Povedali by ste to jeho partnerke?
Keby ste 10 rokov udržiavali ,,vzťah,, so zadaným a konečne to všetko ukončili, informovali by ste o tom jeho partnerku?
Len tak pre uzavretie celej veci a pre ten pocit, aby nezostalo všetko len tak akoby nič neexistovalo a nebolo.
Nechcem veľmi konkretizovať ale situáciu aspoň trosku priblížim, všetci sme bezdetni, žiadne manželstvo. Ja som s ním bola ešte pred ňou a nejako sa to v živote vyvinulo tak, že sme naďalej zostali v kontakte, písomnom aj osobnom ale nebolo to zase niečo typu že ja čakám kým sa rozídu, aby sme boli spolu. Nikdy sme si nešpecifikovali ako to medzi nami vlastne je, iba môžem za oboch povedať že sme sa nevedeli jeden druhého vzdať. Samozrejme bol za tie roky aj sexuálny kontakt ale vo veľmi malej miere.
Ja som sa to rozhodla ukončiť pretože som jednak staršia a chcem mat život naporiadku a taktiež hlavným dôvodom bolo, že doposledku už ten kontakt nebol to čo to bývalo kedysi. Už sme sa nevedeli ani zladiť kedy sa vieme stretnúť, vždy nejaké výhovorky a s ním sa nedala ani viest komunikácia. Prestalo ma to baviť viacej mi to už bralo ako dávalo a konečne som ho prestala vnímať ako niečo osudové vynimocne.
No a hlavne si tak trochu myslím či nemá aj niekoho nového pretože vieme ako to chodí, keď mame o niekoho záujem stále s ním chceme byt v kontakte a keď príde niekto iny ten záujem sa presunie tam. Myslím si že toto je hlavný dôvod prečo to medzi nami zostalo takéto a ja som mu veľakrát aj povedala, že ak by mimo mna mal ešte niekoho tam to u mňa konci.
Takže preto teraz váham ako sa zachovať. Či všetko nechať tak a riešiť si už len svoj život a ich nechať napokoji alebo nejako tu jeho informovať. Že som tu bola celé roky a zrejme počas mna/ po mne aj tak príde iná. Už len preto ako sa ku mne zachoval, napisala som mu celkom veľkú sumarizaciu čo si myslím a vôbec na to neodpísal. On si zrejme mysli že tých 10 rokov pôjde len tak do stratena akoby nič nebolo a bude spokojný že ta jeho sa nič nedozvedela a môže pokrscovat veselo inde. Ja som o ňom takúto mienku nemala, nikdy som niečo takéto neplánovala ono to skôr bolo take akoby sme nikdy ani neskončili. Takze sklamalo ma že on to bral asi inak ako ja ( alebo možno Až od nejakej doby)
Nekritizujte a nehodnotte ma tu nejak morálne, nebudem si take komentáre ani všímať chcem viest len diskusiu či povedať nepovedať, sama to nemám spracované čiže si z toho možno dosť vezmem
@magic08 tam ze vedel ako si potrpim na komunikáciu, vždy som apelovala na to že ak sa niečo zmení povedzme si to rovnako tqk keby nás to už nebaví a pod
Raz mi napísal aj to že po tých rokoch cakal niečo iné ako toto ale nikdy sme sa nedostali ku tomu čo tým myslel
A nejak aj odvtedy sa to pomaly začalo meniť raz bolo komunikácie viac potom menej a keď som mu napísala nejaké pocity že takto to byt nemôže nech povie veci tak ako su atd
Robí sa že nič potom sa ozve na narodeniny akoby nič a ja som ro už takto nechcela, povedala som mu že asi má teda niekoho iného a tam dáva energie viac tak ja to celé Uzatváram
Ty sa chces len pomstit a to je cele...
Mozes to krasne zaobalit, bla bla bla...
Zostala si ohrdnuta, jeho to s tebou uz nebavi,ani sa kvoli tebe nerozisiel, ani ste neboli osudovi, lebo ani po 10 rokoch nie je s tebou, mozno si nasiel inu, mozno si nasiel vztah k vlastnej zene...
Ale ty si ta ohrdnuta, ktorej zrazu doplo, ze niekomu darovala 10 rokov zivota a teraz sa chces pomstit, nechat za sebou aspon nejaku stopu, idealne znicujucu, lebo aj tvojich 10 rokov je znicenych...
Je to na tebe...a vela to o tebe povie
@majlo1234 chcela som ho vidieť v dobrom svetle, chcela som aby sme zostali aspoň akí takí kamaráti keď už toto všetko by spadlo
Pretože tých rokov bolo naozaj veľa na to aby z jedného dnq na druhý sa niekto vyparil navždy? Je jedno či partner milenec kamarátka 10 rokov je doba.. takze len to som chcela a ta pomsta spočíva jedine z toho ze čo si teda vôbec mysli ze takto to bude hodikde fungovat( pri mne nie
Pre teba je ťažké pochopiť, že to bude, je chuj?
Bud rada, že to skončilo.
Prestal mat o teba záujem, to si vycítila.. On ti vernosť neslubival.. Čomu nerozumieš?
Že ti to nepotvrdil, neodsuhlasil, nerozlucil..co tu riešiš vaše dohody..
Proste je to chuj.
Je to ťažké pochopiť?
Čakala si, ze vás pseudo vzťah bude trvať až do staroby a ukončí ho smrť jedného z vás,? Nerozumiem, prečo si taka veľmi ukrivdena? Prestala si ho baviť, útlmuje komunikáciu s tebou, aby ti docvaklo. Keby ti narovinu napísal "čau Jana, už má nebavís, končím s tebou." bolo by toto pre teba prijateľnejšie? Určite nie. Je úplne jedno, akú formu by zvolil, vždy by ta to hnevalo, pretože to bol on a nie ty, kto prestal javiť záujem. A mimochodom, ak si taka rozhodnutá hrať sa na moralistu, radím ti pripraviť sa na alternatívu, ze jeho oficiálna o vás vie. Poznám prípad, kedy odkopnuta milenka prišla robiť teatro k oficiálnej a dočkala sa akurát výsmech, ze milenky boli a budú, ale ona oficiálna je len jedna. Nie všetky ženy vyrazia s partnerom dvere.
@katkami123 pretože sa tu rieši tato tema a nie cely môj zivot okolo len preto že niekto je zvedavý. Tema je Daná. Ja som zase názoru že na ukončenie niečoho vyjadrenie potrebné je . Ale ako som písala, on nič nepovie preto lebo si mysli že len som urazena a po nejakej dobe sa ozve akoby nič
@milovnickakvetov áno bolo by to lepšie pretože by to bola jasna vec a nie zmätok kedy neviem čo ako je. Keď niekto povie ako toto môže trvať navždy, potom sa na dva tyzdne odmlčí, potom zase dá dostatočne argumenty prečo to tak bolo atd
Ale on s tebou nechodil, on s tebou iba sexoval, kľudne mohol mat do toho iné, vernosť ti nesľuboval.
Keď chlapi idu do bordelu za prostitútkou, idu tam za účelom sexu, ako išiel on za tebou, nie preto, aby bola prostitútka verná iba jemu a už s nikým nesexovala. Zas nechápem, čo mu chceš vyčítať, veď ste spolu nechodili, nesľuboval ste si vernosť, ty si cely čas vedela, že ma inú.
To, ze ty si si o sebe v hlave vytvorila predstavu jeho osudovej ženy je len a len tvoj problém, nie jeho. On vôbec nie je povinný ti dávať nejaké stanovisko k Vam dvom, lebo ste spolu nechodili, iba sexovali. Ukončuje sa iba niečo, co začalo. U vás nič ani nezačalo, mali ste občasné stretnutia. Zas trochu zi v realite aj ty.
Pokial si s nim bola ty, nemala si potrebu informovat o tom jeho priatelku. Ked si sa s nim rozisla, lebo mas pocit, ze ma inu, zrazu mas potrebu ju informovat? To je zvlastne, nie? Ked si bola doteraz ticho, tak zostan ticho.
Ale on ti nemusí vysvetľovať nič.
Nie je povinný.
Nie si jeho žena, priateľka.. Si nejaka známa..
Že ty to očakávaš?
Véd ho vymaž blokni, ukončila si to, kde všade ta vie kontaktovať, tam ho zablokuj a je pokoj.
Ci na čo čakáš?
Vwd tak čo riešiš. Povedz jej to a hotovo.
To podľa teba chlapi v bordeli idú zakazdym prostitútke tiež niečo vysvetlovat? Ze tento krát s nou sexuje posledný krát, nech vie? 😂😂 Kks.
Dáš, nedáš, ide ďalej, keď mu poslúzis, tak mu posluzis, keď neposlúžiš, pôjde ďalej. Pre každého takéhoto chlapa úplne ľahká matematika.
Neviem, či som to pochopila správne, ale teba mrzí najviac to, že sa odmlčal a tým to ukončil? Tak ho požiadaj o vysvetlenie, ak nezareaguje, napíš mu, že to povieš jeho priateľke, ak sa neozve. Také niečo by malo stačiť na to, aby sa rozhýbal. Ale aj keby nie, tak jeho priateľke nič nehovor, iba samú seba zhovadíš.
Z nejakého dôvodu už s tebou nechce byť v kontakte, má právo na takéto rozhodnutie. A možno ti to nechce povedať, preto, lebo vie, aká si a aké nezmysli sa ti honia hlavou. Či už ti to vysvetlí alebo nie, skončilo sa to. A žiadna pomsta ti tých 10 rokov života nevráti späť ani neprinesie pokoj v duši.
pochop konecne ze vy ste vztah nemali, sama to pises v uvodnom prispevku a zrazu potrebujes jeho suhlas s ukoncenim vztahu? akeho? ked ste ziadny nemali. Evidentne ty sama si nemala upratany ten vas vztah v sebe, preto teraz takto hystercis a ides to vesat na nos jeho sucasnej. Nedokazes sa zmierit s tym, ze ty si pre neho nebola to, co bol on pre teba. On si pocas tych rokov s tebou budoval vztah a ty si cakala, lebo vynimocny vztah. Pekne ta vyuzil a ty si to nevidela. Nevadi, vykasli sa na to, a zameraj sa na seba. Jeho karma dobehne a ked nechces aby dobehla aj teba, tak ne neho zabudni a blokni ho vsade.
Dobrý deň,Janka,Zuzka...(doplň čo posuje) ja som tá s ktorou ťa podvádzal 10r,ale teraz nás asi podvádza obe,tak mám morálnu povinnosť informovať ťa o tom! Autorka,takto nejako to plánuješ? Seba zhodíš ešte viac,ona je v tom asi nevinne a ON vás v najhoršom vymení obidve. Ži a nechaj žiť!🌞
@magic08 vzťah je ale všetko čo je medzi ľudmi nie je na svete len manželstvo alebo partnerský vzťah. Každá forma stykania sa s niekym, rovnako aj obchodné partnerstvo očakávame že prebehne vyrozumenie tak prečo tu by nemalo nerozumiem
10 rokov nie je 10 dni že si s niekym piseme nebaví nás odmlcim sq
@dusankomoj dobrý deň __, viem že ma poznáte z videnia keďže sa vidíme takpovediac často na rôznych miestach a ste zrejme jediná ktorá nevie o tom čo vám teraz poviem tak som sa rozhodla že prišiel čas zmeniť to, vec sa ma tak a tak a prečo vám to hovorím až teraz, no tak preto ze nastql čas ukončiť to a vás chlap sám vie prečo
Dovidenia
Dievcata, horsie je, ze nevieme, u ktorej z nas dnes autorka zazvoni😁
Tie bezdetne, nevydate, s ca.10 rocnym vztahom dnes narobte chlebicky🙃
Ženy sa pýtali, prečo si počas 10r nemala potrebu jej to povedať?
Prečo až teraz?
Lebo ta odmietol?
Z trucu?
@oliolijanka koza si , vieš koľkým si teraz dala chrobáka do hlavy,inak ku mne keby takáto prišla ,ja by som ju tak zmlátili ,že by nevládala chodiť a potom ešte chlapa 😂😂
@jakkubova toto mu písať isti nebudem, taká nie som, buď niečo urobím alebo nie..
Ale on to ukončiť nechce pisala som to viackrát
On chce len manipulovať kedy a čo odpise ale ukončiť to nechce preto sa nevyjadruje lebo by musel k toku niečo povedať , takto je ticho pocka mesiac dva a ozve sa že mal veľa prace a urcute on nechce nieco končiť čo vymyslam …
Poznám ho
Sľuboval ti vernosť?
Nie, vedela si, ze ma inú, nie je vôbec povinný niečo vysvetlovat.
To podľa teba si teraz ma kszdy človek na svete vysvetlovat obchodný vzťah, kamarátsky a neviem aky? Úplne bežná vec, ze sa ľudia prestanú navzájom ozývať v akomkoľvek vztahu aj obchodnom, aj kamarátskom a netreba k tomu vysvetľovania.
Tvoj najväčší problém je, ze si žila 10 rokov vytvorené niečo, co nebolo, ale chcela si, aby bolo. Ty len túžiš po jeho pozornosti. Úplne zúfalo.
Ja len poslednú vec napíšem...Už teraz mi je ľúto chlapa, ktorého si omotáš okolo krku. Veľa šťastia prajem 🤮
@mk22 pretoze počas tých rokov som nemala v pláne to ešte ukončiť, žila som zo dňa na deň bolo všetko ok
Čas siel ďalej aj ja som sa zmenila veď nie sme rovnakí ako keď bolo 18.. a povedala som si že to už takto nechcem ale zaroven nechcem ho vnímať zle. Chcela som aby po tých rokov prejavil toľko úcty k tomu čo bolo ze povie okej necháme to tak ale ak sa niekde uvidíme nebudeme pred sebou ohŕňať nos
Autorka,a tebe to neznie,ako pomsta odkopnutej,pomstychtivej milenky? Čo dosiahneš, ak jej to povieš? Tebe sa neuľaví,iba budeš vyzerať ešte úbohejšie. Kašli na to,ako ti všetci radia.
@tanyag prečo? Lebo som niečo ukončila a nemám v pláne hľadať niečo podobne keďže ani toto som nehľadala?
vies, tvoj problem je ten, ze pre teba to bol vztah, a pre neho si bola len bokovka, zabavka ktora mu hladkala ego. Podla teba ste sa nevedeli jeden druheho vzdat a on s tym ocividne problem nema. Tvrdil ti, ze je to nieco vynimocne medzi vami. A uniklo ti, ze keby to tak bolo, tak ste oficialne par celych 10 rokov. A kedze to boli len jeho kalerab tebe do hlavy a ty si mu to zozrala, uniklo ti 10 rokov vlastneho zivota a hnevat sa mozes jejdine na seba. On si len vzal, co si ponukla a aby si to udrzal, musel ta presvedcit ze si to medzi vami je nieco vynimocne. skoda, ze za svoju hlupost obvinujes jeho. vykasli sa na neho. Nech si on riesi svoj zivot a ty si ries svoj. v konecnom dosledku sa vsetko otoci proti tebe. a jemu sa to vsetko raz vrati dvojnasobne.
@dusankomoj ale veď ja netajím že to mie je pomsta, je mi jedno ako sa to názve
Áno chcem aby sa o tomto vedelo aby keď niekde na seba natrafíme som nebola iba keho nostalgia a jej nevedomosť

Chapem, nic to na tom nemeni. Za desat rokov mas urcite kopec dokazov. Ale dokazy su na nic-niektore zeny si proste nechcu priznat, te je nieco zle v ich vztahu, aj ked ich budes komfrontovat dokazmi.
Mslim, ze cela situacia je hrozna. Tento exemplar chlapa je total cocot, ale aj taki su. Ty si vycisti karmu a na neho zabudni