Povedali by ste žene, že ju muž podvádza?
Zasluzi si podla vas vediet zena ze ju muz podvazda?
@anonym_b74481 ake zmeny v spalni myslis? ja som si naozaj nic nevsimla
@anonym_autor Ty si manželka dotyčného, alebo ste bývali spolu?
@anonym_autor a ako si na to teda po 3 rokoch prišla? To nemá ani sociálne siete?
Vy ste za tie roky nestrávili spolu Vianoce, týždeň na dovolenke, nespoznala si nikoho z jeho rodiny, priateľmi, nechcela si vidieť jeho Byt? Ani Ra nepotrebovala jeho manželka niečo riešiť, že by urgentne volala? Celé zvláštne.
@anonym_b74481 nie nezistila. Pracujeme spolu. nebyvame v jednom meste. ked bol somnou vypinal si zvonenie nanu. a potom opacne.chodil vzdy on ku mne pretoze ja byvam sama.
@anonym_autor a ty si za 3 roky nikdy nechcela ísť k nemu, pozrieť kde býva? Neverím
Za 3 roky sme poznalu aj kolegov manzelky a deti a oni nasich manzelov. Ved je kopec firemnych akcii cez rok. Takze blbost, ze si 3 roky nevedela.
@anonym_autor a ty si za 3 roky nikdy nechcela ísť k nemu, pozrieť kde býva? Neverím
@bielasovicka povedal ze byva s rodicmi a ja som na vianoce bola s rodicmi. po vianociach sme boli spolu a na dovolenke sme boli spolu cez vikendy casto
@bielasovicka povedal ze byva s rodicmi a ja som na vianoce bola s rodicmi. po vianociach sme boli spolu a na dovolenke sme boli spolu cez vikendy casto
@anonym_autor a načo by si to chcela povedať tej manželke? Ved predpokladám ze si sa s ním hneď rozišla, keď si sa dozvedela ze je ženatý. Takže ďalej už riešiť nič nemusíš.
Zabudni naňho a hotovo. A máš kľud.
@anonym_autor ako si sa dozvedela, že je ženatý? A čo si urobila?

@anonym_b74481 nie nezistila. Pracujeme spolu. nebyvame v jednom meste. ked bol somnou vypinal si zvonenie nanu. a potom opacne.chodil vzdy on ku mne pretoze ja byvam sama.
@anonym_autor ved ale v práci si nezistila medzi rečou ze je ženatý? Divné, ved vacsina vie nejaké bežne veci o kolegovi. A 3 roky ...