icon

Povedali by ste to jeho partnerke?

18. okt 2023

Keby ste 10 rokov udržiavali ,,vzťah,, so zadaným a konečne to všetko ukončili, informovali by ste o tom jeho partnerku?
Len tak pre uzavretie celej veci a pre ten pocit, aby nezostalo všetko len tak akoby nič neexistovalo a nebolo.
Nechcem veľmi konkretizovať ale situáciu aspoň trosku priblížim, všetci sme bezdetni, žiadne manželstvo. Ja som s ním bola ešte pred ňou a nejako sa to v živote vyvinulo tak, že sme naďalej zostali v kontakte, písomnom aj osobnom ale nebolo to zase niečo typu že ja čakám kým sa rozídu, aby sme boli spolu. Nikdy sme si nešpecifikovali ako to medzi nami vlastne je, iba môžem za oboch povedať že sme sa nevedeli jeden druhého vzdať. Samozrejme bol za tie roky aj sexuálny kontakt ale vo veľmi malej miere.
Ja som sa to rozhodla ukončiť pretože som jednak staršia a chcem mat život naporiadku a taktiež hlavným dôvodom bolo, že doposledku už ten kontakt nebol to čo to bývalo kedysi. Už sme sa nevedeli ani zladiť kedy sa vieme stretnúť, vždy nejaké výhovorky a s ním sa nedala ani viest komunikácia. Prestalo ma to baviť viacej mi to už bralo ako dávalo a konečne som ho prestala vnímať ako niečo osudové vynimocne.
No a hlavne si tak trochu myslím či nemá aj niekoho nového pretože vieme ako to chodí, keď mame o niekoho záujem stále s ním chceme byt v kontakte a keď príde niekto iny ten záujem sa presunie tam. Myslím si že toto je hlavný dôvod prečo to medzi nami zostalo takéto a ja som mu veľakrát aj povedala, že ak by mimo mna mal ešte niekoho tam to u mňa konci.
Takže preto teraz váham ako sa zachovať. Či všetko nechať tak a riešiť si už len svoj život a ich nechať napokoji alebo nejako tu jeho informovať. Že som tu bola celé roky a zrejme počas mna/ po mne aj tak príde iná. Už len preto ako sa ku mne zachoval, napisala som mu celkom veľkú sumarizaciu čo si myslím a vôbec na to neodpísal. On si zrejme mysli že tých 10 rokov pôjde len tak do stratena akoby nič nebolo a bude spokojný že ta jeho sa nič nedozvedela a môže pokrscovat veselo inde. Ja som o ňom takúto mienku nemala, nikdy som niečo takéto neplánovala ono to skôr bolo take akoby sme nikdy ani neskončili. Takze sklamalo ma že on to bral asi inak ako ja ( alebo možno Až od nejakej doby)

Nekritizujte a nehodnotte ma tu nejak morálne, nebudem si take komentáre ani všímať chcem viest len diskusiu či povedať nepovedať, sama to nemám spracované čiže si z toho možno dosť vezmem

katarinka89
18. okt 2023

Tak toto, čo si dokázala robiť 10 rokov je morálne dno. S bývalým si podaj ruky, ste si kvit.

katkami123
18. okt 2023

Dôkazy mozes mat, ale s nou je v oficiálnom páre, s tebou nikdy nebol, tam bude láska u nich silnejšia. Takze dôkazy-nedôkazy, zalubena viac uverí, samozrejme, jemu. Preto sa pýtam či si pripravená aj na tuto verziu. Ze to vôbec nemusí dopadnút podľa tvojich očakávaní.
A nakoniec budeš za vlezlu chuderu.

autor
18. okt 2023

@minenkak tak keď budeš sedieť na gauči a sused ti cez okno vrazi oceľovú guľu pokojne ďalej sleduj tv dúfam že to nebudeš nijak riešiť pretože pomsta je porom každá reakcia na nieco😊

magic08
18. okt 2023

evidentne on pre teba znamenal viac ako ty pre neho, verila si jeho rozpravakam, aka vynimocna si pte neho, ako vynimocny vztah mate a ze si jeho osudova... vsak? a on ta len vyuzil, zahraval sa s tebou, chodil si k tebe hladkat ego a ked ta mal uz dost, tak sa prestal ozyvat a ty aby si ho vyprovokala, lebo ved to co je medzi vami je vynimocne, si to ukoncila a on s tym suhlasil. cakala si, ze sa zacne oteba snazit a prosit aby si to nekoncila, lebo ved vynimocny vztah. a ked to nespravil, tak sa chces mstit a zrazu ides moralizovat, aby to viac nespravil. Vinny ste obaja, akurat ty si ho milovala a on teba vyuzil.

mk22
18. okt 2023

No je s ňou 10r
Hadam si nemyslíš, že z nudy?
Mohol povedať čokoľvek.. Žije s nou..
Zase never všetkému, čo muži povedia.

tana85
18. okt 2023

ak som to dobre pochopila - chodili ste spolu oficialne, potom ste sa rozisli, on si "na truc" nasiel druhu partnerku, s ktorou je doteraz, ale pocas toho este aj s tebou zacal znovu nejak akobychodit, obcas sex, komunikacia atd? to ale z teba robi milenku, bokovku, a nie ze "bola som s nim skor/bola som prva".
dlho si uvazovala, ze to ukoncis lebo ta to nebavilo, ale aj tak si s nim udrziavala kontakt. vtedy si nemala potrebu ju informovat s kym v skutocnosti chodi, s akym suknickarom? zrejme si chcela byt ty ta, co ho posle kade lahsie, aby ta na oplatku zahrnal vacsou pozornostou, ale predbehol ta. to sa tazko prekusava. mozno mu ublizis ak ho ta partnerka opusti, co sa asi stane. rovnako ublizis aj jej. ALE keby mne pride takto nejaka cudzia zenska zalovat na mojho muza, ze to s nim tahala na tajnasa tolke roky, tak by asi tiez schytala par faciek. cela tato situacia a vztahy nevztahy - to je nieco tak toxicke ze nechapem ako dokazes tak zit.

autor
18. okt 2023

@katkami123 takze keby mi neveri a ukážem jej fotky ktoré mi posielal a všetky tie správy kde ona z toho by vyšla smutne, bude veriť že to vyrobila umela inteligencia?
Ale chápem ako to myslíš preto som aj písala že mna nenávidieť bude to viem ale sklamanie bude z neho a možno s ním bude chcieť zostať

autor
18. okt 2023

@mk22 možno nemal dôvod niečo menit keď mu bolo takto dobre

minenkak
18. okt 2023

Ja budem riešiť suseda a nie niekoho iného,ty chceš riešiť niekoho iného,si zlý človek a velmi

autor
18. okt 2023

@magic08 nie neukončil nič, mysli si že to prehrmí a ideme opäť 😃

katkami123
18. okt 2023

Kľudne sa môže vykrutit, ze si psychicky chorá.., a tie sms nepísal on. A fotky si mu stiahla z netu…. Milión možnosti. Do toho jeho kamosi, ktorí potvrdia ako ho už roky otravuješ a ako sa ta nevie zbaviť.

autor
18. okt 2023

@minenkak chcem riešiť jeho.

mk22
18. okt 2023

To píšem. Je s ňou 10r nemal dôvod nič meniť.
Je spokojný, je mu s nou dobre.
Možno majú úžasný sex, krásne spomienky, dovolenky, zážitky, dobre vari. Za 10r isto toho spolu zažili.
Tak ich nechaj.
Teba to nemusí trápiť.
Ty si skôr urazená, že nebojuje, prečo si to ukončila, že?

autor
18. okt 2023

@katkami123 toto sú už take konšpirácie.. tak snáď pozná keho štýl písania a cislo ktoré navrchu svieti a informácie ktore som nemala odkiaľ vycucat.. fotky z ich bytu ktoré teda rozhodne na siete nedáva nebudem ani konkretizovať

minenkak
18. okt 2023

Ju chceš riešiť s ňou sa chceš rozprávať s ním si už vyriešila ,ste od seba tým to končí.Si zlý veľmi zlý človek

katkami123
18. okt 2023

A ty si to naozaj ukončila? Či za len štve, ze sa neozyva, lebo ma plodne odbobie s inou, ty si do neho zalubena a ziadas si spat svoju pozornost?

Lebo na to, prečo svoju energiu neinvestuješ do iného chlapa si mi neodpísala.

maminkadeticiek
18. okt 2023

Ale ano si mrcha.10 rokov byt v roli milenky a ked to ukonvite chciet to tej zene splechnut do tvare,tak to dokaze len totalna mrcha.

katkami123
18. okt 2023

@maminkadeticiek
Nie je mrcha. Je zúfalá.

magic08
18. okt 2023

co prehrmi, ved sama pises, ze sa prestal ozyvatt a ty si to ukoncila, cakala si ze sa zrazu uvedomi a bude ta prosit aby si to nekoncila, lebo si jeho osudova zena a nestalo sa. To ta motivuje pomstit sa mu a poveat to jeho priatelke. TAkze sa na to vykasli, sprav hrubu ciaru a zi si svoj zivot

autor
18. okt 2023

@maminkadeticiek keby sme to ukončili tak to nerobím. Ja som prišla s tým že to chcem ukončiť a on sa opäť nevyjadril pretože počíta s tým že prejde čas a bude všetko ako predtým, veď ho poznám

tana85
18. okt 2023

@lucilaines vies co, asi ked uz tak od tretej osoby, nie priamo od ohrdnutej milenky, co sa chce pomstit. raz napise, ze jemu chce ublizit a ta baba je jej ukradnuta, potom zasa, ze baba by mala vediet s kym chodi...si to tu ospraveldnuje z kazdej strany

autor
18. okt 2023

@magic08 áno cakala som ze sq nejak vyjadri v štýle ok bolo to za tie roky pekne a ideme si ďalej
Veľakrát so mu povedala že raz keď to skončí nechcem mat na neho ťažké srdce ale aby sme boli vysporiadaní aby sme nepozerali na seba s nenávisťou
Normálne môžme okolo seba pozdraviť sa
Ale on to poruším

katkami123
18. okt 2023

Tak za nou choď. Ale otvorene ti píšem, naozaj nečakaj, ze sa k tebe vráti a budete tvoriť spolu oficiálny pár. Nestala si mu za to 10 rokov a radšej začne niečo nové s inou. Nie si jedna žena na planéte, je ich tu kopu. To, ze odstavíš jeho oficiálnu priateľku, neznamená, že automaticky nahradíš jej miesto. Ty si v rolí bokovky.

autor
18. okt 2023

@tana85 podľa mna je jedno ako by sa to dozvedela čo to pre ňu zmení? Jedine to že keby to vie od inej osoby možno by má chcela sama kontaktovať

minenkak
18. okt 2023

Tak ty niesi len zlá ale ešte aj sprostá

autor
18. okt 2023

@katkami123 mám svoj život a pár s ním tvorit nechcem. Chcela som aby keď príde čas konca sme to poňali v dobrom ako akykolvek rozchod kde sa veci vyriešia a nikto nemusí byt nahnevaný

majlo1234
18. okt 2023

Tak vyries jeho, posli ho do riti. Tie sms pre teba boli pravdeodobne obycajne bachorky, aby si sa citila vynimocne a bola ochotna potichu akceptovat druhe miesto. Ja tomu proste neverim, ze z jeho strany to bolo nieco vynimocne. A ze dospeli ludia su s frajerkami z trucu 10 rokov, ale prave lasky si nepriznaju.

Pomsta, ako taka je v poriadku, ale ty pravdepodobne nakviac ublizis sebe a tej druhej zene, to mi v poriadku nepride. Ja by som to uz nechala tak

magic08
18. okt 2023

ako to porusil?

autor
18. okt 2023

@majlo1234 tie sms som skôr myslela na margo toho žeby mi neverila že sú naozaj od neho lebo to je najľahšie dokázateľná vec

katkami123
18. okt 2023

Na ukončenie vztahu netreba vždy vyjadrenie. Nepoznáme druhu stranu mince a to je jeho pohľad, prečo ti ho nedal, to on vie najlepšie. Aj keby ti ho dal, myslím si, žeby ťa to neodradilo. Jednoducho, teba štve, ze o teba nestojí ako o partnerku, jeho osudová žena je iná, teba má na občasný zapich, po 10. rokoch si precitla do reality.

Naozaj by ma zaujimalo ako vidíš svoju budúcnosť, lebo omielas tu na 5-tich stranách stále len o svojom pichačovi ako to ideš dotyčnej povedať, nejaký krok v pred u teba nevidím. Tak jej to bez povedať. Kľudne potom svojmu ex pichacovi povedz, ze Katkami123 z modrého koňa ti to napísala v diskusii, že to máš urobiť, tak si sla. 👌🏻