Povedali by ste to jeho partnerke?
Keby ste 10 rokov udržiavali ,,vzťah,, so zadaným a konečne to všetko ukončili, informovali by ste o tom jeho partnerku?
Len tak pre uzavretie celej veci a pre ten pocit, aby nezostalo všetko len tak akoby nič neexistovalo a nebolo.
Nechcem veľmi konkretizovať ale situáciu aspoň trosku priblížim, všetci sme bezdetni, žiadne manželstvo. Ja som s ním bola ešte pred ňou a nejako sa to v živote vyvinulo tak, že sme naďalej zostali v kontakte, písomnom aj osobnom ale nebolo to zase niečo typu že ja čakám kým sa rozídu, aby sme boli spolu. Nikdy sme si nešpecifikovali ako to medzi nami vlastne je, iba môžem za oboch povedať že sme sa nevedeli jeden druhého vzdať. Samozrejme bol za tie roky aj sexuálny kontakt ale vo veľmi malej miere.
Ja som sa to rozhodla ukončiť pretože som jednak staršia a chcem mat život naporiadku a taktiež hlavným dôvodom bolo, že doposledku už ten kontakt nebol to čo to bývalo kedysi. Už sme sa nevedeli ani zladiť kedy sa vieme stretnúť, vždy nejaké výhovorky a s ním sa nedala ani viest komunikácia. Prestalo ma to baviť viacej mi to už bralo ako dávalo a konečne som ho prestala vnímať ako niečo osudové vynimocne.
No a hlavne si tak trochu myslím či nemá aj niekoho nového pretože vieme ako to chodí, keď mame o niekoho záujem stále s ním chceme byt v kontakte a keď príde niekto iny ten záujem sa presunie tam. Myslím si že toto je hlavný dôvod prečo to medzi nami zostalo takéto a ja som mu veľakrát aj povedala, že ak by mimo mna mal ešte niekoho tam to u mňa konci.
Takže preto teraz váham ako sa zachovať. Či všetko nechať tak a riešiť si už len svoj život a ich nechať napokoji alebo nejako tu jeho informovať. Že som tu bola celé roky a zrejme počas mna/ po mne aj tak príde iná. Už len preto ako sa ku mne zachoval, napisala som mu celkom veľkú sumarizaciu čo si myslím a vôbec na to neodpísal. On si zrejme mysli že tých 10 rokov pôjde len tak do stratena akoby nič nebolo a bude spokojný že ta jeho sa nič nedozvedela a môže pokrscovat veselo inde. Ja som o ňom takúto mienku nemala, nikdy som niečo takéto neplánovala ono to skôr bolo take akoby sme nikdy ani neskončili. Takze sklamalo ma že on to bral asi inak ako ja ( alebo možno Až od nejakej doby)
Nekritizujte a nehodnotte ma tu nejak morálne, nebudem si take komentáre ani všímať chcem viest len diskusiu či povedať nepovedať, sama to nemám spracované čiže si z toho možno dosť vezmem
@katkami123 akože neviem samozrejme že viem 😃 aj viem prečo neodpisuje a ako som napísala viem kedy sa cca ozve, snáď ho za tých 10 rokov poznám aj jeho reakcie. Nemá rad vypisovacky, riešenie . Je v tom že som iba urazena a ozve sa keď bude mat pocit že sa ku tomuto už nevratim. Ozve sa pretože ma bude chcieť znova vidieť čo je v nesúlade s tým že ma niekoho nového kto mu berie všetky myšlienky.
@katkami123 bolo to takto už viackrát ešte dávno som mu napísala ze som myslela ze sa uz neozve na co mi odpovedal ze sama dobre viem ze áno. Že si nevie vôbec predstaviť žeby nemalo byt nič. Myslím si ze je naladeny podobne ako ja, nechceli sme spolu vzťah ale tiež si nevedel predstaviť ze viac o mne nebude vedieť a celé toto skončí
Potom je sle so svojou oficiálnou dlhšie ako s tebou, čiže v časovom horizonte zase vyhrala ona nad tebou a ty jej nesiahaš ani po členky a preto si ťa ani ako oficiálnu pristelku nevybral, ale vybral si ju. Lebo ty mu nie si dosť dobrá. Našiel si lepšiu, ktorú povýšil na oficiálny vzťah. Keby si bola naozaj ty tou lepšou, ty by si bola tou oficiálnou priateľkou s ktorou by trávil väčšinu času a býval by s tebou v jednej domácnosti. Ale on si vybral život po jej boku. Prehrala si na každej čiare.
Netuzi s tebou bývať.
Netuzi ta predstaviť svojej rodine.
Netuzi s tebou tráviť spoločný čas v domácnosti aj mimo nej.
Dokonca sa ti netuzi ani ozvať.
Netuzi ti ani len odpísať na správy.
Prehrala si úplne vo všetkom oproti nej.
Takze ta už viac krát v minulosti odkopol a si mu dobrá len na vyplnenie voľného času, keď už nemá ako a koho. To si teda dopadla.
Tak prečo sa ti teda teraz neozýva?
Asi z teba nie je taký paf ako si myslíš.
Keď si nechcela mať vzťah, prečo si ho napokon mala?
Koľko času strávi s ňou v pomere s tebou. Zas je len s ňou viac v kontakte ako s tebou, lebo chce, chce byť viac s nou ako s tebou.
Zas vyhrala ona.
Ty si len taký bezvýznamný doplnok, ona je jeho ozdobou v spoločnosti, ktorou sa pýši, tebou nie, k tebe sa teraz ani len nepriznáva.
@katkami123 inak nemôžem si pomoct ale už to napíšem keď som si tým istá, ty posobis ako veľmi zly človek ide z teba len cez písmena niečo strašne negatívne, uplne typ osoby vedľa ktorej by som na nejakom rodinnom posedení Alebo niekde nedokazala vydržať keby ta mam počúvať, viem si uplne obraz urobiť.
Sú tu aj ženy ktoré si zažili nepríjemnosti a reagovali celkom inak, skôr ty mi prídeš nevyrovnane až agresivne ako si ideš len svoje ani len v ničom nepripustíš inú možnosť, názor, všetko je len tak ako ty si myslíš, ty vieš najviac 😊 ja som pri niektorých odpovediach pripustila aj že áno, viem sa na niečo pozrieť tak aj tak ale ty nie
Podľa mna buď si zažila niečo veľmi zle ( možno aj preto si zabrdala až do histórie mojej rodiny ) alebo práve ty si ta ktorá niečo zle robí- niekedy presne ľudia ktorí majú výčitky a robia niečo spoločnosťou neakceptovateľné potom dávajú kázne a chcú byt ti správni aby aspoň inde bolo všetko ok keď oni nie sú
Alebo ani nikoho nemas možno ti vzťahy nevyšli to by som sa ani veľmi necudovala
Byt tvojim dieťaťom veľmi by som sa bala keby niečo zle vykonám ( každému sa podarí ) alebo budem chcieť niečo iné ako ty pretože sa vyzivas v rypani takmer až ponižovaní , vyťahovaní veci celkom nesúvisiacich a hras sa tu na policajtku, psychologickú, panenku Máriu…
Toľko žien sem napísalo ale ty si mi až utkvela v pamäti stačí že vidím meno a už viem čo príde, veľmi si prekuknutelna ale myslíš si aká si rafinovaná 😃doma možno nikoho nemas asi len tie knihy
A oblubujes asi najmä spoločnosť kde sa ti len pritakáva, kamošky by ti asi nikdy nič takéto ako som sem napísala ani nepovedali 😃
Ja mam rada konverzáciu kde si viem prečítať názory podporujúce ale aj opačne avšak nie tento štýl čo tu prezentuješ ty, to nemá nič spoločne s diskusiou normálnou. Ty si tu len niečo vybijas 😃 a svoju energiu na teba uz minat nebudem odteraz budem reagovať len na komentáre iných takze môžeš uz len písať do vetra alebo si písať s inými v mojej diskusiu
Teba štve v skutočnosti jedine- že ti píšem pravdu.
Vieš kde teraz je?
So svojou osudovou zenou. Ty nou nie si. A nikdy si nou nebola a ani nebudeš.
A on ti to dáva OPÄŤ najavo. Ze si len otravný hmyz, vyžadujúci pozornost, na ktorý nemá momentálne chuť a čas. Ten čas venuje inej, ty nou nie si.
ON sám sa rozhodol, ze svoj čas bude tráviť s reprezentatívnou zenou. Ty si cely čas v jej tieni.
Aha tak ty budeš mesiac ako také teliatko čakať na to, kým sa ti ozve. No super, to je úžasný životný cieľ. Len čakať. A potom to hrať na osudovú ženu, pričom si len občasný matrac.
Jaj, zena...ty evidentne potrebujes kvalitneho cvokara...a potom aj ten cvokar nech ide za cvokarom....
@zuzana76 prosím ťa... kamoš svoju ženu podvádza 20 rokov. Proste ona sex nechce a nepotrebuje. Majú sa radi, podporujú sa a s láskou vychovávali celý čas svoje deti. Milión krát od nej mohol odísť.... nikdy na to ani nepomyslel. Deti už majú dospelé a samostatné... a aj tak neodíde od ženy. Vybudovali domov v ktorom sa cítia obaja dobre a aj ich deti a aj ich vnúčatá sa budú mať. Či akože mal masturbovať 20 rokov lebo miluje svoju ženu?
@zuzanapjat "majú sa radi, podporujú sa..." No toto sú také pre mňa hlúpe reči. Keby žena mala rada muža, tak s ním ten sex ma. A zároveň ak by muž mal rád svoju ženu, nikdy ju nepodvedie. A že nikdy nepomyslel na odchod. No a prečo aj áno. Doma mal urcite o všetko postarane, odskočil si keď sa mu chcelo, určite už čo to v manželstve nadobudli, a nemal záujem to deliť, nič meniť. To ale ani na jednej strane toho vzťahu nebola láska. Inak krásny model manželstva pre všetkých okolo (deti, vnúčatá ..,)
Autorka, ty sa voláš Svetlana, že?
https://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/milenec-malo-kontaktu-2/
@huxy keď sa muž zamiluje do inej ženy tak ho neudrží doma ani pár volov. Jemu sa to nikdy nestalo. Je aj na koníku xy žien ktoré sex nepotrebujú a lezie im sex na nervy ale druhým dychom píšu že milujú svojho muža. Sú tu ženy, ktoré napíšu, že milujú svojho muža, ale on ten sex nepotrebuje alebo ich nevie uspokojiť. Tak sú 2 možnosti..... buď sa rozpadne manželstvo, alebo si to manželia nejako prirodzene nastavia tak, že jeden podvádza a druhý sa nepýta. Majú proste inak nastavené hodnoty a nechcú rozbíjať rodinu a ani nič čo si spolu vybudovali. Raz budú starí a chorí a hodlajú sa o seba postarať aj v dobe, kedy už aj ten sex bude len námaha a vzdialená spomienka.
@zuzanapjat ako píšeš, ľudia majú inak nastavené hodnoty. O tom to všetko je. Ale nech mi nik nehovorí, že je to láska.
@huxy láska má veľa podôb. Sú tu spomínaní chlapi ktorí nepodvádzajú, ale ženu nevypočujú, nie sú jej oporou, nepomôžu. Aj keby sex bol akýkoľvek žena citovo chladne. Sú ženy, ktorým je partner oporou, vypočuje, pomôže... a predsa keď sa schyľuje k sexu tak sa musia nútiť..... Nie každý ten sex potrebuje k životu a predsa majú city.
@zuzanapjat to čo opisujes podla mňa nie je láska
@zuzanapjat áno, láska má veľa podôb. Ale ja som stará konzerva. Jednoducho ak niekoho ľúbim, nebudem podvádzať. Ale tak isto sa budem snažiť, aby nebol dôvod, aby niekto pomyslel ma neveru (že nebudem vyslovene odmietať sex...). A ak niekoho ľúbim, nemusím sa k niečomu nútiť, ale ide to samo. Robím to z lásky, to je láska.
@huxy ja to tiež beriem tak ako ty, ale nedovolím si hodnotiť čo cítia iní ak tvrdia, že niekoho ľúbia. Dovolím si tvrdiť, že som bola 2x zamilovaná do kamarátov s ktorými som nikdy vzťah a sex nechcela, nemala a nikdy ma nepriťahovali. Obaja so mnou vzťah chceli mať - odmietla som. Ale vedela som si s nimi predstaviť, žeby sme na dôchodku sedeli v hojdacom kresle, rozprávali sa a smiali sa. Alebo žeby sme spolu vychovávali deti. Akurát že ten sex som si nikdy predstaviť nechcela a nevedela. Takže dá sa... milovať aj bez sexu.
@katkami123 až mi jej je ľúto...... toto sa možno bude ťahať ešte ďalšie desaťročie. 🙂
@katkami123 jasné, že je to ona. Takže ona s ním vlastne sexuje raz za rok, ale žije v rozprávke, že je iná, výnimočná, osudová. Toto je vtip storočia. Keby s ním sexovala aspoň 1 krát týždenne, tak by sa mohla považovať za výnimočnú. Ktovie koľko takých osudových má v ostatné mesiace v roku. Možno na každý mesiac inú.
Autorka má určite nejakú diagnózu.
Ty si chorý človek🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
@zuzanapjat haloooooo a akoze podvadzat je ok? Nie, nemiloval svoju zenu. Moze sa k nej spravat pekne, ale nemiluje. Podvadzanie sa s laskou vylucuje. Ani ona nemiluje jeho, inak by po nom tuzila. Vyhovuje mu servís doma, deti su stastne. Domov, ale nie laska
@sheila121
Jedna pani mi o nej písala súkromnú správu. Viem aj priezvisko. Vraj tu zakladá pravidelne témy, má ich tu viac. Ten chlap sa jej neozyva už dlho a v skutočnosti má aj 2 deti s oficiálnou, čo tu naschval neuviedla tiež.
Ten link na jej inú tému, kde uvádza, že je výnimočná, lebo s ňou milenec sexuje 2x do roka, mi poslala tiež tá pani. Dotyčná je tu známa firma.
To je snáď sen táto téma,ty @autorka ako aj on by ste mali zem rýpakom ryť a byť radi, že vás život nepotrestal skutočnými problémami len zmotanosťou vašich primitívnych pudov.
@sheila121
Čítaj 😂😂 pred spaním parádne šupy bomby 😂😂

Ale on sa neozval do teraz a pravdepodobne, úprimne, už ani nikdy neozve, to vieme obe veľmi dobre, všakže?