icon

Povedať ex priateľovi, že je otec?

28. júl 2023

Ahojte zienky
Uz krasne 3 tyzdne som maminka zdraveho dietatka.
Sme uz doma, zvykame si na seba, vsetko vyzera byt v poriadku, no je tu jedno velke ale...
Moj ex priatel nevie, ze som uz porodila. Nekomunikujem s nim, pretoze ma velmi sklamal.
S rozchodom som vyrovnana, sama som to ukoncila, ide mi o to, ci mu dat vediet.
V rodnom liste zapisany nieje.
O peniaze mi nejde, dieta je z mojej strany vytuzene a dokazem sa postarat.
Avsak, ma on o tom vediet?
On uz deti ma, pre mna je toto prve.

Strana
z11
gionella
31. júl 2023

Vie že si mala mat termín niekedy teraz. Tak je to jedno či mu povieš dnes alebo sa dozvie o týždeň od niekoho iného.HLavne keď s ním nerátas. Názov vyznieva ako keby ani nevedel že si tehotná. Takto to je iné a nechala by som to tak. Ak má o dieťa záujem ozve sa sam. Vie predsa cca kedy sa malo narodiť.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
lienka.7
31. júl 2023

@sheila121 len som to tu "preletela" a kukám jak puk😮
To sa tu niekto spoznal ci co? 🙈

sheila121
Odpoveď bola odstránená
kittykat22
1. aug 2023

@miadi vies co, mne tiez chlap povedal ze nema deti a je single. Zistila som to po pol roku. Normalne dvojity zivot. Dovolenky, vylety a ked som zistila ze je zenaty a s detmi, tak mi povedal, ze su v rozvodovom konani, ze spolu neziju ... blah blah blah. Ja som nevedela comu mam verit. Nakoniec panko klamal az sa prasilo - klamal mne aj zene a ked prisiel s tym, ze zena je lemra leniva a ze sa rozvedie, a zoberieme jej jedno dieta k sebe, tak bol koniec. Ale vies co, mam stastie ze som neotehotnela a nezostala ako autorka.

jana_eyre_2
1. aug 2023

Nečítala som všetky odpovede, len prvých par strán.. ale stále opakujes, že si chces užívať chvíle s babom a neriešiť jeho.. ak je to tak, tak nerozumiem prečo si vlastne uvažovala o niečom inom? Veď si dávno rozhodnutá čo chces urobiť, je to tvoj život a ty si ho riad ako chces.. nemusia ti to odobriť ženy na MK..

Ak by som bola v tvojej situácii, v ktorej našťastie som nikdy nebola (prepáč ale nevera je niečo čomu naozaj nerozumiem a nikdy by som nechcela byt tá druhá) tak by som mu o pôrode nevravela a proste čakala kým sa to dozvie.. píšeš že o tehotenstve vedel, takže nejde o to že by bolo dieťa zatajene, len chces prvé mesiace zrejme kľud, čomu rozumiem..

oliolijanka
1. aug 2023

@kittykat22 Ja by som sa necudovala, keby ten tvoj zenac, bol tiez tu spominany panko😊👼

A ano, take sa stava casto, ze muzi milenku oklamu a serviruju jej pravdu po malych kuskoch a dokonca, az ked nic netusiaca milenka zacne nieco tusit.
Ale toto je iny pripad. Autorka vedela, ze ten chlap je zenaty, vedela ze mal milenku, a ze sa mu kvoli tomu, ze bola chora, zhnusila. Autorka nema v sebe kuska svedomia. V minulej teme preberala, ako sa "exmanzelka" musi aj s predpubertalnymi detmi vystahovat, lebo autorka si chce prerobit ich domcek, lebo chce pit kavu na terase🙈

zuzana76
1. aug 2023

no taka latinskoamericka telenovela oproti tomuto je šuvix

ruxandra
1. aug 2023

@oliolijanka no ak je toto pravda, ze autorka sa tu chvalila ako sa manzelka vystahuje a ona si prerobi ich domcek, tak tu mame celkom peknu ukazku instantnej karmy 😅
Ja neviem, ale ja osobne by som sa po takychto vyjadreniach a nasledne po tom, ze ma milenec odkopol a este tak zmanipuloval, ze ho ani nedam do rl, aby nemusel platit, nenormalne hanbila, a nie sa s tym prisla este pochvalit 😅 fakt by som chcela mat sebavedomie a ego niektorych zien 😀

autor
1. aug 2023

@oliolijanka lepsie snad ako pani po 40tke ktora tu v teme milenec-malo kontaktu vyplakava, ako na nu serie. Z toho sa zas smejeme my...

oliolijanka
1. aug 2023

@autorka "...sa smejeme my..."?? Aha? Takze si si celu tuto story s dietatom vymyslela a stale sa so zenacom ukajate na kybersikane tu na MK?

autor
1. aug 2023

@oliolijanka urcite...na vas dve skoda slov.

autor
1. aug 2023

Pozrite, ktora chce, si tu temu dohlada a spravi si svoj nazor. Koncim tento hon na carodejnice a idem sa venovat dcerke. Pekne leto baby...

jan510
1. aug 2023

ja len tak ze to nie je moja tema, tak som to tam dopisala pod ten anonymny prispevok

oliolijanka
1. aug 2023

@autorka Stale viac ma presviedcas o tom, ze si ten "chlap" so 120 identitami.
Vies o tom ze adminky ti to za 3, 2, 1 dokazu, ze ta druha tema bola napisana z rovnakej ID adresy, ako je aj tato tema?

mondolina
1. aug 2023

nie je ti už trápne? 🙈

veronikaszabova
1. aug 2023

Toto uz je riadne zufalstvo zo strany autorky 🤦

sheila121
Odpoveď bola odstránená
irusa
1. aug 2023

Slušný normálny chlap??? To si robíš prdel??? Doma žena a deti a práši teba???? Závidím jeho manželke a aj tebe akeho slušného normálneho chlapa zdieľate
😁... A áno povedela... Veď nie si slonica, ktorá je gravidna 22 mesiacov
😁😁...

irusa
1. aug 2023

Ženské, tak Vám už len vidly do rúk 😁

elizabetka_23
2. aug 2023

Povedz a žiadaj výživné. Tvoje dieťa má na to právo tak ako ostatné jeho deti. Odkladaj mu na knižku. Peniaze sa mu zidu. Ak budeš ale vybavovať výživné, asi bude potrebné jeho uznanie otcovstva a zápis do rodného listu. Každopádne netaj neskôr dieťaťu, kto je jeho otcom. Mať uvedenéhonotca v rodnom liste tiež poteší. Priezvisko to neovplyvňuje. Pracujem na strednej škole a deti tým veľmi trpia, ak im mama ani nepovedala, kto je ich otec...čo nebude asi celkom Váš prípad, ale viete ako to myslím...

andigab
2. aug 2023

@elizabetka_23 to isté som jej napísala aj ja. Len autorka na naše rady očividne kašle. Resp. niekto jej tu naložil a ona "nestíha" všetko čítať

Strana
z11