icon

Povedali by ste to jeho partnerke?

18. okt 2023

Keby ste 10 rokov udržiavali ,,vzťah,, so zadaným a konečne to všetko ukončili, informovali by ste o tom jeho partnerku?
Len tak pre uzavretie celej veci a pre ten pocit, aby nezostalo všetko len tak akoby nič neexistovalo a nebolo.
Nechcem veľmi konkretizovať ale situáciu aspoň trosku priblížim, všetci sme bezdetni, žiadne manželstvo. Ja som s ním bola ešte pred ňou a nejako sa to v živote vyvinulo tak, že sme naďalej zostali v kontakte, písomnom aj osobnom ale nebolo to zase niečo typu že ja čakám kým sa rozídu, aby sme boli spolu. Nikdy sme si nešpecifikovali ako to medzi nami vlastne je, iba môžem za oboch povedať že sme sa nevedeli jeden druhého vzdať. Samozrejme bol za tie roky aj sexuálny kontakt ale vo veľmi malej miere.
Ja som sa to rozhodla ukončiť pretože som jednak staršia a chcem mat život naporiadku a taktiež hlavným dôvodom bolo, že doposledku už ten kontakt nebol to čo to bývalo kedysi. Už sme sa nevedeli ani zladiť kedy sa vieme stretnúť, vždy nejaké výhovorky a s ním sa nedala ani viest komunikácia. Prestalo ma to baviť viacej mi to už bralo ako dávalo a konečne som ho prestala vnímať ako niečo osudové vynimocne.
No a hlavne si tak trochu myslím či nemá aj niekoho nového pretože vieme ako to chodí, keď mame o niekoho záujem stále s ním chceme byt v kontakte a keď príde niekto iny ten záujem sa presunie tam. Myslím si že toto je hlavný dôvod prečo to medzi nami zostalo takéto a ja som mu veľakrát aj povedala, že ak by mimo mna mal ešte niekoho tam to u mňa konci.
Takže preto teraz váham ako sa zachovať. Či všetko nechať tak a riešiť si už len svoj život a ich nechať napokoji alebo nejako tu jeho informovať. Že som tu bola celé roky a zrejme počas mna/ po mne aj tak príde iná. Už len preto ako sa ku mne zachoval, napisala som mu celkom veľkú sumarizaciu čo si myslím a vôbec na to neodpísal. On si zrejme mysli že tých 10 rokov pôjde len tak do stratena akoby nič nebolo a bude spokojný že ta jeho sa nič nedozvedela a môže pokrscovat veselo inde. Ja som o ňom takúto mienku nemala, nikdy som niečo takéto neplánovala ono to skôr bolo take akoby sme nikdy ani neskončili. Takze sklamalo ma že on to bral asi inak ako ja ( alebo možno Až od nejakej doby)

Nekritizujte a nehodnotte ma tu nejak morálne, nebudem si take komentáre ani všímať chcem viest len diskusiu či povedať nepovedať, sama to nemám spracované čiže si z toho možno dosť vezmem

Strana
z26
katkami123
20. okt 2023

@klementinka58
Ja by som to zhrnula takto… nikdy neriešte podrobne svoje súkromie s človekom, ktorého ste v živote nevideli tvárou v tvár a nepoznáte sa už nejaký ten piatok. Nepridavajte si ho na fb, nikde, lebo fakt tu behajú rôzni blázni a @klementinka58 mi poslala aj screenshoty do správ od tejto dobrej duše, ktorá ju podporovala proti teroru, ktorý tu zažívala, pritom ju tu poza chrbát tato dobrá duša deptala a ona sama jej ten teror spôsobovala.

klementinka58
20. okt 2023

mala som roky jeden nick, po terore som ho zrusila ze bude klud, ale ak tam zacali davat moje udaje potrebovala som sa branit zalozila som si dalsi jan, potom teror pokracoval rok, po porade so znamou policajtkou a psychologom som si ucet zrusila ze to prestane no vygradovalo to az takto ako dnes sme toho svedkom. tu diskusiu by som si ozaj nevsimla, kebyze ju nespomenu. tak som si zalozi tento treti nick aby som sa ako tak obhajila. Lebo ocividne nezabera ani vysvetlovanie, ani ignor. Naplna to skutkovu podstatu trestneho cinu, som aj v kontakte s n adaciou na pomoc zenam proti kybersikane aj s ich pravnikmi a vdaka katke sa to dnes pohlo a trosku vyjasnilo.

klementinka58
20. okt 2023

ano aj napriek veku a vzdelaniu som naletela. Proste mne je su chlap a ta baba ukradnuti ci uz spolu nieco maju ci nie. Len som trosku dost v soku ako to naozaj je

katkami123
20. okt 2023

@klementinka58
Mňa by len zaujímalo, kde sa podela autorka diskusie.
Cely čas tu tak plodne diskutovala. Ako som dala verejne nick, zmizla. Tak snáď sa objaví, snáď nezmizla aj spolu s Ktulik24.

pralinka25
20. okt 2023

no ty vole tak nakoniec mala tato prapodivna tema este aj osoh. aspon nieco. fakt ze haluz.
neuveritelne veci sa deju.

autor
20. okt 2023

@katkami123 necitam už všetko stratila som sa niekde v polovici týchto nových veci. Som možno jediná ale stále nechápem o čo tu ide celé tieto spojitosti a všetko čo tu odznelo naozaj nechápem 😃 len teda predpokladám že je už každému jasne že ja som ja a títo spomenutí ľudia sú niekto iny 😃

katkami123
20. okt 2023

Aspoň ze si tu, už si mi normálne že chýbala 😂. Lebo som si už myslela, že celu tému vytvorila tá ktulik24, aby dorazila klementinku. Ale ona sa len pridala.

Tak vidíš autorka, aké veci sa dejú, keď je niekto neverný. Ako bolo spomenuté v inom komentari, sama si zrataj či ti to stojí za to, ak by ťa toto malo dobehnúť a zažívať ponižovanie po nete rok aj pol od cudzej osoby, ktorá sa tvári ako tvoja kamoška. Pripadne iný druh, ako sa hovorí - Bozie mlyny melu pomaly, ale isto.

@pralinka25
Toto je že mega brutál. Mozog sa mi priškvaril. 😂

lalenka33
20. okt 2023

@klementinka58 wow, ono to vyzerá tak, že tá tvoja akože kamoška odtialto bola/stále je partnerkou toho chlapa, ktorý ťa ukecal a nejako ťa tu našla/spoznala a rozhodla sa ti pomstiť zato, že si sa nechala ukecať. Niektorí tu popíšu o sebe dosť vecí podľa ktorých ich dokáže niekto, kto ich pozná spoznať. Alebo náhoda je sviňa mohol náhodne kontaktovať vás obe , ona zistila, že rieši aj teba aj ju a rozhodla sa ti pomstiť zato, že si sa nechala ukecať aj keď si vydatá.
Musí byť hrozné to, čo prežívaš. V každom prípade by si nemala robiť to, čo oni a teda v rôznych diskusiach vidieť jeho lebo to tiež môžu použiť proti tebe. Narážam na diskusiu na ktorú link tu bol, kde si bola ako jan lebo tam si pôsobila presne tak, ako tá tvoja akože kamoška.

klementinka58
20. okt 2023

@lalenka33 neviem ci oni dvaja sa poznaju a je mi to jedno. Som rada ze po roku a pol sa vnieslo trosku svetla do toho

aurora33
21. okt 2023

No riadna debata 😅😄 ešte nech tu vstúpi Svetlana 2 a bude to mať viac komentárov ako legendárna debata o nepozvaní na svadbu sesternice 😅😅😅😃😃

reddflowerlife
21. okt 2023

No autorka, tvoj text je ako od ohrdnutej milenky, ktory si vybeal mamzelku a nie ju - nechal ma ?? Ok tak im znicim manzelstvo a napisem jej naschval

ruxandra
21. okt 2023

Gratulujem autorke ako vas tu vsetky oklamala a zrazu tu riešite uplne inu tému a inu ženu 🤦‍♀️😂

Aj ja chcem vediet ludi takto zmanipulovať, naučíš ma to, autorka, prosim? 🥹

tanyag
21. okt 2023

@ruxandra Presne. Mne tu stále niečo nesedí 😉

aurora33
21. okt 2023

@tanyag podobne

autor
21. okt 2023

@katkami123 nikdy Nehovor nikdy ale myslím že toto by sa mi nestalo, ti moji dotyční sú celkom obycko pár pochybujem že ona by robila takéto veci a on by si to tiež nedovolil, viem na neho celkom dosť myslím že čo sa nás dvoch týka viem viac ublížiť ja jemu ako on mne ..no to je jedno nechystám sa na to
Ale nebaví ma už naozaj táto debata nemám už čo napísať nie je to už o mne ale o iných ľuďoch čomu ani jednak nerozumiem a už ma nebaví stále opakovane citát tie komenty.
Inak super že ospravedlnila si sa ( neviem už síce komu lebo ako píšem že nechápem 😃) a napísala si že autorke čiže mne nie ale ak teda konečne chápeš že ja som ja tak si mi uškodila veľa v tom zmysle že si do tejto mojej témy pridala niečo celkom iné a iných a neprestane bombardovanie mna ako tieto posledné komenty že stále ja som niekto iny preboha
Toto neskončí? Tak načo tu mám chodiť a písať ja že to je už uzatvorené

aurora33
21. okt 2023

Ako je to uzatvorené? Šla si za tou ženou a povedala si jej všetko? Alebo si chlap po polroku spomenul na svoj zabudnutý matrac?

barborachors
21. okt 2023

@number19 a preco znicena? odkopol ju nakoniec? nasiel si inu milenku? snad si osudova nemyslela, ze sa rozvedie kvoli nej...

barborachors
21. okt 2023

Autorka: @nekonecna_katastrofa opäť zle pochopené . Ja už neviem pripadam si ja divne keď stále čítam niečo čo je inak. Koľkokrát to mám ešte napísať , idem skúsiť polopate :
1) chcela som s ním normálne komunikovať, ujasniť si veci čo toto celé vlastne je ako to je ako to aj on vidí, povedať mu teda že proste prišiel čas nechať to tak jednak kvôli tomu že už si chcem dať život doporiadku a aj preto že to tak prirodzene začalo prichádzať možno sme sa jeden druhému zunovali atd čiže chfela som aj jeho pohľad na vec, pretože ozýval sa mi menej ako roky dozadu ale OZÝVAL, preto som písala že viem že sa ozve opäť 😃 keby som to nechala tak nič mu nepovedala on by si len myslel že je všetko ok a ozve sa keď bude chcieť a nechápal by co je so mnou, oreto som to vzala do vlastných rúk povedala mu ako to cítim a chcela som len jeho reakciu aby som to brala zS hotovú vec a v takom prípade by som nebola na neho ani nahnevaná ani nič a mohli by sme na ulici sa na seba aspoň pozrieť, ...

Zaujimalo by ma, kolko mas rokov, asi si este mlada, tipujem tak do 30 +-
On nebude nic vysvetlovat ani riesit. Jednoducho nebude a basta. Je to zbabely chlap, co v detstve nemal nasytene zakladne emocionalne potreby a pocit bezpecia. Neznasa rozhovory a pomenovanie vaseho vztahu ci jeho definovanie. Vyhovuje mu, ze vas vztah je nevysvetleny. On v tom vidi iste vzrusenie a tajomno, nechce a nebude ti preto nic vysvetlovat. Aj preto, aby sa k tebe mohol stale vracat....
Aj keby si ho TY odrezala, odsekla, on sa ti pripomenie, napise, lajkne etc. Aj po sto rokoch. To su proste taki ludia. Emocne plochi, nestáli, neustale hladajuci nove a nove stimuly. Ty si v nom nasla hlboke priatelstvo, akusi energiu, mozno az zavislost. Preto ta mrzi jeho "attitude". Vyhovovalo ti to, ze to vase Beverly Hills 90120 fungovalo skoro dokonale a teraz to akoze cele konci. No nekonci, len nasiel iny objav, ktory ho ale mozno posle do riti nadobro a to bude pre neho fail.
Kazdopadne, jeho frajerka o vas vie, minimalne tusi. Ale ona ho do zadku nekopne, lebo je na nom zavisla ako ty sama a mnoho dalsich, o ktorych ani ty nevies, alebo ktore este len pridu...

autor
Autor odpoveď zmazal
lubkavargova1
22. okt 2023

nehnevaj sa, ty si psychopat...potrebujes sa liecit....od takych zien len utekat a drzat sa co najdalej....toto je ako zo zleho filmu.
Typicky psychopat, ako z ucebnice. ..nie muz, tu je zenske prevedenie psychopatickej osobnosti.

karolin96
Autor odpoveď zmazal
Strana
z26