icon

Povedali by ste to jeho partnerke?

18. okt 2023

Keby ste 10 rokov udržiavali ,,vzťah,, so zadaným a konečne to všetko ukončili, informovali by ste o tom jeho partnerku?
Len tak pre uzavretie celej veci a pre ten pocit, aby nezostalo všetko len tak akoby nič neexistovalo a nebolo.
Nechcem veľmi konkretizovať ale situáciu aspoň trosku priblížim, všetci sme bezdetni, žiadne manželstvo. Ja som s ním bola ešte pred ňou a nejako sa to v živote vyvinulo tak, že sme naďalej zostali v kontakte, písomnom aj osobnom ale nebolo to zase niečo typu že ja čakám kým sa rozídu, aby sme boli spolu. Nikdy sme si nešpecifikovali ako to medzi nami vlastne je, iba môžem za oboch povedať že sme sa nevedeli jeden druhého vzdať. Samozrejme bol za tie roky aj sexuálny kontakt ale vo veľmi malej miere.
Ja som sa to rozhodla ukončiť pretože som jednak staršia a chcem mat život naporiadku a taktiež hlavným dôvodom bolo, že doposledku už ten kontakt nebol to čo to bývalo kedysi. Už sme sa nevedeli ani zladiť kedy sa vieme stretnúť, vždy nejaké výhovorky a s ním sa nedala ani viest komunikácia. Prestalo ma to baviť viacej mi to už bralo ako dávalo a konečne som ho prestala vnímať ako niečo osudové vynimocne.
No a hlavne si tak trochu myslím či nemá aj niekoho nového pretože vieme ako to chodí, keď mame o niekoho záujem stále s ním chceme byt v kontakte a keď príde niekto iny ten záujem sa presunie tam. Myslím si že toto je hlavný dôvod prečo to medzi nami zostalo takéto a ja som mu veľakrát aj povedala, že ak by mimo mna mal ešte niekoho tam to u mňa konci.
Takže preto teraz váham ako sa zachovať. Či všetko nechať tak a riešiť si už len svoj život a ich nechať napokoji alebo nejako tu jeho informovať. Že som tu bola celé roky a zrejme počas mna/ po mne aj tak príde iná. Už len preto ako sa ku mne zachoval, napisala som mu celkom veľkú sumarizaciu čo si myslím a vôbec na to neodpísal. On si zrejme mysli že tých 10 rokov pôjde len tak do stratena akoby nič nebolo a bude spokojný že ta jeho sa nič nedozvedela a môže pokrscovat veselo inde. Ja som o ňom takúto mienku nemala, nikdy som niečo takéto neplánovala ono to skôr bolo take akoby sme nikdy ani neskončili. Takze sklamalo ma že on to bral asi inak ako ja ( alebo možno Až od nejakej doby)

Nekritizujte a nehodnotte ma tu nejak morálne, nebudem si take komentáre ani všímať chcem viest len diskusiu či povedať nepovedať, sama to nemám spracované čiže si z toho možno dosť vezmem

katkami123
Autor odpoveď zmazal
oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
katkami123
Autor odpoveď zmazal
autor
20. okt 2023

@katkami123 ja sa držím ale keď konečne vyjde najavo ako to je potom ti schuti vynadam pretože ty si prerazila to najhlbšie dno tým čo robíš. V kazajke by ta mali držať mimo spoločnosti

katkami123
20. okt 2023

A čím som sa ta tak veľmi dotkla? Mozes konkrétne?

autor
20. okt 2023

@katkami123 že mi priradujes inú identitu, opakujem naposledy venujem ti posledný komentár:
Založila som tuto diskusiu a nie som osoba za ktorú ma máš. Nepoznám miska, svetlanu ani nikoho zo spomenutých

oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
zuzana76
20. okt 2023

vy ste tu chore vsetky do jednej, lynčatorky povazujem za rovnake dno ako zakladatelku

autor
20. okt 2023

@zuzana76 s tou neverou sa niečo spraví ale ten lynč zostane stale kto to ma v obľube si to bude užívať stále

katkami123
20. okt 2023

@oliolijanka
Ospravedlňujem sa, ten chuj je fakt chlap, až teraz sa prezradil, že zneužil tuto vadnú diskusiu a hodil mi meno a priezvisko.
Takže rada pomôžem aj s políciou, ak ma dotyčná Svetlana s ním problém. Svetlane sa ospravedlňujem, autorke nie. Keď budem mať čas, premažem správy, ktoré dom tu dala.
A zároveň poskytujem Svetlane všetky súkromne správy, ktoré mi vypisoval. Písal mi, že je autorkina suseda.

katkami123
20. okt 2023
oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
oliolijanka
20. okt 2023

@katkami123 Aha ok, nesnazi sa pomoct S., mas pravdu, ze hecuje proti.
Ja uz son z toho cela domotana🙂

lalenka33
20. okt 2023

Ja som sa už v tej Svetlane úplne stratila. Lebo ked je Svetlana ten ucet jan, co tu niekto daval link na diskusiu, tak tiez nieje uplne v poriadku, ked v kazdom prispevku vidi nejakeho Michala pritom autorka prispevku je z ineho okresu, napise inicialy, ktore s Michalom nesedia, ale ona si mysli, ze je to Michal lebo si to vymyslela z nejakych indicii. Tam by bolo tiež zvážit psychologa .
Je jasné, že túto tému a tú z júla písala tá istá žena, ale nemá nič spoločné s nejakou Svetlanou. To bude očividne ďalšia neštastnica z iného milostného niekolkouholníku.
Autorka aspoň si zo Svetlany vezmi ponaučenie, keď nechceš aby raz teba niekto takto spomínal v každej diskusii a chcel sa ti pomstiť za niečo.
Karma je zdarma a kludne ti takéto peklo zo života môže robiť frajerka tvojho milenca, keď je o Vás povieš. Veď aj ty si zaslúžiš rovnakú pomstu, ako chceš dať svojmu milencovi. A ešte stále sa do toho môže zapojiť aj tvoj partner, ktorého podvádzaš rovnako, ako tvoj milenec svoju partnerku.
Kludne povedz milencovej frajerke o vas dvoch, ale nezabudni to povedať aj svojmu chlapovi.
O zvyšok sa vám obom už karma postará.

katkami123
20. okt 2023

@oliolijanka
Nechcela som Svetlane ublížiť, je mi to ľúto, zas dokážem si priznať chybu, keď to domrvím. Ak chce na toho stalkera podať trestne oznamenie, nemám problém poskytnúť všetky správy, lebo toto už je na trestne oznamenie, zverejňuje jej meno aj priezvisko, súkromný profil na FB.

katkami123
20. okt 2023

@oliolijanka
A nemôže to byt žena, co jej robí zle?

oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
katkami123
20. okt 2023

@oliolijanka
Ty Kks… a to ma kvalitne domotal/a, toto stopne jedine polícia.

senta_sofia
20. okt 2023

@katkami123 uz nema ucet

oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
katkami123
Autor odpoveď zmazal
oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
panda21
20. okt 2023

Hej čože? Vysvetlí mi to niekto? Teraz som ostala na to kukat a cítim sa fakt ako totálny kreten. O čo ide? Čím sa prekecol?

pralinka25
20. okt 2023

no uvarila som veceru a vsetko premazane a ja nicomu nerozumiem

sticker
mk22
20. okt 2023

Aj ja som sa stratila..

panda21
20. okt 2023

@pralinka25
@mk22 proste autorka nie je Svetlana 🤷‍♀️ a ten kto písal Katke zázračné už nemá účet.

katkami123
20. okt 2023

@pralinka25
@mk22
Ahojte, až teraz mám čas, tak vysvetlím. Tie screenshoty tu dávam preto, aby bolo vidieť celu konverzáciu aj jej vlákno. Tato dotyčná/alebo dotyčný, ktorý/á Mundo toho celého príbehu zakomponoval v správach tuto Svetlanu urobil 2 ťahy. Prvý, že mi tu na začiatku preposlal na vlas rovnakú diskusiu od tejto autorky, ktorá autorka poprela, že ju založila. To som tu aj dala, čím si získala moju dôveru, lebo tie diskusie fakt boli rovnaké a napokon aj autorka priznala po vykrúcačkach, ze ju písala.
Do toho bola tato bytosť non stop asi nacucnutá na tejto diskusii, lebo mi do správ posielala ďalšie doplňujúce info, ktoré tu autorka písala. Akonáhle som tu dala screenshot s jej nickom a mojim ospravedlnením, hneď v tú sekundu som mala od nej správu, že som to nemala robiť.

Kedy som si uvedomila, že je to obyčajný mimoň bolo vtedy, keď mi tu dala nick na diskusiu o chémii - to som tu aj dala, že aj tú diskusiu vraj písala určite tato autorka, teda vraj Svetlana na ktorú tu kydá. Len treba čítať celé tie vlákna a bledošedé písmenká. Keď si tú diskusiu vyhľadáte, je to diskusia založená chlapom, ktorý tam ponižuje svoju ex, jej fyzicky vzhľad, pritom píše, ako mu chyba. Naštastie má iba 2 strany. Tak som si ju celu prečítala, zas snažim sa si všetko precitať pred uverejnením. Tá osoba mi vypísala 2 nicky z tej diskusie, ktoré sú pre ňu tiež vraj Svetlana. Pritom tie nicky písali len tomu ohrdnutému mužovi pravdu, ktorá sa mu/jej nepáčila a ja sama som sa s ich názormi stotožňovala. Čiže si tá osoba nedokazala priznat v tej diskusii ako veľmi je mimo a automaticky si to spojila - veď to musí byt všetko Svetlana, i keď to mohli byt len obyčajne zeny z ľudu ako aj ja, ktoré máme na to rovnaký názor. A vtedy mi doplo, že na čo by tu neja zenka mi písala do správ diskusie založené chlapom, kde kydá na svoju ex a všetky, ktoré mu ostrejšie oponovali v názoroch mi vypíše ich nicky do správy a označí mi ich za Svetlanu.

Ešte sa jednu vec opýtam - autorka témy, si tu? Nestratila si sa spolu so zrušeným nickom ktulik24?

katkami123
Autor odpoveď zmazal
katkami123
20. okt 2023

@klementinka58
asi by bolo na mieste tu niečo napísať k tomuto celému… sama si písala o roku aj pol teroru.
Od človeka, ktorý ťa na oko cely čas podporoval, pritom ťa tu deptal. Na výstrahu iným ženám, ktoré píšu celé svoje súkromie internetovým cudzím ľuďom.

klementinka58
20. okt 2023

@katkami123 no skusim. zacalo to cele 8 rokov dozadu ked ma rok uhanal jeden pan, rok odmietania ale nakoniec ma zlomil na kamaratsky vztah. vsetko bolo ok, az ked som tu jednej babe nepomahala so vztahovymi problemami. Mala tusim frajera aspergera a davala som jej rady. zacali sme si pisat na viber neskor. 3 roky sme boli v kontakte ako kamosky, kde ona opisovala ze dotycny ju lamal na vztah v case ked uhanal mna. Brala som to ako tak , dotycny ma opustil pred rokom a pol po operacii / dost vaznej) , jedina sms proste koniec. Brala som to celkom ok. Dotycna znama mi pisala cez viber, podporovala ma, kydala na chlapika. proste kamoska. Medzitym zacalo sialenstvo na koniku tema zakerna byvala, kde ma oznacili ze stalkujem pana, co som vobec nerobila . Temy vznikali casto 2X tyzdenne, neskor som uz na ne nereagovala. Temy kde boli moje inicialy , mena deti, zamestnanie som dala zmazat, neskor tie temy uz nemazali asi bolo adminom jedno ze tam su moje udaje. Kamoska vraj ma znamu adminku co dala preverit vsetky nicky vraj takmer vsetko nove nicky,tak som predpokladala ze to pise dotycny pan. Vsade riesili moj vyzor, vahu , vek , a pod. Rok a pol teroru. Nevedela som co skor. pana som informovala 2X v juli na kave,ktoru on navrhol vsetko poprel. Tak som nevedela kto to pise. Kamoska mi nadalej bola oporou, nadavala na anonymy a mna podporovala, az dnes vysvitlo ze to vlastne pise ona a uz nereagovala ani na moje spravy na viber. Stale riesi ze som denisa. ja denisa nie som. Neviem ci som sa previnila ze som mala kamosa a bola som zadana,manzel je zdravotne hendikapovany celkom dost a je to narocne na psychiku, takze kamarat,ktory ma rok uhanal pokial som mu dala sancu bolo celkom dobre vykupenie z toho celeho. pokial nezacal ten teror po koniku. Ja neviem ci oni dvaja nieco spolu maju a je mi to uplne fuk . ju poznam z konika, jeho este z vysky. Takze neviem preco sa tak na mne dorabaju .