyba v rodine, že chlapec je labilný, príde prvý problém a on skončí v nemocnici. Takýto človek nikdy nebude v partnerskom vzťahu oporou.

janinah
26. aug 2026

Aký išiel.takú našiel.

anonym_5138fa
26. aug 2026

Vtedy si ho nechcela a teraz už ti je dobrý? Vies ty vôbec cija si?

zuzana76
26. aug 2026

Chlap je labilny a ty nevies co chces, chapem jeho sestru, uz si ho raz opustila, urobis to pravdepodobne znovu.

januska12323
26. aug 2026

Jeho rodina je jediná, ktorá má rozum. Chlap je labilny a ty si vyberieš lepšieho len čo sa k tebe priblíži.

rozculena
26. aug 2026

🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩

anonym_c69307
26. aug 2026
@rozculena

🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩

@rozculena V tomto pripade obaja😃

anonym_4be28d
26. aug 2026

@anonym_autor On je labilny a tebe nerozumiem, preco si si s nim opat nieco zacala. On moze skoncit v sanitke aj kvoli inym veciam, toto chces do zivota? Rozumiem jeho rodine, ze ho od teba odhovaraju. Taky jedinec ako on by nemal nadvazovat partnerske vztahy vobec, ked sa pri rozchode zruti. A ty asi tiez nie si uplne ok, ked ta bavi sa s nim zahravat.

anonym_44baf2
26. aug 2026

@anonym_autor co skaces od jedného k druhému? Si kompletna? Ani on nieje normálny, keď sa zhadzuje s tebou

anonym_daf2fa
26. aug 2026

On je slaboch a ty preberavá "neviem-čo-vlastne-chcem". Najprv sa dáš dokopy s bývalým (celé zle), teraz zase s iným skoro bývalým (tiež zle).