icon

Povedať priateľke zadaného, že ma pozýva na sex?

Včera o 17:28

Na zoznamke mi vypisuje zadaný chlap, ponuka mi sex. Povedali by ste to jeho priateľke? Poznám ju.

Strana
z2
anonym_6734a6
Dnes o 04:27

@anonym_autor nie, nehovor. Nestarqj sa do nich, keď nechceš, tak mu nedaj a hotovo

anonym_cd0f31
Dnes o 04:34

@anonym_autor nie. Keď je blbá blbá aj navždy zostane.

kassandra25
Dnes o 04:41

@anonym_autor vies co, aj mne pravidelne pise manzel mojej kamaratky a vselico by chcel. Aj v meste ma zastavuje a uz spriada, otazkami naraza, kam by to zaslo, keby mohlo. Ale tu kamosku poznam. Bola by som absolutne najvacsia zakerna p.ca v meste a snazila sa jej oddrbat chlapa! Viem dobre, aká je. Tak ked sa da, tomu muzovi sa vyhnem, ked pise, neodpisem, padam aj prec potom atd. Mozno nejaku ulovi a ona moze rumazgat. Velmi vela zien drzi zubami nechtami svojich muzov, pritom si uhnu vzdy radi hocikde a kedykolvek a pre nich su to absolutne najvacsie zivotne poklady nadosmrti a nadovsetko, lebo su rady, ze niekto sa zlutoval a je s nimi a ostatni su vsetci zli. Poznam take a je ich vela

autor
Dnes o 05:43
@anonym_1345dd

@anonym_autor Najprv píšeš, že poznám ju a potom neskôr, že nepoznáme sa...Načo si serieš do huby? Ja tieto klamstvá neznášam🙈

@anonym_1345dd áno poznám z videnia, ale nepoznáme sa osobne, nerozprávali sme sa nikdy. Také kontakty ty nemas?

anonym_5b2e29
Dnes o 05:49
@anonym_autor

@anonym_1345dd áno poznám z videnia, ale nepoznáme sa osobne, nerozprávali sme sa nikdy. Také kontakty ty nemas?

@anonym_autor naco to cele robis, naco ho natahujes? Robi ti dobre pozornost zadaného?

anonym_8966a7
Dnes o 05:52

otazka je co si chces vrznut , takze vrznut a potom povedat

anonym_dba164
Dnes o 09:28

Ja som takto nabonzovala priatela kamaratke tiez, odpoved bola ze ona o tom vie a je tam tiez, lebo maju otvoreny vztah 😂

Strana
z2